Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

aminnnnnnnn inş öyle olur canım...
gerçekten bi işaret sanki
sende harikasın bitanemmmmmm

bu arada şu ananas olayı çözüme bağlandı mı ben mi kaçırdım
ne kadar ananas yemek gerekiyor ki acaba :44::44::44::44::44::44::44:

Canım evet ,hergün biraz ananas yemek iyiyymiş,hilbur yazdı

canım maşallah bak senin yumoşlar drunu bile şaşırttı
inş daha da büyüyecekler ve hepsi bebişin olmak için sıraya girecek

inşallah ben 123 yasin-i şerif okumaya niyetlendim inşallah. malum ay ramazan olunca kuran ayı ne kadar okursak okadar iyi. duama hepinizi dahil ederek okuayacağım. gerisi mevlaya kalmış

inşallah ben 123 yasin-i şerif okumaya niyetlendim inşallah. malum ay ramazan olunca kuran ayı ne kadar okursak okadar iyi. duama hepinizi dahil ederek okuayacağım. gerisi mevlaya kalmış

Ağzın sağlık,Allah dualarını kabul etsin canım...
Bize de oku..
Ben de hepimize devamlı olarak okuyorum..
Dualarımız birleşsin,Rabbimiz dileklerimize ,bebeklerimize kavuştursun bizleri...AMİN...

bizleri sadece bizim gibiler anlıyor ama bilmiyor öyle densizler veren ALLAH alan ALLAH....birde demiyorlarmı neden olmuyor olsa zaten olacak demekki olmuyor soruları kendinize saklayın..en acı vereni ise ben hemen hamile kalırım neredn biliyorsun olsun rabbim bizim bu durumuzla alay edenleri ALLAH havele ediyorum rabbim herşeyin en hayırlısını versin hepimize..

canım maşallah bak senin yumoşlar drunu bile şaşırttı
inş daha da büyüyecekler ve hepsi bebişin olmak için sıraya girecek

inşallah baharım Allah sana ve topikteki tüm arkadaşlara daha fazlasını nasip etsin. bu birazda sayenizde oldu. yalnız kalmadım kendimi dinlemedim. takıldığım yerde sorularımın cevabını buldum buda bana yumurta olarak geri döndü. sizin daha olacak çünkü tablodaki hamiş sayısı artacak inaşallah

bu arada şu ananas olayı çözüme bağlandı mı ben mi kaçırdım
ne kadar ananas yemek gerekiyor ki acaba :44::44::44::44::44::44::44:

konuyla ilgili oturum uzman ekip tarafından (hamilişişkolar) saat 16:27 de bu topikte yapılacak

ananas severler federasyonu iyi günler diler...

offf kızlar bayılacağım bugün 10.günüm ve heycanlama başladım ama için negatif değil sadece heycan var rabbim işallah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın hamişlerle dolsun bu sayfamız...:) birde o gülen yüzleri nasıl yapıyorsunuz bende olmuyor...

bence de kimsenin bilmesine gerek yok benim bi tek ablamla görümcem biliyor bi de acımaları yok mu beni deli ediyor sanki normal yolla olanların kendi elinde herşeyi veren Allah alan da Allah biz de ondan isteyip ona dert yanacağız o da hayırlıysa bize verecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…