Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

İlk denememi orda olmuştum 2010 yılında euro anlaşmıştık ve transferi beklemezler canım opu için ödiyeceksin o parayı biliyorsunki transfer her defasında omayabiliyor. İptal olursa alamayacaklarını düşünüyorlar. Para konusunda esnek değiller. Biz nakit ama banka kartından çektirmek istemiştik, posda bir problem çıktı, eşim parayı çekip gelene kadar beklettiler, spermide beklemek zorundaydık ama bizim için ayrıca stres oldu. sen bugünden halkla ilişkler görevlisi falan var onlara bir sor yarın için gerilme. Netleştir bugünden...

kızlar benimde yarın yumurtalarim toplanacak nasipse. Heyecanliyim:) rabbim bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmaz insallah

hadi hayırlısı canım benim boll şanss

bu arada artvini sordum ama kimse bişey demedi sizinde bilginiz yok heralde :26:

Teşekkürler canım..Ama ya kaliteli yumurta veya embriyom çıkmazsa ben bu parayı neden ödeyeyim ki?Bu resmen soygunculuk değil mi?Sen memnun kalmamış mıydın? Neden burada devam etmedin;Şimdi hangi tüp bebek merkesi ve hangi doktorda deniyorsun?

Casmiyn sanırım çıktın..

Neyse hayırlısı olsun hepimizin hakkında..

İnşallah kaliteli yumurta ve embriyolarım olur da , hamile kalırım...

Pozitif düşüneyim,pozitif ve olumlu olsun herşey...

canım iğnemi olmaya gitmiştim şimdide sen yoksun, benim dr um yurt dışına gitti ve muameleden hoşlanmamıştım. Şimdi anadolu sağlık merkezi jhone hopkinse gidiyorum canım, kalabalık değil, bir koşuşturma var ama en azından hiç bu kadar soru sorabildiğimiz bir merkez daha olmadı. Para konusunda burdada aynı yumurta toplamada 3/2 si transferde 3/1 i ni ödüyosun. Ama sen sormasan ne zaman ödeyeceğini falan bildirmiyorlar. Ben deneyimli olunca hepsini baştan öğrendim. Canım yumurta toplama işi için anestezi uygulanıyo ve yumurtanın döllenmesi için işlemler oluyor. Onlarında belli bir gideri var. <mutlaka alırlar. Sen daha önce ödeme yaptınmı. İkinci merkezde (Medikana beylikdüzü) başlarken 1000 tl avans sonra opudan önce 3/2 nin kalanı, transferdede almışlarıdı. Heryer böyle.

İnşallah canım inşllah herşey güzel olur olduktan sonra bunlar önemsiz kalacak, olmadımı insanın canını sıkıyor zaten

Canım geldim,ilgin ve cevapların için sonsuz teşekkür ederim.Anladım canım..ilki de ikincisi de Bahçeci Fulya'da oluyor.Ama hepsini birden yumurta toplamada yani yarın istediler.Yani yumurtalarda , ya da embriyolarda sorun olur da transfere gerek kalmazsa , paramız boşa gidecek,benim tek düşündüğüm bu canım..

Ama diğer topikleri de okuyorum,tüp bebek tedavisinde hiçbirşeyi kafaya takmayan,stressiz bir şekilde rahat olanlar hep hamile kalıyorlar...Yani herşeyi boşverip rahat olup,kafamızdan tüm düşünceleri atıp,kendimizi doktorumuza teslim edip,keyifle anne olma yolundaki günlerin tadını çıkarmalıyız...

tmm anladım demek sistemi değişitirmişler... inşallah gitmeyece bebeklerinle döneceksin işallh

Canım bu işlemı yapmanın belli bir zamanı var mıdır acaba? merak ediyorum yumurta toplamadan sonra hazır anestezi vermişken yapılabilir mi ki? sen ne zaman olmustun?

Merhaba cnm.2-3 ay öncesinde bende de polip vardı... tüp bebekten önce alınması gerekliymiş tutunmayı engellermiş..başka doktorlar da dedi bana.sonra merkeze gttm..başka yerlerde uğraşmayayım diye orda yaptırdım.zamanı da gelmişti adetin 9. günü filandı.. korkuyordum ben de hiç anestezi almadım ameliyat olmadım...bi uyuduğum anı hatırlıyorum birde uyandığımı. ayıldıktan sonra adet sancısı gibi sancım oldu.ağrı kesici yaptılar.2 3 saat dinledm sonra eve döndüm.korkmana gerek yok yani...sonradan pişman olmamak için önceden aldırman önemli bence... bazıları ofis histeroskopi oluyor.daha uygun .bel altı uyusturuyorlar herhlade..küçükse polipler o da uygulanabiiyor... hayırlısı olsun cnm

Canım bu işlemı yapmanın belli bir zamanı var mıdır acaba? merak ediyorum yumurta toplamadan sonra hazır anestezi vermişken yapılabilir mi ki? sen ne zaman olmustun?

sanirim olmaz canim adet bitiminden hemen sonra yapilmasi lazim. 1- 3 gun icerisinde. yumurta toplamadan sonra yapilirken rahim duari hasar gore bilir diye dusunuyorum. adet bitiminden hemen sonra yapilmasinin amacida zaten rahim duvarinin henuz kalin olmadigi icin daha iyi gorunmesi ve daha rahat mudahale edile bilinmesi.

canim ben tani amacli tedaviye baslamadan once problem olup olmadigini kontrol ettirmek icin yaptitdim. rapor icinde rahim filmi yerine histeroskopide gecerli oldugu icin doktorum histeroskopiye karar verdi o yuzden yaptirdim.

kızlar tebrik ederim sizleri sağlıkla gelsin melekleriniz inşallah
belirtilerinizi yazarmısınızzzz benim 4.gün bugün sarımsı akıntım ve sarı idrarım ve hafif bel ağrısından başka bir belirtim yok inşallah bunlar iyiye işarettirrr:44:

ben bu belirti meselesini okadar cok arastirdimki bakmadigim incelemedigim sayfa kalmadi.
canim ben kendimden bahsedeyim hamile oldugumu ogrenene kadar yasadigim belirtileri hic bir zaman belirti olarak gormedim ister istenez bu olmuyor sonradan daha iyi fark ede biliyorsun.

adet sancisi gibi ara ara sancim oldu kasiklarimda adet belirtisinden tek farklilik benim belim kirilcak gibi agrirdi adet olcagim zaman bu sefer oyle olmadi belimde agri vardi ama biraz daha farkli ve hafif agriydi.

benin en belirgin belirtim goguslerim cok buyudu ve saga sola donerken bile cok agriyorlardi dokunamiyordum bile ve gogsumden boynuma dogru uzanan cok belirgin damarlar olustu. aynisi legen kemigimden asagi dogru daha cok karnimin kenarlarinda cok belirgin damarlar olustu. transferden sonra ben progestan fitil kullanmaya basladim hala kullaniyorum fitili kullanirken vajinamda degisiklik oldugunu hissettim. nasil bir degisiklik oldugunu tarif edemem sadece bir his sanki asagi dogru inmismi desem bilemiyorum ama bana farkli geliyordu. halada oyle.

Son düzenleme:
canim niye bu kadar erken yaptirdin test tarihine kadar daha cok artar hemen umitsizlenme insallah sende hamilesin daha 4 gunun var..

sagol canim ya ama benim transferimin 3. gununden beri surekli az miktarda her renk kanamam oldu halada devam ediyor doktorum pek iyi bi durum degil dedi hala en ufak seyden umitlenmeyw calisiyorum üstelik zaten dondurulmus ve tek embr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…