geçmiş olsun canım amin Allah aratmasın inşallah çok bekletmesin peki ameliyattan sonra eşinde bir düzelme oldu ?
amin canım tedavin hayırlı olsun rabbim enkısa zamanda bebişine kavuştursuniyi geceler....bende aranıza yeni katıldım..bugün tedaviye başladım ve hastanede ilk iğnemi oldum...Zor bir süreç....Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...aminn..
iyi geceler....bende aranıza yeni katıldım..bugün tedaviye başladım ve hastanede ilk iğnemi oldum...Zor bir süreç....Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...aminn..
canım zaten bizi bizden başkası anlamaz gerçektende bi aile olduk burda sevinçlerimizle hüzünlerimizde ortak olmak çok güzel hepimizde bebişlerimizi bu topikte müjdelicez inşallahTeşekkür ederim ..insanın kendini anlayabilecek,aynı dönemlerden geçen,aynı zorlukları yaşayanlarla birarada olması çok güzel.Benim ailemden ve çevremden kimse bilmiyor.Paylaşmak istemiyorum tahmin edebileceğiniz nedenlerden dolayı...Dilerim hepimiz tam anlamıyla bir aile olmayı tadarız...aminn..
canım zaten bizi bizden başkası anlamaz gerçektende bi aile olduk burda sevinçlerimizle hüzünlerimizde ortak olmak çok güzel hepimizde bebişlerimizi bu topikte müjdelicez inşallahTeşekkür ederim ..insanın kendini anlayabilecek,aynı dönemlerden geçen,aynı zorlukları yaşayanlarla birarada olması çok güzel.Benim ailemden ve çevremden kimse bilmiyor.Paylaşmak istemiyorum tahmin edebileceğiniz nedenlerden dolayı...Dilerim hepimiz tam anlamıyla bir aile olmayı tadarız...aminn..
iyi geceler....bende aranıza yeni katıldım..bugün tedaviye başladım ve hastanede ilk iğnemi oldum...Zor bir süreç....Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...aminn..
hmm anladim cok sagol canim ya onlarda aynen boyle anlatti sadece ultrason o kadar yol gelmene gerek yok doktor ilaclari baslatir irtibat halinde diye ama yine de acaba dedim bende simdi icim rahatladi.sagol tekrardan
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım bu sabah pazartesiniz hayırlı olsun çok güzel bir hafata geçirmeniz dileğim canım arkadaşlarım benim
ben mi tırnaklarımın üstünde yürüyorum biri bişey dese saldırıya geçicem ilacın yan etisi sinir yaparmı kızlar
birde çok terliyorum aşırı derece
bunlar yan etkimi sizce?
ama ben daha bir kere vurdum iğne?
çok teşekkürler canım ben bugün başladım sabah doktora gittim folibol,estrofem ve coraspirinle başladım tedaviye inşallah yavrumun yuvası kalınlaştığında transferim olcak... şimdi gelelim sana canım evet yapar ilaçlar ama sen çok gerginsin olumsuz kötü düşünceleri aklından çıkar çıkar at hepsini güzel şeyleri düşün mesela bebişin doğmuş bile ve sen onun mis gibi cennet kokusunu içine çeke çeke emziriyosun bi annenin anneliği hissttiği en önemli an dünyalara değer..ben seni hiç tanımıyorum şurda konuştuğumuz zaman zarfında bile inanıyorum sen bu tedavinde anne olacaksın inşallah canım sağlıkla hayırlısıyla... buna sende canııı gönülden inan olurmu tatlım
arkadaşlar bende temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım dualarınızda beni de eksik etmeyin rabbim hepimize sağlıklı bebekler versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?