canımmmmmm niye üzülüyorsun 8. gündesin daha...
4 günde inş değerin yükselir biraz iyi düşünmeye çalış...
bak 0 değil değerin 2
inş 4 gün sonra güzel haberi vereceksin bize
ben bu belirti meselesini okadar cok arastirdimki bakmadigim incelemedigim sayfa kalmadi.
canim ben kendimden bahsedeyim hamile oldugumu ogrenene kadar yasadigim belirtileri hic bir zaman belirti olarak gormedim ister istenez bu olmuyor sonradan daha iyi fark ede biliyorsun.
adet sancisi gibi ara ara sancim oldu kasiklarimda adet belirtisinden tek farklilik benim belim kirilcak gibi agrirdi adet olcagim zaman bu sefer oyle olmadi belimde agri vardi ama biraz daha farkli ve hafif agriydi.
benin en belirgin belirtim goguslerim cok buyudu ve saga sola donerken bile cok agriyorlardi dokunamiyordum bile ve gogsumden boynuma dogru uzanan cok belirgin damarlar olustu. aynisi legen kemigimden asagi dogru daha cok karnimin kenarlarinda cok belirgin damarlar olustu. transferden sonra ben progestan fitil kullanmaya basladim hala kullaniyorum fitili kullanirken vajinamda degisiklik oldugunu hissettim. nasil bir degisiklik oldugunu tarif edemem sadece bir his sanki asagi dogru inmismi desem bilemiyorum ama bana farkli geliyordu. halada oyle.
sagol canim ya ama benim transferimin 3. gununden beri surekli az miktarda her renk kanamam oldu halada devam ediyor doktorum pek iyi bi durum degil dedi hala en ufak seyden umitlenmeyw calisiyorumüstelik zaten dondurulmus ve tek embr.
''ustelik zaten dondurulmus'' diye yazmissin canim benim bildigim dondurulmus embriyo cozuldugunde eger bolunmeye devam ediyorsa bu cok saglikli oldugunu gozterir o yuzden dondurulmus veya dondurulmamis hic fark etmez. tek olmasida degerinin henuz bu kadar dusuk olmasini acikliya bilir bence.
olmassada rabbim sana ve esine saglik versin birdaha denersiniz yeterki maddi manevi guc versin rabbim. bak hic deneme imkani bile olmayan arkadaslarimiz var bir heves basliyorlar tedaviye ama yumurtalari olusmuyor veya canli sperm bulunmuyor.
sakin uzme kendini rabbim insallah seninde isteyen herkesinde yuzunu en kisa zamanda guldurecektir. yeterki biz isyan etmeyip bu gunumuze sukredelim ve bol bol dua edelim... rabbim ol dedikten sonra heryey mumkun
hem bosuna dememisler VERMEK ISTEMESEYDI, ISTEMEK VERMEZDI oyle degilmi?
kızlar ben geldim biraz geç oldu amaveeee hamileyim Allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi..
kızlar ben geldim biraz geç oldu amaveeee hamileyim Allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi..
Merhaba kızlar....Meyadan haberiniz var mı? Bugün test yaptıracaktı. Çok merak ettim de...
Tebriklerrrrrrrrrr canım gözün aydınnnnn
Rabbim tamamına erdirsinnnnnnn
canim gozunaydin cook sevindim rabbim tamamina erdirsin insallah...
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de yarın opu var. Bakalım neler olacak?
canım biraz geç oldu haber veremedim...hamileyim canım doktor değerimin çok yüksek olduğunu söyledi çarşamba tekrar gidicm kan vericem..Rabbim kucağıma almayıda nasip etsin..sizlerde alın böyle güzel haberler inş..
Maşallah canım allah kucağına da sağlıklı bir şekilde almayı nasip eylesin
Allah nazarlardan korusun hamişimizi
Masalımız SON buldu 12. beta hcg testinde de negatifi gördük artık
9 embriyodan bir tane mucize yaratamadık
çok tebrık ederım..darısı başımıza ınsallah.bugun 8.gunum kalp krızı gecırebılırım o kadar streslıyım.karın agrısı kasık agrısıda cabası ayyyy atıcam kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?