Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

cabım çok sevindim hayırlı ugurlu olsun Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin ilk ikiz annaesi sen olacan topikte inşallah kendeine dikkat ett :))

günaydınn bu gün bol bol hamile haberleri alırız inşallah cuma günü yapılan dua kabul olurmuş dua edelim inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler versin:))
Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir Evlerimize mutluluk ihsan eyle Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme Darda ve muhtac koyma Amin

kizlar selaam sonucumu aldim veeeeeeeeeeeeee Negatif!!!!! vatana millete hayirli olsun. Allah beklemede olan arkadaslara pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin insallah hepinizi opuyorum.

aminnn...

her son yeni bi başlangıç derler... herşeyde bir hayır vardır, bakarsın kendiliğinden oluverir (bir arkadaşım vardı (gerçi benden yaşça epey büyüktü ablam diyeyim) kaç defa tüp denedi sayısını bile bilmiyorum o kadar çok ki, baktı olmuyor olmayacak benimde kaderim buymuş dedi boşverdi işten ayrıldı, hayatına bakmaya başladı derken hoppp hamilelik haberi, hiç tedavi olmadan sonra 2 yıl sonra hooopp bi bebiş daha... belki 3. bile olmuştur bilmiyorum uzun yıllardır görüşemedik) demem o ki, dünya döndükçe mucizelere yer var...

biraz ara verip sonra bir deneme daha yaparsın, bak bu ara esnasında bebişin olduğunda yapamayacağın şeyler varsa onlarıda halledersin, ama nolursa olsun burdan ayrılma... yazmaya çizmeye gelmeye devam et, demiştik ya tablodaki herkes anne olana kadar burdayız

aminn....

ramazanın bereketi üzerimizde olsun, tedavide olan, tedaviye başlayan, tedaviye başlayacak ve test günü bekleyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim...
ona açılan eli boş çevirmez...

günaydınnnn güzelllerrr....

bu güzel günde (cuma) birileri gelip hamileyiimm diye sürpriz yapsın bize hadii...

yaklaşık 45 dk dır burdayım dün akşam yazdıklarınızı ancak bitiridim okumayı bi kaç da cevap yazmayı, ben yokken yazmayın o kadar diyorum kıskanıyorum

bizim 3 kız bu sabah umutta olacaklardı ne güzel, akşama hepsinden güzel haberler bekliyoruz...

dün gece (adet öncesi mutlaka olur bende) başımın ağrısından resmen kıvrandım, yerlerde tepindim sırf ilaç içip kanamamı ötelememek hemde yumurtacıklarıma zarar vermemek için (ağrı kesicilerin öyle gıcık bi etkisi varmış ya ) ama gece yarısı artık nefes alamıcak durumdaydım bi minoset yuvarladım ve dünyalar benim oldu ben mi çok abartıyorum ki? siz özelliklede tedavi sürecindeki ağrılarınız için ilaç kullanıyo musunuz? :44:

Gunaydin
opu icin hastanedyim dua edin lutfen:)))))anestezi falan krkuyorum

anestezi işin en keyifli yanıdır herhalde, sen orda horul horul keyif çatarken millet senin için çalışıyor

canımm... Allah yardımcın olsun, opun çok çabuk, kolay ve ağrısız geçsin inşallah, bol bol sepet sepet yumurtan çıksın hepside çift sarılı olsun inşallahh...

amin...

kizlar selaam sonucumu aldim veeeeeeeeeeeeee Negatif!!!!! vatana millete hayirli olsun. Allah beklemede olan arkadaslara pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin insallah hepinizi opuyorum.
hayırlısı bitanem üzülme lütfen
Gunaydin

korkmaa bitanem diycem ama bende o aşamadan korkuyorum ama herşey bebişimiz için

günaydınn şiiittt siz aşağıdaki güzeller

hil_bur,
fiyonk_makarna,
denizfenerim

ne güzel olur demii sabah sabah böle güzel haberler alsak

canım g.olsun aynen benimde adet öncesi öyle oluyo ama ben dayanamayıp alıyorum ilaç :26: ben doktorada sormuştum sakınca yok demişti :44:

günaydınn şiiittt siz aşağıdaki güzeller

hil_bur,
fiyonk_makarna,
denizfenerim

günaydın günaydın cicicim (ay ne zormuş cimlemek seni )

dün gece başımın sağındaki ağrı bu sabah soluna geçti şaftım kayık, Allahım ilaç içmeden geçsin yarabbimmm... müstakbel yumoşlarıma zeval gelsin istemem

ne güzel olur demii sabah sabah böle güzel haberler alsak

canım g.olsun aynen benimde adet öncesi öyle oluyo ama ben dayanamayıp alıyorum ilaç :26: ben doktorada sormuştum sakınca yok demişti :44:

canım ben aşılama zamanı içmiştim ardından sormuştum doktora, o da biz adeti kesmek istediğimizde veriyoruz majezik (ancak o beni kesiyor) demişti, ve majezik yumurtayada zarar verir içme dedi, parasetamol grubu iç dedi (minoset, parol gibin) ama işte tırsıyorum yinede hofff

heerrkese günaydın.kısaca durumumu anlatayım beni de aranıza alın:)) 25 temmuzda başladık bizde bu maceraya.adetin ilk günü eşimle birlikte 3 lü antibiyotik içeye başladık.2.günü ide gonal-f iğneme başladım.kısa protokol tüp bebek tedavisi olacaz kısmetse...
bi sorum olacak gonol-f adeti azaltır mı?daha 2. günü ama adetim bitecek gibi ya sıcaklardan etkilendim ya da ilacta ya da her ikisi :))) tüp bebek hakkında pek bilgim yok ilk denememiz inşallah bebeğiize bebekleriize kavuşuruzzzz .

allaha emanet bacım bu yumoşlarla nekadar özen gösterirsen şıparıyolar rahat bırak elinden geleni zaten yapıyorsun allaha emanet artık ama doktorun minoset demiş iç ozman çekme o agrıyı banada d.kont ilaçları yan etki yapıyo bakalım hayırlısı dün aldım ilkini 13. hapta ara dedi neden bilemedim dün de sordum kızlara ama kimse bişi demedi iğnelere ozaman mı başlanıyo ki :44:

Hepinize sonsuz sevgilert hilal ve bebişinden(lerden)....

Baharcım alah işlerini rast getirsinn....
Opusu olanlar uçuşa hazır olun....anestezi muhteşem bişey....rahat olun en stressiz yer orası...
Elaacım çok üzüldüm negatif ine ama ben senin bi oğlun olduğunu bilmiyordum...şimdi senin yerinde olsam onu bi koklar bütün üzüntümü unuturdum..burda olumsuz sonuç alanların hiçbiri o koku ile avutamıyor kendini...sen şanslısın inan....
Kanbar daha yoksun ortalıkta...bu ara işlere mi versek kendimizi yakında kapının önüne koycaklar valşla topikte takılmaktan ikimizide...

öpüyorum hepinizi...

günaydın canım hoşgeldin

tedavinde hayırlı olsun

benimde ilk deneyimim bende uzun protokolle başladık hayırlısı ama gonol-f ben aşılama sürecindede yapmıştım bana öle bi etki yapmadı ama herkesin bünyesi farklıdır

cabım çok sevindim hayırlı ugurlu olsun Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin ilk ikiz annaesi sen olacan topikte inşallah kendeine dikkat ett :))
İnsallah tatlim ultrasonda belli olacak insallah genelde yatiyorum canim belim agriyor
rabbim senin de yuzunu guldursun tez zamanda katil aramiza.
Gunaydin
Allah yardomcin olsun bol kaliteli yumoslar ve embriyolar olussun insallah
İnsallah canim hayirli ve saglikli olsun sorunsuz gecirelim hamileligimizi de sayisi muhim degil gonul ister tabi.canim insallah senin tedavin de cok verimli gecer bebislerine kavusursun ikizlere takke falan bakariz

Elacim hakkinda hayirlisi olsun canim ne guzel bi yavrun varmis rabbim en kisa zamanda kardesini de versin.

gunaydin arkadaslar,hayirli cumalar,tedavide olan sonuc bekleyen tum dostlarimiz rabbim yar ve yardimciniz olsun
tedaviye baslayacak olan bahar ve arkadaslarina da hayirli olsun.

hoşgeldin aramıza... ve tedavin hayırlı olsun

ben henüz tüp için iğneye başlamadım ama aşılamada gonal-f kullanmıştım bana adeti azaltmak gibi bir etkisi olmadı, ama biliyorsun herşeyin sebebi hormonlarımız, belki tedavi heyecanı belkide sıcakların etkisi olabilir adetinin azalması, iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum ( en azından bende olmamıştı )

bide tablo için gerekli bilgileri yazarsan uğurlu tablomuzda yerini hemen alırsın, kontenjanımız azaldı koş koş :1

imza: nöbetçi topikçi

güzell ikiz annesii nasılsın

canım sana sormak istiyorum opu sonra nekadar istirat ettin ? ya iş yerinden izin ayarlıycam da onun için soruyorum bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…