Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

geçmiş olsun canım amin Allah aratmasın inşallah çok bekletmesin peki ameliyattan sonra eşinde bir düzelme oldu ?

eşim sayım yaptırmadı. çünkü ameliyattan 2.5 ay sonra hamile kaldım ama 7 haftalık iken düşük sonucu kürtaj oldum. erkekleri bilirsiniz bir şeyi yaptırmak çok zor. diyor ki; " nasıl olsa çocuk oluyor sayıma ne gerek var" işte kısmetse temmuzda tüp yaptıracağız o zaman öğreneceğim durumun nasıl olduğunu.

iyi geceler....bende aranıza yeni katıldım..bugün tedaviye başladım ve hastanede ilk iğnemi oldum...Zor bir süreç....Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...aminn..

iyi geceler....bende aranıza yeni katıldım..bugün tedaviye başladım ve hastanede ilk iğnemi oldum...Zor bir süreç....Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...aminn..
amin canım tedavin hayırlı olsun rabbim enkısa zamanda bebişine kavuştursun

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın anne-baba olma tadını bize de tattırsın.AMİİİNNNN...

Teşekkür ederim ..insanın kendini anlayabilecek,aynı dönemlerden geçen,aynı zorlukları yaşayanlarla birarada olması çok güzel.Benim ailemden ve çevremden kimse bilmiyor.Paylaşmak istemiyorum tahmin edebileceğiniz nedenlerden dolayı...Dilerim hepimiz tam anlamıyla bir aile olmayı tadarız...aminn..

canım zaten bizi bizden başkası anlamaz gerçektende bi aile olduk burda sevinçlerimizle hüzünlerimizde ortak olmak çok güzel hepimizde bebişlerimizi bu topikte müjdelicez inşallah

canım zaten bizi bizden başkası anlamaz gerçektende bi aile olduk burda sevinçlerimizle hüzünlerimizde ortak olmak çok güzel hepimizde bebişlerimizi bu topikte müjdelicez inşallah

hoşgeldin canım aramıza tedavin hayırlı olsun sana cennet kokulu yavrularını versin inşallahh aminnn aminnn aminnnnnnnn

hmm anladim cok sagol canim ya onlarda aynen boyle anlatti sadece ultrason o kadar yol gelmene gerek yok doktor ilaclari baslatir irtibat halinde diye ama yine de acaba dedim bende simdi icim rahatladi.sagol tekrardan

ne demek canım benim içini rahatlattıysam ne güzel ama gerçekten öyle 10dk için değmez bu sıcakta o yolu çekmek...

çok teşekkürler canım ben bugün başladım sabah doktora gittim folibol,estrofem ve coraspirinle başladım tedaviye inşallah yavrumun yuvası kalınlaştığında transferim olcak... şimdi gelelim sana canım evet yapar ilaçlar ama sen çok gerginsin olumsuz kötü düşünceleri aklından çıkar çıkar at hepsini güzel şeyleri düşün mesela bebişin doğmuş bile ve sen onun mis gibi cennet kokusunu içine çeke çeke emziriyosun bi annenin anneliği hissttiği en önemli an dünyalara değer..ben seni hiç tanımıyorum şurda konuştuğumuz zaman zarfında bile inanıyorum sen bu tedavinde anne olacaksın inşallah canım sağlıkla hayırlısıyla... buna sende canııı gönülden inan olurmu tatlım

canım benim iyiki varsın

günaydın kızlarrrrrrrr
ben bu ara çok fazla giremiyorummm işler yoğunnnnnn
temmuzu sabırsızlıkla bekliyorum sadece günler geçmek bilmiyo gibi geliyo biran önce gelse temmuz da başlasam alsam bebeğimi göbüşüme 9 ay taşısam diye dua ediyorummmmmmm

Hepinize çok teşekkür ederim....sizinle beraber olmak çok güzel...artık sizde dualarımdasınız diğer isteyen tüm arkadaşlarım gibi...Rabbim sen kucaklarımızı boş bırakma,evlatlarımızın kokusunu içimize çekmeyi nasip et,hayırlı ömürlerinde onlarla beraber olmayı nasip et...aminn

arkadaşlar bende temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım dualarınızda beni de eksik etmeyin rabbim hepimize sağlıklı bebekler versinn

Dilerim herşey gönlüne göre olur...inşallah hiç sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına..tabi bizde:) Hepimize hayırlı olsun...

arkadaşlar bende temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım dualarınızda beni de eksik etmeyin rabbim hepimize sağlıklı bebekler versinn

canım aynen bende temmuz da başlayacağım . Allah'ım dilerim bu yolda hepimizin yüzünü güldürür . Benim ikinci denemem olacak kısmetse .

Merhaba arkadaşlar ben de temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım. umarım hepimiz bunca zamandır emeklerimizin karşılığını alırız, yüzümüzü güldüren hasretini çektiğimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…