bide şöyle düşün tedavide dondurulmuşların oldu ve onları misal 6 ay sonra kullandın, dünyaya gelecek olan o insanın tüm hayatını değiştirmiş olmuyomuyuz, normal olarak 6 ay önce var oldu onun hayatını 6 ay öteleyerek kimbilir nelere sebep olucaz ve bunun aksi durumunu asla bilemicezz...
Evet iste onu dusununce sonu yok.. Ama ben soyle dusunuyorum, o disarida bir embriyo oluyor ama senin karnina yerlesmedikce hayati baslamiyor daha diye dusunuyorum. Cunku senden besleniyor..o nedenle 6ay sonraysa transfer 6 ay sonra basliyor hayati da bence. Bilemiyorum dogru muyum?
nasıl ya bide oraları düşünmesek, ayrıca dondurulan şey 16 hücre sadece, hiç bir şeyi değiştirmiyosun, dünyaya biraz daha geç geliyo okadar :26::26::26:
tamam işte dünyaya 6 ay geç geliyo şimdi sen kendindne düşün 6 ay geç gelseydin dünyaya neler olucaktı misal bi sınıf geç olucaktın misal belki ilk aşkın (ilkokuldaki) mehmet (salladım valla mehmetler alınmasın) olmıcaktı da sen taaa orta okulda aşık olucaktın, belki bi bit salgınına hiç denk gelmicektin vs. diye uzatabilirim bu geyiği ama abatmayım demi
Evet iste onu dusununce sonu yok.. Ama ben soyle dusunuyorum, o disarida bir embriyo oluyor ama senin karnina yerlesmedikce hayati baslamiyor daha diye dusunuyorum. Cunku senden besleniyor..o nedenle 6ay sonraysa transfer 6 ay sonra basliyor hayati da bence. Bilemiyorum dogru muyum?
O gelicekse dünyaya zaten kaderi 6 ay sonra annesine tutunmaktir :)
Selam Kızlar ,
Bende Temmuda başlayanlardanım arada uğrayıp bakınıyorum çok vakit olmadı . Tedavim süresince bir sürü olumsuz şey oldu . hastaneye yattım , kuzenimi kaybettim , bütün bu stresli dönemle birlikte başladığım tedavimi tamamlamak durumundaydım . Yumoşlar toplandı ve dün transferim oldu çok şükür . Şimdilik her şey yolunda gibi ama sonunda hayal kırıklığı olsun istemiyorum dua edin kızlar((
Herkese kolaylıklar dilerim arada uğrarım yine :)
Selam Kızlar ,
Bende Temmuda başlayanlardanım arada uğrayıp bakınıyorum çok vakit olmadı . Tedavim süresince bir sürü olumsuz şey oldu . hastaneye yattım , kuzenimi kaybettim , bütün bu stresli dönemle birlikte başladığım tedavimi tamamlamak durumundaydım . Yumoşlar toplandı ve dün transferim oldu çok şükür . Şimdilik her şey yolunda gibi ama sonunda hayal kırıklığı olsun istemiyorum dua edin kızlar((
Ben de senin gibi düşünüyorum canım,zaten doğrusu da bu....
Dondurulmuşlarla seneler sonra ikinci evlatlarına kavuşan çiftler var...
Önemli olan bizim rahmimize yerleşip tutunup,dünyaya gelmesi..
Gerisi teferruat...
Bebişlerimize kavuşalım yeterki...
yok canım ya sonuna kadar burdayız sizi bir yere bırakmayız, ramazandan dolayı böle topik, iftar için hazırlanıyo kızlar, sonrada çay faslı misafirlik falandır herhalde, kimse gitmez bi yerlere, bu topiğin adı mart nisan anneleri topiği olarak değişecek zaten, kararlıyız
bide şöyle düşün tedavide dondurulmuşların oldu ve onları misal 6 ay sonra kullandın, dünyaya gelecek olan o insanın tüm hayatını değiştirmiş olmuyomuyuz, normal olarak 6 ay önce var oldu onun hayatını 6 ay öteleyerek kimbilir nelere sebep olucaz ve bunun aksi durumunu asla bilemicezz...
Kaderi neyse onu yaşıyacak o embriyo,ne zaman doğacağını Yüce RABBİMİZ yazmıştır zaten..
Ve en doğrusunu da o bilir...
Ne farkeder ki ayrıca...
Doktorumuz bize neyi uygun görürse önce Allah'a sığınıp sonra doktora güvenip bu yolda umutla ilerliyeceğiz...
Hepsi minivik ellerini tutup,boncuk gözlerine bakmak için değil mi?
Anne diyen bir evlat için değil mi?
Allah hepimize hayırlısını versin..
BenAllah'a sığındım..
Doktorum çıkarttı istatistikleri gösterdi , şansımı..
minimum %10-15 artırıyormuş ..
Ben güveniyorum doktoruma...
V e önce Allah'a sonra doktoruma emanet ettim kendimi ve embriyolarımı...
Şimdi gün sayıyorum...
Allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın...
ben fantezi yapıyorum işte elleşmeyin
bide bazen düşünüyorum dünya öleee dönüyo ya yerçekimi falan filan ay may, birden o yerçekimi kalksa anammm hepimiz löngürbört uzaya mı dağolırız ki ayyy, o kadar paralan bebek yapcam diye sonra bi gün höppp uzayın biyersindesin hallaamm halllammm
tamam işte dünyaya 6 ay geç geliyo şimdi sen kendindne düşün 6 ay geç gelseydin dünyaya neler olucaktı misal bi sınıf geç olucaktın misal belki ilk aşkın (ilkokuldaki) mehmet (salladım valla mehmetler alınmasın) olmıcaktı da sen taaa orta okulda aşık olucaktın, belki bi bit salgınına hiç denk gelmicektin vs. diye uzatabilirim bu geyiği ama abatmayım demi
abartma tabi
bende o hayatı yaşardım bana bir tercih yoki, kim neyi tercih edebiliyoki
Kaderi neyse onu yaşıyacak o embriyo,ne zaman doğacağını Yüce RABBİMİZ yazmıştır zaten..
Ve en doğrusunu da o bilir...
Ne farkeder ki ayrıca...
Doktorumuz bize neyi uygun görürse önce Allah'a sığınıp sonra doktora güvenip bu yolda umutla ilerliyeceğiz...
Hepsi minivik ellerini tutup,boncuk gözlerine bakmak için değil mi?
Anne diyen bir evlat için değil mi?
Allah hepimize hayırlısını versin..
BenAllah'a sığındım..
Doktorum çıkarttı istatistikleri gösterdi , şansımı..
minimum %10-15 artırıyormuş ..
Ben güveniyorum doktoruma...
V e önce Allah'a sonra doktoruma emanet ettim kendimi ve embriyolarımı...
Şimdi gün sayıyorum...
Allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın...
aminnn...
ama ben yinede düşünmeden edemiyorum etkiliyomuyuz onların hayatını diye :26:
bide bu istatistiği merak ettim, bu %10-15 lik artış artı %10-15 mi yoksa toplam şansın %10-15 i mi? bir bilgin var mı canım merak ettim o kısmı
Selam Kızlar ,
aminnn...
ama ben yinede düşünmeden edemiyorum etkiliyomuyuz onların hayatını diye :26:
bide bu istatistiği merak ettim, bu %10-15 lik artış artı %10-15 mi yoksa toplam şansın %10-15 i mi? bir bilgin var mı canım merak ettim o kısmı
Canım ne kadar BAŞARI ORANIN varsa diyelimki %40 şans verdiler sana ,dondurulmuşlarla yaparsan minimum % 10-15(max %30-35 artırıyor) şansın artıyor ve BAŞARI ORANIN %65 LERE ÇIKIYOR,BANA DOKTORUM ETRAFLICA AÇIKLADI...
Selam Kızlar ,
Canım ne kadar BAŞARI ORANIN varsa diyelimki %40 şans verdiler sana ,dondurulmuşlarla yaparsan minimum % 10-15(max %30-35 artırıyor) şansın artıyor ve BAŞARI ORANIN %65 LERE ÇIKIYOR,BANA DOKTORUM ETRAFLICA AÇIKLADI...
o zaman çok güzel bi rakam, ben o %40 şansın %10-15 artması diye düşündüm de o da en fazla %46 yapar gerçi bizler için %1 bile ne kadar kıymetlii
seninde 4 gün sonra güzel haberini bekliyoruz o zamanCanım arkadaşlarımmmm merhaba
ankaradan döndük evde netim yok sizleri takip edemedim 3 4 günde topiğimiz nasıl ilerlemiş maşşallh
hamişlerimiz artmıış nazar değmesin çok sevindim güzel haberlere
günler geçmio zaman durdu sanki bugün kliniği aradım 8 .günde test yapsam die ama yapmayın 12.günü bekleyin dediler sabır sabır ya sabır
hiç bir belirtim yokkkk kendimi dinliom süreklii..
seninde 4 gün sonra güzel haberini bekliyoruz o zaman
şenlenmeye devam etsin topiğimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?