tesekkur ederim canim, sabah kan vermeye gittim cumartesi oldugu icin bugun cikmaz dediler. bende kaynima gitmistim ordada internet olmadigi icin giremedim. eve geldik merkezden aradilar hala inanamiyorum rabbim insallah listede olan olmayan cocuk isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. saglikli hayirli evlatlar nasib etsin hepimize insallah.
kizlar az once ardilar merkezden. hamileyim degerimin cok iyi oldugunu soyledi hemsire hanim bende heycandan ne kadar oldugunu sormayi unuttum.
rabbim cocuk ozlemi ceken herkese bu duyguyu tattirsin. cok heycanlanirim kesin aglarim diyordum ama cok rahattim sanirim henuz soku atlatamadim uzerimden.
tesekkur ederim canim, sabah kan vermeye gittim cumartesi oldugu icin bugun cikmaz dediler. bende kaynima gitmistim ordada internet olmadigi icin giremedim. eve geldik merkezden aradilar hala inanamiyorum rabbim insallah listede olan olmayan cocuk isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. saglikli hayirli evlatlar nasib etsin hepimize insallah.
kizlar az once ardilar merkezden. hamileyim degerimin cok iyi oldugunu soyledi hemsire hanim bende heycandan ne kadar oldugunu sormayi unuttum.
rabbim cocuk ozlemi ceken herkese bu duyguyu tattirsin. cok heycanlanirim kesin aglarim diyordum ama cok rahattim sanirim henuz soku atlatamadim uzerimden.
canım yumilerin inşallah kalitelidir seni anlayabiliyorum bendede aynı dert var bende başlarken 4 tane görünüyordu 2 gündür iğnelerimi kullanıyorum bakalımm eşimde ağır sperm problemi var bakalım ne olacakk .
inşallah şu hayır mübarek günlerde allahım gönlümüzdekini verir.
rüveyda sen hangi ialcı kullanıyosun dozun ne bide bugün kaçıncı günün
benim yaş 36 canım amh değerim de çok düşük fsh 10.1 o yüzden yumiler az ben de. sen daha gençsin o açıdan sıkıntı olmuştur sen de. birde şöyle bir durum var bazı aylar yumurtlamıyormuşuz belki öyle bir aydasın. bir aya bakarak karar verme. ben bile umutsuz değilsen sen hiç umutsuz olma canım. eşimde varikosel vardı benim geçen sene ameliyat oldu.
benim iğnelerin 5. si bu gün. menegon ve puregon 300. menegon 2 toz 1 su şeklinde. puregon ise 300 doz. salı tekrar kontrol var. ay mübarek bir ay bereketli bir ay inşallah hepimiz bu aydan nasibimizi alacağız.
Selamlar. Hamile arkadsslar coook hayirli olsun. Cok guzel,saglikli bir hilelik gecirirsiniz ins. Ben tedavimin 5.gunundeyim,bugn doktora gittim 6tane folikul gordu. Sayi cok az coook uzuldum . Gecen sefer 11 de 1 tane 1.kalite cikmisti. Bakalim hayirlisi. Aglamaktan geberdim....
İnsallallah tatlim bayram ve dogum gunun bebegini getirir sana insalllah unutma son gulen iyi gulermis
Tatliiiiim hayirli ugurlu olsun rabbim tamamina erdirsin insallahkizlar az once ardilar merkezden. hamileyim degerimin cok iyi oldugunu soyledi hemsire hanim bende heycandan ne kadar oldugunu sormayi unuttum.
cok sevindim canim bizlere de dua et olurmu hamis arkadasim
rabbim bize acisin emeklerimizin karsiligini versin insallah.
Canim benim uzme lutfen kendini,hep olumlu olacak diye dusunmeye calis yumoslarinin cok kaliteli embriyolarinin da cok iyi olacagini dusun lutfen simdiden koyverme kendini,inan buna lutfen.Selamlar. Hamile arkadsslar coook hayirli olsun. Cok guzel,saglikli bir hilelik gecirirsiniz ins. Ben tedavimin 5.gunundeyim,bugn doktora gittim 6tane folikul gordu. Sayi cok az coook uzuldum . Gecen sefer 11 de 1 tane 1.kalite cikmisti. Bakalim hayirlisi. Aglamaktan geberdim....
Selamlar. Hamile arkadsslar coook hayirli olsun. Cok guzel,saglikli bir hilelik gecirirsiniz ins. Ben tedavimin 5.gunundeyim,bugn doktora gittim 6tane folikul gordu. Sayi cok az coook uzuldum . Gecen sefer 11 de 1 tane 1.kalite cikmisti. Bakalim hayirlisi. Aglamaktan geberdim....
uzun protokol mü oluyor bu? benim adetim 1 hafta önce bitti cuma yumurtalıkları baskılamak için iğne olacakmışım adetten sonra yumurta geliştirici hap vs. işler yolunda giderse inşallah bayramda falan transfer yapacaklarmış...
Tabiki veren Mevlam neylerse guzel eyler. Umutla bekliyorum. Doktor uzun protokolde az cikar ama kaliteli olur diyo tabii beni kandiriyo:)))
evet canım yumurta baskılayıcı iğneyle başlayacaksan uzun protokol oluyor benide uzun protokol yaptı..lucrin diye bir iğne verecek cuma gün sana..inş herşey yolunda gider bebişlerine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?