Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım kahverengi olması daha önce kanamış içerde beklemiş olduğunu gösterir, yada jel kullanıyorsan içerde oksitlendiği için oda kahve rengi gözükür, ransferden sonra hemşire bilgilendirirken kanaman kahverengiyse sorun yok, pembe yada kırmızıysa hemen coraspini kesmelisin yerleşme kanaması olabilir demişti..... Sana böyle bir bilgi vermedilermi...

INSALLAH tutunma kanamsidir canim.dok.aradinmi.belki senden de erekn test ister.moral bozmak yokk
kızlar ben yaptığım testlerin fotosunu yükledim ama yorum bölümüne ekleyemedim fotoğraflar bölümünde duruyor..bakanlar yorum yaza bilirlermi

canim ben baktim ama goremedim senin resimlerde:44:

günaydın canım iyiyim şükür bi sıkıntım yok...
ilacım bu akşam bitecek sonra başlıycam yine kırmızıları beklemeye
canım doğum kontrol hapı yumurta sayısını ve kalitesini azaltıyor mu :44:
drun sana kistin gitsin diye verdi o ilaçları inş bu ay gider..
konuşursun drunla ona göre karar verirsin...
biçok arkadaş doğum kontrol hapı sonrasında başlıyor...
sen en iyi bilgiyi drundan alırsın bakalım o ne diyecek...
canım hem bukadar olumsuz olma...
sen şimdiden yumurtaların durumuna kalitesine transfer gününe karar verdin bile
her deneme birbirinin aynısı olacak değil...
yumurtan az olabilir belki ama inş kaliteleri çok iyi olur...
kendine gel tatlım iyi düşünelim iyi olsun

günaydın herkeseee
bugünde güzel haberler alacağımız günlerden biri olsun inş..
meyda ben resim mesim göremedim baktım ama :44::44::44::44:

İnsallah canim ama karnim ara ara adet gibi agriyor,bende yatiyorum yastik koyup
Canım üzülme, o tutunma belirtisi. Sen de gebesin :)
İnsallah tatlim sagoladin
Evet canim adet agrisi gibi benim de yatinca biraz daha azaliyor geciyor
Jel kullanmiyorum canim hemsireler de oyle birsey demedi.verdikleri kagitta tesstten once kanama olsa bile test yapin diyor

cnm ii olmana sevindim.hayırlısıyla başlarsın inşalalh cnm tedavine.
cnm dogum kntrol hapı malesef sayı ve kaliteyi oldukça azaltıyor yani drun dediğine görede öyle en azından bana ii gelmiyor öyle demişti drum.bazı hastalarda baskılama yapıyomuş.
cnm evet dogum kntrol hapı kisti eritsin diye verdi dr inşallahta eritir 15 mm ve 2 tane çünkü ne ara olduda bu kadar büyüdü bu kistler anlamadım .
aynen cnm valla insanın başına önceden bişeyler gelince böyle pimpirik oluyor haklısın aslında şu haplarım bi bitsin bi kntrole gideyim ona göre saglam kafayla daha ii karar vermem lazım .bu ayı stresssiz geçireyimde bir daha ki ay ii olsun bari dimi ama.valla o kadar stres yaptım demekki rüyalarım bile birbirine karışmaya başladı.allah hakkımızda hayırlı olanını versin inşallah çok zormuş bu işler valla.

canım hamiş arkadasların çoğu bunları yasadı inşallah bence de hamilesin korkma sakın..merkezi ara mutlaka.bana da kan sulandırıcı iğne ve bebe asprinini kesmemi söylemişlerdi.sormadan bir sey yapma yine de..

Harika bir haber bu, çok sevindim canım.Rabbim sorunsuz bir 9 ay geçirmeni nasip etsin.Pinpol ,sen gebesin demedi deme ,dememiş miydiiim :) Darısı bizlere inşallah...

evat canim soylemistin :) rabbim isteyen herkese en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah canim sana eylul cok hayirli gelcek allahin izni ile yatisceksin bize...

cok tbrik ediyorum canimmm..ALLAH tamamian erdirsin INSALLAH

hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı benim gibi sonuç bekleyenlerin başına..

canim bana doktorum 8 tane yumurtan var dedi 15 tane toplandi merak etme sendende insallah daha fazla toplanacak ve hepsi cook kaliteli olup cok guzel dollenecekler...

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
canımm bennniiimmm çoookk çoookk çoookkk sevindim yaaaaa
gözün aydın canım yaa Allah ım kucağına almayı nasip etsin

arkadaslar hepinize tek tek cok tesekkur ediyorum hepiniz dualarimdasiniz rabbim tez zananda isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

canım arkadaşların dediği gibi o jelden kaynaklı birşeydir sıkma canını bebişimizi de üzme kendine dikkat et bol bol dinlen güzel haberleri almamıza az kaldı zaten

dun kontrolum vardi.en buyuk yumurtam 15mm olmustu.doktor cok hizli buyuyor dedi.
ilac dozunu biraz azaltmisti.yarin sabah yien konrolum var ama.
az once benden yumurtlama doneminde ki gibi akinti geldi.aceba yumurtalarime ekn catlamis olabilirmi cok korktum.:18::18:

O akıntı normal,yumurtladığını gösteriyor iyi bir şey yani sıkıntı yapma.Bende de aynı olmuştu doktorum böyle açıklamıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…