kızlar merhaba hamile olanları çok tebrik ediyorum darısı sonuç bekleyenlerin başına inşallah, ben de bu topiği takip ediyorum bu ay tüp bebek yaptırmayacağım ama yarın ikinci aşılamam olacak inşallah, ilki dışgebelik olmuştu eğer bu ikinci de olmazsa bir daha ki sefere tüp bebek deneyeceğiz istanbul tüp bebek merkezinde, orda yaptıran var mı acaba?burada hamile kalanları gördükçe nasıl moral oluyor bana da ...
kızlar dr. Geldim. Benim yumiler biraz geçte olsa atağa geçmişler. Toplam 12 yumurta görünüyor. Doktor umduğumdan iyi çıktı dedi ama biraz geç gelişiyorlar dedi. En büyük yumi 14 mm endometrium 7 mm en ufalık keratalar ise 8 mm ler cumartesi kontrole çağırdı. Bu gün iğnelerimin 10. Sunu yapıyorum. Hepinize çok dua ediyorum. Rabbim karınlarımız boş çevirmesin. Artık bu 1 olur 2 olur 3 olur ne verirse çok şükür
bahar cım ben de veriyorum bilgilerimi inşallah ben de hayırlı haberler veririm yaş 27 eş 28 2 yıllık evliyiz sebep sperm kanal tıkanıklığı bu 3.denememiz acıbadem kadıköy de yaptırdık ve 31 temmuz test günüm hadi bakalım hayırlısı..
hadi hayırlı haberlerrr...
kocaman olsun tosunların bol bol inşallah
Canım kesinlikle pozitifim..
İçimde ne şüphe var,ne vesvese..
Olmuş gibi rahatım yani..
Nedenini sorma,inan ben de bilmiyorum..
İlkinde başta olumluydum,sonra olumsuza dönmüştü hisleri ve zaten de olmamıştı...
Heyecan yap,yapmalısın...
Az kaldı bebişinle kavuşmana...
Düşünsene....
belli canım bitanemle yarın başlıyoruz tedaviye
bizim kırmızılar anlaşmış 3. defa aynı gün merkezde olucaz
biz boşuna dert etmişiz onlar ayarlamışlar kendilerini
inş. artık kimseninki gelmesin
beni de listeye tedaviye başladı diye ekler misin canım sana zahmet olmazsa
Ne mutlu sana canım hepppp böyleeeee ollll
pozitiflikle başarırsın sennnnn hamiledeeee kalırsın bi güzellllll
benimdee olumsuzluklar oluğu iin başta şimdii pekk heeycan yapamıyorumm ama valla sizlerr sayesindeee ve diğerr topik arkadaşlarım sayesinde
kendimi daha iyi hissediyorumm
inş cnm bidee sevinenlerden oluruzzzzzzz
semracım ekledim senide listeye...
normalde ağustosta tedaviye başlayacak arkadaşları listeye ekleyemem...
ozaman başedemeyiz zaten...
ama sen rica ettiğin için seni kırmamak adına ekledim listeye...
inş bol hamişli tablomuz sana da uğur getirir
canım benim.inşallah gönlündeki olur.hepimizin ayrı hayat hikayeleri var.hepimizin dileği aynı.bu çok güzel inşallah hepimiz muradımıza ericezz.az önce komşular canımı sıktı.evde sıkıldım.aşşada kuaför var ona indim.saçımı fönlettim kaşlarımı aldırdım.azcık güzel görüniyim diye.karşılaştık oturuyorlardı kamelyada.ne yaptın falan diye sordular.anlattım bende transferin 10.günü çok heyecanlıyım falan diye.başlarına gelmedeiği için terimleride bilmiyorlar transfer ne ayol diye güldüler bi.sonrada ayyy ne zor işler bizim üstümüze kocalarımız ceketlerini atsa hamile kalıyoruz dediler.sinirden elim ayağım titriyor.bide böyleleri var işte......
amin canım...
hem başladıktan sonra bitti bil, öbür hafta ankarada olursun ayy ne güzell bir kaç gün arayla haber alıcaz kalanlar
cANIM GAYET İYİ DURUMUN VE SONUÇLARIN..
İÇİNİ FERAH TUT SEN...
maaşallah,allah kucağına almayı da nasip eder inşallah...
kızlar yaa
benim ufaktan lekelenmeler başladı ama henüz aktif bi kanama yok dolayısı ile ben bugünü başlangıç sayıcak mıyım saymıcak mıyım?
burdanda şu sonuç çıkıyor "birşeyi çok istersen oluyo"
eeee... bizde napıyoruzz.... bu bebişleri çok iztiyoruzzz....
tamam canım eklerim ben nasıl atladım onu aslında çok dikkatliyimdir ama
valla kanbarım ben Allah'ın bana vereceği 1 taneyde razıyım yeterki boş dönmeyelim. doktora da dedim zaten "aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz". doktorum diyor iyi bir bakış açısı. napalım kendi kendimizi teskin edeceğiz dua edeceğiz Allah'a havale edip doktorun eline bırakacağız. inşallah elimiz karınlarımız boş dönmeyelim. her gün olmasada gıyabınızda ve kendime 313 fatiha okuyorum
Evt cnm yaaaaa bekledikkkkkkkkk o kadar ama sonunda inş......başlayacağızzzzzz
cnm demekki istemişizzzzz gerçekten beraber başlamayıııııııııııı
inş. cnmmmmm tedavilerimizin sonuu bebiş olur inş.
Bahar'cım bu arada benim yaşımı 42 olarak düzeltebilir misin canım benim?
Daha 43 olmadan 43 demişim sana..benim hatam olmuş...
1 sene 1 senedir ne de olsa,daha var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?