Sayi normaldi hiz normaldi tek sorun morfolojiydi bizde ama ben yaklasik 4 ay keciboynuzu kuru yaptim esime sayiyi baya arttirdi.bende hic bir sorun yok.morfolojide imci cok onemli o yontemi uygulayan merkezleri tercih et
nasıl yani:26: morfoloji işi geriletiyor mu? bi de varikosel falan varmıydı. kısaca bahsseder misin?
veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
cuma günü bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi
Morfoloji geriletmiyo ama tek embriyo yasasi var tek embriyo transferim oldu dr. Yuzde 50 dedi.yuzde 50 cok buyuk bir oran.ama unutma tup bebek mucize degil onlar elinden geleni yapiyolar gerisi allahtan.
canım benim her zaman diyorum sana umudunu asla yitirmiyosunnn
imci ne demek anlamadım. ben henüz yolun başındayım daaa:26::26: peki merkezlere sorunca dürüst davranırlar mı?
haklısın hiçbir zaman umudumu yitirmedim ama ben artık daha fazla yorulmak istemiyorum. çok yıpratıcı bir konu üstelik maddi manevi güç gerektiriyor. biz eşimle deliler gibi aşık olarak evlendik, tam 6 sene bekledik birbirimizi böyle olunca da insan daha çok üzülüyor, yıpranıyor. ama hayırlısı bakalım zaten daha ameliyat olacak. bizim tüp olsa da kışa kaldı zaten. sabıırrrr diliyorum
İmci spermlerin 6000 kat buyutulmesi ve sekil bozuklugu olmayan en saglikli spermin secilmesi.morfolojideki sorun spermin yumurta icine girememesi.imciyi memorial ve bruksel yapiyor diger merkezlerdede var artik.ek ucret alinmiyo bu islem icin
süperrr bi haber verdin bana öpüyorum seniAllah tamamına erdirsin. inşallah doğum haberini de birgün yazarsın buraya
canimm.cok tske ederimm..tedavin ahyrili ugurlu olsun INSALLAH.RABBIM sanda ogrecielrin gibi ikiz ikiz versinnslm canım seninde gözün aydın yumoşları bırakıp gelmişsin inş yarın güzel haberler alırsın
evet canım sonunda teşrif edebildiler
bende yarın başlıyorum tedaviye inş herşey iyi olur benim içinde...
bende snei öpüyorum tatlım dikkat et kendine
Canım , çookkk teşekkür ederim bitanem...
Bende de inanılmaz ağrılar oldu...
Kabız oldum,kasık ağrısı ..
Bugün iyiyim biraz...
Senin de inşallah çokk güzel haberlerini bekliyorum canım..
Mutlaka kaç embriyon ne durumda haber ver olur mu canım benim?
canım arkadasın dediği gibi %50 sans büyük bi oran.bana %60 olur demişti çift embriyo olmasına rağmen..bizde aynı sekilde tatlım eşimle 5.5 yılın ardından evlendik ve çocuk istedik olmadı napalım nasip her sey..Allah ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hangi yolla olduğu önemli değil tatlım...
Massallah bu topicte hamile kalan bayagi olmus.. bende gectigimiz ay tup bebek ile hamile kaldim.. hepinize bol sans kizlar!! Dualarim sizlerle..
Tatlim bu yolda sen cok ugras verdin anne olmayi cok cok cok hakediyosun.artik hep sevinc gozyaslarin olsun emi.
İnsallah canim.allah sanada nasip edicek.sormak istedigin olursa yardimci olurum.sen mutlaka erkek infertilitesinde basarili merkezi tercih et.
Kizlaaaar,doktorum aradi degerin cok iyi oldugunu ikiz de olabilecegini soyledi
3hafta sonrasina ultrason verdi kalp atislari kese icin.tekrar kan testi istemedi.
cok mutluyum yaa simdi inandim hamile olduguma.az once herkesi aradim annemler kayinvalidemler
telde aglastik kayinpeder de agladi rabbim sukurler olsun hayirli ve saglikli bir sekilde kucagima da almayi nasip
et,buradaki butun arkadaslarimi da sevindir amin.
tabi canım yolu yordamı çoktan geçtim. hayırlısıyla olsun da bakalım artık.bişi soracağım sana çift emriyo transfer edilmiş ama şimdii feray yasadan bahssediyor. yasayı duymuştum ama yürürlükte mi onu bilmiyordum? senin iki tane bırakılmasının özel bi sebebi varmıydı tatlım
çok teşekkürler... son birşey daha sormak istiyorum sana bu tedavi ne kadara malloldu? bi de böyle bir merkezi nerden nasıl araştıracağımı bilsen inan bir dakka durmam. kuzenim de jinekolog ve infertilite ile ilgileniyor. halam ısrar ediyor gel diye ama onlar izmirdeler. gidiş gelişim uzun sürer. ben de önce yakında şansımı denemk istiyordum ama sanırım direk oraya gideceğim...
Kizlaaaar,doktorum aradi degerin cok iyi oldugunu ikiz de olabilecegini soyledi
3hafta sonrasina ultrason verdi kalp atislari kese icin.tekrar kan testi istemedi.
cok mutluyum yaa simdi inandim hamile olduguma.az once herkesi aradim annemler kayinvalidemler
telde aglastik kayinpeder de agladi rabbim sukurler olsun hayirli ve saglikli bir sekilde kucagima da almayi nasip
et,buradaki butun arkadaslarimi da sevindir amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?