Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım hayırlı olur tedavin inşallah güzel haberlerle gelin nisan anneleri olursunuz inşallah

hayırlı olsun yedavin canım. Allah tamamına erdirsin hayırlı haberlerini verdirsin inşallah.

hayırlı olsun tedavin canım. Allah tamamına erdirsin hayırlı haberlerini verdirsin inşallah.

Son düzenleme:

tedavin hayırlı olsun canım. inşallah tamamına erer ve güzel sonuçlar alırsın.

benim son 4 günüm kaldıı inşallah rabbim yüzümüzü güldürürr :)))

canım hayırlı olur tedavin inşallah güzel haberlerle gelin nisan anneleri olursunuz inşallah

Sağol canımmmmmmmm..inş.... rabbim nasip ederrrr hamiş olmayııı

hayırlı olsun yedavin canım. Allah tamamına erdirsin hayırlı haberlerini verdirsin inşallah.

Sağol cnm allah razı olsun inş.. hayırlı haberler vermek nasip olurrrrrrr..

Keske seninle ve Baharla karsilasabilseydik umut'ta.. Ama malesef benim yarin yumurta toplamam disinda bu ara pek gitmeyecegim gibi. Ama umarim bir gun oralarda karsilasiriz..

İnşallah cnm karşılaşırızzzz birgün
yarında opu inş. güzel geçerrrrr yumoşlar güzelce döllenirrrrr cnmm

evetttt sonundaa...
hayırlı uğurlu olsun canımmm....

ohooo 5 gün mü epey çok zaman iyiymiş
peki tek sefer mi 200 canım başkada bişi yok öyle mi?
oh oh şimdi 5 gün tatil yaparsın sonrası biraz sık tempolu olur sanırsam

hadi tekraradan hayırlı olsun, bende yarın başlıcam inşallah bi helecanlıyım kiii :18::18:

bak zaten havalar sıcak bu dondurmalı bebişlerde bu ara pek bi popüler, hiç dert etme sürekli okuyoruz buralardan öyle şans daha bile fazlaymış... oh mis önümüzdeki ay serin serin alırsın yavrunu göbişine... vardır her işte bir hayır...

seninde gözün aydın canım adetin gelmiş inşallah bundan sonra gelmezler

aminn...
her ay gelmesin diye dua ediyodum bu ay gelsin diye ettim kendiyle bile çelişiyor insan te allam...

bi dahada gelmesinler (yani bi 9-10 ay uğramasın) sonra bebiş gelsinnn ancak ondan sonra kabul edebilirim

canım sende yetiştin bize negüzellll
inş tedavin hayırlı olur bebişine kavuşursun bian evvel

aminn canım hepimiz kavuşalım teker teker çifter çifter üçer üçer...

dertleniyodum en sona ben kalıcam diye derken bir gün farkla denk geldik işte
yumoşların büyüme durumuna göre bide bakarsın aynı gün sonuç alırız ayyy ne helecanlı olur...

saol canım hayırlı olur inş
evet tatlım ilk kontrole epey var...
sonraki kontroller daha sık oluyor...
tatlım 5 gün günde 1 defa puregon 200 doz iğnem var...
kontrollerde duruma göre dozunu ayarlar artık dr...
diğer ilaçlara nezaman başlanıyor bilmiyorum kontrolde söyler ulun hoca heralde...
inş senin içinde herşey çok güzel olacak canım

yok canım bak üçümüzün tedavisi aynı zaman denk geldik...
1 günden bişey olmaz...
mutlaka denk geleceğimiz günler olacaktır burdan öğreniriz nasılsa...
inş sonuçlarımızda dediğin gibi aynı güne denk gelir hep beraber hamiş haberi veririz topiğe

Canım biliyorsun ben de tarlusal kullandım zaten onu kullanmasam hiç geleceği yoktu kırmızıların
Benim 3. Gün bittikten sonra yani ilacımı son kullanacağım gün kahverengi lekelenme başladı…
ilacım pazar akşamı bitti...
gece 12 gibi pazar pazartesi kahverengi, salı çarşamba kırmızı lekelenme oldu...
çarşamba zaten tamamen söküldü adet...
sende merak etme hemen gelmez bikaç güne anca olursun

çok heyecanlı olacak bizim bekleme sürecide
sen, ben, flazsk, fiyonk makarna, anatolya bikaç arkadaş daha vardı...
inş hepimizin sonucu pozitif olur

Olsun canım benim aklında olayım herzaman beklerim ev kocaman çoluk-cocuk ta yok ben de biliyorsun....
Herzaman beklerim bitanem...
Haydi sen dinlen canım..

teşekkürler tatlım aklımdasınnnnnnn

saol canım benim amin inşşşş nicasip olur çifter çifter bebişler
demek çok yakınızzzz bende çok isterim seninle tanışmayı canım
allah kabul etsin canım dikkat et kendine

slm kızlar benim bugün 8.günüm eşimin ısrarlarına dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç kocaman tek çizgi:26::26:
ama umudumu kaybetmedim 8.gün çıkması çok zormuş insanlar 12.gün yaptıkları idrarda bile negatifi görüp kanda pozitif görüyo benimkide öyle olur inşallah pazar gününü daha da sabırsızlıkla bekliyorum:18::18:yinede hakkımda hayırlı herşey allahtan o ol derse olacak olmazsada vardır bunda da bi hayır:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…