Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ben hedefinde biri vardı mı dedim...
sen ortaya konuştun bende kendimce cevap verdim...
evet sorun çözüldü dedin ben aksini mi söyledim benim konuşmamdan bunu mu anlıyorsun çok komik...
ben sana daha olayı anlamadan niye birden bukadar fevri davrandın dedim o konu hakkında sadece...
diğer alıntıladığım yazına gelince oradada birine cevap verir nitelikte değil ortaya yazılmış bi yazı vardı...
senin yazdıklarına kimse cevap veremez mi bu ne asabiyet ??
seni kaale alıp düşüncelerine cevap yazdım...
bunlarda benim düşüncelerimdi ben sana gayet düzgün bi biçimde düşüncelerimi anlatırken senin şu yazına bak...
özellikle demişim deneyimlerini paylaşırsın bizede yardımcı olursun diye...
ama sen okadar negatif birisin ki olayı kavgaya çevirmeye çalışıyorsun...
sen ortaya bişey yazarsan herkes bi cevap yazar ne var yani bunda bukadar sinirlenecek hala anlamıyorum...
cevap verip vermemek için sizden izin alacak değilim...
ama gerçekten şu üslubunuzla siz benim kendime muhattap alacağım biri değilsiniz...
buda son yazım dayanamaz yine yazarsan sakin ol seni bidaha kaale almıycam çünkü...
yolun açık olsun...

Son düzenleme:
Hayırlı bir günde başlayacaksın ne güzel.

Alllaaaah masallah masallah gozunaydin hamis haberi gibi sevindim.

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberler alırız allah yardımcın olsun

gözün aydın baharcım tedavin hayırlı olusun inşaallah...

canım gelmiş kırmızılar hadi hayırlı olsun
güzel kaliteli yumoşların olsun inşallahhhh

bahar 85 canımm süperr hadii gözünn aydınn bitanemm

kırmızıların gelmesine ilk defa bu kadar çok seviniyoruuzzzzz
hayırlı bir günde tedavine baslıyorsun inşallah bebişine/bebişlerine kavusursun baharcımmm

canlarım hepinize çok teşekkürlerrrrrrrrrrr
benim kırmızılar olay olmuştu neyseki geldilerde kurtuldum...
inş bidahaki tebrik mesajlarınız hamiş olduğumu öğrendiğim için olur
hepinizi çokkkkkkkkkkk seviyorummmmm

canım kanaman tam başlasın lekelenme başladıysa arkasıda gelir akşama doğru başlarsa kanaman yarını 1. gün say..

bi yerde öyle okumuştum sanki öğleden sonra bi saatti ama kaçtı hatırlamıyorum ondan sonra olanları ertesi gün sayıyorlardı, gerçi 2.yada 3. gün olsa farketmiyo başlangıç için sanırım benimki 2 yada 3 olmuş olucak cumartesi inşallah

evet bence sayman gerekiyoo

kafamı karıştırma yaa :44::44: arayıp sorsam en güzeli

canım dr bana normal kırmızı kan olunca saymaya başlayacaksın demiştii hayırlısı olsun

hımm tamam o zaman benim şuan kahve rengimsi

son kararım; bugünü saymıyorum

Baharcım ben de çok sevindim diye yazmıştım ama herhalde görmedin mesajımı .

Canım Baharcım çoook sevindim..

GÖZLERİM DOLDU,NEREDEYSE AĞLAYACAĞIM...

Canım yarın doktoruna gidip,sen de tedaviye başlıyorsun , ohh Allah'a şükürler olsun...
Temmuz annesi seni...

saol canım onca zaman bekleyince sonu bu oluyor işte
allahın izniyle inş herşey yolunda gider ve hayırlısıyla kavuşurum bebişime...

Bahar'cım canım bir tane daha Temmuz'da Tüp Bebek Tedavisine başlayanlar diye topik açmışlar,onları da bize mi dahil etsek?
Aynı isimde 2 topiğe gerek yok bence canım.
Ne dersin ?

canım dileyen dilediği topiğe gelebilir bu benim karar verebileceğim bişey değil...
topiğimiz herkese açık öyle değil mi

canım benim gözün aydın bu çok güzel bi haber
bebişlerin seninle buluşmayı bekliyor desene ne güzel yaaaaaa
inş bu defa yüzün gülecek tatlım
çok mutluyum senin adına...

ay çook şükürrr.....

hadi hayırlı olsun canımmm....

bu kırmızılar sana kızını getirsinnn... (kafiye olsun diye kız dedim sağlıklı olsun da gerisi boş)

aminnnnnnn inş canım benim sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez

anam şimdi baharda yola çıkıcak malum, bide oralarda girebiliyo muydu bilmiyorum, o telaşesinde bizimle uğraşır mı bilmem :44:

yok canım ordada giricem siz merak etmeyim pcmi götürücem...
ben forumdan ayrı kalamam
hem ben severek uğraşıyorum içiniz rahat olsun

sabah sabah taze hamileler uğradı topiğimize böylece daha bi iyiyiz

günaydın bu arada

yola ne zaman çıkıyosunuz
sen yarın merkezde olmican mı ne oyalanıyosun buaralarda?

canım yola gece çıkıcaz vaktimiz var havada çok sıcak bende burda vakit geçiriyorum işte
yarın saat 9-10 gibi merkezde olucam hayırlısı olur inş...

Canım çok ama çok teşekkür ederim...
İnşallah ben de inanıyorum bu kez...
O kadar rahatım ki..
Ne endişe ne vesvese hiçbir şey yok içimde...
İnanmışlığın verdiği bir tevekkül var sadece....
Bak ne güzel ikimiz de güzel haber aldık bugün..
Benim adıma mutlu olmana çok sevindim..
Ben de tedavine başlayacağın için senin adına öyle mutluyum ki...
Baştan demiştim zaten,hatırlarsan...
Senin de oğlun olacak ,içime öyle doğuyor canım benim..6662

Bugün sonuç alıcak arkadaşımız yok mu hiç..su lısteye test tarıhlerını ekleyebılsek super olucak..bu işi yapsa yapsa bahar yapar

canım test tarihini verenlerinki yazıyor zaten...
diğerleride yazarsa eklerim tabloya...

saol canım allah sonumuzu hayır eder inş...
canım seninde rüyan hayra çıksın inş...
rabbim o mutluluğu biraz daha erken yaşamanı istedi galiba

Canım sabah ezanına doğru beni rüyanda görmüşsün hamileymişim,sen neler yapıyosun diye sormuşum sana..
Önceki sayfalarda yazdım ama belki görmeyebilirsin..
İnşallah Allah içine doğdurdu...
Beni öyle mutlu ettinki işyerinden çok sevdiğim arkadaşım Şenay'la birlikte sevinçten zırıl zırıl ağladık..
Eğer gerçekleşirse ve sen Ist.da ise ne ki Acıbaden Kadıköy okudum tedavini,seni bulup sarılıp verdiğin ümit için çok teşekkürler edip,minnetlerimi dile getriemek isterim..
Allah ne muradın varsa versin..
Sen beni mutlu ettin...
Alla^'ta seni çoook mutlu etsin canım...

canım oku mutlaka bende 41 yasin okudum 7 günde hatta 41.yi eşime okuttum finali o yaptı niyetimiz için..bebeğim öyle geldi bana o yüzden erkek olursa bi adı yasin olucak allahın izniyle.4444 salavatı tefriciye okutmuştum ben niyetimi söylemedin okuyan hafızlara va onlar bana dedilerki bebek ve beşik gördük dileğin kabul olacak allahın izniyle...ve hep ya evvelü dedim içimden...ananasa gelince ben hergün biraz yiyordum zaten büyük bi meyve bitiremezsinde işte...süt bende gaz yapıyo mesal ben yoğurt yedim hergün 1 kase..sakin dim bide...yemek bil eyaptım kalkıp.ama sen daha dikatli ol sende yaş faktörüde var canım bu şansımızı iyi değerlendirmen lazım.allah yardımcın olsun.

o KADAR İÇİM RAHAT Kİ ANLATAMAM...
SANKİ HAMİLEYİM...
İNŞALLAH,İNŞALLAH RABBİM...

inşaallahhh canımm inşallahh rabbim yüzünü güldürcektir bebişini kucapına almayı nasip edecektir o zamanda bu günlerini unutturacaktır bütün dualarımız seninlee ...

Canım verdiğin bilgilere çok teşekkür ediyorum...
Hepsini dikkate alacağım ve yapacağım..
Şimdi yazıcıdan çıktı alıyorum....
Tamam ben daha dikkatli olacağım canım ..

inşallah rabbim gönlüne göre verir canımmm ... :))) hep böyle pozitif ol :))

inşaallahhh canımm inşallahh rabbim yüzünü güldürcektir bebişini kucapına almayı nasip edecektir o zamanda bu günlerini unutturacaktır bütün dualarımız seninlee ...

Canım çok teşekkür ederim..
Bu topikte en olgun anne adayı benim...
Gerçi görseniz taş çatlasa,30-35 dersiniz ama....
Bir de yaş var ...
Umarım hamile kalır hepinize umut olurum...

Kizlarr yemekten sonra bi agirlik cöküyoki sormayin masaya kafami koyup yatasim geliyo resmen Yaa kizlar size bi soru daha dkrm d.kont hapinin 13gunu haber ver dedi neden aciba ??? fikriniz varmi

inşallah rabbim gönlüne göre verir canımmm ... :))) hep böyle pozitif ol :))

Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum..
Hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum...

Aminnn Allah razı olsun canımm..Gördümde okuyordum diğer yazılanları cevap yazmak için...Rabbim tez vakitte bebişlerine kavuştursun inşallah..dilerim herşey gönlüne göre olur..bugün ne güzel haber almışsın maşallah..dilerim bundan sonrada aldığın tüm haberler seni sadece sevinçten ağlatır....aminn güzel dileklerin için...bu arada paylaştığın arkadaşının adı Şenay'mış...çok ilginç,var bunda bi keramet...neden die sorma anla gerisini:) çok açıklama yapmiimm burda

Ben sadece tedavide ist.dayım normalde sakaryadayım ama burdan sarıldım bilem sana

canım bende inanıyorum senin hamiş olacağına
allahın izniyle alıcaz o güzel haberi
kendim içinde çok umutluyum allahın izniyle ilk denememde kavuşucam inş miniklerime
evet sen hep oğlun olacak diyorsun hayırlısı artık...
sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…