Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Tatlımm senin koçiş bilee bizimle konuşmanı istiyomuş baksana öyle diyomuşş
iyi geliyoruz sana
evt cnm sen daha çok arkadaşla konuşuyosun
ben sadece seninle ve cervanlaa cemremlede aradaa
eseslim yoğun zatenn ,
evt tatlımm öyle arkadaşlıklar kurdukkii
inş tatlımm bu yazdan itibaren sohbetlerimiz bebeklerimiz üzerine olsun
yok cnm yaa nerde hiç bi belirti yokk şimdilikkk..normalde 4 günüm var çarşamba olmam lazımm ama bende tık yokkkkk

hadi yaa demek tık yok
tatlım sonundan bile yakalasam senin tedaviyi süper olur
canım bu konuyu okadar çok konuşuyoruz ki kabul mü olcak ne

Merhaba arkadaşlarr bende haftaya tedaviye başlıyorummmm 28 i gibii
daha önce 1 tüp deneme oldu 2.si iptal oldu
bu 3. sayılırr bende umut tüp bebekte başlycamm Allahın izniylee bu sefer yüzüm güler bende kavuşurum meleğimee
Eşim azospremii 8 senelik evliyimm bizim durum biraz zor ama allah büyük
Tüm tedavide olan arkadaşlarr inşş herşey yolunda giderde bu yaz hamiş oluruzzz..
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn

hadi yaa demek tık yok
tatlım sonundan bile yakalasam senin tedaviyi süper olur
canım bu konuyu okadar çok konuşuyoruz ki kabul mü olcak ne

Yok vallaa
Biyerinden yakalarsın inşş tatlımmm çokk iyi olurr gerçektennnnn
o kadar çokk konuştukkii inş kabul olurrr

Mevlana Der Ki;

Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme!..

İŞTE ORASI KADERİN DEĞİŞECEĞİ "NOKTADIR"...

merhaba hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah son tedavin olur dilerim.zor diye bişey yok yeter ki Rabbim nasip etsin.bu da bizim sınavımızmış ne edelim Rabbim neylerse güzel eyler..inşallah kavuşacaksın canım meleğine...YÜCE MEVLAMIN izni ile .

Hoşbulduk canım,
İnşallah cnmm son olurr.......Evt cnm rabbim yeterki nasip etsin benim eşiminde hiç sprem olmadığı için buda son ameliyatımızya ondan bazen zor geliyo bana
ama RABBİM istersen herşey olabilirrr...Bizim topiğimizde mucizelerr çokk hi. sprem yokken seneler sonra eşlerinde sprem çıkışı başlayanlar varrr
bakalım bizde seneler sonra girdik bi yolaa rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınn inşş..Doktorumuzda güveniyoruzz merkezdee iyii Hayırlısı olsunn ...
Allah razı olsunn cnmm..nasipsee bu yaz hepimiz kavuşalımm meleklerimizee

günaydınnnn kızlar ne çok kaynatmışsınız yaaaa
ben haftasonu pek giremiyorum nete malum ev işleriii
biz dün merkeze gittik son kez tahlileri göstermek içinnn herşey için iyi dedi dr ...kan pıhtışlaması içinde şimdilik birşey kullanmama gerek yokmuş transferden sonra bakılacakmış onun için ne kullananmam gerekeceğine bikaç tane daha test yaptırmamı istedi onlarıda sonucuna göre karar vercek sanırım iğnemi yoksa ilaç mı kullanacağıma:44::44::44:temmuzun ilk haftası adet olursam başlıyoruz inşallahh heycanlımıyım rahat mıyım ne durumdayım bilmiyorum:18::18: galiba stres yapmıyorum bu seferrrkendimi iyi hissediyorum inşallah herşey iyi olacak inanıyorum bunaaa

evet canım biraz fazla kanattık galiba
tedavinede az kalmış hayırlı olsun canım benim...
inş kan pıhtılaşmasıyla ilgilide tüm önlemler alınır herşey yolunda gider...
stres yapma canım öyle olursagel buaya biz sıkıntını alırız senin
inş herşey çok güzel olacak

günaydın herkese bizde dün ilk görüşmemize gittik kan tahlili falan temmuzun ortası gibi başlıyacaz kısmetse ön hazırlık ilaçlarını aldım beklemeye aldık kendimizi :)

günaydın herkese bizde dün ilk görüşmemize gittik kan tahlili falan temmuzun ortası gibi başlıyacaz kısmetse ön hazırlık ilaçlarını aldım beklemeye aldık kendimizi :)

aynı anlarda başlıycaz seninle ozaman canım...
benimde temmuzun 15 gibi falan olacak heralde...
gerçi biraz daha da erken olabilir adetim düzene girmeye başladı çünkü...
hadi bakalım tek tek güzel haberler veririz inş

kızlar bende sizle aynı anda başlicam hadi kolay gelsin rabbim müjdeler vermeyi nasip etsin

ben diğer adetimde başlıyacam normalde 2 gün sonra adetim o zaman istemedim düğünler falan var hazır 1 temmuzda tatile girmişken tatile gidelim gelelim de başarız dedik temmuzun 15i gibi ilaçlara başlayacam işte temmuzun 20si diğer adetim :)

canım ben de ilk denemede puregonu 225 doz kullandım 26 yumurtam oluştu amaaaaa sonunda ohss(karın içi sıvı birikmesi) yaşadım allah kimseye yaşatmasın bu kez dozu düşük kullanmak istiyorum.çünkü yumurtalıklar aşırı uyarılınca ohss kaçınılmaz önemli olan çok yumurta olması değil kaliteli yumurta oluşması canım.bence bu konuda damdan düşen biri olarak naçizane fikrimce doktorunla bu konuda konuş sonra benim çektiğimi çekme.

kızlar bende birşey sormak istiyorum aslında bu ay aşılama yapılacaktı ama 3.gün muayenesinde çatlamamaş bir folikül oluşmuş dr. doğum kontrol hapı verdi bende şimdi aşılama değilde tüp bebek yaptırayım ozaman tatil bitmeden diyorum, bu ay bu doğum kontrol hapını kullanmamın bir sakıncası var mı tüp bebk için ?

net bir bilgim olmamakla beraber doğum kontrol hapı sonrası heme tedaviye başlayan arkadaşlar var sanırım bir sakıncası olmaz ama en iyissiiii yine de doktora danışmak canım..

amaaaaaaaaaaaaannnnn bu neee topik ne hale gelmiş.2 gün giremedim burası ne çok şenlenmiş ne güzel
iyi ki varsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…