- 15 Ocak 2012
- 507
- 421
- 123
canım ben çok bekledim inş bi gösterip kaybolmazlar benim kırmızılar
bugün 39. gün el insaf valla...
bilseydim bukadar gecikeceğini başka bi çaresine bakardım...
ogrtm gibi geciktirici kullanırdım...
ama tahmin etmemiştim...
neyse artık olan oldu artık...
seninkiler bence hemen gelecek aynı zamanlarda başlıycaz tedaviye inş
Ben çıkıyorum arkadaşlar...1 düzüne ütüm var,hepsi eşimin...salı opum olduğundan,bir de bu hafta ,c.tesi-pazar dahil performans toplantılarım var,çok yoğun geçecek,o yüzden bir daha ütü vs.yapamam ..
sevgiyle kalın,geçmiş sayfaları kaldığm yerden okudum bitirdim..
inşallah p.pesi de hamile haberleri alırız,salı da....
inşallah dua edin bana da kızlar salı 12 de opum var,hem çok sayıda hem de hepsi kaliteli yumurtalarım toplansın,eşiminkilerle buluşup birinci kalite bölünüp embriyo olsunlar..du a edin..
öpüyorum hepinizi,sevgiyle kalın...
baharcım senden de güzel haberler bekliyorum canım..
Amin cumlemize yardimci olsun canim.. Sana birsey sorcamSen ilk dememeni umut tup bebekte yapmissin. Sonra degistirmissin ikincide.. Sebebini sorabilir miyim sakincasi yoksa? Memnun mu kalmadin acaba? Doktorun kimdi?
canim ben orda 4 kez denedim doktorum da ulun bey di
cok memnun dum ama.benim ilerlemeyen gebeliklerim oldu.
bu hastanenin dusulerde de iyi oldugunu duydum hemde.ulasim olarak zorluik cekiyordum,
bu hastane 5 dadika arabayla.
icin rahat olsun umut tup bebk dogru merkez arkadasim
simdiden hayirli olsunn
Anladim canim..benim dr. Suleyman bey ve ben de cok mutluyum.sadece bazen cok yogun oluyor, sorularimi rahatca soramiyorum ama onun disinda memnunum ben de..
Dilerim bu sefer hersey yolunda gider senin icin.. Emeklerimiz bosa gitmesin yaaa..
merhaba kızlar..
2 yıllık evliyim 15 ydır bebek istiyorum olmadı..eşimde sperm sayı ve hızı azlığı var.
temmuz başında aşılama yapıldı vede bugün adetim başladı..
ben zonguldakta yaşıyorum ve yarın ankaraya gideceğim tüp bebek düşünüyorum.
gürgan klinikle görüşmüştüm yarın sabah arayıp ilk randevumu alcam..
çok heyecanlıyım.
inşallah RABBİM yüzümüze gülsün hepimizin..
Ben çıkıyorum arkadaşlar...1 düzüne ütüm var,hepsi eşimin...salı opum olduğundan,bir de bu hafta ,c.tesi-pazar dahil performans toplantılarım var,çok yoğun geçecek,o yüzden bir daha ütü vs.yapamam ..
sevgiyle kalın,geçmiş sayfaları kaldığm yerden okudum bitirdim..
inşallah p.pesi de hamile haberleri alırız,salı da....
inşallah dua edin bana da kızlar salı 12 de opum var,hem çok sayıda hem de hepsi kaliteli yumurtalarım toplansın,eşiminkilerle buluşup birinci kalite bölünüp embriyo olsunlar..du a edin..
öpüyorum hepinizi,sevgiyle kalın...
baharcım senden de güzel haberler bekliyorum canım..
kizlar bugun 8. gunumdu bhcg <2.00 cikti
benide eklermisiniz.:)) yaş 26_32 6 senelik evliyim eşimde sperm sayısı düşük hareketlilik az 2 denemem ilk denememdede smyrna art tüp bebek merkezi 2.denememde orda 30 temmuzda sonuç alınacak..
Arkadaşlar günaydın tedavim iptal oldu yumurta gelişmedi bana kısmet etmedi tabbim daha zaman var demek ki ymurta gelişmesi için bikisel bir şeyler tavsiye edebilecekmisiniz ben kayseideyim fsh yüksek endo var bu durumda olup tedavi olan hamilelik elde eden arkadaşlar bilgilerinize ve desteğinize ihtiyacım var bir dr ismi olursa şimdiden tşk ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amin
Arkadaşlar günaydın tedavim iptal oldu yumurta gelişmedi bana kısmet etmedi tabbim daha zaman var demek ki ymurta gelişmesi için bikisel bir şeyler tavsiye edebilecekmisiniz ben kayseideyim fsh yüksek endo var bu durumda olup tedavi olan hamilelik elde eden arkadaşlar bilgilerinize ve desteğinize ihtiyacım var bir dr ismi olursa şimdiden tşk ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?