Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

selamlar. herkeslere kolay gelsin.

ben de öğretmenim. 3 aşılamave 2 başarısız tüp denemesinden sorna 3.denememde güzel sonuca kavuştum.
2 ve 3. denelemeleri memorial da yaptırdım. tavsiye ederim. ayrıca orada spermlerin normalden daha da büyütülerek seçildiği IMSI de uygulanıyor
tedavi sürecinde memorailda yapılan düzenli kan tahlilleri sonucu rezervlerimin yaşıma göre az oldugu ve lh hormonumun olması gereken degerden yüksek oldugu anlaşıldı. bu da yumoşların tam gelişemeden çatlamasına sebep oluyormuş

2 .denemem geçen sene bu zamanlardaydı, aynen sizin gibi okulla ilgili bir sıkıntı olmasın diye yaz dönemini tercih etmiştim. çünkü ilk denemede 3 gün istirahetten sonra işe başladım ki 3 günlük sürede de okul rahat vermedi, akslikler oldu, sinirlerim bozulmuştu.

ancak 2. denemede sağlıklı embriyo oluşmadığı için transfer iptal edildi. opu öncesi 4 olan yumoşlardan biri o ggece çatlamış , 3 yumurta aldılar. dr çatlayan yumurtanın diğerlerinin de kimyasını etkileyebileceğini söyledi.

3. deneme için dr um 3 ay kadar bekleyelim , bünye kendisini topladı dedi ve aralık ayında 3. denemeye başladık. dosyama erken yumurtlama riski diye not düşüldü ve daha sıkı takip edildim. yumurtaların boyu yetmedi hacmi de ölçüldü vs.

3 aylık bekleme süreci içinde bekleme süreci içinde adetle beraber başlayıp 14 gün boyunca arı sütü bal polen yedim, yumurtalar beslensin diye.

3. deneme olduğu için çift embriyo transferi yapıldı. zaten 3 tane oluşmuştu 1 i çok sağlıklı değildi.
transfer sonrası her ne kadar dr lar yarım saar sonra kalkabilirsiniz tuvalete gidebilirsiniz dese de 1 saat kalkmadım, wcy e de gitmedim,yaşadığım tecrübelerden ötürütransfer sonrası 10 günlük istirahat aldım.
istirahat sürem boyunca iş yapmadım, yattım dinlendim. bol bol ananas ve kabak çekirdeği yedim.

ve nihayetinde çok şükür pozitif sonucu aldık.

süreç çok sıkıntılı. 6 yıl sonra kavuştum ben. bizi bizden başka anlayan olmaz. allah kolaylık versin herkese. çok aratmadan uğraştırmadan bebeklerinizi kucağınıza almak nasip etsin.

Son düzenleme:
denizfenerim ne güzel ultrasonda da göreceksin inş. ikizdir

gamzelimm de ne güzel opun bitmiş inş. hepsi sağlıklı güzeldir de iyi haberleri de alırız

Bugün testi olan arkadaşımız vardı ela yaptırdı mı ben mi kaçırdım acaba :18::18:

Canım hayırlı olsun doğumuna da az kalmış inş. bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım

Canimmmm tebrik ederimm cok sevindim inan allah hepimize yasatsin bu sevinci insallah

Canım benim ben dememiş miydim sana bitanem..
Dayan arkana rahatla,güzel haberler alacaksın diye...
Bak oldu işte...
İkizler geliyor yaşasın annesi...

kızlar ben bu iğneleri yaparken çok zorlanıyorum. doktor megonon diye bir ilaç verdi toz ile suyu karıştırıp sonra iğne yapmak gerekiyor. hiç kullanan var mı?
o küçük cam ampüllerin kapasını bir tülü doğru düzgün koparamıyorum elimde tuz buz oluyorlar, iğneye cam karşıcak diye korkuyorum 43:
hiç bunlardan kullananınız var mı? ne acemiymişim yahu

Kizlarrrrrrr napiuosunuz bakalimm telden giriyorum kimler var göremiyorumm kocid gelmedi hala sikildim yahuuu bu aksam basliyorum d,kont ilacina hayirlidiyla

Hadi el sallayin bana görem sizi

canım menogonu bende kullandım 1 toz 1 su ama ben kalçadan vurdurdum kendim yapmadım sen kendinmi yapıyosun..

Kizlarrrrrrr napiuosunuz bakalimm telden giriyorum kimler var göremiyorumm kocid gelmedi hala sikildim yahuuu bu aksam basliyorum d,kont ilacina hayirlidiyla

Hadi el sallayin bana görem sizi

Canımcım küçük ampüllerin kırmızı bir noktası vardır. Ben en kolay şöyle yapıyorum. Bir bez alıyorum elime.. üst kısmından tutup bezle birlikte kırıyorum. Sanki bir tahta parçasını kırar gibi..
Temelde bunu açarken korkumuz elimizi kesecek olması.. Bezle tuttuğunda elini kesmeyecek gibi düşünüyorsun. Sonra da çıt diye kırılıyor zaten.. ONlar kolay kırılabilsin diye hazırlanmışlar.

ben kullandım o ilaçtam. işaretli yereden hızlıca bastırarak kırarsan bi sıkıntı olmaz.
elini korkak alıştırma :)
şifa olsun

senin sorun neydi canımmm toplam kaç yumurta topladılar senden kaçıncı gün transferi oldu

Canım daima destek olacağım herkese elimden geldiğince...
Diğer topikleri de okuyorum hep...
Görüyorum ki Allah kimine kolay yoldan 1.denemede,kimine zor yoldan 3.,5.,6.denemede veriyor...
Tek inanarak yola devam etmek lazım.
Vazgeçmemek lazım...
Hadi toparlan da sen de katıl aramıza canım benim...

canım menogonu bende kullandım 1 toz 1 su ama ben kalçadan vurdurdum kendim yapmadım sen kendinmi yapıyosun..

evet canım kendim yapıyorum ama daha bugün 2. gündü. 3 toz bir su dediler, o şırıngaya çekmek falan zor işlermiş. bilmiyorum doğru yapabiliyor muyum?? hemşire de göbekten yapmıştı, onun anlattığı gibi yaptım ben de

28 yaşındayım 3 yıllık evliyim. 19 temmuzda tüp bebek tedavisine başladım. ilk deneme olacak. 2 gün sonra yumurta toplama işlemi yapılacak dua ederseniz çok mutlu olurum :)

tabloyla kim ilgileniyor

Tabloya benide ekleyebilir misniz?

merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun...
inş sonunda gülen siz olursunuz...
tabloyla ben ilgileniyorum tabiki eklerim senide...
ama önce eksik bilgilerini yazman gerekyor...
eşinin yaşı, infertilite sebebiniz, hangi merkezde tedaviye başladığınız ??
bunlarıda yaz sonra ekleyeyim canım

canım ya ben hep boyundan -o en ince oldukları yerden- kırmaya çalışıyordum, ama söylediğim çizgib biraz yukarıdan. yarın da senin dediğin gibi bir deneyeyim, belki daha kolay olur
teşekkür ederim!!
insan nelere katlanıyormuş, ama allah versin de bir yavrum olsun, bağrıma basayım istiyorum. değer diyorum

ben kullanıyorum 10 gündür. nokta olan yere baş parmağını koyuyor ve geriye doğru itiyorsun bak kırılmadan açılacak. Allah yardımcımız olsun

28 yaşındayım 3 yıllık evliyim. 19 temmuzda tüp bebek tedavisine başladım. ilk deneme olacak. 2 gün sonra yumurta toplama işlemi yapılacak dua ederseniz çok mutlu olurum :)

canım hayırlısıyla çok sayıda yumurtan toplanacak ve hepsi kaliteli olacak,güzel güzel döllenip kaliteli embriyolar olacaklar,sonra da seninle buluşup karnında büyüyük,hoooop kucağına alıp doya doya koklayacaksın ...

canlarrrr biz bu gece istanbul yolcusuyuz
12 de çıkıcaz...
yarın saat 9 da merkezde olucaz ve hayırlısıyla başlıycaz tedavimize inş
ben orda da girmeye devam edicem süreçten haberdar edicem sizi...
tablomuza yeni hamişleri eklemeye devam edicem (inanıyorum daha çok hamişimiz olacağına)
dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorummmmmmm
ben çıkıp hazırlık yapayım görüşmek üzere canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…