Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bende inanıyorummmmmmmmm temmuz topiği çok bereketli olacak ve herkes hamiş olacak
olumsuz sonuç alan arkadaşlarda hamişlere yetişecek bikaç ay sonra

Ben de aynen öyle düşünüyorum..
En bereketli TOPİK , BİZİM TOPİK olacak...

sabirsizlara sesleniyorum sakin erken test yapmayiiiiiiiiinnnnnnnn!!!! ben yaptim aldim boyumun ölçüsünü ahada test gunum geldi catti simdide ayaklarim gitmiyoo hastaneye... sabir sabirrrrrrrr herkese bol bol sabir!!!!

sabirsizlara sesleniyorum sakin erken test yapmayiiiiiiiiinnnnnnnn!!!! ben yaptim aldim boyumun ölçüsünü ahada test gunum geldi catti simdide ayaklarim gitmiyoo hastaneye... sabir sabirrrrrrrr herkese bol bol sabir!!!!

ayaklarım gitmiyo derken daha kan vermedin mi almaya mı gidemiyosun :44:

Veeeeeeeee bende adet oldumm bugünnnnn
yarın baharımlaaaaaaa canım arkadaşımlaaaa başlıyoruzz tedaviyeee
Umutta buluşacağızzzzzzzzzz
herşeyyyyyyyyyy yolunda gider bu sefer inş.......

canım çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah.dileklerin kabul olsunnn

Canım benim çok teşekkürler..
Yaş 42 olunca (taş çatlasın 35 gösteriyorum gerçi-aslan burcuyum ya havam batsın)
İlki 2010 daki hiç kaliteli embriyom da olmayınca bi de tutmayınca...evlendiğim gün hamile kalmama rağmen benim sağlık problemim yüzünden bebişim benden zorunlu olarak koparılıp,bi daha da olmayınca.....4 kaliteli embriyo sanki bende HAMİLEYMİŞİM etkisi yaptı..
O kadar sevindimki anlatamama canım benim..
Sevincimi paylaştığın için çok ama çok teşekkür ederim..
HEPİMİZ HAMİLE KALICAZ İNŞALLAH....

Canım çookk sevindim..
Bu kez herşey tamamdır..
Kendini hamile bil,ben inanıyorum..

vermedim canim aksam verecem kocisimle gitmek istiyorum

Ela bence de eşinle öğren,en iyisini düşünmüşsünüz bence...
hayırlı haberlerini heyecanla bekliycem pc başında...
Çok meraklandım bak şimdi..
ama içime hamilesin doğuyor..İnşallah Rabbim,inşallah..

Bahar'ı benim için çok öp...
Bahar da seni öpsün benim için..
İkinizden de hayırlı haber alacağız Allah'ın izniyle bu Ramazan Aylarında...

belli canım bitanemle yarın başlıyoruz tedaviye
bizim kırmızılar anlaşmış 3. defa aynı gün merkezde olucaz
biz boşuna dert etmişiz onlar ayarlamışlar kendilerini

Şansa bak..Çok tatlısınız vallahi...

bahar cım ben de veriyorum bilgilerimi inşallah ben de hayırlı haberler veririm yaş 27 eş 28 2 yıllık evliyiz sebep sperm kanal tıkanıklığı bu 3.denememiz acıbadem kadıköy de yaptırdık ve 31 temmuz test günüm hadi bakalım hayırlısı..

4 iğneden sonra yani ptesi çağırdı doktor ondan sonra da her gün kontrol olacakmış ben boludayım doktor dedi haftaya gönderirim seni ankaraya ona göre hazırlıklı ol diye inş. o günleri de görecez

bitanemmmm benimmmmmmmmm aylardır bunun hayalini kurduk en sonunda gerçek oldu
kociş bile gülüyor dediğiniz oldu sonunda diye
inş ikimizde diğer arkadaşlarımız gibi tedavimizin sonucunda bebişlerimize kavuşacağızzzzzzzzzz

canım benim.inşallah gönlündeki olur.hepimizin ayrı hayat hikayeleri var.hepimizin dileği aynı.bu çok güzel inşallah hepimiz muradımıza ericezz.az önce komşular canımı sıktı.evde sıkıldım.aşşada kuaför var ona indim.saçımı fönlettim kaşlarımı aldırdım.azcık güzel görüniyim diye.karşılaştık oturuyorlardı kamelyada.ne yaptın falan diye sordular.anlattım bende transferin 10.günü çok heyecanlıyım falan diye.başlarına gelmedeiği için terimleride bilmiyorlar transfer ne ayol diye güldüler bi.sonrada ayyy ne zor işler bizim üstümüze kocalarımız ceketlerini atsa hamile kalıyoruz dediler.sinirden elim ayağım titriyor.bide böyleleri var işte......

ay kızlar ben sizi tanımadan çok sevdim ya inşallah hamile olanlar tamamlar haber bekleyenler de hayırlı haberler alırlar Rabbim dualarımızı bu mübarek ayda geri çevirmez inşallah.bi de kızlar teheccüd namazının kılınışını yazmış bi arkadaş ben öyle bişe ilk defa görüyorum bi kaç yerden ben de baktım normal kılınan iki rekatlık namaz gibi anlatılmış o yazılan başka bi nafile namaz olabilir mi acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…