Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

EDAA YA bunları hala takıyo olamazsın .hem ne banel öle ceket atsa kalıyo falan....sen özel bi annesin hala anlamadınmı..senin bebeklerin özel seçilmiş yumurta ve spermle oluyo..onların kafasız çocukları(kıyamam ya ben kuzularun hiçbirinede bunlar haketti annenleri yüzünden)çelik çomak oynarken seninki profösör olcak ve sen o gün diyceksin onlara ceketinizi şurdan alırmısınızzzzz:)

Hil-bur 4444 salatı tefriciye okuttum demişsin,camide mi bulabilirim okuyacak hafız canım,bağış mı yapmamız gerekli okumaları için..Bir de bebek ve beşik gördük demişler, ben de okutsam bu kadar mükemmel hafız bulabilir miyim canım?

ben camide buldum 10 tane hafız berbare okuyolarmı canım bide bakla atıyolarmış okurken ne demek inan bilmiyorum yanlarında edğildim ama niyetimi bilmeyen insanlar bebek ve beşik gördük deyince varya o gece korkudan uymadım.ever tabi ufakb i bağış yaptım:)

CANIM BENİM DE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU...
Ama bak işte bilmişler,ben inanırım böyle şeylere...
Özelime ne kadar bağış yaptığını yazarsan çok sevinirim canım benim..
Ben bilmem şimdi,ya çok olursa , ya da az olursa...
Bi de nasıl bilebiliriz gerçekten 4444 salat-ı tefriciye okuduklarına ...

Bence cok güzel bir deger. Annelerine sağlam tutunmuşlar :)

evet canım hem normal hem çok güzel benimde 859 çıkmıştı çünkü...gözün aydın.

yaa herkez sana ikiz olabilir demiş benimdemi ikiz acaba heyecan yaptım şimdi:)

İnşallah ,inşallah ikinizinki de İKİZDİR....

maşallah o ne üçüz bebişmi geliyor yoksa:) hayırlısı olsun inş.

canım herşey harika bence...
Çok sevindim...
Endişelenme sakın , hamilelere endişe , vesvese yasak...
senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var düşünsene bir....
hayırlısıyla belki ikizdir...

gözünn aydın canımm cok sevindimm tebrik ederimm darısı başımıza insallahh :)))
canlarim benim tesekkur ederim rabbim buradaki herkese nasip etsin bu kadar yuksek bi degerim olmamisti hic ondan garipsedim hastaneden haber bekliyorum dr hersey yolunda desin tekrar test istemesin yeter.
hilburum neden ikiz olmasin kiiiz,allahim daglikli versin ikimize de.

Aramadilar dahs ucuncu test istiyolarmi?senden istediler mi?

Denizfenerim az sonra telefonun çalacak,otur koltuğuna ,uzat ayaklarını ooohhhh rahatla canım.güzel haberler alacaksın...

Hamile kalırsam 20 Nisan muhtemel dogum tarihim, cok sevdiğim bir ogrencimle aynı tarih :) hep onun gibi kızım olsun istemiştim.

Hamile kalırsam 20 Nisan muhtemel dogum tarihim, cok sevdiğim bir ogrencimle aynı tarih :) hep onun gibi kızım olsun istemiştim.

İnşallah olacak canım,inan yeter ki..

Merhaba asel_k,
benim de transferim Salı günü oldu.Bugün 3. günüm, ben de heyecanlıyım.Senin için ve tüm beklemedeki arkadaşlar için dua ediyorum.
sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…