Kızlar dikkat ettim de bu topikteki herkez temmuz ağustos doğumlu galiba, benimde canım haftaya doğum günüm bebeklerimle geçireceğim ilk doğum günü olacak inşallah, seneyede kucağımda
Varmı başka aslan burcu...
ben 15 temmuz dogumluyum dogum tarıhımde olmustu transferım
Ne güzel,muhtemelen benim de öyle olacak..
Eşim de 16.Temmuz doğumlu.Yani Yengeç-Aslan çiftiyiz :)
canım benimde eşim 10 temmuz doğumlu, bizde yengeç aslan çiftiyiz
bebeklerimizde koç olacak inaşallah
bebeklerimizde koç olacak inaşallah
Gunaydin kizlar sonucum 333.43 tek embriyo
ferayy cok tebrik ediyorum canimm.ALLAH tamamina erdirsin dariis ban ve butun arkadaslarima olsun INSALLAHH
Bu arada arkadaşlar,Bahar'ı merak ettim ben...
Acaba kırmızılar geldi de tedaviye mi başladı,hastanede mi acaba....
Çok merak ettim ben..:18::18::18:
kızlar ya şimdi bizim bulantımız falan olmıcakmı..bende test sonucu olmasa hiç bi değişklik yok.inanamıyom böle belirti olmayınca.kasık aprılarımda bitti.
kızlar ya şimdi bizim bulantımız falan olmıcakmı..bende test sonucu olmasa hiç bi değişklik yok.inanamıyom böle belirti olmayınca.kasık aprılarımda bitti.
kizlarr dun gece catlama ignemi oldum sag kasigim cok agriyor normal mi ki ozelliklede hareket ederken.
yarin sabah 09:00 da opu var ALLAH in izni ile.
kizlarr dun gece catlama ignemi oldum sag kasigim cok agriyor normal mi ki ozelliklede hareket ederken.
yarin sabah 09:00 da opu var ALLAH in izni ile.
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...dilerim 9 ay çok güzel ve sorunsuz geçer...Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı,akıllı evlatlar nasip etsin..aminnn....Dileyen herkes de tez vakitte anne olsun inşalllaaahhhh....aminn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?