hedefimde kimse yoktu ve sorun çözülmüştür dememe rağmen sende yazmışta yazmışsın yazmışta yazmışsın.asıl şu anda senin şu yazdıkların son derece yersizdi.gelelim diğer arkadaşın meselesine;ona vermiş olduğum bir cevaptır,kendi düşüncelerimdir.bu konu hakkındada yazmışta yazmışsın yazmışta yazmışsın .........bilmemneden nem kapar gibi kapmışsın ve üşenmeyip her cümleye cevap yazmışsın.bende seni kaale alarak cevap veriyorum.mslrın silinmesi konusu teknik bir sorunmuş ve HEDEFİMDE KİMSE YOKTU.İSTEDİĞİMİ YAZARIM İSTERSEM TÜRKÜ YAZARIM ŞARKI YAZARIM MASAL ANLATIRIM.....uzar gider.arada acı dolu 5,5 yıllık tecrübelerimi paylaşırım almasını bilene.şimdi üstüne alınmak niye bu kadar yazmak niye hemde saygısız üslüp kullanarak...allahın selameti üzerine olsun,kalbini ferah tut.şahsına yazdığım bişey olursa cvp verebilirsin.
tabisii öyle olucakk bak görürsünnn
i n ş a l l a h
Hayırlı bir günde başlayacaksın ne güzel.
Alllaaaah masallah masallah gozunaydin hamis haberi gibi sevindim.
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberler alırız allah yardımcın olsun
gözün aydın baharcım tedavin hayırlı olusun inşaallah...
canım gelmiş kırmızılar hadi hayırlı olsun
güzel kaliteli yumoşların olsun inşallahhhh
bahar 85 canımm süperr hadii gözünn aydınn bitanemm
kırmızıların gelmesine ilk defa bu kadar çok seviniyoruuzzzzz
hayırlı bir günde tedavine baslıyorsun inşallah bebişine/bebişlerine kavusursun baharcımmm
canım kanaman tam başlasın lekelenme başladıysa arkasıda gelir akşama doğru başlarsa kanaman yarını 1. gün say..
evet bence sayman gerekiyoo
canım dr bana normal kırmızı kan olunca saymaya başlayacaksın demiştii hayırlısı olsun
canlarım hepinize çok teşekkürlerrrrrrrrrrr
benim kırmızılar olay olmuştu neyseki geldilerde kurtuldum...
inş bidahaki tebrik mesajlarınız hamiş olduğumu öğrendiğim için olur
hepinizi çokkkkkkkkkkk seviyorummmmm
Canım Baharcım çoook sevindim..
GÖZLERİM DOLDU,NEREDEYSE AĞLAYACAĞIM...
Canım yarın doktoruna gidip,sen de tedaviye başlıyorsun , ohh Allah'a şükürler olsun...
Temmuz annesi seni...
Bahar'cım canım bir tane daha Temmuz'da Tüp Bebek Tedavisine başlayanlar diye topik açmışlar,onları da bize mi dahil etsek?
Aynı isimde 2 topiğe gerek yok bence canım.
Ne dersin ?
Arkadaşlar,kader arkadaşlarım....
Hastaneden aradılar az önce..
4 tane çok kaliteli embriyomu dondurmuşlar....
Çok ama çok mutluyum...
Mutluluğumu ilk sizinle paylaşmak istedim...
2010'daki ilk tüp bebek tedavimde hiç çok kaliteli embriyom olmamıştı...Hepsi 2.,3. kaliteydi...
ÇOOOOOKKKK MUTLU OLDUMMMM....:119:rABBİM İNŞALLAH TRANSFERDEN SONRA HAMİLE KALIRIM..
DARISI HEPİMİZİN BAŞINA...
Adet söktürücü ilacım c.tesi akşam bittikten sonra 7 gün içinde adet görüp,adetin 2.günü doktorumun yanına gidecekmişim...
ay çook şükürrr.....
hadi hayırlı olsun canımmm....
bu kırmızılar sana kızını getirsinnn...(kafiye olsun diye kız dedim sağlıklı olsun da gerisi boş)
anam şimdi baharda yola çıkıcak malum, bide oralarda girebiliyo muydu bilmiyorum, o telaşesinde bizimle uğraşır mı bilmem :44:
sabah sabah taze hamileler uğradı topiğimize böylece daha bi iyiyiz
günaydın bu arada
yola ne zaman çıkıyosunuz
sen yarın merkezde olmican mı ne oyalanıyosun buaralarda?
saol canım onca zaman bekleyince sonu bu oluyor işte
allahın izniyle inş herşey yolunda gider ve hayırlısıyla kavuşurum bebişime...
canım dileyen dilediği topiğe gelebilir bu benim karar verebileceğim bişey değil...
topiğimiz herkese açık öyle değil mi
canım benim gözün aydın bu çok güzel bi haber
bebişlerin seninle buluşmayı bekliyor desene ne güzel yaaaaaa
inş bu defa yüzün gülecek tatlım
çok mutluyum senin adına...
Bugün sonuç alıcak arkadaşımız yok mu hiç..su lısteye test tarıhlerını ekleyebılsek super olucak..bu işi yapsa yapsa bahar yapar
oley be ne mutlu bize kendim olmuş kadar sevindim baharım. hadi Allah yardımcın olsun. ben de rüyamda anneme betahcg değerimi söylüyorum. diyorum ki kendi kedime ben daha transfer olmadım ki nerden biliyorum sonucu die. birde anneme açıklama yapıyorum "bak anne 5'in üzeri hamilelik benim ki 229 muş" diyorum. sonra kağda dönüp dönüp bakıyorum. kısa da olsa hamileyim diye mutlu oldum valla
HİL-BUR CANIM ÇOK SAĞOL...
Okadar sevindim ki..
İlkinde hiç kalitelim çıkmamıştı..
Hepsi2.,3.kaliteydi...
17 gün içinde..
Hergün dua edicem.
7 günde 41 yasin okuycam.
Sen hangi duaları okudun canım?
Ananası ne sıklıkta yiyorsun bitanem...
o KADAR İÇİM RAHAT Kİ ANLATAMAM...
SANKİ HAMİLEYİM...
İNŞALLAH,İNŞALLAH RABBİM...
canım oku mutlaka bende 41 yasin okudum 7 günde hatta 41.yi eşime okuttum finali o yaptı niyetimiz için..bebeğim öyle geldi bana o yüzden erkek olursa bi adı yasin olucak allahın izniyle.4444 salavatı tefriciye okutmuştum ben niyetimi söylemedin okuyan hafızlara va onlar bana dedilerki bebek ve beşik gördük dileğin kabul olacak allahın izniyle...ve hep ya evvelü dedim içimden...ananasa gelince ben hergün biraz yiyordum zaten büyük bi meyve bitiremezsinde işte...süt bende gaz yapıyo mesal ben yoğurt yedim hergün 1 kase..sakin dim bide...yemek bil eyaptım kalkıp.ama sen daha dikatli ol sende yaş faktörüde var canım bu şansımızı iyi değerlendirmen lazım.allah yardımcın olsun.
CANIM İNŞALLAH ,ALLAH DİLEĞİNİ KABUL ETSİN BU MÜBAREK RAMAZAN AYININ PERŞEMBE GÜNÜ...
İçime çok güzel şeyler doğuyor...
Rabbim isteyen herkese versin bebek,bana ve eşime de versin inşallah...
O kadar mutluyum ki...
Sanki bebeğim olmuş kadar seviniyorum...
Daha öncekinde hiç olmamıştı kaliteli embriyom...
Bu kez olacak ,inanıyorum....
inşaallahhh canımm inşallahh rabbim yüzünü güldürcektir bebişini kucapına almayı nasip edecektir o zamanda bu günlerini unutturacaktır bütün dualarımız seninlee ...
inşallah rabbim gönlüne göre verir canımmm ... :))) hep böyle pozitif ol :))
Canım sabah ezanına doğru beni rüyanda görmüşsün hamileymişim,sen neler yapıyosun diye sormuşum sana..
Önceki sayfalarda yazdım ama belki görmeyebilirsin..
İnşallah Allah içine doğdurdu...
Beni öyle mutlu ettinki işyerinden çok sevdiğim arkadaşım Şenay'la birlikte sevinçten zırıl zırıl ağladık..
Eğer gerçekleşirse ve sen Ist.da ise ne ki Acıbaden Kadıköy okudum tedavini,seni bulup sarılıp verdiğin ümit için çok teşekkürler edip,minnetlerimi dile getriemek isterim..
Allah ne muradın varsa versin..
Sen beni mutlu ettin...
Alla^'ta seni çoook mutlu etsin canım...
Canım çok ama çok teşekkür ederim...
İnşallah ben de inanıyorum bu kez...
O kadar rahatım ki..
Ne endişe ne vesvese hiçbir şey yok içimde...
İnanmışlığın verdiği bir tevekkül var sadece....
Bak ne güzel ikimiz de güzel haber aldık bugün..
Benim adıma mutlu olmana çok sevindim..
Ben de tedavine başlayacağın için senin adına öyle mutluyum ki...
Baştan demiştim zaten,hatırlarsan...
Senin de oğlun olacak ,içime öyle doğuyor canım benim..66 62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?