Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım benim inşaallah hamileyizdir hamişlerin duası kabul olurmuş bol dua et ... değerlerin katlanarak artmıştır inş erken öğrenmek iyi olurdu sen şanslısın doktorum bana test felan yaptır demedi gününde yapalım testi dedi bizde tamam dedik pazartesi büyük gün son 1 gün kaldı inş..

ağzından bal damlıyor canım inşallah... Hep beraber kavuşuruz bebişlere....

inşaallah canım Allahım kavuştursun bebişlerimize...eurofertilin etkinlikleri oluyormuş anneler gününde felan orda tedavi olup çocuk sahibi olanları çağırıyorlarmış inş seninle bebişlerimizi alırız kucağımıza orda buluşuruz

meyda canim senin esinde cok inatci cikti

bir test yaptirmadi sana.hayirlsii canim yaa.pazartesi son bir gunnn

meyda canim senin esinde cok inatci cikti

bir test yaptirmadi sana.hayirlsii canim yaa.pazartesi son bir gunnn
canım negatif veya pozitif sonucu duyacaksam da diyor gününde duyayım diyor...bugün ikna etmiştim ama doktorum gününde gelin yapalım testi dediği için götüremedim doktorun vardır bir bildiği diyor öyle olsa hemen gelin yapalım derdi diyor...aslında inatcı değildir normalde ama bu konuda inatçılığı tuttu

anladim canim.INSALLAH pozitif sonucu alirsinda.sabrin sonu selamet..

Kizlar,
Tecrubeli arkadaslarimiz bilir belki.. Bu hazirlik amalarinda,yumurta toplanana kadar neler yemeliyiz yada neler yememeliyiz.yediklerimiz acaba yumurta kalitesini ne kadar etkiliyordur acaba? Yumurta rezervinde problem olan bazi rkadaslarimiza dr. Diyet de veriyor. Belki o diyetlerden de ornek verebilirsiniz diye dusundum..

İyi temennileriniz icin sagolun. İns. Allah emeklerimizi bosa cilkarmaz...

İnşallah canım ya bakarsın daha erken de karşılaşırız. ne güzel olur...

kızlar ben yaptığım testlerin fotosunu yükledim ama yorum bölümüne ekleyemedim fotoğraflar bölümünde duruyor..bakanlar yorum yaza bilirlermi

Harika bir haber bu, çok sevindim canım.Rabbim sorunsuz bir 9 ay geçirmeni nasip etsin.Pinpol ,sen gebesin demedi deme ,dememiş miydiiim :) Darısı bizlere inşallah...

Gunaydin arkadaslar,ben cok kotuyum yardim edin lutfen
gece tuvalete kalktigimda acik kahverengi akinti geldi sabah da aynisi geldi
iki damla kadar camasirima gelmedi henuz.karnim ds cok agriyor
adet mi oluyorum yaa daha 5-6gun vardi.bu kadar erken de olmazdi
Bugun 8.gunum transferden sonra.sali test ne yapayim?bu kadar erken negatif
olacagini dusunmemistim :2::2::2:

merhaba arkadaşım ben birşeyler denedim ve oldu.ilk tüp bebeğimde 2.kalite yumurtam çıkmıştı ve sayısı 5 tane idi.şimdi yaptırdığım tüp bebekte sayım 9 ve 1. kalite oldu.ben boll boll kaju fıstığı yedim yumurtalar yağlı ürünlerle besleniyormuş.birde 1 dolu yemek kaşığı keten tohumu,1 dolu yemek kaşığı tarçın,1dolu yemek kaşığı çörek otu,35 adet tane karanfil bunların hepsini rondoya atıyorsun ve un kıvamına gelenciye kadar çırpıyorsun sonra bal ile karıştırıyorsun balın ölçüsü yok sen göz kararı bol ballı olsun.bunu adetinin ilk günü başlıyorsun sabah aç karnına yiyiyorsun amam özellikle tahta kaşık kullan ben denedim faydasını gördüm işalllah bana tutunmuştur ve güzel haberleri veririm sizlere...birde bol bol su içtim oda çok önemli...:)

günaydın cnm hemen moralini bozma hamile olup 9 ay boyunca kanamsı gelenlerde var.ayrıca kahverengi gelmiş belkide tutunma kanamasıdır.benim çogu arkadaşım hamileyken kanama geçirdiler .bizim merkezdede duymuştum erken kanama gelmesi hamile değilsiniz anlamına gelmiyor test gününde testinizi yaptırın diyorladı.bol bol yat cnm yatmadan geçmez .hatta yatarken diz lerinin altına yastık koy tv yide aç güzece dinlen beslenmene dikkat et ve su iç bol bol.güzel haberlerini alıcaz inşallah tez zamanda

günaydınnnnnnnnnnnnn iyi pazarlarrrr herkese

günaydın baharcım nasılsın?
ay rüyalarım karışıyor bu ara gecem gündüzüm birbirine karıştı.karar vermeye çalışıyorum.ben bu ayı dogum kntrol hapı kullanarak geçiriyorum ya tedaviye dogum kntrol hapından sonra başlamak istemiyorum asında drun dediği ve önceki deneyimlerinden biliyorum ki yumurta kalitem düşük ve az yumurtam çıkıcak.tutunma oranını aklıma getirmek bile istemiyorum.2.kalite 2. gün transferi olucak 12 gün geçmicek bana.bu ayı bu hapla gçireyim adet olunca dra gideyim endometrium müsayitse 1 ay adet söktürücü eşliğinde bekliyim diyorum.şu haplar bitmeden bana rahat yok ne kistmiş ya her tedavimde önüme çıkıp çanımı sıkıyo böyle.

Canım üzülme, o tutunma belirtisi. Sen de gebesin :)

canım üzülme benimde 2 gündür karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi benim doktorum karın ağrısı bu dönemde görülür normal dedi kanamanda belki yerleşme kanamasıdır stres yapma test gününü bekle..

günaydın baharcığım sana da iyi pazarlar nasılsın

günaydın canım iyiyim şükür bugün ilacımın son günü...
inş bu hafta içi hayırlısıyla gelir kırmızılarda bende başlarım tedaviye...
ben yazana kadar sen çıkmışsın görüşmek üzere canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…