Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

cok guzel hayaller bunlarr:))))

hepsi cok yakinda gercek olsun INSALLAHH

hepinize merhaba...

dün opu oldum ve 20 tane yumurtanın ne yazikki 4 ü ise yarar cıktı gerisinin içi bosmus oysaki ultrasonda hepsi yeterli boyuta gelmis ve iyi gelismis gibi duruyordu. sağlık olsun dedim üzülmemeye gayret ettim :)) bugün merkezden aradılar 3 ü döllenmis ve transfere hazırmıs yarın transfer yapabiliriz, ama isterseniz cuma da olabilir dediler. ben de hafta sonunun dinlenmek için iyi bir fırsat olduğunu düşünürek cuma olsun dedim. çok umutlu konuştular ama sanki birseyler ters gidecekmis gibi hissediyorum bu düşünceden kurtulmam lazım
monodoks, progynex, folbil ve dostinex kullanıyorum. umarım hersey yolunda gider...

ne kadar başka şeylere versemde kendimi yinede aklımdan çıkmıyo göğslerimde büyüme oldu bu kullandığım ilaçlardanmı yoksa gebelik varmıdır onun belirtisimidir bi fikrin varmı ?? inşallah rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürür :===)))))

pOZİTİF DÜŞÜN CANIM...
3'Ü DÖLLENMİŞ BU SÜPERR..
BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAK....
YA HEPSİ BOŞ OLSAYDI..
ÇOK ŞÜKÜR 3 İNAN HARİKA BİR SAYI...
İNŞALLAH SEN DE HAMİLE KALACAKSIN...
41 YASİN OKU DUA ET CUMAYA KADAR..
RABBİM RAMAZANDA OKUNAN DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH...

canim INSALLAH O buyume gebeliktendir..

benim icime oyel dogdu..

seninde yuzunu guldurur insallah..

guzel haberlerini bekliyorym

inşallah hamilesindir canım...
Pozitif düşün...

canım rabbim yardımcımız olur inşallah benim 5 yumurtam toplanmıstı 3 ü döllenmişti 2 si transver edildi ben umutluyum umudunu yitirme dua etmekten başka çaremiz yok inşallah güzel sonuclar alırızz kac embrıo transver edilcek???

inşallah hamilesindir canım...
Pozitif düşün...

canım rabbim yardımcımız olur inşallah benim 5 yumurtam toplanmıstı 3 ü döllenmişti 2 si transver edildi ben umutluyum umudunu yitirme dua etmekten başka çaremiz yok inşallah güzel sonuclar alırızz kac embrıo transver edilcek???

bunları duymak inan çok güzel:)
güzel dileklerin çok tesekkur ederim canım benim o kadar hassasım ki böyle seyler duymaya çok ihtiyacım var
allah dualarımızı boşa çıkarmaz kucaklarımızı meleklerimizle doldurur insallah :))

test günün ne zaman gecmek bilmiyordur o günler eminim :)
mutlu haberi alırsın en yakın zamanda insallah
benim de iki embriyo transfer edilecek bakalım hakkımızda hayırlısı...

iNŞALLAH OLACAK,SEN KALBİNİ TEMİZ TUT CANIM..

selamlar
hamilelerimiz vaaaaar:)))
çoook seviniyorum, umut doğuyo içime. darısı başımıza diyorum . bugun kontrole gidecem bende herhalde çatlatma iğnesini vurulacak. sabah kan vermiştim de progesteron 0,3 çıkmış. e2: 2096 çıkmış. iyi mi bilemedim . bilen var mı acaba??? 6 yumurta görüldü usg de. cuma ya opu lur insallah.

Canım benim yüreğini ferah ,içini rahat tut...
İnan , inanarak her anını yaşa...
Olacak ve HAMİLELER'e ekleneceksin inşallah sen de....

İnşallah Cuma hayırlı gündür ,OPUn çok iyi geçer..
İnşallah kaliteli yumoların olur,onlarca güzelce döllenir,kaliteli embriyoların olur...
Ben inanıyorum,çok güzel haberlerini alacağız Ahhah'ın izniyle..

Bu arada TEMMUZ Topiğimiz 400 sayfaya ulaşmış yaşasın...
50 anne adayı,10 hamile var..
Süper bu,aLLAH NAZARLARDAN KORUSUN,VE DEVAMLI ARTIRSIN İNŞALLAH ...

kanbar canımmmm
nasıl rahatlatıyosun bi bilsen:)))
inşallah hepimiz bi gün hamile olacaz ve o zaman bu zamandır.
benim ablam 10 yıldır evliydi, bi sürü aşılama ve 2 başarısız tüp denemesi oldu. sonra ankaraya yanıma geldi ve hrs ye gittik, hç inancımız yok tu ama mucize Allahın mucizesi oldu.
sonra kendiliğinden 2. oğlu da oldu. şimdi hiç yaşamamışım gibi o günleri diyo:)) unutuvermış. İnsallah bizde öyle oluruz. Mucizelerimiz kucağımızda bu yazdıklarımızı gülmseyerek tekrar okuruz:))))

Kesinlikle canım.
Bak ne güzel mucizeler veriyor Rabbim...
Yeter ki ol desin...
Duayla inanarak ,hamile kalacağız..
Hep olumlu düşüneceğiz...
Doğana kadar,kucağımıza alana kadar...
Ve bu hasret dolu günlerimiz çoooookkkk geride kalacak...
Bebiş/bebişlerimizi büyüteceğiz...
Onlarla çizgi film seyreceğiz...
Buz Devri 5'i... :)))
Alışverişe çıkıp patişlerinize ayakkabı alacağız miniş miniş..
Bebek odası hazırlayacağız..
Birlikte tatillere gideceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…