Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Sayi normaldi hiz normaldi tek sorun morfolojiydi bizde ama ben yaklasik 4 ay keciboynuzu kuru yaptim esime sayiyi baya arttirdi.bende hic bir sorun yok.morfolojide imci cok onemli o yontemi uygulayan merkezleri tercih et

imci ne demek anlamadım. ben henüz yolun başındayım daaa:26::26: peki merkezlere sorunca dürüst davranırlar mı?

veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
cuma günü bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi

canım çok sevindim. yaşasınnnnnnn beraber başlayacağız inşallah tedaviye ve hepimiz hamile kalacağız. Rabbim görecek bu mübarek ayda bizleri deeeeee

Morfoloji geriletmiyo ama tek embriyo yasasi var tek embriyo transferim oldu dr. Yuzde 50 dedi.yuzde 50 cok buyuk bir oran.ama unutma tup bebek mucize degil onlar elinden geleni yapiyolar gerisi allahtan.

bu tek embriyo yasasını da anlamadım gitti arkadaş. herif hem 3 çocuk yapın diyor hem 3 çocuğun önünü bu yasayla kesiyorrr

canım benim her zaman diyorum sana umudunu asla yitirmiyosunnn

haklısın hiçbir zaman umudumu yitirmedim ama ben artık daha fazla yorulmak istemiyorum. çok yıpratıcı bir konu üstelik maddi manevi güç gerektiriyor. biz eşimle deliler gibi aşık olarak evlendik, tam 6 sene bekledik birbirimizi böyle olunca da insan daha çok üzülüyor, yıpranıyor. ama hayırlısı bakalım zaten daha ameliyat olacak. bizim tüp olsa da kışa kaldı zaten. sabıırrrr diliyorum

imci ne demek anlamadım. ben henüz yolun başındayım daaa:26::26: peki merkezlere sorunca dürüst davranırlar mı?

İmci spermlerin 6000 kat buyutulmesi ve sekil bozuklugu olmayan en saglikli spermin secilmesi.morfolojideki sorun spermin yumurta icine girememesi.imciyi memorial ve bruksel yapiyor diger merkezlerdede var artik.ek ucret alinmiyo bu islem icin

canım arkadasın dediği gibi %50 sans büyük bi oran.bana %60 olur demişti çift embriyo olmasına rağmen..bizde aynı sekilde tatlım eşimle 5.5 yılın ardından evlendik ve çocuk istedik olmadı napalım nasip her sey..Allah ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hangi yolla olduğu önemli değil tatlım...

İmci spermlerin 6000 kat buyutulmesi ve sekil bozuklugu olmayan en saglikli spermin secilmesi.morfolojideki sorun spermin yumurta icine girememesi.imciyi memorial ve bruksel yapiyor diger merkezlerdede var artik.ek ucret alinmiyo bu islem icin

süperrr bi haber verdin bana öpüyorum seni Allah tamamına erdirsin. inşallah doğum haberini de birgün yazarsın buraya

Massallah bu topicte hamile kalan bayagi olmus.. bende gectigimiz ay tup bebek ile hamile kaldim.. hepinize bol sans kizlar!! Dualarim sizlerle..

canım çok tebrik ediyorummmmm senii inan çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)ben de 3 kez negatif görmüş biri olarak daha bi sevindim bu sonuca demekki umudu yitirmemek gerekiyormuş yola devam :)bu arada kanbar arkadaşım yazdıklarını okuyorum hep herkese destek olmuşsun çok güzel şeyler yazmışsın inaşşallah inanıyorum ki bu tedavinde sen de bebğine kavuşacaksın dualarım sizlerle ....ben de toparlandım birazzz kürlerle deneyeceğim bakalım olmazsa yine bir tüp bebek serüveni başlayacak inşallah bende yavruma çok geçmeden kavuşabilirim ..sevgilerr..

canimm.cok tske ederimm..tedavin ahyrili ugurlu olsun INSALLAH.RABBIM sanda ogrecielrin gibi ikiz ikiz versinn

cok tsk ederiimm canimm benimm..
tabiki haber vericem.
insallah hersey yolunda gider..

tabi canım yolu yordamı çoktan geçtim. hayırlısıyla olsun da bakalım artık.bişi soracağım sana çift emriyo transfer edilmiş ama şimdii feray yasadan bahssediyor. yasayı duymuştum ama yürürlükte mi onu bilmiyordum? senin iki tane bırakılmasının özel bi sebebi varmıydı tatlım

Tatlim bu yolda sen cok ugras verdin anne olmayi cok cok cok hakediyosun.artik hep sevinc gozyaslarin olsun emi.

Canim benim bu yolda ugras veren tum arkadaslarimiz hakediyor
hep boyle sevincten aglayalim insallah cok sagol

İnsallah canim.allah sanada nasip edicek.sormak istedigin olursa yardimci olurum.sen mutlaka erkek infertilitesinde basarili merkezi tercih et.

çok teşekkürler... son birşey daha sormak istiyorum sana bu tedavi ne kadara malloldu? bi de böyle bir merkezi nerden nasıl araştıracağımı bilsen inan bir dakka durmam. kuzenim de jinekolog ve infertilite ile ilgileniyor. halam ısrar ediyor gel diye ama onlar izmirdeler. gidiş gelişim uzun sürer. ben de önce yakında şansımı denemk istiyordum ama sanırım direk oraya gideceğim...

denizfenerim ne diyorsun ya...ben çok sordum doktora ama daha yorumlamak için erken dedi ama şu kasık ağrılarımız varya benim sadece 2 noktada var.biri bi tarafta biri bi tarafta....ayy sende böle deyince bi heyecan bastı beni yaaa:)

arkadaslar rapor çıkarıp yaptırmıs olabilir bilemiyorum...normalde tek embriyo konulması gerekiyor.benim doktorum sansı artırmak için 2 tane embriyo koyacağını söylemişti.

6500 e maloldu.istanbul bu konuda cok iyi durumun varsa burada yaptir bence.

ohhhhhhh ikiz bebişler geliyorrrrrrr
inş 3 hafta sonra yiğenlerimizin pıt pıtlarını duyacaksın canım benimmmmm
bundan sonraki gözyaşlarınız hep sevinçten olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…