Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ben 15 temmuz dogumluyum dogum tarıhımde olmustu transferım

ben 15 temmuz dogumluyum dogum tarıhımde olmustu transferım

Ne güzel,muhtemelen benim de öyle olacak..
Eşim de 16.Temmuz doğumlu.Yani Yengeç-Aslan çiftiyiz :)

Bu arada arkadaşlar,Bahar'ı merak ettim ben...
Acaba kırmızılar geldi de tedaviye mi başladı,hastanede mi acaba....
Çok merak ettim ben..:18::18::18:

kızlar ya şimdi bizim bulantımız falan olmıcakmı..bende test sonucu olmasa hiç bi değişklik yok.inanamıyom böle belirti olmayınca.kasık aprılarımda bitti.

kizlarr dun gece catlama ignemi oldum sag kasigim cok agriyor normal mi ki ozelliklede hareket ederken.

yarin sabah 09:00 da opu var ALLAH in izni ile.

kızlar ya şimdi bizim bulantımız falan olmıcakmı..bende test sonucu olmasa hiç bi değişklik yok.inanamıyom böle belirti olmayınca.kasık aprılarımda bitti.

canim benimde bulantim yok sayilir sadece sabahlari hafif oluyor ama tiksinme filan yok. benim hala goguslerim cok agriyoor. bu 9 ay boyle surmez degilmi???

benım mıde bulantılarım var ama cok az az..ıstahım sıfır bısey yıyemıyorum..kasık agrılarım bıtsın dıye dua edıyorum..resmen regl olucakmısım gıbıyım..sonuc sadece var yoksa ınanmıycam yanı

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...dilerim 9 ay çok güzel ve sorunsuz geçer...Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı,akıllı evlatlar nasip etsin..aminnn....Dileyen herkes de tez vakitte anne olsun inşalllaaahhhh....aminn...

kizlarr dun gece catlama ignemi oldum sag kasigim cok agriyor normal mi ki ozelliklede hareket ederken.

yarin sabah 09:00 da opu var ALLAH in izni ile.

normal canim yumurtalarin buyudu artik catlamak istiyorlar o yuzden baski yapiyorlar, opu dan sonrada agrin olur merak etme bunlar normal

sagolasın canım...allah razı olsun..rabbım tum derman arayanlara sıfasını tez vakıtte versın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…