Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Gunaydin dostlaaaar,nasilsiniz?
yahu topigi bos birakmaya gelmiyor saat basi hamis haberi diycem nerdeyse
zg86 ve mefer cim tebrik ediyorum sizi rabbim kucaginizada almayi
nasip etsin cok sevindim?
ruyamda gobisimde bebegimin ayak izini gordum minicikti parmaklari
cok tuhaf oldum yaa,insallah gercek olur.

işallah gerçek olur rüyan rabbim hepimize güzel haberleri almayı nasip etsin bu mübarek günlerde...

günaydın canım negüzel bi rüya görmüşsün hayrolsun...
rabbim gerçekleştirir inş

günnayydıınnlarr herkesee...dün ne güzel bir gün olmus yaa kaçırmısım hepsiniiii...bugün de güzel haberler almak dileğiyllee.....

MEFER ve ZG86 canlarım gözünüz aydıınn Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh

MEYDAcım o dediğin seyi testten bir gün önce ben de yasadım daha önce de yazmıstım mutlaka testini yaptır tatlım kesin hamişsiiinnn
pazar gününden çarsambaya kadar yasadım aynısını korkma sakın aktif kanama olmadıkça hiçbir sorun olmuyor...

tesekkür ederim canım darısı basına inşallah..en son e2 değerim 3000 di benimde.tedavin hayırlı olsun bebişlerine kavusmanı diliyorum hayırlısıyla..
valla canım tek mi ikiz mi o konuda bilgim yok henüz.ultrason günüm 6 ağustos öğrenicez her seyi inş...Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için..

günaydınnnnnnnn
artık benim de kırmızılar gelir bugün teşrif ederlerse
benim gibi uzun protokol var mı adet öncesi lucrin kullanan adeti geciktirir mi acaba

inş benimkiler gibi nazlanmazlar seni bekletmeden gelirler canım
ben hala bekliyorum adet söktürücü yarın bitiyor bakalım nezaman gelecek

Son düzenleme:
işallah gerçek olur rüyan rabbim hepimize güzel haberleri almayı nasip etsin bu mübarek günlerde...
Amin canim insallah nasip eder rabbim bu guzel duyguyu yasamayi,tekmeleriyle uyandirsinlar bizi uykumuzdan insallah

Amin canim hayrolsun o kadar tatliydiki 1 cm bile yoktu butun parmaklari sayiliyordu
gobegimin derisinden ben de aaa hamileymisim diyordum
allahim ne olur ruyayla kalmason bu sevinc.

Amin canim insallah nasip eder rabbim bu guzel duyguyu yasamayi,tekmeleriyle uyandirsinlar bizi uykumuzdan insallah

Amin canim hayrolsun o kadar tatliydiki 1 cm bile yoktu butun parmaklari sayiliyordu

inş benimkiler gibi nazlanmazlar seni bekletmeden gelirler canım
ben hala bekliyorum adet söktürücü yarın bitiyor bakalım nezaman gelecek

yani normalde günü gününe olurum bugün olmam lazım bütün belirtilerim var olsun diye gözüne bakınca böyle oluyor demekki

]

benide listeye eklermisiniz.3 yıllık evliyiz.sorun endometriosiz.3 başarısız deneme.şuan beklemedeyimmAllah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

kızlar ben geldim doktorumu sabah aradım durumumu anlattım gece siyah birşeyler gelmişti kanama değilmiş o jelin oksitlenme yapmıştır merak etme dedi karın ağrımı da sordum karın ağrısı normal bunları kendinize sıkıntı yapmayın diyor pazartesi günü bende olun şimdi gelsem dedim gününde yapalım testi gelme dedi...eşimede acile gidelim dedim ama doktor öyle dediği için olmaz gidemeyiz dedi birazda kızdı ne kaldı test gününe niye aceleci davranıyorsun dedi..ne yapaym artık test günümü bekliycm

benide listeye eklermisiniz.3 yıllık evliyiz.sorun endometriosiz.3 başarısız deneme.şuan beklemedeyimmAllah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım inş bidahaki denemende kavuşursun bebişine...
eğer bu ay tedavideysen yada başlayacaksan tüm bilgilerini yaz ekleyeyim...
yada tedavini olduysan bu ay, herşeyi yaz canım tabi eklerim...
yok bu ay tedavi olmadıysan beklemedeysen tabloya ekleyemem çok karışır liste ozaman başedilemez...
sakın yanlış anlama...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ek-gunlugumuz-tedavidekiler-liste-topigi.html
canım yukarıdaki linkteki topiktede tedaviyi bekleyen arkadaşlar var oradaki tabloya girebilirsin canım

Son düzenleme:
yani normalde günü gününe olurum bugün olmam lazım bütün belirtilerim var olsun diye gözüne bakınca böyle oluyor demekki

canım gerçekten bekleyince gelmiyor...
ama seninki düzenliymiş inş bu gün gelir...

canım çok çok güzel bi rüyaa
bende bundan bikaç ay önce öyle bi rüya gördüm ki çok çok gerçekçiydi...
uzun süre kendime gelememiştim...
bebişimin dünyaya gelişini görmüştüm rüyamda
rabbim bu güzel rüyalarımızı gerçektede yaşamayı nasip etsin hepimize

selam kızlar bu arada hamiş haberlerimiz almış başını gidiyor :) tam gaz devam ederde tüm liste hamişle dolar inşallah. ben bu gün kontrole gittim. 3 tane yumi 9mm imiş 3 tane de 6 mm. iğneler devam salı tekrar kontrol var. benim yumi sıkıntım var inşallah olanlar kaliteli olsun yeter.

RAmazanınızın 2. günü mübarek ve bol bebişli olsunnnnn....yeni hamileleri tebrik ederim Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin..aminn..
Hamile kalmak için sırada bekleyenleride çok bekletme Ya Rabbim tez vakitte ver bebelerini..aminnn

Kuzucuklarımın 12.gün tahlilinide yaptırdım az önce 305 çıktı

10 gün sonra inşallah minik meleklerimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz....

ama ... benim siyah siyah lekelrim oldu bu sabah nokta şeklinde...karnımda çok ağrıdı birden geçti sonra..korkuyorum hala...Rabbim sen ayırma bizi..aminn..

Herşey hepimizin gönlüne göre olsun ,Ramazanda burası bebişten geçilmez olsun...öpüyorum siziiiii

selam kızlar bu arada hamiş haberlerimiz almış başını gidiyor :) tam gaz devam ederde tüm liste hamişle dolar inşallah. ben bu gün kontrole gittim. 3 tane yumi 9mm imiş 3 tane de 6 mm. iğnelere devam salı tekrar kontrol var. benim yumi sıkıntım var inşallah olanlar kaliteli olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…