Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım benim özelden verdiğin cevap için çok çok teşekkür ederim...
hep destek oldun bana , olmaya da devam ediyorsun..
Allah razı olsun senden..

kızlar hepinize iyi akşamlar. geçmişi biraz okudum ama bitirmem mümkün değil haliylee ben de buraya daldım bişi sormak istiyorum morfoloji %1 olup hamilelik oldumu veya tüp bebekte şans yüzdesi kaç sizce fikrinizi çok merak ediyorum

arkadaslar embriyo dondurma için ne kadar ödediniz?

200 eur dediler ben yok dedim şuan:) 1 ay sonra transfere gelicem ozaman versem olurmu dedim ,olur dediler.dondurulmuş transferi 650 eur dediler yaptırdım 200 euryu nereye vercem dedim borcunuz yok dediler pek güzel oldu:)

Canım bende dondurdum.dondurmak için 1000tl. sonra transfer edileceği zaman eğer transfer edilebilecek durumda ise 1000tl daha ödemem gerekecek...

Canım bende dondurdum.dondurmak için 1000tl. sonra transfer edileceği zaman eğer transfer edilebilecek durumda ise 1000tl daha ödemem gerekecek...

Autumn 5.000 TL merkeze 3.000 iğne ilaçlara....1.000 TL testlere gitti...
şimdi 2.000 TL da dondurup çözmeye mi vericez canım?
Yüreğime inecek....
Ay bana bişeyler oluyor....

slm kizlarrrr

bende bu gun yumoslarimi teslim ettim geldim..
yarin arayip durumalrini ogrenicem ins..
beni cok agrim oldu halada var..

gecmise biraz bakabildim pek sayfalair inceleyemdim kusuar balkamyin

kanbar caniom gozun aydin 4 tane 1..kalite bebislerini dondurmuslar gozun aydin

bahar canim seninde kirmizilar tesrif etmis gozun aydin..

kizlar sizlerde iyisndri ins

cok optum sizlerii

slm canım seninde gözün aydın yumoşları bırakıp gelmişsin inş yarın güzel haberler alırsın
evet canım sonunda teşrif edebildiler
bende yarın başlıyorum tedaviye inş herşey iyi olur benim içinde...
bende snei öpüyorum tatlım dikkat et kendine

Canım , çookkk teşekkür ederim bitanem...
Bende de inanılmaz ağrılar oldu...
Kabız oldum,kasık ağrısı ..
Bugün iyiyim biraz...
Senin de inşallah çokk güzel haberlerini bekliyorum canım..
Mutlaka kaç embriyon ne durumda haber ver olur mu canım benim?

Autumn 5.000 TL merkeze 3.000 iğne ilaçlara....1.000 TL testlere gitti...
şimdi 2.000 TL da dondurup çözmeye mi vericez canım?
Yüreğime inecek....
Ay bana bişeyler oluyor....

Sorma ya küp bulmak lazım diyorum ya altın küpü:) bebişler doğsunda totolarını ısırırız ceza olsun die

Sorma ya küp bulmak lazım diyorum ya altın küpü:) bebişler doğsunda totolarını ısırırız ceza olsun die

Aynen öyle canım benim,ben gömü arıycam....:129:

Kizlaaaar,doktorum aradi degerin cok iyi oldugunu ikiz de olabilecegini soyledi
3hafta sonrasina ultrason verdi kalp atislari kese icin.tekrar kan testi istemedi.
cok mutluyum yaa simdi inandim hamile olduguma.az once herkesi aradim annemler kayinvalidemler
telde aglastik kayinpeder de agladi rabbim sukurler olsun hayirli ve saglikli bir sekilde kucagima da almayi nasip
et,buradaki butun arkadaslarimi da sevindir amin.

canım en sonunda bulabildim listeyi. feray diye bir arkadaşta da bu sorun varmış ama şimdi hamile nasıl sevindim anlatamam...

gözün aydın tatlım. burda yeniyim ama geçmişi okudum yani dersimi çalıştım da geldim. tatlım bizde de morfoloji sorunu var sizin% kaçtı bide sakıncası yoksa hiz ve sayıyı da yazar mısın. senin hormonlar nasıldı yumurtada bi sorun yoktu anladığım kadarıyla?

Ben morfoloji 1 ile hamileyim.bana doktor yuzde 50 sans vermisti.

Sayi normaldi hiz normaldi tek sorun morfolojiydi bizde ama ben yaklasik 4 ay keciboynuzu kuru yaptim esime sayiyi baya arttirdi.bende hic bir sorun yok.morfolojide imci cok onemli o yontemi uygulayan merkezleri tercih et

Tatlim bu yolda sen cok ugras verdin anne olmayi cok cok cok hakediyosun.artik hep sevinc gozyaslarin olsun emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…