Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım gülümsemelerin en altında fazlası yazıyor orayı tıklarsan bir sürü çıkacak (bende adlarını unuttum ) ordan seçtim
ewet aynı öle bir gün sağ bir gün sol valla,
canım progesteron iğnesi progynex önceden hep jel kullanmıştım, bunu ilk kez kullanıyorum....
ve evet sıcak hareketsizlik, belim bile tutldu, napıyım bebeklerim gelsine ben razıyım, daha fzlasınıda çekeriz artık

Canim ben kacirdim belki ama senin niye donduruluyor yumisler de transfer edilmiyor acaba?

Canım önceki sayfalarda etraflıca izah etmiştim..

Dondurulmuşlarla şansın %10-15 artıyor ondan..

moral olmaz mı yaaaa 10 hamişimizde güneş gibi parlıyor tablomuzda
tamam tatlım sen merak etme dediğin gibi yaparız

Canım önceki sayfalarda etraflıca izah etmiştim..

Dondurulmuşlarla şansın %10-15 artıyor ondan..

Onu anladim da sirf o yuzden yani...
Hani herhangi bir tibbi gerekceyle mi acaba dedim. Misal benim polip oldugu icin transferi yapmiyolar, acaba onun gibi birsey mi dedim. Sirf sans artiyor diyeyse o zaman iyiymis yaa.. Daha bi sevindim kendi adima da.

Canlarım ben açıklamıştım:
Şöyle ki birsürü iğneler ve ilaçlarla hormon alıyoruz biliyrsunuz...
Dondurulup çözülen embriyolar anneye transfer edilince rahme çok daha sıkı tutunuyormuş..
1 adet görüp hormonlardan arınan rahim de embriyoyu daha sıkı tutuyormuş..
Ben Bahçeci Fulyanın kendi hastanesinden ve tüm Türkiye istatistiklerinden bana verdiği bilgiyi ilettim size...
Bahçecide tedavi gören 4 arkadaşımdan 4 ü de 2.ve dondurulmuş embriyolarıyla anne oldular canlarım..[/QUOTE]

Canım ya tesekkurederim rahatladım :)
Ben biraz kendi hikâyemden bahsedeyim size.. Benim 3.denemem.ilkinde döndürülmüştüm olmadı 2.sinde 1 adet blast transferi oldu ve 2 blast donduruldu. 2.denememizden pozitif sonuc aldık tam sevindik artışlar iyi gidiyo derken dis gebelik olduğu farkedildi. Neyse bu kısmı kısa gecicem olumsuz seyler yazmak istemiyorum. Sonra 7 ay kadar ara verdik eşimde bende kendimizi çok yordugumuzu farkettik çünkü. Guzel tatilimizi yaptık.pesine histeroskopi yapıldı ve hemen tedaviye başladık. Dondurulmus tedavisi daha kolay ve daha az stresli. Proseslerin iğnelerine başladım onun yerleri acıyor su anda sadece.onun dısında sadece hap kullandım.igneyide ben istedim aslında jel veriyordu. Jel kullanmıştım daha önceki tedavilerde ama hiç sevmiyorum onu zaman zaman geri geliyordu.bi de tedavi gören bazı arkadaslarım iğnenin daha etkili olduğunu söylediler.neyse fazla uzatmim:) Cumartesi Allah nasip ederde bı aksilik olmazsa dondurulmus 2 adet blast transferim var.transferden 10 gun sonrada test yapıcaz..
Allah herseyin hayırlısını nasip etsin hepimize.
Sunu kimse unutmasın önce kendi saglıgımız önemli...

teşekkürler kızlar ilginiz için, sizlerle paylaştıkça daha hafifliyor acım
tamam canım yarın alkol alacağım, ben hergün başka hemşireye denk geliyorum, hepside tanıdık, ben ilaç mümessiliyim hepsi sağolsun dualarla yapıyor iğnemi, hatta bir dr arkadaşım yaptı bugün daha dikkatli olsun diye oda aynı, sanırım ben çok hırpaladım popişi ağrıdıkça oğaladım çünkü,
tek dayanağım bebeklerimin minik ayaklarının kokusu, herşeye değer, allah hepimizin emeğini boş çıkarmasın, şu mübarek günler hürmetine

Ben biraz kendi hikâyemden bahsedeyim size.. Benim 3.denemem.ilkinde döndürülmüştüm olmadı 2.sinde 1 adet blast transferi oldu ve 2 blast donduruldu. 2.denememizden pozitif sonuc aldık tam sevindik artışlar iyi gidiyo derken dis gebelik olduğu farkedildi. Neyse bu kısmı kısa gecicem olumsuz seyler yazmak istemiyorum. Sonra 7 ay kadar ara verdik eşimde bende kendimizi çok yordugumuzu farkettik çünkü. Guzel tatilimizi yaptık.pesine histeroskopi yapıldı ve hemen tedaviye başladık. Dondurulmus tedavisi daha kolay ve daha az stresli. Proseslerin iğnelerine başladım onun yerleri acıyor su anda sadece.onun dısında sadece hap kullandım.igneyide ben istedim aslında jel veriyordu. Jel kullanmıştım daha önceki tedavilerde ama hiç sevmiyorum onu zaman zaman geri geliyordu.bi de tedavi gören bazı arkadaslarım iğnenin daha etkili olduğunu söylediler.neyse fazla uzatmim:) Cumartesi Allah nasip ederde bı aksilik olmazsa dondurulmus 2 adet blast transferim var.transferden 10 gun sonrada test yapıcaz..
Sunu kimse unutmasın önce kendi saglıgımız önemli...[/QUOTE]

amin canım allah kolaylık versin, hepberaber bebilerimize kavuşuruz inşallah

bebek yolunda çekilen acı kutsaldır dicez artık
allahtan benim ağrı eşiğim yüksek bakalım o günler gelince (tabi siz o zaman göbüşünüzde bebecikler olunca 3 günde bir uğrarsınız buralara unutursunuz bizi sankim sonra bu topik ıssız kalır, en sona kalmış 3-5 kişi olucaz anammmmmmmm.... onların geliş saatleride denk gelmez ayyyyyyy bi başımıza buralarda ayyy böyle yarım saat girmeyince 10 sayfa birikiyodu öyle 3 günde 1 sayfamız olur ayyyyy aynı haziran topiği gibi kalır altlarda ayyyyyyy :84::84::84: (bak senin öğrettiğin yerden buldum bu daha ağlaklı ) neler yaşıcam

Valla benim kazik caktim buraya eylyle kadar o yuzden merak etme bir yere gitmiyorum. Hamisler unutsa bile pembetavsanlar unutmazzz

yok canım ya sonuna kadar burdayız sizi bir yere bırakmayız, ramazandan dolayı böle topik, iftar için hazırlanıyo kızlar, sonrada çay faslı misafirlik falandır herhalde, kimse gitmez bi yerlere, bu topiğin adı mart nisan anneleri topiği olarak değişecek zaten, kararlıyız

Sunu kimse unutmasın önce kendi saglıgımız önemli...[/QUOTE]

çok güzel söylemişsin önce biz...
hem zaten o bebecikleride kendimiz için istemiyor muyuz?

Selam Kızlar ,
Bende Temmuda başlayanlardanım arada uğrayıp bakınıyorum çok vakit olmadı . Tedavim süresince bir sürü olumsuz şey oldu . hastaneye yattım , kuzenimi kaybettim , bütün bu stresli dönemle birlikte başladığım tedavimi tamamlamak durumundaydım . Yumoşlar toplandı ve dün transferim oldu çok şükür . Şimdilik her şey yolunda gibi ama sonunda hayal kırıklığı olsun istemiyorum dua edin kızlar ((
Herkese kolaylıklar dilerim arada uğrarım yine :)

çok güzel söylemişsin önce biz...
hem zaten o bebecikleride kendimiz için istemiyor muyuz?[/QUOTE]

Gecen sefer dis gebelik olduğunu öğrendiğim anda bebeğin olmadığına üzülmedim bana olacaklardan korktum sadece çok şükür ameliyatsiz atlattım. O zaman anladım herseyden önce benim saglıgım gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…