Gunaydin arkadaslar,ben cok kotuyum yardim edin lutfen
gece tuvalete kalktigimda acik kahverengi akinti geldi sabah da aynisi geldi
iki damla kadar camasirima gelmedi henuz.karnim ds cok agriyor
adet mi oluyorum yaa daha 5-6gun vardi.bu kadar erken de olmazdi
Bugun 8.gunum transferden sonra.sali test ne yapayim?bu kadar erken negatif
olacagini dusunmemistim :2::2::2:
INSALLAH tutunma kanamsidir canim.dok.aradinmi.belki senden de erekn test ister.moral bozmak yokkGunaydin arkadaslar,ben cok kotuyum yardim edin lutfen
kızlar ben yaptığım testlerin fotosunu yükledim ama yorum bölümüne ekleyemedim fotoğraflar bölümünde duruyor..bakanlar yorum yaza bilirlermi
günaydın baharcım nasılsın?
ay rüyalarım karışıyor bu ara gecem gündüzüm birbirine karıştı.karar vermeye çalışıyorum.ben bu ayı dogum kntrol hapı kullanarak geçiriyorum ya tedaviye dogum kntrol hapından sonra başlamak istemiyorum asında drun dediği ve önceki deneyimlerinden biliyorum ki yumurta kalitem düşük ve az yumurtam çıkıcak.tutunma oranını aklıma getirmek bile istemiyorum.2.kalite 2. gün transferi olucak 12 gün geçmicek bana.bu ayı bu hapla gçireyim adet olunca dra gideyim endometrium müsayitse 1 ay adet söktürücü eşliğinde bekliyim diyorum.şu haplar bitmeden bana rahat yok ne kistmiş ya her tedavimde önüme çıkıp çanımı sıkıyo böyle.
INSALLAH tutunma kanamsidir canim.dok.aradinmi.belki senden de erekn test ister.moral bozmak yokk
canim ben baktim ama goremedim senin resimlerde:44:
canım hiç yorum gelmeyince heralde yapamadım görünmüyor diye kaldırmıştım...
hmmm tamam kaldırmışın bende bunu sormuştum fotoyu göremedim diye
İnsallah canim ama karnim ara ara adet gibi agriyor,bende yatiyorum yastik koyupgünaydın cnm hemen moralini bozma hamile olup 9 ay boyunca kanamsı gelenlerde var.ayrıca kahverengi gelmiş belkide tutunma kanamasıdır.benim çogu arkadaşım hamileyken kanama geçirdiler .bizim merkezdede duymuştum erken kanama gelmesi hamile değilsiniz anlamına gelmiyor test gününde testinizi yaptırın diyorladı.bol bol yat cnm yatmadan geçmez .hatta yatarken diz lerinin altına yastık koy tv yide aç güzece dinlen beslenmene dikkat et ve su iç bol bol.güzel haberlerini alıcaz inşallah tez zamanda
İnsallah tatlim sagoladinCanım üzülme, o tutunma belirtisi. Sen de gebesin :)
Evet canim adet agrisi gibi benim de yatinca biraz daha azaliyor geciyorcanım üzülme benimde 2 gündür karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi benim doktorum karın ağrısı bu dönemde görülür normal dedi kanamanda belki yerleşme kanamasıdır stres yapma test gününü bekle..
Jel kullanmiyorum canim hemsireler de oyle birsey demedi.verdikleri kagitta tesstten once kanama olsa bile test yapin diyorcanım kahverengi olması daha önce kanamış içerde beklemiş olduğunu gösterir, yada jel kullanıyorsan içerde oksitlendiği için oda kahve rengi gözükür, ransferden sonra hemşire bilgilendirirken kanaman kahverengiyse sorun yok, pembe yada kırmızıysa hemen coraspini kesmelisin yerleşme kanaması olabilir demişti..... Sana böyle bir bilgi vermedilermi...
INSALLAH tutunma kanamsidir canim.dok.aradinmi.belki senden de erekn test ister.moral bozmak yokk
Hastaneyi aradim ulasamadim canim cebini de erkenden aramak istemedim esimi ikna edebilirsem igne yaptirmaya gidince test yaptirayim diyorum ona gore akinti olursa ve tesstte biseyler cikarsa arayayim diyorum dr u
Dua edin lutfen coraspini kesmem gerekirmi ki?
günaydın canım iyiyim şükür bi sıkıntım yok...
ilacım bu akşam bitecek sonra başlıycam yine kırmızıları beklemeye
canım doğum kontrol hapı yumurta sayısını ve kalitesini azaltıyor mu :44:
drun sana kistin gitsin diye verdi o ilaçları inş bu ay gider..
konuşursun drunla ona göre karar verirsin...
biçok arkadaş doğum kontrol hapı sonrasında başlıyor...
sen en iyi bilgiyi drundan alırsın bakalım o ne diyecek...
canım hem bukadar olumsuz olma...
sen şimdiden yumurtaların durumuna kalitesine transfer gününe karar verdin bile
her deneme birbirinin aynısı olacak değil...
yumurtan az olabilir belki ama inş kaliteleri çok iyi olur...
kendine gel tatlım iyi düşünelim iyi olsun
Harika bir haber bu, çok sevindim canım.Rabbim sorunsuz bir 9 ay geçirmeni nasip etsin.Pinpol ,sen gebesin demedi deme ,dememiş miydiiim :) Darısı bizlere inşallah...
cok tbrik ediyorum canimmm..ALLAH tamamian erdirsin INSALLAH
hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı benim gibi sonuç bekleyenlerin başına..
Selamlar. Hamile arkadsslar coook hayirli olsun. Cok guzel,saglikli bir hilelik gecirirsiniz ins. Ben tedavimin 5.gunundeyim,bugn doktora gittim 6tane folikul gordu. Sayi cok az coook uzuldum . Gecen sefer 11 de 1 tane 1.kalite cikmisti. Bakalim hayirlisi. Aglamaktan geberdim....
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
canımm bennniiimmm çoookk çoookk çoookkk sevindim yaaaaa
gözün aydın canım yaa Allah ım kucağına almayı nasip etsin
Pinpol tebrik ederim... Saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin umarim.. Bu Ramazan bize cok ugurlu geldi sanirim.. Dort bir yandan hamileyim haberleri yagiyor ne mutlu bize.. Bizim gibi sirada bekleyen gariplerin de icine bir umut doguyor, yuregine su serpiliyor, heyecanli bekleyisleri artiyor..
Allahim bize de bu guzellikleri yasat ne olursun... Bu eziyetleri bosuna cekmis olmayalim.. Sistim patliycak gibi karnim artik bi suru yumurta oldu.. Nedir bu yaaa
şimdi yeniden ekledim canım bakabilirsin..
evat canim soylemistin :) rabbim isteyen herkese en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah canim sana eylul cok hayirli gelcek allahin izni ile yatisceksin bize...
İnşallah bitanem, böyle güzel haberleri alınca bana bir gaz geliyor anlatamam :) hemen gidip sıpalarımı alasım var :)
İnşallah bitanem, böyle güzel haberleri alınca bana bir gaz geliyor anlatamam :) hemen gidip sıpalarımı alasım var :)
evat canim soylemistin :) rabbim isteyen herkese en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah canim sana eylul cok hayirli gelcek allahin izni ile yatisceksin bize...
ben ilk tup bebek disinda baska bir sekilde hamile kalamayacagimi ogrendigimde ayni senin gibi tedaviye baslamak icin gun sayiyordum hemen gidip bir ay bile kaybetmek istememistim ama malesef histeroskopi yuzunden 1 ay ertelememiz gerekti. simdi geriye donup bakinca evet cok yorucu bir surecdi ama bir okadarda cabuk gecti merak etme ramazandan sonra fazla kalmiyor hemen gider sipalarnii alirsin. hem sen o kadar sabirsiz olunca bu sefer kolay kolay seni birakmazlar hatta allahin izni ile hiic birakmazlar...
canım arkadasım inşallah senin hamiş haberini de hep birlikte kutlayacağıızzz
dun kontrolum vardi.en buyuk yumurtam 15mm olmustu.doktor cok hizli buyuyor dedi.
ilac dozunu biraz azaltmisti.yarin sabah yien konrolum var ama.
az once benden yumurtlama doneminde ki gibi akinti geldi.aceba yumurtalarime ekn catlamis olabilirmi cok korktum.:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?