Arkadaşlar selam...
Meslekteaşım ve hamile arkadaşım hil-bur nasıl gidiyor hamilelik..bana da dua et n'olur...
Bir de bişey soracağım benim yarın yumurtalarım toplanacak,para istediler..
Ben unuttum da yumurta toplamada mı parayı alıyorlardı?benim aklımda sanki transfer sırasında alınıyordu diye kalmış...Beni bilgilendirir misin canım?[/QUOT
bugün tekrar test yaptırdım canım 319 a çıkmş değerim.mutluyum...allah sizede nasip etsin diye bol bol dua ediyorum..ben daha ilk gün ödemiştim tüm parayı yaa stres oluyom sonra istedilerimi diye ay acaba ne zaman isticekler diye :) emin değilim yani ama sanki transfere kadar ödemenin tamamını bitirilmeli diyolardı yanlış hatırlamıyorsam.allah yardımcın olsun..herşey güzel olacak kalpten inan canım.hayırlısı ne ise o olsun.
Canım çok teşekkür ederim..Değerin çok iyi çıkmış,Allah kucağına almayı nasip etsin,doya doya kokla mis kokulu yavrunu.Teiekkürler dualarını eksik etme,hamilelerin duası tutarmış..
Teşekkür ederim canım, o halde yarın paranın hepsini ödememeli miyim?Çünkü geçen defa hemen kapıdan girer girmez parayı kesmişti benden...
Transferde ödeme yapmak istesem kabul etmezler mi.Benim Fulya Bahçeci.Doktorum Erbil yağmur
kızlar benimde yarın yumurtalarim toplanacak nasipse. Heyecanliyim:) rabbim bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmaz insallah
hadi hayırlısı canım benim boll şanss
bu arada artvini sordum ama kimse bişey demedi sizinde bilginiz yok heralde :26:
malesef canım artvinim negatif oldu ama en kısa zamanda pozitif olucak inşallah..
İlk denememi orda olmuştum 2010 yılında euro anlaşmıştık ve transferi beklemezler canım opu için ödiyeceksin o parayı biliyorsunki transfer her defasında omayabiliyor. İptal olursa alamayacaklarını düşünüyorlar. Para konusunda esnek değiller. Biz nakit ama banka kartından çektirmek istemiştik, posda bir problem çıktı, eşim parayı çekip gelene kadar beklettiler, spermide beklemek zorundaydık ama bizim için ayrıca stres oldu. sen bugünden halkla ilişkler görevlisi falan var onlara bir sor yarın için gerilme. Netleştir bugünden...
Teşekkürler canım..Ama ya kaliteli yumurta veya embriyom çıkmazsa ben bu parayı neden ödeyeyim ki?Bu resmen soygunculuk değil mi?Sen memnun kalmamış mıydın? Neden burada devam etmedin;Şimdi hangi tüp bebek merkesi ve hangi doktorda deniyorsun?
Casmiyn sanırım çıktın..
Neyse hayırlısı olsun hepimizin hakkında..
İnşallah kaliteli yumurta ve embriyolarım olur da , hamile kalırım...
Pozitif düşüneyim,pozitif ve olumlu olsun herşey...
canım iğnemi olmaya gitmiştim şimdide sen yoksun, benim dr um yurt dışına gitti ve muameleden hoşlanmamıştım. Şimdi anadolu sağlık merkezi jhone hopkinse gidiyorum canım, kalabalık değil, bir koşuşturma var ama en azından hiç bu kadar soru sorabildiğimiz bir merkez daha olmadı. Para konusunda burdada aynı yumurta toplamada 3/2 si transferde 3/1 i ni ödüyosun. Ama sen sormasan ne zaman ödeyeceğini falan bildirmiyorlar. Ben deneyimli olunca hepsini baştan öğrendim. Canım yumurta toplama işi için anestezi uygulanıyo ve yumurtanın döllenmesi için işlemler oluyor. Onlarında belli bir gideri var. <mutlaka alırlar. Sen daha önce ödeme yaptınmı. İkinci merkezde (Medikana beylikdüzü) başlarken 1000 tl avans sonra opudan önce 3/2 nin kalanı, transferdede almışlarıdı. Heryer böyle.
Canım geldim,ilgin ve cevapların için sonsuz teşekkür ederim.Anladım canım..ilki de ikincisi de Bahçeci Fulya'da oluyor.Ama hepsini birden yumurta toplamada yani yarın istediler.Yani yumurtalarda , ya da embriyolarda sorun olur da transfere gerek kalmazsa , paramız boşa gidecek,benim tek düşündüğüm bu canım..
canim histeroskopi cok kolay bir islem hic korkma bende yaptirdim hatta ben narkozsuz istememe ragmen o sekilde yapan bir yer bulamadigim icin mecburen narkozlu yaptirdim. canim herseyde vardir bir hayir hem senin icin daha rahat olur bir sonraki ay sadece gidip transfer olursun igne olmaz yumurta toplama islemi olmaz... sadece 1 ay sabredeceksin oda zaten bu isin cilvesi bastan sona kadar sabretmek gerekiyor. hic sikma canini bak doktor goremeseydi belkide polipler yuzunden embriyolarin tutunamayacakdi. icini ferah tut hersey cok guzel olacak.
Kızlar şimdi doktordan geldim, yumurtalarıma baktık.. Herşey yolunda gidiyordu, yumurtalarım 14-15mm olmuşlar.
Ancak rahimde polipler çıktı. Alınan ilaçlar yüzünden bu polipler bazen büyüyebiliyormuş. Dr. normalden büyük gördü. Bu da tedaviyi etkilermiş. Embriyoyu yerleştirdiklerinde tutunabilmesi için bu poliplerin temizlenmesi gerekiyormuş. Tedaviye devam edicez, yumurtaları topliycaz dondurup saklıycaz, sonra histeroskopi ile polipleri temizleyip, sonra embriyo yerleştiricez, bu da 1 ay sonra transfer anlamına geliyor dedi doktorum..
Çok moralim bozuk, şimdi bu da nereden çıktı.. Histeroskopi de neyin nesi, neden bunlar hep benim başıma geliyor yaa.. Cidden ağlaya ağlaya eve zor geldim.. Çok üzgünüm ve çok korkuyorum..
Canım bu işlemı yapmanın belli bir zamanı var mıdır acaba? merak ediyorum yumurta toplamadan sonra hazır anestezi vermişken yapılabilir mi ki? sen ne zaman olmustun?
Kızlar aranızda hıc dondurulmus tedavısı goren var mı?
kızlar tebrik ederim sizleri sağlıkla gelsin melekleriniz inşallah
belirtilerinizi yazarmısınızzzz benim 4.gün bugün sarımsı akıntım ve sarı idrarım ve hafif bel ağrısından başka bir belirtim yok inşallah bunlar iyiye işarettirrr:44:
canim niye bu kadar erken yaptirdin test tarihine kadar daha cok artar hemen umitsizlenme insallah sende hamilesin daha 4 gunun var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?