Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

slm kızlar nasılsınız 2 gündür pek giremedim ramazan koşturması işte:)
denizfenerim girer girmez aldım güzel haberini çok sevindim cnm sag saglim hayırlısıyla kucagına al inşallah yavrunu cnm.

merhaba kızlar herkese hayırlı ramazanlar.. ben de yeni başladım tedaviye 2. iğnemi oldum bugün bakalım hayırlısı artık Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.. bu arada beni de ekleyin listenize :)

Gündüz yazılanlar uçmuş ama yeni bir hamile haberi almak güzel oldu. Benden de 7 folikül toplandı. Hepsinde yumurta varmış. Bakalım yaklasış 12 saat sonra embriyo ile ilgili haber gelecekmiş. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize. Ayılırken eşime bu sefer olacak demişim :) İnşaallah.

ankaraya geldik..
dün merkezle görüştük baya uzun sürdü benden eşimden testler kanlar alındı..

veee sonunda ilk iğnemi dün yaptım...
heyecanlıyım kızlarr..
İnşallah hepimiz emeklerimizin sonucunu alırız İNŞALLAH...

aminn...
bu güzel heyecan 1 ay sonra bebek sevinciyle taçlansın
hayırlı olsun tedavin

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlarr....
bugün hayırlısı ile ferayyy dan da güzel haberleri alıcaz, şimdi vereceği bir kaç damla kan öğleden sonra ona bebiş olarak geri dönecekkk

slm kızlar nasılsınız 2 gündür pek giremedim ramazan koşturması işte:)
denizfenerim girer girmez aldım güzel haberini çok sevindim cnm sag saglim hayırlısıyla kucagına al inşallah yavrunu cnm.
Ececim cok tesekkur ederim rabbim herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin amin
Gunaydin kizlar sonucum 333.43 tek embriyo

Ferayy tatlim harikasin cok sevindim gozun aydin olsun allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Gunaydin kizlar sonucum 333.43 tek embriyo

Allahım Allahım nasıl sevindim anlatamam

bende daha şimdilerde verirsin öğleden sonra belli olur o zamanda ben hemen göremem diye dertleniyodummm

Topiğimizin bereketleriii

Allah tamamına erdirsin ferayyy, sağlıkla kucağına al bi çabuk inşallah (amin)
darısı listede diğer tüm arkadaşlara ve de bana inşallah (amin)

holeeyeyyyyy ilaç gerginliğimin üzerine ne güzel bi haber ya sabah sabahhh

maşallahhhhh maşallahhhhh

Son düzenleme:
Tebriklerrr...işte ay sonu yaklaştı yavaş yavaş hamişleri toplamaya başladık...darısı bekleyenlerin başına...

Kanbar'cik nasil gecti opu..yumurtalar ne durumda? Baktim ama eski sayfalarda goremedim bugun gelmedin mi acaba?

Canım 12 tane yumurtam toplantı.Bugün hastaneden aradılar,8'i işleme alınmış,5 adedi de döllenmiş.
İnşallah böyle gider 5'i de döllenmeye devam eder..Çok kaliteli embriyolarım olur inşallah...
Sonra dondurulup çözülünce yine en az 5'i de transfer edilmeye uygun kaliteli embriyolar olurlar ....
Transfer edilince de hamile kalırım inşallah...
Durum bu canım..
Allah'a kalmış ,inşallah olumlu olurla...

ve bakarsın onlara gerek bile kalmadan sen en doğal yoldan hamilişişkoş olmuşsunnnnn

canım çok duygulandım rabbim dualarını kabul etsin...
inş herşey o güzel gönlünden geçtiği gibi olur

Canım inşallah Allah dualarımı kabu l eder ve bebeğim/bebeklerimle kavuşurum ve eşimle yıllardır süren hasretimiz biter...

Hepinİze binlerce kere tesekkurler,allaha sukresiyorum.ama sunu anladim belirti diye bisi yok.regl oluyorum diyr sabah aglayarak bekledim.hic umidim kalmamisti.sadece kan tahlili kesin sonuc,belirti aramayin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…