Kizlar merional diye bi ilac kullanan oldu mu? Boyle bir siviyla toz karistirilip yapiliyor.. Degisik bisi ne ki bu, neye yariyor acep,tecrubeliler bilir :18:
te allam düştüğümüz duruma bak kasık ağrısına şükürkızlar ya bi derdim var :26::26:
bugün transferimin 6. günüm topiği okuyunca farkettim, herkesin kasıkları ağrıyormuş, benim niye ağrımıyor diye düşünürken, ağrıdığını farkettim çok şükür,
ama kötü olan iğne yerlerim o kadar ağrıyorki kasıklarımın ağrısını fark edemedim, progynex progesteron iğne verdi dr, bugün 9. vurdurdum, yürüyemiyorum resmen,
gece ağrıdan uyuyamıyorum, hem iğneden yarım saat sonrası hem ağrıdıkça masaj yapıyorum, nasıl dayanacağım bilmiyorum, varmı kullanan yada çözümü olan :26::26::93::93::93:
te allam düştüğümüz duruma bak kasık ağrısına şükür
ağrı kesici (minoset) içilebilemiyo mu ki? yasak mı acep?
benim bi yerim ağrıdığında (aslında bi yer diince sadece başım) bu baş benim değil bu baş benim değil diyorum gidiyo
sende bu kasık benim değil bu popo benim değil de, en gıcık olduğun insana salla
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım fsh problemim var 3 aşılama yaptık bugün de ilk tüp bebek denemesinin 6.günündeyim yani en berbat zamandayım( sizlerin yazdıkları beni inannılmaz rahatlatıyor.Bir ağlıyorum arkasından gülüyorum denge gitti.13 yumurta toplandı nasıl sevindik bunlardan sadece 4 tanesi olgun çıktı bunların da 2 si döllendi çok şükür ama o vurulduğum iğnelere 20 yumurta çıkarda galiba ( bilmiyorum ne hissetmeliyim o kadar güçlü değilim şimdiden pes ettim hamile değilim diye düşünüyorum....böyle hissedip de hamile kalınır mı sizce???
minoset içebiliyorum canım ama içmedim nolur nolmaz, bebişler olsunda dayanacağım artık,
yarın alkol alacağım bakalım yada eşim gidip nöbetçi ecz den alacak bu akşam. bide alkol deneyeyim,
bide senin yöntemi deneyeyim, bu popo benim değil bu popo benim değil diye
bu kasık benim amaağrısada sızlasada bebişlerimin yuvası onlar
minoset içebiliyorum canım ama içmedim nolur nolmaz, bebişler olsunda dayanacağım artık,
yarın alkol alacağım bakalım yada eşim gidip nöbetçi ecz den alacak bu akşam. bide alkol deneyeyim,
bide senin yöntemi deneyeyim, bu popo benim değil bu popo benim değil diye
bu kasık benim amaağrısada sızlasada bebişlerimin yuvası onlar
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım fsh problemim var 3 aşılama yaptık bugün de ilk tüp bebek denemesinin 6.günündeyim yani en berbat zamandayım( sizlerin yazdıkları beni inannılmaz rahatlatıyor.Bir ağlıyorum arkasından gülüyorum denge gitti.13 yumurta toplandı nasıl sevindik bunlardan sadece 4 tanesi olgun çıktı bunların da 2 si döllendi çok şükür ama o vurulduğum iğnelere 20 yumurta çıkarda galiba ( bilmiyorum ne hissetmeliyim o kadar güçlü değilim şimdiden pes ettim hamile değilim diye düşünüyorum....böyle hissedip de hamile kalınır mı sizce???
popo üstü oturmasanda ağrıyo mu ki yüz üstü yatyada hemoroid için bi simit gibi oturma şeysi oluyo ya onlar gibi bişe olsa otursan vs. (zihni sinir fikirler )
Ben de bir an nooluyoruz dedim yarin alkol alicam diyince sen...kiz aciya dayanamiyo alkole vurdu kendini dedim hahahayy
Alemsin valla canim...
Bu arada kan almada calisan bir yakinimdan bildigim kadariyla igne yerlerini ovusturursaniz curuyor..pek ovusturmamayi,sadece bastirmayi oneririm alkollu yada kolonyali pamukla..
Agzin bal yesin insallahhhhh :)
Ya onu hep duyuyorum ilacsiz vucutta daha iyiymis, dondurulduktan sonra sans daha yuksekmis filan diye de bilmiyorum acikcasi. Bilimsel olarak neden oyle olabilir acaba bir aciklama bulamiyorum.. Ama oyle olmasina inanmak guzel bisi elbette..
Yaa ben de tum ekibi cok seviyorum yaaa.. Forumumuzun basari orani su anda tam yuzde 20.
İnsallah tavan yaptircaz burdaaaa
çok eğlencelisin yaaa
sen olmasn napardı bu topik, :119::119:
hiç kımıldamasamda ağrı yapıyor, bacağımı kaldırıp öne atamıyorum sürüyorum resmen, yüz üstü silikon yastığa yatıyom anca, gece dörttede uyandırıyo
Canım sen de dondurulmus tedavisini görüyorsun?
[/QUOTE]Canım sen de dondurulmus tedavisini görüyorsun?
az geriye git sabah yada öğleden sonraki yazıları oku sanırım makay dı açıklamıştı onunda öyleydi sanırsam ay bi oku koş koş hatta %10-15 artıyomuş öyle şans
canım benim değil yıldönümü autumn onunda adına aldım
kolonyayla yapıyorum illa alkolmu olacak, ya yatmayı bırak zonkluyor ikiside bendemi bir gariplik var,
yürüyemiyorum, bacaklarımı kaldırıp ileri atamıyorum anlamadım gitti 9. yu vuruldum, iki gündür arttı, ondan öncede acıyodu ama üstüne oturunca yatınca, şimdi hareket etmesemde zonkluyor ........
ay yok yokk nerde canım benim daha bir tedavim bilem yok
sağdan soldan okuduğumu şeettiim
ben daha kısmetse önümüzdeki hafta başı falan başlıcam tedaviye
Canım hayırlısında sende tedavine başlayıp iyi haberini alırsın sonucunda ....
merhaba cnm ben kullanmıştm merional.75 doz mu verdi drun.ben gonal f 300 75 merional kullanmıştım.fsh ve lh vardı sanırım içinde gonal f e takviye bir iğne mesela ganol f i sag göbegine vurdugun ğün merionali sola vuruyosun.ertesi ğün tam tersi yanı tarafa vurmuyosun ikisinide.sonra citrotit (yumurtaların arkadan gelenleri geliştirip olgun olan yumurtaların çatlamamasını )saglayan iğnede eklenecek ilerleyen günlerde.güzel haberini alıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?