Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kızlar aranızda hıc dondurulmus tedavısı goren var mı?

bildiğim kadarı ile var, öyle hamile kalanda çok var diğerinde bir farkı olmadığını düşünüyorum hatta artısı vardır diye düşünüyorum bedenin ilaçlardan hırpalanmadan sadece donmuşları tutmaya adapte oluyor

Kızlar şimdi doktordan geldim, yumurtalarıma baktık.. Herşey yolunda gidiyordu, yumurtalarım 14-15mm olmuşlar.
Ancak rahimde polipler çıktı. Alınan ilaçlar yüzünden bu polipler bazen büyüyebiliyormuş. Dr. normalden büyük gördü. Bu da tedaviyi etkilermiş. Embriyoyu yerleştirdiklerinde tutunabilmesi için bu poliplerin temizlenmesi gerekiyormuş. Tedaviye devam edicez, yumurtaları topliycaz dondurup saklıycaz, sonra histeroskopi ile polipleri temizleyip, sonra embriyo yerleştiricez, bu da 1 ay sonra transfer anlamına geliyor dedi doktorum..
Çok moralim bozuk, şimdi bu da nereden çıktı.. Histeroskopi de neyin nesi, neden bunlar hep benim başıma geliyor yaa.. Cidden ağlaya ağlaya eve zor geldim.. Çok üzgünüm ve çok korkuyorum..

selam arkadaşlar, benim bugün transferimin 4. günü. hiç ağrım sızım olmuyor, aranızda ağrısız olanlar var mı benim gibi??

yapma ama herşeyde vardır bir hayırr bir ay çok uzun bir süre değill kim bilir bu an için nekadar bekledin ama sabır bitanem lütfen üzülme vardır bir hayır de eminimm herşey çok güzel olucakk

bende de endo var, 2 kez ameliyat oldum. ben soğan kürü yapmıştım işe yaramıştı kist küçülmüştü, şimdi düzenli olmamak kaydıyla bal-tarçın-keten tohumu -çörek otundan yapıyorum bugun tedavinin 7. günü 6 tane yumurta oluşmuş. ama kalitesini bilmiyrum:)
bide ben melatonin gece yatmadan önve 1 tablet içiyorum işe yaradığını söyleyen çalışmalar var. bizdeki sıkıntı anti-oxidan azlığı nedeniyle folikül içi sıvının yumurta gelişiminde zaralı olması ve bu da kalitesini düşürüyo. umarım yardımcı olmuştur.

hiç korkma histeroskopi çok teknolojik kolay bir işlem. narkoz veriyorlar ve max. 45 dakka sonra işlem bitmiş sen ayılmış oluyorsun. kamera sistemi ile gerçekleştiriyor doktor operasyonu. kendine gelince yürüyerek çıkıyorsun hastaneden. hiç üzme kendini.

kesinlikle anestezili yaptır . ben işten izin sıkıntım olmasın diye anestezisiz yapırdım ama canım çok acıdı pişman oldum. çok kısa sürüyo ama acıtıyo.

canim histeroskopi cok kolay bir islem hic korkma bende yaptirdim hatta ben narkozsuz istememe ragmen o sekilde yapan bir yer bulamadigim icin mecburen narkozlu yaptirdim. canim herseyde vardir bir hayir hem senin icin daha rahat olur bir sonraki ay sadece gidip transfer olursun igne olmaz yumurta toplama islemi olmaz... sadece 1 ay sabredeceksin oda zaten bu isin cilvesi bastan sona kadar sabretmek gerekiyor. hic sikma canini bak doktor goremeseydi belkide polipler yuzunden embriyolarin tutunamayacakdi. icini ferah tut hersey cok guzel olacak.

günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee
yeni gelişmeler var mı bi kontrrol edeyim

tafşanım bozma sakın moralini ve korkma bazen herşey olup bittikten sonra iyikide öyle olmuş deriz buda onlardan olsun, bir ay sonra iyi ki şimdi olmuş diyeceğin birden fazla nedenin olacak buna eminim...
neden bunlar hep benim başıma geliyor demişsinde böyle karamsarlıklar yapma polyannacılık oyna ve bizlerin sadece yardımsız çocuğu olmuyor inan bana bir çoklarının başına gelenler yanında bu devede kulak
mayıs bebesi olsun senin kuzun

Merhaba kızlar....Meyadan haberiniz var mı? Bugün test yaptıracaktı. Çok merak ettim de...

Masalımız SON buldu 12. beta hcg testinde de negatifi gördük artık

9 embriyodan bir tane mucize yaratamadık

herşeyde var bi hayır coook zor kabul etmesi. dünya başına yıkılıyoda altında bi tek sen kalıyosun sanki. için yanıyo ama gerçekten yanıyo... tarifsiz acı.... şöyle düşün bi tek senin başına gelmedi burada yazan herkesin bi sürü başarısız denemesi var. bizde yaşadık . ama geçecek merak etme olur mu:))) biraz da kendime yazdım sanki bu yazıyı......

evet tatlım benim baya gecikti...
dün lekelenme vardı ama bugün yok...
neyse okadar adet söktürücü kullandık gelir heralde artık
canım inş hayırlısıyla bizde balıycaz tedaviye...
sonrada bebişimize kavuşacağımız günü bekliycez

Cok uzuldum, herşeyin normal gitmesinden kıllanmıştım zaten.. Kesin beni bulur böyle şeyler çünkü..
Mayıs olsun haziran olsun önemli değil..Ama bu tip işlemlerden korkuyorum. Bir de bu kadar kurcalatmak da ne kadar iyi onu da bilmiyorum.. Belki polipleri alıcaz derken daha çok zarar verecekler, ne biliyim, hep kötü şeyler geliyor aklımaa.. :18:
Ama bir yandan da iyi ki gördük, şimdi işlemi yaptırmasam transferden sonra düşük yapsam, kendimi suçlayacağım...

kizlar bugun 8. gunumdu bhcg <2.00 cikti

canımmmmmm niye üzülüyorsun 8. gündesin daha...
4 günde inş değerin yükselir biraz iyi düşünmeye çalış...
bak 0 değil değerin 2
inş 4 gün sonra güzel haberi vereceksin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…