Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

arkadaslar hepinize tek tek guzel dilekleriniz icin tesekkur ediyorum.
insallah rabbim hepimize en kisa zamanda saglikli imanli evlatlar nasib eder.
hepiniz herzaman dualarimdasiniz.

Pinpol tebrik ederim... Saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin umarim.. Bu Ramazan bize cok ugurlu geldi sanirim.. Dort bir yandan hamileyim haberleri yagiyor ne mutlu bize.. Bizim gibi sirada bekleyen gariplerin de icine bir umut doguyor, yuregine su serpiliyor, heyecanli bekleyisleri artiyor..
Allahim bize de bu guzellikleri yasat ne olursun... Bu eziyetleri bosuna cekmis olmayalim.. Sistim patliycak gibi karnim artik bi suru yumurta oldu.. Nedir bu yaaa

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
canımm bennniiimmm çoookk çoookk çoookkk sevindim yaaaaa
gözün aydın canım yaa Allah ım kucağına almayı nasip etsin

Pinpol tebrik ederim... Saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin umarim.. Bu Ramazan bize cok ugurlu geldi sanirim.. Dort bir yandan hamileyim haberleri yagiyor ne mutlu bize.. Bizim gibi sirada bekleyen gariplerin de icine bir umut doguyor, yuregine su serpiliyor, heyecanli bekleyisleri artiyor..
Allahim bize de bu guzellikleri yasat ne olursun... Bu eziyetleri bosuna cekmis olmayalim.. Sistim patliycak gibi karnim artik bi suru yumurta oldu.. Nedir bu yaaa

Internetteki salakliktan oturu mesajim bircok kere gitmis ozur dilerim arkadaslar... Ilaclardan oturu bunayip ayni seyi birkac kere yazmadim yani..

Son düzenleme:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
canımm bennniiimmm çoookk çoookk çoookkk sevindim yaaaaa
gözün aydın canım yaa Allah ım kucağına almayı nasip etsin

benim yaş 36 canım amh değerim de çok düşük fsh 10.1 o yüzden yumiler az ben de. sen daha gençsin o açıdan sıkıntı olmuştur sen de. birde şöyle bir durum var bazı aylar yumurtlamıyormuşuz belki öyle bir aydasın. bir aya bakarak karar verme. ben bile umutsuz değilsen sen hiç umutsuz olma canım. eşimde varikosel vardı benim geçen sene ameliyat oldu.

benim iğnelerin 5. si bu gün. menegon ve puregon 300. menegon 2 toz 1 su şeklinde. puregon ise 300 doz. salı tekrar kontrol var. ay mübarek bir ay bereketli bir ay inşallah hepimiz bu aydan nasibimizi alacağız.

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. böyle haberleri duyunca çok seviniyorum ayın bereketi maşallah.

Selamlar. Hamile arkadsslar coook hayirli olsun. Cok guzel,saglikli bir hilelik gecirirsiniz ins. Ben tedavimin 5.gunundeyim,bugn doktora gittim 6tane folikul gordu. Sayi cok az coook uzuldum . Gecen sefer 11 de 1 tane 1.kalite cikmisti. Bakalim hayirlisi. Aglamaktan geberdim....

ben de bu gün 3 tane 9 mm 3 tane de 6 mm lik yumiler var. anlayacağın gelişen 3 yumurtam var ama umutsuz değilim. dolu olsunlar yeter. sen de moralini bozma. her tedavi aynı sonucu vermez. isteyelim mevladan verecek olan "O". hepimiz 1 yumurta ve 1 spremden meydana gelmeyiz. umutlu olalım inşallah olacak

Tabiki veren Mevlam neylerse guzel eyler. Umutla bekliyorum. Doktor uzun protokolde az cikar ama kaliteli olur diyo tabii beni kandiriyo:)))

hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı benim gibi sonuç bekleyenlerin başına..

canım benim sen orda görülene bakma benim dr um 5-6 hedeflemişti, hatta bunun için düşük doz başladık, en son kontrolümde 6 tane gördü 15 tane topladılar, 12 embriyo oldu canım sen hiç üzülme, olumsuz düşünme oldumu 1 tane olsun bizim bebeğimiz olsun

evet canım yumurta baskılayıcı iğneyle başlayacaksan uzun protokol oluyor benide uzun protokol yaptı..lucrin diye bir iğne verecek cuma gün sana..inş herşey yolunda gider bebişlerine kavuşursun

Tabiki veren Mevlam neylerse guzel eyler. Umutla bekliyorum. Doktor uzun protokolde az cikar ama kaliteli olur diyo tabii beni kandiriyo:)))

canım bana ilk denememde kısa protokol yapmıştı dr. 8 yumoş olmuştu 2. denememde uzun protokol uyguladı 16 yumurtam oluştu ve 12 tanesi kaliteli çıktı..sen şuandaki yumurta sayına bakma benim 10 yumurtam görünüyordu 16 toplandı..inş kaliteli yumoşların olur canım

merhabalar..dünden beri 3 hamişimiz daha olmuşş ne güzelll...kızlar tebrikler.bu arada heyecanı devam eden denizfenerim ve meyda kesin hamilesiniz canlarım...öyle hissediyorum..eee ben hamişim benim hislerime güvenin..bendende bahsettiğiniz jel kalıntıları gelmişti aradığımda test istedi doktorum.2 saat önce bebişlerim bedenime geleli tam 1 hafta oldu.itiraf etmeliyim bu kadar erken öğrendiğinim için kendimi şanslı hissediyorum çünkü stresle vakit geçmezdi heralde.ama pazaartesi testi tekrarlıycaz inşallah bi sorun çıkmaz o kadar çok yaydımki hamileyim diye allah korusun düşünmesi bile felakettt...

evet canım yumurta baskılayıcı iğneyle başlayacaksan uzun protokol oluyor benide uzun protokol yaptı..lucrin diye bir iğne verecek cuma gün sana..inş herşey yolunda gider bebişlerine kavuşursun

ağzından bal damlıyor canım inşallah... Hep beraber kavuşuruz bebişlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…