amin fiyonk makarnam bi mukabil seninde bol bol içi dolu istemediğin kadar olsunlar inşallah
BAHARCIM BAK BUNDA BİR HAYIR VAR...
KESİN BİRLİKTE HAMİLE KALIP,DOĞUM YAPACAKSINIZ...
NE GÜZEL BÖYLE DOSTLUKLAR BURADA...
HARİKA,NE MUTLU...
BÖYLE KADER BİRLİĞİ ETMEK..
Sizi bir kez daha bunun için kutluyorum..
harikasınız....
bu arada şu ananas olayı çözüme bağlandı mı ben mi kaçırdım
ne kadar ananas yemek gerekiyor ki acaba :44::44::44::44::44::44::44:
tamam canım biraz sonra ekliycem senide
canım bide önceki 2 denemeni nerde yaptırdığınıb yazar mısın ??
kızlar dr. geldim. benim yumiler biraz geçte olsa atağa geçmişler. toplam 12 yumurta görünüyor. doktor umduğumdan iyi çıktı dedi ama biraz geç gelişiyorlar dedi. en büyük yumi 14 mm endometrium 7 mm en ufalık keratalar ise 8 mm ler cumartesi kontrole çağırdı. bu gün iğnelerimin 10. sunu yapıyorum. hepinize çok dua ediyorum. rabbim karınlarımız boş çevirmesin. artık bu 1 olur 2 olur 3 olur ne verirse çok şükür
Süper o duanın çok ölumlu sonuçlarını duyuyorum hep,okumaya devam et canım..
Ypabilirsen lütfen şunu da yap..
7 günde 41 YASİN oku...
Dileğini dile,Allah'a sığın ve gerisini düşünme,rahat ol canım...
tamam canım hemen düzeltirim ben
aynı yerde canım biz doktor değiştirmeyi göze alamadık kadıköy acıbadem
Canım evet ,hergün biraz ananas yemek iyiyymiş,hilbur yazdı
inşallah ben 123 yasin-i şerif okumaya niyetlendim inşallah. malum ay ramazan olunca kuran ayı ne kadar okursak okadar iyi. duama hepinizi dahil ederek okuayacağım. gerisi mevlaya kalmış
canım benim.inşallah gönlündeki olur.hepimizin ayrı hayat hikayeleri var.hepimizin dileği aynı.bu çok güzel inşallah hepimiz muradımıza ericezz.az önce komşular canımı sıktı.evde sıkıldım.aşşada kuaför var ona indim.saçımı fönlettim kaşlarımı aldırdım.azcık güzel görüniyim diye.karşılaştık oturuyorlardı kamelyada.ne yaptın falan diye sordular.anlattım bende transferin 10.günü çok heyecanlıyım falan diye.başlarına gelmedeiği için terimleride bilmiyorlar transfer ne ayol diye güldüler bi.sonrada ayyy ne zor işler bizim üstümüze kocalarımız ceketlerini atsa hamile kalıyoruz dediler.sinirden elim ayağım titriyor.bide böyleleri var işte......
aminnnnnnnn inş öyle olur canım...
gerçekten bi işaret sanki
sende harikasın bitanemmmmmm
canım maşallah bak senin yumoşlar drunu bile şaşırttı
inş daha da büyüyecekler ve hepsi bebişin olmak için sıraya girecek
hadi kizlar ben kactim yatayim guzelleseyim biraz ehuehuehu
bu arada şu ananas olayı çözüme bağlandı mı ben mi kaçırdım
ne kadar ananas yemek gerekiyor ki acaba :44::44::44::44::44::44::44:
tamam da ardahan da nerden bulalım ananası ben ne yicem şimdi hı...
Canım sen boşver onları ya yaşamayan bilemez...neden anlatıyorsun ki boşver kimse bilmesin ,böyle insanlar bilip canını sıkacağına hiç bilmesinler...benimde etrafımda birsürü insan bana önce soruyor çocuğun varmı die yok diyince ayy yazık olur belki ya diolar,yada doktor adresi veriyorlar,yada hazır autumun nasılsa çocuğu yok diyip nerde angarya iş varsa,birileri hastaneye gidecekse bana yaptırmaya kalkıyorlar..dı..eskiden di o, bi kalp atışlarını duyayım Rabbimin izniyle hepsinin karşısına çıkacağım en yakınımdakiler hariç kimse bilmiyor,tedavidende bahsetmicem kimseye doğal bilsinler...sen kendi mutluluğuna bak gerisi teferruat..öptüm kader arkadaşım:)
ananas bulamıyorsanız kiwi yiyinekmek bulamıyorsanız pasta yiyin gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?