Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

sanırım bende belirtilere takılmasam iyi olacak sağol canımm
şimdi gidip biraz dua edeyin bebişlerim bana tutunsun diyeee

sagol canim ya ama benim transferimin 3. gununden beri surekli az miktarda her renk kanamam oldu halada devam ediyor doktorum pek iyi bi durum degil dedi hala en ufak seyden umitlenmeyw calisiyorum üstelik zaten dondurulmus ve tek embr.

''ustelik zaten dondurulmus'' diye yazmissin canim benim bildigim dondurulmus embriyo cozuldugunde eger bolunmeye devam ediyorsa bu cok saglikli oldugunu gozterir o yuzden dondurulmus veya dondurulmamis hic fark etmez. tek olmasida degerinin henuz bu kadar dusuk olmasini acikliya bilir bence.

olmassada rabbim sana ve esine saglik versin birdaha denersiniz yeterki maddi manevi guc versin rabbim. bak hic deneme imkani bile olmayan arkadaslarimiz var bir heves basliyorlar tedaviye ama yumurtalari olusmuyor veya canli sperm bulunmuyor.
sakin uzme kendini rabbim insallah seninde isteyen herkesinde yuzunu en kisa zamanda guldurecektir. yeterki biz isyan etmeyip bu gunumuze sukredelim ve bol bol dua edelim... rabbim ol dedikten sonra heryey mumkun

hem bosuna dememisler VERMEK ISTEMESEYDI, ISTEMEK VERMEZDI oyle degilmi?

haklisin canim mayistaki negatifin ustune bide bu seferki kanamali bekleme sureci beni cok gerdi bidahakine baya ara vericem cok yiprandim Allg hepimizin yardimcisi olsun

kızlar ben geldim biraz geç oldu ama veeee hamileyim Allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi..

Merhaba kızlar....Meyadan haberiniz var mı? Bugün test yaptıracaktı. Çok merak ettim de...

canım biraz geç oldu haber veremedim...hamileyim canım doktor değerimin çok yüksek olduğunu söyledi çarşamba tekrar gidicm kan vericem..Rabbim kucağıma almayıda nasip etsin..sizlerde alın böyle güzel haberler inş..

kızlar ben geldim biraz geç oldu ama veeee hamileyim Allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi..

Maşallah canım allah kucağına da sağlıklı bir şekilde almayı nasip eylesin
Allah nazarlardan korusun hamişimizi

çok tebrık ederım..darısı başımıza ınsallah.bugun 8.gunum kalp krızı gecırebılırım o kadar streslıyım.karın agrısı kasık agrısıda cabası ayyyy atıcam kendımı

çok tebrık ederım..darısı başımıza ınsallah.bugun 8.gunum kalp krızı gecırebılırım o kadar streslıyım.karın agrısı kasık agrısıda cabası ayyyy atıcam kendımı

teşekkür ederim canım...sizlerdende güzel haberler alırız inş...ağrılarını kafaya takma bende aynı ağrıları çektim hatta adet olucam zannettim çünkü tüm adet belirtilerim vardı ve sonunda mutlu haberi aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…