Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canım inşallah sen de sevinirsin...hayırlı olsun inşallah..

canım hadi hayırlısı olsun digeleri de iyi gelişsin rabbim ellerini ve ellerimizi boş çevirmesin

tamam canım biraz sonra ekliycem senide
canım bide önceki 2 denemeni nerde yaptırdığınıb yazar mısın ??

Ne mutlu sana canım hepppp böyleeeee ollll
pozitiflikle başarırsın sennnnn hamiledeeee kalırsın bi güzellllll
benimdee olumsuzluklar oluğu iin başta şimdii pekk heeycan yapamıyorumm ama valla sizlerr sayesindeee ve diğerr topik arkadaşlarım sayesinde
kendimi daha iyi hissediyorumm
inş cnm bizdee sevinenlerden oluruzzzzzzz

Son düzenleme:
belli canım bitanemle yarın başlıyoruz tedaviye
bizim kırmızılar anlaşmış 3. defa aynı gün merkezde olucaz
biz boşuna dert etmişiz onlar ayarlamışlar kendilerini

burdanda şu sonuç çıkıyor "birşeyi çok istersen oluyo"

eeee... bizde napıyoruzz.... bu bebişleri çok iztiyoruzzz....

Olucaz ,inan ki olucaz..
Ben yürekten inanıyorum...

çok tşk ederim baharcım inanıyorumki burdaki hamişlerin uğuru banada yansıyacak

Canım sen boşver onları ya yaşamayan bilemez...neden anlatıyorsun ki boşver kimse bilmesin ,böyle insanlar bilip canını sıkacağına hiç bilmesinler...benimde etrafımda birsürü insan bana önce soruyor çocuğun varmı die yok diyince ayy yazık olur belki ya diolar,yada doktor adresi veriyorlar,yada hazır autumun nasılsa çocuğu yok diyip nerde angarya iş varsa,birileri hastaneye gidecekse bana yaptırmaya kalkıyorlar..dı..eskiden di o, bi kalp atışlarını duyayım Rabbimin izniyle hepsinin karşısına çıkacağım en yakınımdakiler hariç kimse bilmiyor,tedavidende bahsetmicem kimseye doğal bilsinler...sen kendi mutluluğuna bak gerisi teferruat..öptüm kader arkadaşım:)

Bahar'cım bu arada benim yaşımı 42 olarak düzeltebilir misin canım benim?
Daha 43 olmadan 43 demişim sana..benim hatam olmuş...
1 sene 1 senedir ne de olsa,daha var...

amin canım...
hem başladıktan sonra bitti bil, öbür hafta ankarada olursun ayy ne güzell bir kaç gün arayla haber alıcaz kalanlar

yumurtlama gününü baz alırsak haftaya çarşamba perşembe toplanır inş. bi aksilik çıkmazsa
bebişim olsun ömrüm boyunca iğne vurunmuycam

cANIM GAYET İYİ DURUMUN VE SONUÇLARIN..
İÇİNİ FERAH TUT SEN...
maaşallah,allah kucağına almayı da nasip eder inşallah...

valla kanbarım ben Allah'ın bana vereceği 1 taneyde razıyım yeterki boş dönmeyelim. doktora da dedim zaten "aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz". doktorum diyor iyi bir bakış açısı. napalım kendi kendimizi teskin edeceğiz dua edeceğiz Allah'a havale edip doktorun eline bırakacağız. inşallah elimiz karınlarımız boş dönmeyelim. her gün olmasada gıyabınızda ve kendime 313 fatiha okuyorum

kızlar yaa

benim ufaktan lekelenmeler başladı ama henüz aktif bi kanama yok dolayısı ile ben bugünü başlangıç sayıcak mıyım saymıcak mıyım?

canım tamamen sökülmesi gerekiyor adetinin...
benim dün öyleydi ama drum daha önce anlattığı için düşünmedim bile...
gecede söküldü tamamen zaten...
ayrıca gündüz 4-5ten sonra adet olursan ertesi gün 1. gün sayılır demişti ulun hoca

burdanda şu sonuç çıkıyor "birşeyi çok istersen oluyo"

eeee... bizde napıyoruzz.... bu bebişleri çok iztiyoruzzz....

evettttttttttttttt
hepimizin bebişlerinin olmasını çok istiyoruz ve olacak allahın izniyleeeeeeeee

ay edaaa cim canim benim sen onlara sakin uzulme beyinleri o kadar kucuk iste bizim yasadigimizi onlarin anlamasini hic bekleme anlatma bosver. aslanlar gibi arkadaslarin var bu topikte hayatim gel sen bizimle paylas bi derdin olursa

Süper o duanın çok ölumlu sonuçlarını duyuyorum hep,okumaya devam et canım..
Ypabilirsen lütfen şunu da yap..
7 günde 41 YASİN oku...
Dileğini dile,Allah'a sığın ve gerisini düşünme,rahat ol canım...

canımmmmmmmmmmm yarın umuttayızzzzzz umut tüp bebek umudumuz olacak inş

bu arada şu ananas olayı çözüme bağlandı mı ben mi kaçırdım
ne kadar ananas yemek gerekiyor ki acaba :44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…