Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

dediğin gibi görünüp kaybolmazlar inş.
senin baya olmuş benim dündü normalde ama tüm belirtilerim vardı
yarın ilk gün olsa artık da biz de saymaya başlasak
şimdiden iğneler sıkmaya başladı beni 7.iğnemi yaptım artık acıyor daha bi sürü iğne olacak
neyse artık bir yerden başlasak da canım sonra bizde hayırlı haberleri versek

kolay gelsin
salı günü için allah kolaylık versin herşey güzel olacak inş.

Amin cumlemize yardimci olsun canim.. Sana birsey sorcamSen ilk dememeni umut tup bebekte yapmissin. Sonra degistirmissin ikincide.. Sebebini sorabilir miyim sakincasi yoksa? Memnun mu kalmadin acaba? Doktorun kimdi?

canim ben orda 4 kez denedim doktorum da ulun bey di
cok memnun dum ama.benim ilerlemeyen gebeliklerim oldu.
bu hastanenin dusulerde de iyi oldugunu duydum hemde.ulasim olarak zorluik cekiyordum,
bu hastane 5 dadika arabayla.
icin rahat olsun umut tup bebk dogru merkez arkadasim
simdiden hayirli olsunn

Anladim canim..benim dr. Suleyman bey ve ben de cok mutluyum.sadece bazen cok yogun oluyor, sorularimi rahatca soramiyorum ama onun disinda memnunum ben de..
Dilerim bu sefer hersey yolunda gider senin icin.. Emeklerimiz bosa gitmesin yaaa..

Her sıkıntı ;
Feraha açılan bi kapı olabilir.
ALLAH(c.c.) Fettah'tır.
En umulmadık bir anda sizede bir kapı açabilir....

Anladim canim..benim dr. Suleyman bey ve ben de cok mutluyum.sadece bazen cok yogun oluyor, sorularimi rahatca soramiyorum ama onun disinda memnunum ben de..
Dilerim bu sefer hersey yolunda gider senin icin.. Emeklerimiz bosa gitmesin yaaa..

aminnnn canim ins..

evet cok yogun bir merkez..bende ayak ustu ne sorabilirsem zaten ebn sormadan o herseyi soyluyordu.

merhaba kızlar..

2 yıllık evliyim 15 ydır bebek istiyorum olmadı..eşimde sperm sayı ve hızı azlığı var.
temmuz başında aşılama yapıldı vede bugün adetim başladı..
ben zonguldakta yaşıyorum ve yarın ankaraya gideceğim tüp bebek düşünüyorum.
gürgan klinikle görüşmüştüm yarın sabah arayıp ilk randevumu alcam..
çok heyecanlıyım.
inşallah RABBİM yüzümüze gülsün hepimizin..

tedavin hayırlı uğurlu olsun.Allah güç kuvvet versin...

canım inş salı günü bisürü kaliteli yumoşun toplanır
sonrada onlar güzelce döllenir ve kaliteli embriyoların oluşur
dualarım seninle canım allah yardımcın olsun...
inş canım 2-3 güne bende başlarım tedaviye...
görüşmek üzere

ben de tüp bebek tedavisine başladım mayısın 5 de aşılama yapıldı tutmadı bu ay bi yumurtalıgımı aldılar dölleyip dondurdular ve 3ay ara vemek gerekiyormuş hormonların vucuttan atılması için 3 adet döneminden sonra tekrar yumurta toplayıp hepsini birden transfer edecekler hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

günaydınnnnn bu temmuz sıcağında tedavi görüpte güzel bahar aylarında bebeşini dünyaya getirecek anne adaylarıı...
1 haftacık yoktum altı üstü anacım 200 sayfaya yakın yazmışsınız ay oku oku içinden çıkamadım bende attım kendimi son sayfaya, tablomuza baktımm ve 7 hamilişişkoş gördümmmm...
çok sevindirik oldum ve darısı listede arta kalanlarımızın başına diyelim aminn...

yalnız listemize bakarken ben zorlanıyorum, tam sayfadan büyük sağ sol yapmak lazım öyle olunca takip edemedim vs. kısacası bildiğim tek şey 7 hamilişişkomuzun olduğu ama onların kim olduğu benim için bir sır perdesi baharcım o tablo küçültülebiliyor mu? kolonları biraz daraltmak mümkün mü ki?
bu arada senin 1 hafta gecikmiş adetin gördüğüm kadarı ile, az daha sıksaydın dişini birlikte mayıs annesi adayı olurduk :)

hepinizi özledim ve aklım burdaydı
güzel olsun gününüz...

yorucu bir hafta sonundan sonra işe gelmekk

siz nasılsınız bakalımm nasıll gidiyor dün bir ara telden girip baktım listemize hamişler eklenmiş süperrr süperrrr

Arkadaşlar günaydın tedavim iptal oldu yumurta gelişmedi bana kısmet etmedi tabbim daha zaman var demek ki ymurta gelişmesi için bikisel bir şeyler tavsiye edebilecekmisiniz ben kayseideyim fsh yüksek endo var bu durumda olup tedavi olan hamilelik elde eden arkadaşlar bilgilerinize ve desteğinize ihtiyacım var bir dr ismi olursa şimdiden tşk ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amin

benide eklermisiniz.:)) yaş 26_32 6 senelik evliyim eşimde sperm sayısı düşük hareketlilik az 2 denemem ilk denememdede smyrna art tüp bebek merkezi 2.denememde orda 30 temmuzda sonuç alınacak..

canım merhaba benimde smrna art olucak doktorun kim ? benimki kahraman kolday hayırlısı olsun

hayırlısı canım üzülme tekrar tekrar deniycez pes etmek yok sen moralini yüksek tut emi

bu arada cumadan buyana sayfalar dolmuş taşmış maşallahh geriye döndüm okudum ama bulamadım artvinimin sonucu bellimi kızlar ??:26:

günaydın cnm ,
cnm üzme kendini bu ay böyle olmuştur belki dr ne dedi?
cnm bitkisel degilde drunla konuş bi deha veriyolar sanırım fsh ta ama drunun tahlil yapması gerekiyor diye biliyorum .bitkisel olarak ben arı sütü bal,polen arısütü ginseg karışımı kullanıyorum.bana ii geliyo cnm.ama drunla konuşmadan bişey yapma bence.

vardır her işte bir hayır makay, incir kürünü yumurta gelişimi için öneriyorlar sıkça, bende kısmetse bu ay sonu tedavi olacağım ama onun öncesinde geçen adetimin 3.günü incir kürü yaptım bilmiyorum faydası oldu mu, çok otlu böcekli şeylere dalıp kürleri birbirine katmadan tek bir tane dene derim, hem senin yumoşlar bu ay tatil yapmış olabilirler malum yaz ve de stres stres stresss.... yapma e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…