Gunaydin kizlar sonucum 333.43 tek embriyo
biraz geç oldu ama geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hemen hemen aynı tarihlerde oluyor tedavimizz opumuz vs.inşallah canım benim...
İnşallah kaliteli olular da hamile kalırım,sen de kalısın,tüm anne adayı topiktekiler hamile kaslsın inşallah...
RAMAZANIN BEREKETİNE BAKIN HELE ...
inşallah sen de ben de hamile kalırız canım benim...
Düşünsene bebişimizle gireceğiz 2013'e ve 2013 annewsi olacağız...:92::92::92:
tebrik ederim çok güzel bir haber darısı bizlerin başına inşallah
kızlar merhaba,
benım 13 temmuzda opum olmustu
16 sındada traansferım oldu..
hala kasık agrılarım var
benım gıbıolan varmı?
nedense sonuc ıcın umudum yok bu agrılr korkutuyo benı..
maşallah tebrik ederim Allah tamamına erdirsin ne mutlu son darısı başımıza
Canım 12 tane yumurtam toplantı.Bugün hastaneden aradılar,8'i işleme alınmış,5 adedi de döllenmiş.
İnşallah böyle gider 5'i de döllenmeye devam eder..Çok kaliteli embriyolarım olur inşallah...
Sonra dondurulup çözülünce yine en az 5'i de transfer edilmeye uygun kaliteli embriyolar olurlar ....
Transfer edilince de hamile kalırım inşallah...
Durum bu canım..
Allah'a kalmış ,inşallah olumlu olurla...
INSALLAHHH ben gecen sene bu ay da tedavideydim kimyasal oldu..
INSALLAH bui sene nisan annesi oluruzz
insallah nasip bu seneyedirr ALLAH imm
CANIM İLK 5-6 GÜN KASIK AĞRISI OLAN TÜM ANNELER HAMİLE...
dEMEK Kİİİİİİİİ.....
İNŞALLAH HADİ BAKALIM NAZARLAR DEĞMESİN..
SENİN DE HAMİLE HABERİNİ ALACAĞIZ İNANIYORUM BEN....
Canım 12 tane yumurtam toplantı.Bugün hastaneden aradılar,8'i işleme alınmış,5 adedi de döllenmiş.
İnşallah böyle gider 5'i de döllenmeye devam eder..Çok kaliteli embriyolarım olur inşallah...
Sonra dondurulup çözülünce yine en az 5'i de transfer edilmeye uygun kaliteli embriyolar olurlar ....
Transfer edilince de hamile kalırım inşallah...
Durum bu canım..
Allah'a kalmış ,inşallah olumlu olurla...
Bahar'cım senden haber alamıyorum 2 gündür,geldi mi kırmızılar,hadi yetiş Temmuz'a ...
Bu arada arkadaşlar,Bahar'ı merak ettim ben...
Acaba kırmızılar geldi de tedaviye mi başladı,hastanede mi acaba....
Çok merak ettim ben..:18::18::18:
Baharcım gelmiş...
Canım dünden beri mesajlarıma da cevap vermedin..
İyisin inşallah..
Geldi mi kırmızılar..
Seni çok merak ettim ??????:18::18::18:
Bahar sanırım topik listesini güncellemek için geçmiş sayfaları okuyor...
Meraktan çatlıycam...
kızlar merhaba,
benım 13 temmuzda opum olmustu
16 sındada traansferım oldu..
hala kasık agrılarım var
benım gıbı olan varmı?
nedense sonuc ıcın umudum yok bu agrılr korkutuyo benı..
maşallah ne güzel Allah 5 taneside sana bağışlasın. mutlu anne. şimdiden anne oldun artık bunu düşün. sonuda güzel olcak. Rabbim vermesi istemeseydi istemeyi vermezdi. biz istemeye devam edelim olacak inşallah
Kızlar dikkat ettim de bu topikteki herkez temmuz ağustos doğumlu galiba, benimde canım haftaya doğum günüm bebeklerimle geçireceğim ilk doğum günü olacak inşallah, seneyede kucağımda
Varmı başka aslan burcu...
banada öyle geliyo, inşallah öyledir
baharcım hoşgeldin varmı hayırlı haber
canım maşallah 5 embriyon oluşmuş inş sonuna kadar giderler ve hepsi kaliteli olur
sonrada bi dahaki ay arkadaşımız hamiş yaparlarrrrrrrrrrrr
çok çok sevindim rabbim hayırlısıyla devamınıda getirir inş
yok bitanem yaaa nerde ölüyorum sancıdan ağlıycam erdeyse o derece
akıntıda ara ara devam ediyor ama bi türlü sökülemedi
ama temmuza yetişicem salıya kadarda gelirler artık bukadar da olmaz dimi ama
sancım çok fazla gece uyuyamadım sabahta geç kalktım...
keşke dediğin gibi şimdi hastanede olsaydım
bitanemmmmmmmmm benimmmmmmmm ben dün yazılarına cevap yazmıştım yanlış değilsem ama silindiği için gitmiş hepsi...
akşamda kimsecikler yoktu erken çıktım topikten...
evet canım geçmişi okudum geldim hamişler artıyor
bahar nerde yaa bu kadar kaybolmazdı ortalıktan.bu sabah hiç görünmedi.
Asla umutsuz olmaa....bak benim sonucum çıktı çok şükür bebişlerim benimle ama hala heran hastalanacakmışım gibi ağrılarım oluyor.hatta gece korkuttu bizi yaramazlar..birden sancım oldu iki büklüm kaldım kımıldayamadım tam 1 saat hiç dinmeden devam etti..ama ne sancı ömrümde görmedim böle bişey...ağlayarak dua ettim hep benden ayrılmasınlar die...sabahta hemen doktorumu aradım,korkma ufak bi kist patlamıştır dedi..adet sancılarım var dedim oda normal içerde kan akışı oluyor ondan dedi..çok şükür iyiyim şimdi ama hala ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor..yani asla ama asla umutsuzlanma...umut hep var..Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin..bol bol sağlıklı bebişlerin olsun..ayy gene çok konuştum:) dileyen herkesin kalbindeki hayırlısıyla gerçek olsun..aminn...
Asla umutsuz olmaa....bak benim sonucum çıktı çok şükür bebişlerim benimle ama hala heran hastalanacakmışım gibi ağrılarım oluyor.hatta gece korkuttu bizi yaramazlar..birden sancım oldu iki büklüm kaldım kımıldayamadım tam 1 saat hiç dinmeden devam etti..ama ne sancı ömrümde görmedim böle bişey...ağlayarak dua ettim hep benden ayrılmasınlar die...sabahta hemen doktorumu aradım,korkma ufak bi kist patlamıştır dedi..adet sancılarım var dedim oda normal içerde kan akışı oluyor ondan dedi..çok şükür iyiyim şimdi ama hala ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor..yani asla ama asla umutsuzlanma...umut hep var..Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin..bol bol sağlıklı bebişlerin olsun..ayy gene çok konuştum:) dileyen herkesin kalbindeki hayırlısıyla gerçek olsun..aminn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?