Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım tdavin hayırlı olsun rabbim korktuğuna uğratmasın güzel haberler alırsın inşallah

canım biz üç kişi ağustosta deeneyeceğiz kısmet olursa.diğeride endolu.üçümüzde farklı doktorlara karar kıldık diğer endolu olan kayseri tüp bebekteki nurettini seçti diğer arkadaş acıbademi bende bihteri.hayırlısı olur inş diğerlerini de merak ediyorum açıkcası.labaratuvar ortamı hangisinin iyi çok merak ediyorum.acıbademle de görüş orayı beğenende çok oluyo.mesela ben acıbademde başlasaydım uzun protokol uygulayacaktı lucrinli.bihter kısa dedi.nette araştırdığım kadarıyla kimine uzun iyi gelmiş kimine kısa yumurta elde etme bakımından uzunda daha çok ymurta çıkıyo faln yazmışlar tabi net olarak bilmediğim için.hayırlısı tabi herşeyin...

ağustos adetimde acıbademe muayeneye gideyim bakalım o ne önerecek bihterede giderim kafama hangisi yatarsa artık oradan devam ederim inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

ağustos adetimde acıbademe muayeneye gideyim bakalım o ne önerecek bihterede giderim kafama hangisi yatarsa artık oradan devam ederim inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

tabi canım acıbademle de görüş hangisi kafana yatarsa.kayseride yaşıyosunuz galiba o açıdan eliniz altında o açılardan falan güzel yoksa başka şehirlere gidip uğraşmakta zor olurdu.Allahım yardımcımız olsun bütün isteyen anne adaylarına nasip eder inş..bizleri bu endolardan kurtarır inş

evet canım kayseride yaşıyorum birde istanbulda umut tüp bebek varmış orayı çok öneriyorlar ama şartlar malum uzak ve kalabalık bir şehir rabbim hiç bir şeye gerek kaldırmadan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

aynen canım farklı bir şehirde yaptırmak bu kadar kolay olmaz.inş gerek kalmadan kayseri de kavuşuruz bebeklerimize.

cnm ben de umutta başladım tedaviyee... 2. yi de orda yaptırmıstım tedavim iptal oldu o ayrı ama ulun bey mukemmel bi dr, şiddetle tavsiye ederimmm

Masalımız SON buldu 12. beta hcg testinde de negatifi gördük artık

9 embriyodan bir tane mucize yaratamadık

Canım çok üzüldüm.Ancak yumurtamız olduğu sürece anne olma şansımız olduğunu hatırla ve umut et...Pozitif ol,inan ve tedaviye yeniden başla derim.Sevgiyle kal.

Canım benim bu güzel dileklerin için çok sağol...
İnşallah dileklerinin hepsi tutar,benim de tek dileğim bu..
Şu ana kadar herşey yolunda gitti,inşallah hep böyle olumlu gider...
Ve bir sürü kaliteli yumurtalarım olur,onlar da güzelce döllenir ve kaliteli embriyolarım oluşur,2 adet te 1 ay sonra transfer edilince ,inşallah hamile kalır,sağlıkla dünyaya getiririm,bebeklerimi..AMİN...

Arkadaşlar selam...
Meslekteaşım ve hamile arkadaşım hil-bur nasıl gidiyor hamilelik..bana da dua et n'olur...
Bir de bişey soracağım benim yarın yumurtalarım toplanacak,para istediler..
Ben unuttum da yumurta toplamada mı parayı alıyorlardı?benim aklımda sanki transfer sırasında alınıyordu diye kalmış...Beni bilgilendirir misin canım?

Arkadaşlar para ödeme yumurta toplama aşamasında mı;transfer sırasında mı oluyordu..benim aklımda kalmamış.aydınlatırsanız sevinirim.

selam arkadaşlar bu gün iğnelerim 7. sini olacağım. yarın kontrolüm olcak. ama benim adet azalsa da devam ediyor. şimdi benim rahim duvarı ne zaman kalınlaşır acaba. adetim uzun sürdü iyice kıllandım valla. cumartesi doktora adetim devam ediyor dediğimde sorun yok demişti.

Arkadaşlar para ödeme yumurta toplama aşamasında mı;transfer sırasında mı oluyordu..benim aklımda kalmamış.aydınlatırsanız sevinirim.

bana opuya gelirken tahsil edeceğiz dediler. 1000 tl avans verdim ben de geri kalanını opuda vereceğim iinşallah

kızlar benimde yarın yumurtalarim toplanacak nasipse. heyecanliyim:) Rabbim bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmaz insallah

kızlar benimde yarın yumurtalarim toplanacak nasipse. heyecanliyim:) Rabbim bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmaz insallah

cANIM BENİM DE YARIN YUMURTALARIM TOPLANIYOR...
Hadi sana da bana da iyi şanslar..
İnşallah çok sayıda ve kaliteli yumurtalarımız toplanır,hepsi güzelce döllenir ve çok kaliteli embriyolar oluşur canım...inşallah hem transfer edilecek , hem de dondurulacak çok sayıda kaliteli embriyomuz oluşur...
Ben Fulya Bahçeci Erbil YAĞMUR'un hastasıyım.SENİN NERESİ CANIM?

genelde anlaşılan ücretin 3/2 si opu için, 3/1 i de transfer içindir. Biz hep ödemeyi o şekilde yaptık. Opu olur ama transfer iptal edilirse 3/1 ini ödemezsin canım.

bana opuya gelirken tahsil edeceğiz dediler. 1000 tl avans verdim ben de geri kalanını opuda vereceğim iinşallah

Çok teşekkür ederim canım.Benim de yarım Opum var,parayı istediler..Benim aklımda kalmamış geçen sefer opuda mı,transferde mia ldıalr,hatırlayamadım..O halde yarın ödeme yapmak zorundayız...

genelde anlaşılan ücretin 3/2 si opu için, 3/1 i de transfer içindir. Biz hep ödemeyi o şekilde yaptık. Opu olur ama transfer iptal edilirse 3/1 ini ödemezsin canım.

Teşekkür ederim canım, o halde yarın paranın hepsini ödememeli miyim?Çünkü geçen defa hemen kapıdan girer girmez parayı kesmişti benden...

Transferde ödeme yapmak istesem kabul etmezler mi.Benim Fulya Bahçeci.Doktorum Erbil yağmur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…