evetttttt yeni geldimmmmmm kızlarrrrrrrr
Sabah 10 u geçiyodu merkeze giddik 1.5 sat bekledim muayane olmak için kalabalık değildi ama
yinede bekledim sonra muayene oldum ulun hoca geçen aydan daha iyi dedii yumurtalıklarınnnnn
Sonra ilaçlarımı yazdıııııııı bu seferrrrr puregon 300 le başladım yanında ilave femara diye bi hap verdiii.
Ilk iğnemi yaptı hemşireeeeeee,5 gün sonra yaniiii çarşamba günü baharcımlaaaaaaaa randevumuz varrrrrrr
bugün buluşamadıkkkkkk biz giddiğimizde onların işi çoktan bitmiştiiiiiiii gitmişlerdiiiiiii...çokkkkkk yorulmuş tatlım bu seferrrr
artık çarşamba görüşeceğizzzzzzz
Bakalımmmmmm bismillah dedik başladıkkkkkk rabbim inş.. Bu sefer yüzümüzü güldürür..
Inş bekleyen tüm arkadaşlarım bu aşamalara gelirler bi an önceeee
canım hayırlı olur tedavin inşallah güzel haberlerle gelin nisan anneleri olursunuz inşallah
Evetttttt yeni geldimmmmmm kızlarrrrrrrr
sabah 10 u geçiyodu merkeze giddik 1.5 sat bekledim muayane olmak için kalabalık değildi ama
yinede bekledim sonra muayene oldum ulun hoca geçen aydan daha iyi dedii yumurtalıklarınnnnn
sonra ilaçlarımı yazdıııııııı bu seferrrrr puregon 300 le başladım yanında ilave femara diye bi hap verdiii.
ilk iğnemi yaptı hemşireeeeeee,5 gün sonra yaniiii çarşamba günü baharcımlaaaaaaaa randevumuz varrrrrrr
bugün buluşamadıkkkkkk biz giddiğimizde onların işi çoktan bitmiştiiiiiiii gitmişlerdiiiiiii...çokkkkkk yorulmuş tatlım bu seferrrr
Bakalımmmmmm bismillah dedik başladıkkkkkk rabbim inş.. bu sefer yüzümüzü güldürür..
İnş bekleyen tüm arkadaşlarım bu aşamalara gelirler bi an önceeee
sabah 10 u geçiyodu merkeze giddik 1.5 sat bekledim muayane olmak için kalabalık değildi ama
sonra ilaçlarımı yazdıııııııı bu seferrrrr puregon 300 le başladım yanında ilave femara diye bi hap verdiii.
ilk iğnemi yaptı hemşireeeeeee,5 gün sonra yaniiii çarşamba günü baharcımlaaaaaaaa randevumuz varrrrrrr
Bakalımmmmmm bismillah dedik başladıkkkkkk rabbim inş.. bu sefer yüzümüzü güldürür..
Çokkkkkkk sağol canımmmmmmm inşALLAH
evet canım onca bekleyişin sonu güzel olur inş
aminnnnnnnnnn canım senin kaç günün kaldı ??
saol canım dikkat ederim...
zaten son hafta iştahım azalmıştı zayıfladım...
bundan sonra canım istemesede herşeyden gerektiği kadar yiycem...
kendime bebişim için daha çok dikkat edicem bundan sonra
yaşamak, bugün nasılsın canım??
canım hayırlı olur tedavin inşallah güzel haberlerle gelin nisan anneleri olursunuz inşallah
hayırlı olsun yedavin canım. Allah tamamına erdirsin hayırlı haberlerini verdirsin inşallah.
Keske seninle ve Baharla karsilasabilseydik umut'ta.. Ama malesef benim yarin yumurta toplamam disinda bu ara pek gitmeyecegim gibi. Ama umarim bir gun oralarda karsilasiriz..
selam canlarrrr nihayet istanbuldayım ve tedavim başladı
ulun hoca muayenede "herşey çok güzel görünüyor yumurtalıkların cillop gibi" dedi
puregon 200 doz ile tedavimi başlattı...
5 gün sonra çarşamba günü kontrolüm var...
ozamana kadar öncesinde kullandıklarına (glifor, folbiol, elevit) devam et dedi...
daha sonra beni hemşirelere gönderdi ve ilk iğnemi oldum :94:
hemşireyle beraber yaptık hissetmedim bile...
budefa otobüs yolculuğunda çok yorulduk...
hemen öğretmenevine geçtik...
biz çıktığımızda daha flzasklar gelmemişlerdi merkeze yoldalarmış görüşemedik...
inanılmaz yorgunum ama çok güzel bi duygu...
inş sonuna kadar herşey yolunda giderrrr
Ooooh super insallah hep boyle guzel haberler aliriz senden allah kolaylik versin canom
Canim senin de tedavin simdiden hayirli olsun guzel sonuclarinla da guldur bizi insallah.
merhabalar kızlar,,,kontrolden geldim gene...pazartesi yumurta toplama var amaaaa döllenirlerse transfer bir sonraki aya kaldı...doktor progestronun yüksek donduralım dediii... moralim bozuldu oyüzden.,, alıştırmıştım kendimi..genede hayırlı olsun artık diyelimm...yumurtalarda sorun çıkmaz inş... acaba şimdi beni nasıl bir süreç bekliyor,,kendiliğimden mi adet olucam yoksa ilaç mı vercek doktor?????
seninde gözün aydın canım adetin gelmiş inşallah bundan sonra gelmezler
canım sende yetiştin bize negüzellll
inş tedavin hayırlı olur bebişine kavuşursun bian evvel
Kizlar transferde idrara sıkışık gel dediler. Herkes mı böyle gidiyor?
evetttt sonundaa...
hayırlı uğurlu olsun canımmm....
ohooo 5 gün mü epey çok zaman iyiymiş
peki tek sefer mi 200 canım başkada bişi yok öyle mi?
oh oh şimdi 5 gün tatil yaparsın sonrası biraz sık tempolu olur sanırsam
hadi tekraradan hayırlı olsun, bende yarın başlıcam inşallah bi helecanlıyım kiii :18::18:
aminn canım hepimiz kavuşalım teker teker çifter çifter üçer üçer...
dertleniyodum en sona ben kalıcam diye derken bir gün farkla denk geldik işte
yumoşların büyüme durumuna göre bide bakarsın aynı gün sonuç alırızayyy ne helecanlı olur...
hİL-BUR AYNEN ÖYLE CANIM...
Performans toplantıları var,yarın bile...O yüzden çok yoğunum,kendime işe vermem lazım..
Bence sen de öyle yap...
Ama akşamları gir de senin tecrübelerinden faydalanıyım canım benim...
Benim biliyosun 24 Temmuzda opum vardı.4 kaliteli embriyom donduruuldu.bana 24Temmuz/28/temmuza kadar sabah akşam yutulan 5 günlük toplam 10 adetc.tesi bitecek antibiyotik verdi.
Bir de çarşamca/c.tesi arası 4 gün sabah/öğle/akşam/ 4x3=12 adet tartusal verdi adet söktürücüymüş...
ancak ben daha 6 tane 2 gün yuttum,bu sabah 10 da kocaman kahverengi bir lekenelme gördüm.şimdi kesildi ama , benim normal adette de 2-5 saat sonra sökülebiliyor.
Sabahtan beri doktoru arıyorum,çok yoğun geri dönüş yapmadı...
3.kez aradım bari yardımcısıyla görüşeyim dedim.
O döndü bana nihayet kahverengi adet değil dedi,ama dedim benim adette böyle başlıyor,o zaman takip et sökülürsen yarın gel dedi.bak aksiliğe ki yarın tüm gün bölge performans toplantılarım var.sabah-9'dan akşam 10-11'lere kadar,mümkün değil gelemem dedim..neyseki o zaman pazar gel ,Erbil bey burada dedi..Rahatladım
Bu konuda bilgisi olan varmı normalde tartusal adet söktürücü c.tesi akşam bitip-pazar gününden itibaren 7 gün içinde adet görmem gerekirken,ilacı ancak yarılamışken kahverengi leke gören var mı?
Bilgisi olan varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.
Canım benim...
Ben de inanıyorum,sen de ben de evlat sahibi olacağız...
Bebeklerimize kavuşacağız...
senle aynı tarihlerde transferimiz gerçekleşecek bitanem ,beraber bekleyeceğiz diyorsun,evet doğru ne güzel bir tesadüf buna çok sevindim...
Olsun canım benim aklında olayım herzaman beklerim ev kocaman çoluk-cocuk ta yok ben de biliyorsun....
Herzaman beklerim bitanem...
Haydi sen dinlen canım..
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun tedavin. Allah çifter çifter versin hepimize inşallah. baharım bana çok yakınsın sen ben üsküdarda oturuyorum üsküdar iskelesine yakınım. seninle tanışmayı çok isterim. bu arada bugün ilk orucumu tutuyorum sürekli yatış pozisyonundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?