merhabalar..dünden beri 3 hamişimiz daha olmuşş ne güzelll...kızlar tebrikler.bu arada heyecanı devam eden denizfenerim ve meyda kesin hamilesiniz canlarım...öyle hissediyorum..eee ben hamişim benim hislerime güvenin..bendende bahsettiğiniz jel kalıntıları gelmişti aradığımda test istedi doktorum.2 saat önce bebişlerim bedenime geleli tam 1 hafta oldu.itiraf etmeliyim bu kadar erken öğrendiğinim için kendimi şanslı hissediyorum çünkü stresle vakit geçmezdi heralde.ama pazaartesi testi tekrarlıycaz inşallah bi sorun çıkmaz o kadar çok yaydımki hamileyim diye allah korusun düşünmesi bile felakettt...
ağzından bal damlıyor canım inşallah... Hep beraber kavuşuruz bebişlere....
canım negatif veya pozitif sonucu duyacaksam da diyor gününde duyayım diyor...bugün ikna etmiştim ama doktorum gününde gelin yapalım testi dediği için götüremedim doktorun vardır bir bildiği diyor öyle olsa hemen gelin yapalım derdi diyor...aslında inatcı değildir normalde ama bu konuda inatçılığı tuttumeyda canim senin esinde cok inatci cikti
bir test yaptirmadi sana.hayirlsii canim yaa.pazartesi son bir gunnn
canım negatif veya pozitif sonucu duyacaksam da diyor gününde duyayım diyor...bugün ikna etmiştim ama doktorum gününde gelin yapalım testi dediği için götüremedim doktorun vardır bir bildiği diyor öyle olsa hemen gelin yapalım derdi diyor...aslında inatcı değildir normalde ama bu konuda inatçılığı tuttu
canım bana ilk denememde kısa protokol yapmıştı dr. 8 yumoş olmuştu 2. denememde uzun protokol uyguladı 16 yumurtam oluştu ve 12 tanesi kaliteli çıktı..sen şuandaki yumurta sayına bakma benim 10 yumurtam görünüyordu 16 toplandı..inş kaliteli yumoşların olur canım
inşaallah canım Allahım kavuştursun bebişlerimize...eurofertilin etkinlikleri oluyormuş anneler gününde felan orda tedavi olup çocuk sahibi olanları çağırıyorlarmış inş seninle bebişlerimizi alırız kucağımıza orda buluşuruz
kizlar az once ardilar merkezden. hamileyim degerimin cok iyi oldugunu soyledi hemsire hanim bende heycandan ne kadar oldugunu sormayi unuttum.
rabbim cocuk ozlemi ceken herkese bu duyguyu tattirsin. cok heycanlanirim kesin aglarim diyordum ama cok rahattim sanirim henuz soku atlatamadim uzerimden.
Kizlar,
Tecrubeli arkadaslarimiz bilir belki.. Bu hazirlik amalarinda,yumurta toplanana kadar neler yemeliyiz yada neler yememeliyiz.yediklerimiz acaba yumurta kalitesini ne kadar etkiliyordur acaba? Yumurta rezervinde problem olan bazi rkadaslarimiza dr. Diyet de veriyor. Belki o diyetlerden de ornek verebilirsiniz diye dusundum..
Gunaydin arkadaslar,ben cok kotuyum yardim edin lutfen
gece tuvalete kalktigimda acik kahverengi akinti geldi sabah da aynisi geldi
iki damla kadar camasirima gelmedi henuz.karnim ds cok agriyor
adet mi oluyorum yaa daha 5-6gun vardi.bu kadar erken de olmazdi
Bugun 8.gunum transferden sonra.sali test ne yapayim?bu kadar erken negatif
olacagini dusunmemistim :2::2::2:
günaydınnnnnnnnnnnnn iyi pazarlarrrr herkese
günaydın baharcığım sana da iyi pazarlar nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?