Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kovala canım sen bana gönder onları
buarada bugün benim de çok az lekelenme başladı...
sadece akşamki hapı kaldı...
bu lekelenme bikaç güne adet olacağının göstergesi buna bile sevindim
okadar bekledim ki çok olsa da razıyım

Herkese iyi pazarlar......

ben bişey sormak istiyorum..şimdi bizim bebişlerin kaç günlük/haftalık olduğunu hesaplarken transfer gününümü baz alacağız yoksa yumurta toplama gününümü:44:

iyi pazarlar canım yanlış değilsem bebişinin kaç haftalık olduğunu son adet gününe göre hesaplıyorsun...
yani yumoşun gelişim evresinden başlıyormuş

Çok sevindim,inşallah sen de p.tesi başlarsın tedaviye...

Çok sevindim,inşallah sen de p.tesi başlarsın tedaviye...

pazartesiye başlayamam canım daha başlamadı tam olarak çünkü...
ama yarın veya salı günü başlar heralde...
çok mutluyum inan eşimde benimle seviniyor nihayet bitecek bu bekleme diye

çok sevindim hadi hayırlı olsun. benim bu gün lekelenme günlerini de sayarsam 10 günüm. hala adet oluyorum. estrofem diye bir ilaç kullandırtmıştı doktorum onun da etkisi ile 4 gündür yoğun bir şekilde yaşıyorum adeti. şimdi de bitse de rahim duvarı kalınlaşsın die bekliyorum. olsa bir dert olmasa bir dert yani. inşallah bebişlerimiz olsun da ondan sonra ne zaman isterse o zaman gelsinler.

canım forumdaki hamilelik takvimindeki açıklama şöyle:

"1. Gün
0. Hafta 1. Gün

Son adet döneminiz. Normalde son adet döneminiz ile yumurtlama döneminiz (hamilele kaldığınız gün) arasında 2 haftalık bir süre vardır. Yumurtanın olgunlaşması bu dönemde olur. Ultrasonun gibi tanı araçlarının doktorlar tarafından kullanılmasından önce hamile kalınan günü veya doğum yapacağınız günü hesaplamak için kullanılan tek yöntem son adet tarihiydi. Bundan dolayıdır ki son adet döneminiz ve döllenme zamanı arasındaki bu yaklaşık 2 hafta Hamilelik Takvimi içinde gösterilmeye devam etmektedir. (Eğer bu period içinde hamile kalırsanız 2 haftalık hamilelik süreciniz başlamış demektir.)"

doğru diyorsun canım herşekilde başka bişeyi düşünüyoruz işte...
inş hakkımızda hayırlısı olur kurtuluruz bu sıkıntılardan

Bahr iyiyim ben de dün kontrolüm vardı,maşallah dedi iyi gidiyorusn..yine iğneler verdi,p.tesi ya da salı opu dedi.Pazar eşinle geliyorsun dedi,kan alıp opu gününü netleştireceğiz dedi,gittik bu sabah 8,5 ta kan verdim.hormonlarım çok iyiymiş.rahim duvar,yumurtalık gelişimi ve boyutları iyi dedi..çok sevindik eşimle..salı 12'de opum var...çok heyecanlandık eşimle,doktorumu çok seviyorum.inşallah herşey yolunda gider canım benim...

canım yanlışlık oldu bahara cevap yazacaktım...:)))

maşallah canım negüzel herşey yolunda gidiyor...
hayırlısıyla salı günü opun da gerçekleşir ve sonrasında da güzel haberler almaya devam edersin inş canım
drunu sevmek çok önemli zaten...
içine sindiği gibi devam ediyor tedavin inş sonuda güzel olur

bugün bende de baya lekelenme oldu
aynı gidiyoruz bakalım
çok bekletmediler beni inşallah leke olarak da kalmaz

Canım çok teşekkür ederim,senden de olumlu haberler alacağım günü heyecanla bekliyorum,hergün bu sayfaları okuyup,senin tedavine başlansın,olumlu sonuçlarını alayım diye heyecanla okuyorum sayfaları....diğer tüm arkadaşları da heyecanla takip ediyorum..senin doktorun da süper biri doç.dr.ulun uluğ başarı oranı çok yükseklerde bir doktor...diğer hamile arkadaşlara da çok seviniyorum...ne kadar mutlular...benim 1 ay dondurulacağı için ,sen de salı filan tedavine başlayacağından muhtemelen aynı tarihlerde transferimiz gerçekleşir....ve ikimiz de inşallah hamile olur,bebeklerimizi kucağımıza alırız...ben yumurtalarımla bile konuşuyorum...çünkü herşey pozitiflik ve motivasyonda bitiyor canım ...

bugün bende de baya lekelenme oldu
aynı gidiyoruz bakalım
çok bekletmediler beni inşallah leke olarak da kalmaz

canım ben çok bekledim inş bi gösterip kaybolmazlar benim kırmızılar
bugün 39. gün el insaf valla...
bilseydim bukadar gecikeceğini başka bi çaresine bakardım...
ogrtm gibi geciktirici kullanırdım...
ama tahmin etmemiştim...
neyse artık olan oldu artık...
seninkiler bence hemen gelecek aynı zamanlarda başlıycaz tedaviye inş

saol canım benimmmmmm inş sizin gibi güzel gelişmeler bende paylaşıcam burrada...
ayrıca herzaman desteğini hissediyorum çok saol
bende druma çok güveniyorum çok başarılı bi dr...
merkezde çok iyi...
inş vesile olurlarda kavuşurum bebişime
tablodaki hamişler günden güne artacak inş
ve onların arasında inş bizde oluruz
bende snein gibi ilk günden başlarım heralde yumoşla konuşmaya

Canım 1 tane 75 mg menogan iğne oldum hastaneden gelir gelmez.1,5 tane cetrotide yaptım...3 tane de hapımı aldım elevit,pmega 3 ve bir diğer vitaminimi gece 2 de de yumurta çatlatma iğnemi yapıcam 2 tane....bu yumurtalar inşallah yarın eşimle buluşup,embriyo olup,güzel güzel bölünüp,sonra biraz dondurulup,tekrar benimle buluşup,bebiş olarak geri dönecekler bana...
inşallah bugün hastanede hamile oda süsleme organizasyonunun reklam afişleri vardı,eşim al dedi aldım ben de....inşallah acıbadem bakırköy de istiyorum doğum yapmak,,,güzel güzel bebek şekeri yaptırırız senle,odamızı süsletiriz böyle ohhhh sefamız olsun ..bu arada topik 48 kişi,hamilemiz de 7 kişi olmuş,çok sevindim...
buradan hamileleri tebrik ediyorum,sağlıkla kucaklayın inşallah bebeklerinizi.....bekleyenlere de hayırlısıyla pozitif sonuçlar diliyorum...

inş herşey beklediğinden daha da iyi olur canım
bebişlerin de heyecanla seninle buluşmayı bekleyeceklerrrr
bende çok imreniyorum bebek hazırlıklarına...
dediğin gibi bizde başlıycaz hazırlıklara birbirimizden fikir alıcaz
evet tatlım listedeki arkadaşlar baya arttı hamişlerimizde öyle

Ben çıkıyorum arkadaşlar...1 düzüne ütüm var,hepsi eşimin...salı opum olduğundan,bir de bu hafta ,c.tesi-pazar dahil performans toplantılarım var,çok yoğun geçecek,o yüzden bir daha ütü vs.yapamam ..
sevgiyle kalın,geçmiş sayfaları kaldığm yerden okudum bitirdim..
inşallah p.pesi de hamile haberleri alırız,salı da....

inşallah dua edin bana da kızlar salı 12 de opum var,hem çok sayıda hem de hepsi kaliteli yumurtalarım toplansın,eşiminkilerle buluşup birinci kalite bölünüp embriyo olsunlar..du a edin..
öpüyorum hepinizi,sevgiyle kalın...
baharcım senden de güzel haberler bekliyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…