- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
bende bende
canım benimmmmmmmmmm tatlı arkadaşım bende seninle konuşunca çok mutlu oluyorum
ben topikteki nerdeyse biçoğuyla telde konuşuyorum
ama en sık sen ve cervanla oluyor tabi
eseslim çok yoğun eskisi gibi hergün konuşamıyoruz bebekimle
öyle dostluklar kurduk ki burda alatılamaz bile
inş bundan sonraki sohbetlerimiz bebişlerimiz üzerine olur
tatlım adet belirtilerin senin önceden oluyor mu var mı şimdiden bi belirti
Tatlımm senin koçiş bilee bizimle konuşmanı istiyomuş baksana öyle diyomuşş
iyi geliyoruz sana
evt cnm sen daha çok arkadaşla konuşuyosun
ben sadece seninle ve cervanlaa cemremlede aradaa
eseslim yoğun zatenn ,
evt tatlımm öyle arkadaşlıklar kurdukkii
inş tatlımm bu yazdan itibaren sohbetlerimiz bebeklerimiz üzerine olsun
yok cnm yaa nerde hiç bi belirti yokk şimdilikkk..normalde 4 günüm var çarşamba olmam lazımm ama bende tık yokkkkk
hadi yaa demek tık yok
tatlım sonundan bile yakalasam senin tedaviyi süper olur
canım bu konuyu okadar çok konuşuyoruz ki kabul mü olcak ne
Merhaba arkadaşlarr bende haftaya tedaviye başlıyorummmm 28 i gibii
daha önce 1 tüp deneme oldu 2.si iptal oldu
bu 3. sayılırr bende umut tüp bebekte başlycamm Allahın izniylee bu sefer yüzüm güler bende kavuşurum meleğimee
Eşim azospremii 8 senelik evliyimm bizim durum biraz zor ama allah büyük
Tüm tedavide olan arkadaşlarr inşş herşey yolunda giderde bu yaz hamiş oluruzzz..
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn
merhaba hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah son tedavin olur dilerim.zor diye bişey yok yeter ki Rabbim nasip etsin.bu da bizim sınavımızmış ne edelim Rabbim neylerse güzel eyler..inşallah kavuşacaksın canım meleğine...YÜCE MEVLAMIN izni ile .
günaydınnnn kızlar ne çok kaynatmışsınız yaaaa
ben haftasonu pek giremiyorum nete malum ev işleriii
biz dün merkeze gittik son kez tahlileri göstermek içinnn herşey için iyi dedi dr ...kan pıhtışlaması içinde şimdilik birşey kullanmama gerek yokmuş transferden sonra bakılacakmış onun için ne kullananmam gerekeceğine bikaç tane daha test yaptırmamı istedi onlarıda sonucuna göre karar vercek sanırım iğnemi yoksa ilaç mı kullanacağıma:44::44::44:temmuzun ilk haftası adet olursam başlıyoruz inşallahh heycanlımıyım rahat mıyım ne durumdayım bilmiyorum:18::18: galiba stres yapmıyorum bu seferrrkendimi iyi hissediyorum inşallah herşey iyi olacak inanıyorum bunaaa
günaydın herkese bizde dün ilk görüşmemize gittik kan tahlili falan temmuzun ortası gibi başlıyacaz kısmetse ön hazırlık ilaçlarını aldım beklemeye aldık kendimizi :)
kızlar bende sizle aynı anda başlicam hadi kolay gelsin rabbim müjdeler vermeyi nasip etsin
kızlar bende sizle aynı anda başlicam hadi kolay gelsin rabbim müjdeler vermeyi nasip etsin
aynı anlarda başlıycaz seninle ozaman canım...
benimde temmuzun 15 gibi falan olacak heralde...
gerçi biraz daha da erken olabilir adetim düzene girmeye başladı çünkü...
hadi bakalım tek tek güzel haberler veririz inş
kızlar günaydın
bu sabah doktora gittim muayene etti ( :/ )
sonra puregon 300 ıu diye bir hormon verdi 225 doz uygulayacakmışım her akşam saat 6 daymış saati çok önemliymiş bide eşli rulid 300mg tablet içekmişim
28 haziranda bakcaklarmış yumurtalara
kaçtane yumurta olur sizce kızlar?
kızlar bende birşey sormak istiyorum aslında bu ay aşılama yapılacaktı ama 3.gün muayenesinde çatlamamaş bir folikül oluşmuş dr. doğum kontrol hapı verdi bende şimdi aşılama değilde tüp bebek yaptırayım ozaman tatil bitmeden diyorum, bu ay bu doğum kontrol hapını kullanmamın bir sakıncası var mı tüp bebk için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?