Sonra da hamileliğin tadına varacağız inşallah...
Aşereceğiz,kocalarımız ne istesek yapacak..
İçimizde aşkımız eşimiz ve bizden canımızdan bir parça büyüyecek günden güne,onunla konuşacağız,onu okşayacağız...
Tüm ailemiz sevince boğulacak..
Annemiz(benim babam yok,ama eminim ki görüp sevinecektir mutluluğuma) ,kayınvalidemiz,kayınpederimiz ve tüm sevenlerimiz akraba,eş-dost,arkadaşlarımız sevinçten havaya uçacaklar bizimle beraber..
Benim de ismim kanat,artık kanatlanıp uçar mıyım ne olurum bilmem de sevinçten ŞOK'a gireceğim kesin...
pardon canım ya ben sanki transfer gibi düşündüm afedersin, onu beş gün sonra yaprsın
cok guzel hayaller bunlarr:))))
hepsi cok yakinda gercek olsun INSALLAHH
aynen oyel canim ya.ozelliklede beklemek kismi cok zor.dusunmemye calis dicem ama
ben ilk tedavimden uykularimdan sicriyordum.ALLAH im bir yolu olsada icimi acip baksam diyordum cok takmistim negatif oldu.
digerleridne cok rahattim ama.
onlar tuttu ama ilerlemedi.
lutfen sakin ol arkadasim baska seylere ver kendini
ins pozitif sonucu alirsin..
bir bayram da senin icin yapariz..
dualarin icin de cok tsk ederim.
bir mukavele.
hepinize merhaba...
dün opu oldum ve 20 tane yumurtanın ne yazikki 4 ü ise yarar cıktı gerisinin içi bosmusoysaki ultrasonda hepsi yeterli boyuta gelmis ve iyi gelismis gibi duruyordu. sağlık olsun dedim üzülmemeye gayret ettim :)) bugün merkezden aradılar 3 ü döllenmis ve transfere hazırmıs yarın transfer yapabiliriz, ama isterseniz cuma da olabilir dediler. ben de hafta sonunun dinlenmek için iyi bir fırsat olduğunu düşünürek cuma olsun dedim. çok umutlu konuştular ama sanki birseyler ters gidecekmis gibi hissediyorum bu düşünceden kurtulmam lazım
monodoks, progynex, folbil ve dostinex kullanıyorum. umarım hersey yolunda gider...
ne kadar başka şeylere versemde kendimi yinede aklımdan çıkmıyo göğslerimde büyüme oldu bu kullandığım ilaçlardanmı yoksa gebelik varmıdır onun belirtisimidir bi fikrin varmı ?? inşallah rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürür :===)))))
ne kadar başka şeylere versemde kendimi yinede aklımdan çıkmıyo göğslerimde büyüme oldu bu kullandığım ilaçlardanmı yoksa gebelik varmıdır onun belirtisimidir bi fikrin varmı ?? Inşallah rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürür :===)))))
hepinize merhaba...
dün opu oldum ve 20 tane yumurtanın ne yazikki 4 ü ise yarar cıktı gerisinin içi bosmusoysaki ultrasonda hepsi yeterli boyuta gelmis ve iyi gelismis gibi duruyordu. sağlık olsun dedim üzülmemeye gayret ettim :)) bugün merkezden aradılar 3 ü döllenmis ve transfere hazırmıs yarın transfer yapabiliriz, ama isterseniz cuma da olabilir dediler. ben de hafta sonunun dinlenmek için iyi bir fırsat olduğunu düşünürek cuma olsun dedim. çok umutlu konuştular ama sanki birseyler ters gidecekmis gibi hissediyorum bu düşünceden kurtulmam lazım
monodoks, progynex, folbil ve dostinex kullanıyorum. umarım hersey yolunda gider...
ne kadar başka şeylere versemde kendimi yinede aklımdan çıkmıyo göğslerimde büyüme oldu bu kullandığım ilaçlardanmı yoksa gebelik varmıdır onun belirtisimidir bi fikrin varmı ?? Inşallah rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürür :===)))))
hepinize merhaba...
pOZİTİF DÜŞÜN CANIM...
3'Ü DÖLLENMİŞ BU SÜPERR..
BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAK....
YA HEPSİ BOŞ OLSAYDI..
ÇOK ŞÜKÜR 3 İNAN HARİKA BİR SAYI...
İNŞALLAH SEN DE HAMİLE KALACAKSIN...
41 YASİN OKU DUA ET CUMAYA KADAR..
RABBİM RAMAZANDA OKUNAN DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH...
canım rabbim yardımcımız olur inşallah benim 5 yumurtam toplanmıstı 3 ü döllenmişti 2 si transver edildi ben umutluyum umudunu yitirme dua etmekten başka çaremiz yok inşallah güzel sonuclar alırızz kac embrıo transver edilcek???
ne kadar başka şeylere versemde kendimi yinede aklımdan çıkmıyo göğslerimde büyüme oldu bu kullandığım ilaçlardanmı yoksa gebelik varmıdır onun belirtisimidir bi fikrin varmı ?? inşallah rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürür :===)))))
bunları duymak inan çok güzel:)
güzel dileklerin çok tesekkur ederim canım benim o kadar hassasım ki böyle seyler duymaya çok ihtiyacım var
allah dualarımızı boşa çıkarmaz kucaklarımızı meleklerimizle doldurur insallah :))
selamlar
hamilelerimiz vaaaaar:)))
çoook seviniyorum, umut doğuyo içime. darısı başımıza diyorum . bugun kontrole gidecem bende herhalde çatlatma iğnesini vurulacak. sabah kan vermiştim de progesteron 0,3 çıkmış. e2: 2096 çıkmış. iyi mi bilemedim . bilen var mı acaba??? 6 yumurta görüldü usg de. cuma ya opu lur insallah.
kanbar canımmmm
nasıl rahatlatıyosun bi bilsen:)))
inşallah hepimiz bi gün hamile olacaz ve o zaman bu zamandır.
benim ablam 10 yıldır evliydi, bi sürü aşılama ve 2 başarısız tüp denemesi oldu. sonra ankaraya yanıma geldi ve hrs ye gittik, hç inancımız yok tu ama mucize Allahın mucizesi oldu.
sonra kendiliğinden 2. oğlu da oldu. şimdi hiç yaşamamışım gibi o günleri diyo:)) unutuvermış. İnsallah bizde öyle oluruz. Mucizelerimiz kucağımızda bu yazdıklarımızı gülmseyerek tekrar okuruz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?