ben diğer adetimde başlıyacam normalde 2 gün sonra adetim o zaman istemedim düğünler falan var hazır 1 temmuzda tatile girmişken tatile gidelim gelelim de başarız dedik temmuzun 15i gibi ilaçlara başlayacam işte temmuzun 20si diğer adetim :)
amaaaaaaaaaaaaannnnn bu neee topik ne hale gelmiş.2 gün giremedim burası ne çok şenlenmiş ne güzel
iyi ki varsınız kızlar
slmm kızlarr bende sizinle aynu temmuzun ortası gibi başlayacaklardanım tüp bebek tedavisine ankara gürgan klinikte başlıcaz inş.. bizde sorun çift taraflı benim rezervlerimde biraz azalma var eşimde de sadece 5- 10 tane hareketsiz sperm var. Rabbim inş şu hayır mübarek günlerde hepimize anne anne olmayı nasip eder.
en iyisi canım düğününüzü tatilinizi yapar öyle başlarsınız tedavinize
allah sonumuzu hayır etsin inş..
selam
ben de temmuz da tüp bebek yaptıracağım inşallah. ben de rezerv az. amh: 0.69 ilaç kullanıyorum bu ay. inşallah Allah hiç birimize aratmadan verir. eşim de de varikosel var. ameliyat olalı 1 sene oldu.
tatlım sende mi katıldın aramıza ne güzel
zaten bizim topik burada toplandık
temmuzda tedaviye başlayacak çok kişi var zaten...
daha burayı görmeyen arkadaşlar var onlarda katılırsa bizim topik buraya transfer olacak
inş bu tedavinde herşey dilediğiniz gibi olur canım
kızlar birşey sormak istiyorum boluda oturuyoruz tedavi ankarada.Buradaki doktorumun yönlendirmesiyle gittik ve orada doktor ilk kullanacağım ilaçları yazdı ve dediki ilk yumurta kontrolüne istersen boludaki doktoruna da gidebilirsin buraya gelmene gerek yok bu şekilde yapan il dışından gelen hastalarımız da var yada o gün buraya da gelebilirsin sen bilirsin kararını verirsin ona göre bilgilendirirsin dedi
Şimdi benim kafam karıştı buradaki doktorumla oradaki doktor sürekli iletişim halinde zaten bu ilk yumurta kontrolunde napılıyor ? boludamı yoksa ankarada mı muayene olayım (bu arada burada özel hasteneye gidiyorum ) yoksa hiç kafa karıştırmadan içim rahatlasın diye ankaraya mı gideyim kararsız kaldım
canım hiç endişelenecek bişe yok yumurtaların boyutlarına bakılıyo gitmene gerek yok gerçektende 10dk.ya sürecek ya sürmeyecek zaten ultrasyon sonuçlarını verecektir doktorlar kendileri irtibattaysa söler yok deilse arar seni yada sen doktorunu bilgiyi verirsin canım
canım öncelikle merhaba evet ilaçlar sinir ve duygusallık yapıyor malesef bende sürekli ağlıyordumGünaydın kızlar
Nasılsınız bakalım bu sabah pazartesiniz hayırlı olsun çok güzel bir hafata geçirmeniz dileğim canım arkadaşlarım benim
ben mi tırnaklarımın üstünde yürüyorum biri bişey dese saldırıya geçicem ilacın yan etisi sinir yaparmı kızlar
birde çok terliyorum aşırı derece
bunlar yan etkimi sizce?
ama ben daha bir kere vurdum iğne?
canım öncelikle merhaba evet ilaçlar sinir ve duygusallık yapıyor malesef bende sürekli ağlıyordumsinirli olmaktan iyidir heralde
sakin ol tatlım dua et bol bol ve kimseyide boğma herşey güzel olacak inşallah sonundasadece ağlasam gene iyi wallah birini boğucam diye korkuyorum
sakin ol tatlım dua et bol bol ve kimseyide boğma herşey güzel olacak inşallah sonunda:13:
allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
canım sana göbekten iğne vermedimi doktorun sadece ilaç alındığının cevabını vermişsinde belki ondan ucuzdur iğneler çok pahalı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?