canım benim.inşallah gönlündeki olur.hepimizin ayrı hayat hikayeleri var.hepimizin dileği aynı.bu çok güzel inşallah hepimiz muradımıza ericezz.az önce komşular canımı sıktı.evde sıkıldım.aşşada kuaför var ona indim.saçımı fönlettim kaşlarımı aldırdım.azcık güzel görüniyim diye.karşılaştık oturuyorlardı kamelyada.ne yaptın falan diye sordular.anlattım bende transferin 10.günü çok heyecanlıyım falan diye.başlarına gelmedeiği için terimleride bilmiyorlar transfer ne ayol diye güldüler bi.sonrada ayyy ne zor işler bizim üstümüze kocalarımız ceketlerini atsa hamile kalıyoruz dediler.sinirden elim ayağım titriyor.bide böyleleri var işte......
EDAA YA bunları hala takıyo olamazsın .hem ne banel öle ceket atsa kalıyo falan....sen özel bi annesin hala anlamadınmı..senin bebeklerin özel seçilmiş yumurta ve spermle oluyo..onların kafasız çocukları(kıyamam ya ben kuzularun hiçbirinede bunlar haketti annenleri yüzünden)çelik çomak oynarken seninki profösör olcak ve sen o gün diyceksin onlara ceketinizi şurdan alırmısınızzzzz:)
Kizlaaaar 12. gun test degerim 873 havalara uctum ama bi taraftan endiseliyim 10.gunun 3 katina cikmis
bu normalmi?
Kizlaaaar 12. gun test degerim 873 havalara uctum ama bi taraftan endiseliyim 10.gunun 3 katina cikmis
bu normalmi?
bu normalmi?
Hil-bur 4444 salatı tefriciye okuttum demişsin,camide mi bulabilirim okuyacak hafız canım,bağış mı yapmamız gerekli okumaları için..Bir de bebek ve beşik gördük demişler, ben de okutsam bu kadar mükemmel hafız bulabilir miyim canım?
evet canım hem normal hem çok güzel benimde 859 çıkmıştı çünkü...gözün aydın.
yaa herkez sana ikiz olabilir demiş benimdemi ikiz acaba heyecan yaptım şimdi:)
ben camide buldum 10 tane hafız berbare okuyolarmı canım bide bakla atıyolarmış okurken ne demek inan bilmiyorum yanlarında edğildim ama niyetimi bilmeyen insanlar bebek ve beşik gördük deyince varya o gece korkudan uymadım.ever tabi ufakb i bağış yaptım:)
bu normalmi?
Bence cok güzel bir deger. Annelerine sağlam tutunmuşlar :)
evet canım hem normal hem çok güzel benimde 859 çıkmıştı çünkü...gözün aydın.
yaa herkez sana ikiz olabilir demiş benimdemi ikiz acaba heyecan yaptım şimdi:)
İnşallah ,inşallah ikinizinki de İKİZDİR....
maşallah o ne üçüz bebişmi geliyor yoksa:) hayırlısı olsun inş.
canım herşey harika bence...
Çok sevindim...
Endişelenme sakın , hamilelere endişe , vesvese yasak...
senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var düşünsene bir....
hayırlısıyla belki ikizdir...
canlarim benim tesekkur ederim rabbim buradaki herkese nasip etsin bu kadar yuksek bi degerim olmamisti hic ondan garipsedim hastaneden haber bekliyorum dr hersey yolunda desin tekrar test istemesin yeter.gözünn aydın canımm cok sevindimm tebrik ederimm darısı başımıza insallahh :)))
çokkk güzel canım sevindim katlanarak artsın değerin inşaallah tekrar ne zaman gideceksin test yaptırmaya ??
Aramadilar dahs ucuncu test istiyolarmi?senden istediler mi?
aramadilar dahs ucuncu test istiyolarmi?senden istediler mi?
ikinci test den sonra başka istemedi doktorum değerler çok iyi dedi ultrasyon gününü verdi..Aramadilar dahs ucuncu test istiyolarmi?senden istediler mi?
Hamile kalırsam 20 Nisan muhtemel dogum tarihim, cok sevdiğim bir ogrencimle aynı tarih :) hep onun gibi kızım olsun istemiştim.
Selam Kızlar ,
Bende Temmuda başlayanlardanım arada uğrayıp bakınıyorum çok vakit olmadı . Tedavim süresince bir sürü olumsuz şey oldu . hastaneye yattım , kuzenimi kaybettim , bütün bu stresli dönemle birlikte başladığım tedavimi tamamlamak durumundaydım . Yumoşlar toplandı ve dün transferim oldu çok şükür . Şimdilik her şey yolunda gibi ama sonunda hayal kırıklığı olsun istemiyorum dua edin kızlar((
Herkese kolaylıklar dilerim arada uğrarım yine :)
bu normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?