arkadaşlar allahım hepimize yardımcı olsun, ben de bugun ilk iğnemi vuruldum cts ilk kontrolüm varrr bakalım süreç ne göstericek bana, inşallah 2. Tedavimdeki o kötü günleri yaşamam bi dahadualarda buluşalım, umudunuz, umudum olsun...
fsh 22 olmuştu kısa protokol uygulandı banada acıbademi tavsiye ettiler ama ben bihter hanıma gittim verecek olan rabbim bunlar vesile ama şimdi eylül tekrar tedaviye başlayacağım belki acıbademe gidebilirm hakkımızda hayırlısı olsun bu arada endo dan 2010 aralık ayında ameliyat oldum geçici menepoz oldum ama yine tekrarladı tüp bebekde karar verdi dr inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
canım biz üç kişi ağustosta deeneyeceğiz kısmet olursa.diğeride endolu.üçümüzde farklı doktorlara karar kıldık diğer endolu olan kayseri tüp bebekteki nurettini seçti diğer arkadaş acıbademi bende bihteri.hayırlısı olur inş diğerlerini de merak ediyorum açıkcası.labaratuvar ortamı hangisinin iyi çok merak ediyorum.acıbademle de görüş orayı beğenende çok oluyo.mesela ben acıbademde başlasaydım uzun protokol uygulayacaktı lucrinli.bihter kısa dedi.nette araştırdığım kadarıyla kimine uzun iyi gelmiş kimine kısa yumurta elde etme bakımından uzunda daha çok ymurta çıkıyo faln yazmışlar tabi net olarak bilmediğim için.hayırlısı tabi herşeyin...
ağustos adetimde acıbademe muayeneye gideyim bakalım o ne önerecek bihterede giderim kafama hangisi yatarsa artık oradan devam ederim inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
tabi canım acıbademle de görüş hangisi kafana yatarsa.kayseride yaşıyosunuz galiba o açıdan eliniz altında o açılardan falan güzel yoksa başka şehirlere gidip uğraşmakta zor olurdu.allahım yardımcımız olsun bütün isteyen anne adaylarına nasip eder inş..bizleri bu endolardan kurtarır inş
evet canım kayseride yaşıyorum birde istanbulda umut tüp bebek varmış orayı çok öneriyorlar ama şartlar malum uzak ve kalabalık bir şehir rabbim hiç bir şeye gerek kaldırmadan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
evet canım kayseride yaşıyorum birde istanbulda umut tüp bebek varmış orayı çok öneriyorlar ama şartlar malum uzak ve kalabalık bir şehir rabbim hiç bir şeye gerek kaldırmadan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Masalımız SON buldu 12. beta hcg testinde de negatifi gördük artık
9 embriyodan bir tane mucize yaratamadık
canım inş salı günü bisürü kaliteli yumoşun toplanır
sonrada onlar güzelce döllenir ve kaliteli embriyoların oluşur
dualarım seninle canım allah yardımcın olsun...
inş canım 2-3 güne bende başlarım tedaviye...
görüşmek üzere
Arkadaşlar para ödeme yumurta toplama aşamasında mı;transfer sırasında mı oluyordu..benim aklımda kalmamış.aydınlatırsanız sevinirim.
kızlar benimde yarın yumurtalarim toplanacak nasipse. heyecanliyim:) Rabbim bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmaz insallah
Arkadaşlar para ödeme yumurta toplama aşamasında mı;transfer sırasında mı oluyordu..benim aklımda kalmamış.aydınlatırsanız sevinirim.
bana opuya gelirken tahsil edeceğiz dediler. 1000 tl avans verdim ben de geri kalanını opuda vereceğim iinşallah
Arkadaşlar selam...
Meslekteaşım ve hamile arkadaşım hil-bur nasıl gidiyor hamilelik..bana da dua et n'olur...
Bir de bişey soracağım benim yarın yumurtalarım toplanacak,para istediler..
Ben unuttum da yumurta toplamada mı parayı alıyorlardı?benim aklımda sanki transfer sırasında alınıyordu diye kalmış...Beni bilgilendirir misin canım?[/QUOT
bugün tekrar test yaptırdım canım 319 a çıkmş değerim.mutluyum...allah sizede nasip etsin diye bol bol dua ediyorum..ben daha ilk gün ödemiştim tüm parayı yaa stres oluyom sonra istedilerimi diye ay acaba ne zaman isticekler diye :) emin değilim yani ama sanki transfere kadar ödemenin tamamını bitirilmeli diyolardı yanlış hatırlamıyorsam.allah yardımcın olsun..herşey güzel olacak kalpten inan canım.hayırlısı ne ise o olsun.
genelde anlaşılan ücretin 3/2 si opu için, 3/1 i de transfer içindir. Biz hep ödemeyi o şekilde yaptık. Opu olur ama transfer iptal edilirse 3/1 ini ödemezsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?