yok daha olmaz yumoşların yeterli büyüklüğe gelecekler öyle toplanacak kasıkların yumoşlar büyüdüğü için ağrıyordur
yok daha olmaz yumoşların yeterli büyüklüğe gelecekler öyle toplanacak kasıkların yumoşlar büyüdüğü için ağrıyordur
iyi akşamlar kızlar
bugun karnımdakı şişlik nedeniyle hastaneye gittim ohss olmuşum!!!!!!! serum verip karnımdan sıvının bı kısmını boşalttılar ama tam rahatlamadım.. ve bı de suprız transferımın 8.gunu hcg 69 hamiş oldum ama hasta ohss li bi hamiş:)
Baharcım hayırlı olsun 48 kişi olmuşuz....5 de hamişimiz olmuş...neredeyse 50 kişi olucaz..aşim kalkıp yat uyu diyor,uykusuz kalma diyor....
aynu msj------------
meydacım yarın git muhakkak tahlil yaptır.
6 hamiş olduk tatlım
negüzel bi gündür bu yaa 3 hamiş haberi aldık
insna ayrılamıyor topikten dimi...
habire yeni bi haber
oyy buyusunler inss..
canims eninde yarin guzel haberini alicaz insss..hastaneden gelir gelmez girerim nete senin mujden icinn
iyi akşamlar kızlar
bugun karnımdakı şişlik nedeniyle hastaneye gittim ohss olmuşum!!!!!!! serum verip karnımdan sıvının bı kısmını boşalttılar ama tam rahatlamadım.. ve bı de suprız transferımın 8.gunu hcg 69 hamiş oldum ama hasta ohss li bi hamiş:)
yazdıklarımı göndermiyor nedense iki kere tıklıyorum msj iki geliyor
ayy canım inş yarın test yaptırırsam ilk işim buraya yazmak zaten ben ayrılamıyorum burdan fena bağlandım
ayrilmayalim zaten.yarindan itibaren hamis olrak devam edersin isn topige canim.bizi birakamk yok
hiçç bırakırmıyım iyi günde kötü günde inş hamiş olduğumun haberini veririm kutlarızhamiş değilsemde ne yapalım dünyanın sonu değil ya kader utansın...
tabiki canim sagligimiz oldugu surece yien denersin hayirli zmanda saglikli evletlerin olsun INSALLAHH..
(ama pozitif oldugunu simdiden gorur gibiyim)))
ayy canım inşaallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün..
kızlar gündüz hafif karnım ağrımaya başlamıştı halende devam ediyor yatmıştım lavaboya gittim ve sıktığım jel parçaları simsiyah bir şekilde geldi adetimmi başladı acaba eşime belli etmeden diğer odada ağladım moralim çok bozuk çok umutlanmıştım idrar testince 2. silik çizgiyi görünce ama olmadı galiba tutunmadı bebeklerim çokk üzgünüm
tebrikler canım çokk sevindimm
Hemen bozma moralini yerleşme kanaması denen şeydir belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?