Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Merhhaba ve hosgeldin.. Ayrica basin sagolsun. Cok ust uste denk gelmis ama transferin olmus hayirli olsun, senin de zoru bitmis azi kalmis..
Bir de test tarihini yazarsan, heyecanli bekleyisine ortak olalim bizde..
Allah sabirlar versin, tez zamanda guzel haberlerle sonuclandirsin insallah,amin....

Son düzenleme:

selam canım hoşgeldin
uzun zamandır görmüyoruz seni tedavine başladığından bile haberimiz yok...
canım bu süreçte çok zor olmuştur senin için başınız saolsun...
allah sabır versin hepinize...
şükür süreci tamamlamışsın sadece beklemek kalmış...
transferin hayırlı olsun inş hamiş haberinide alırız
buarada test tarihin nezaman canım ??

nisan mayıs anneleri olur sanırsam, hiç hesaplamadım ama ilk başlayanların marta geliyo mu ki belki biraz erken doğsa falan olabiler gibi,
hamilişişkoş olunca gelinnnn nütfennnnnnnnnnnn.... bizi bekleyin beraber gideriz...

Allah önce sevdiği kulu üzüp,sonra çok sevindirirmiş..
Öncelikle başın sağolsun canım,nur içinde yatsın kuzenin..
Transferin olmuş,demek ki Allah seni çoookkk sevindirecek..
Bak dedi dersin sonra...

canım başın sağolsun, hayat bu işte bir tarafdan gidenler bir tarafdan gelenler,
allah sana ve bebişlerine uzun ömür versin, inşallah tutunurlar ve bir daha bırakmazlar annelerini

dualarımızda tüm isteyenlerin yeri var, şimdi hamilelerimizde arttı onların dualarıyla bizlerde kavuşucaz bebeciklerimize...

başın sağolsun asel, Allah senin yavruna ömür versin, şu dönem birbirinize alışmaya çalışıyorsunuz, üzülmeki bebişinde üzülmesin...

Ama şunu da unutmayın canım :
Eğer başarı oranın % 50 ve üzerindeyse , dondurulmaya zaten doktor gerek duymuyor..
yani 20-26 yaş arası isen zaten gerek yok...
eğer herşey yolundaysa 30-32 yaşına kadar bile gerek duymuyorlar..
benim gibi yaş faktörü olanlar da ise %10-15 artırması çok önemli oluyor...

Canım arkadaşlarımmmm merhaba

ankaradan döndük evde netim yok sizleri takip edemedim 3 4 günde topiğimiz nasıl ilerlemiş maşşallh

hamişlerimiz artmıış nazar değmesin çok sevindim güzel haberlere
günler geçmio zaman durdu sanki bugün kliniği aradım 8 .günde test yapsam die ama yapmayın 12.günü bekleyin dediler sabır sabır ya sabır

hiç bir belirtim yokkkk kendimi dinliom süreklii..

seninde 4 gün sonra güzel haberini bekliyoruz o zaman
şenlenmeye devam etsin topiğimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…