Kızlar aranızda hıc dondurulmus tedavısı goren var mı?
Kızlar şimdi doktordan geldim, yumurtalarıma baktık.. Herşey yolunda gidiyordu, yumurtalarım 14-15mm olmuşlar.
Ancak rahimde polipler çıktı. Alınan ilaçlar yüzünden bu polipler bazen büyüyebiliyormuş. Dr. normalden büyük gördü. Bu da tedaviyi etkilermiş. Embriyoyu yerleştirdiklerinde tutunabilmesi için bu poliplerin temizlenmesi gerekiyormuş. Tedaviye devam edicez, yumurtaları topliycaz dondurup saklıycaz, sonra histeroskopi ile polipleri temizleyip, sonra embriyo yerleştiricez, bu da 1 ay sonra transfer anlamına geliyor dedi doktorum..
Çok moralim bozuk, şimdi bu da nereden çıktı.. Histeroskopi de neyin nesi, neden bunlar hep benim başıma geliyor yaa.. Cidden ağlaya ağlaya eve zor geldim.. Çok üzgünüm ve çok korkuyorum..
Arkadaşlar günaydın tedavim iptal oldu yumurta gelişmedi bana kısmet etmedi tabbim daha zaman var demek ki ymurta gelişmesi için bikisel bir şeyler tavsiye edebilecekmisiniz ben kayseideyim fsh yüksek endo var bu durumda olup tedavi olan hamilelik elde eden arkadaşlar bilgilerinize ve desteğinize ihtiyacım var bir dr ismi olursa şimdiden tşk ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amin
Kızlar şimdi doktordan geldim, yumurtalarıma baktık.. Herşey yolunda gidiyordu, yumurtalarım 14-15mm olmuşlar.
Ancak rahimde polipler çıktı. Alınan ilaçlar yüzünden bu polipler bazen büyüyebiliyormuş. Dr. normalden büyük gördü. Bu da tedaviyi etkilermiş. Embriyoyu yerleştirdiklerinde tutunabilmesi için bu poliplerin temizlenmesi gerekiyormuş. Tedaviye devam edicez, yumurtaları topliycaz dondurup saklıycaz, sonra histeroskopi ile polipleri temizleyip, sonra embriyo yerleştiricez, bu da 1 ay sonra transfer anlamına geliyor dedi doktorum..
Çok moralim bozuk, şimdi bu da nereden çıktı.. Histeroskopi de neyin nesi, neden bunlar hep benim başıma geliyor yaa.. Cidden ağlaya ağlaya eve zor geldim.. Çok üzgünüm ve çok korkuyorum..
hiç korkma histeroskopi çok teknolojik kolay bir işlem. narkoz veriyorlar ve max. 45 dakka sonra işlem bitmiş sen ayılmış oluyorsun. kamera sistemi ile gerçekleştiriyor doktor operasyonu. kendine gelince yürüyerek çıkıyorsun hastaneden. hiç üzme kendini.
Kızlar aranızda hıc dondurulmus tedavısı goren var mı?
Masalımız SON buldu 12. beta hcg testinde de negatifi gördük artık
9 embriyodan bir tane mucize yaratamadık
selam arkadaşlar, benim bugün transferimin 4. günü. hiç ağrım sızım olmuyor, aranızda ağrısız olanlar var mı benim gibi??
kizlar bugun 8. gunumdu bhcg <2.00 cikti
Masalımız SON buldu 12. beta hcg testinde de negatifi gördük artık
9 embriyodan bir tane mucize yaratamadık
dediğin gibi görünüp kaybolmazlar inş.
senin baya olmuş benim dündü normalde ama tüm belirtilerim vardı
yarın ilk gün olsa artık da biz de saymaya başlasak
şimdiden iğneler sıkmaya başladı beni 7.iğnemi yaptım artık acıyor daha bi sürü iğne olacak
neyse artık bir yerden başlasak da canım sonra bizde hayırlı haberleri versek
tafşanım bozma sakın moralini ve korkma bazen herşey olup bittikten sonra iyikide öyle olmuş deriz buda onlardan olsun, bir ay sonra iyi ki şimdi olmuş diyeceğin birden fazla nedenin olacak buna eminim...
neden bunlar hep benim başıma geliyor demişsinde böyle karamsarlıklar yapma polyannacılık oyna ve bizlerin sadece yardımsız çocuğu olmuyor inan bana bir çoklarının başına gelenler yanında bu devede kulak
mayıs bebesi olsun senin kuzun
kizlar bugun 8. gunumdu bhcg <2.00 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?