Kizlar transferde idrara sıkışık gel dediler. Herkes mı böyle gidiyor?
gunaydin arkadaslar,hayirli cumalar,tedavide olan sonuc bekleyen tum dostlarimiz rabbim yar ve yardimciniz olsun
tedaviye baslayacak olan bahar ve arkadaslarina da hayirli olsun.
Ooooh super insallah hep boyle guzel haberler aliriz senden allah kolaylik versin canom.
canim kader arkadasim benim oglum bebekleri o kadar seviyorki ona biranonce annecim bak sana kardes geliuor birlikte buyuceksiniz deme hayalim vardi. Kimse yanlus anlamasib ben oglum oldu diye kurbanlar kestim adaklar adadim o da tuple oldu cok sukrediyorum fakat birlikte buyuyen kardeslere cok heves ediyorum bu buyuk sehirde dertlesecegi birlikte yatim birlikte kalkacagi hep dert olacagi cani kani bir kardesi olsun yanliz kalmasin istedim. Cunku benimde oyle bir abim var arkadas hep hiryere kadar! Bazilari yanlis anliyor var iste cocugun filan diye ama beni sen daha iyi anlarsin. Ayrica doktorumda ilgisizledti kardes olayinda bizin kardes istemeye hakkimuz yokmu(((
Kizlar transferde idrara sıkışık gel dediler. Herkes mı böyle gidiyor?
baharcım hayırlı yolculuklar...
bizleri habersiz bırakma dualarımız seninle tatlım
baharımmm canım benimm tedavinin başlangıcı gibi sonucu da güzel olurr inşallaahhhhhh...
neden bozuldu moralin doktor bilir senin için en iyisini hayırlısı sıkılma bukadar bekledikten sonra bir aymı çok geldi bitanem sabırr
adet günün nezmandı bence kendilihinden olursun :44:
saol canım benim bu mübarek ay ve günde hayırlısıyla başladım tedaviye...
inş devamıda güzel olur
ilk gün güzel geçti canım inş çarşamba günüde güzel haberler veririm size
selam canlarrrr nihayet istanbuldayım ve tedavim başladı
Ulun hoca muayenede "herşey çok güzel görünüyor yumurtalıkların cillop gibi" dedi
Puregon 200 doz ile tedavimi başlattı...
5 gün sonra çarşamba günü kontrolüm var...
Ozamana kadar öncesinde kullandıklarına (glifor, folbiol, elevit) devam et dedi...
Daha sonra beni hemşirelere gönderdi ve ilk iğnemi oldum :94:
Hemşireyle beraber yaptık hissetmedim bile...
Budefa otobüs yolculuğunda çok yorulduk...
Hemen öğretmenevine geçtik...
Biz çıktığımızda daha flzasklar gelmemişlerdi merkeze yoldalarmış görüşemedik...
Inanılmaz yorgunum ama çok güzel bi duygu...
Inş sonuna kadar herşey yolunda giderrrr
iyi yolculuklar
allah yolunu açık etsin...
canım hayırlı yolculuklar....
sağ salim gel ıst.a da,daha yakın olalım...
güzel haberlerini bekliyorum canım...
nerede kalacaksın ist.da ?
inşallah canım. Rabbim hepimize bu mübarek ayda tedavi olup hamile kalmayı nasip eder inşallah
hayırlısıyla git güzel haberlerle geri gel canım.
hayırlısı ile git gel güzel haberlerle inşallah
baharcım hayırlı olsun bak bekledik bekledik oldu inşallah hep güzel haberler veririz birbirimize
inşallah canım hep birlikte güzel haberler alırızz rabbim mübarek günün yuzu suyu hürmetine hepimizin tedavisini pozitiff yapar inşallahhhhhhhhhhhhhh :)))))))
canım hayırlı uğurlu olsun güzel haberler alırız inşallah kendine dikkat et
selam canlarrrr nihayet istanbuldayım ve tedavim başladı
ulun hoca muayenede "herşey çok güzel görünüyor yumurtalıkların cillop gibi" dedi
puregon 200 doz ile tedavimi başlattı...
5 gün sonra çarşamba günü kontrolüm var...
ozamana kadar öncesinde kullandıklarına (glifor, folbiol, elevit) devam et dedi...
daha sonra beni hemşirelere gönderdi ve ilk iğnemi oldum :94:
hemşireyle beraber yaptık hissetmedim bile...
budefa otobüs yolculuğunda çok yorulduk...
hemen öğretmenevine geçtik...
biz çıktığımızda daha flzasklar gelmemişlerdi merkeze yoldalarmış görüşemedik...
inanılmaz yorgunum ama çok güzel bi duygu...
inş sonuna kadar herşey yolunda giderrrr
Hadi bakalım..hersey cok guzel basladı farkındamısın..boylede devam edıcek..bende aynı dozla baslamıstım sanırım.
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider ve sonunda bebeklerine kavuşursun.dualarımdasın
baharcım hadi hayırlısı canım umarım sonuna kadar herşey bu şekilde yolunda gider
merhabalar kızlar,,,kontrolden geldim gene...pazartesi yumurta toplama var amaaaa döllenirlerse transfer bir sonraki aya kaldı...doktor progestronun yüksek donduralım dediii... moralim bozuldu oyüzden.,, alıştırmıştım kendimi..genede hayırlı olsun artık diyelimm...yumurtalarda sorun çıkmaz inş... acaba şimdi beni nasıl bir süreç bekliyor,,kendiliğimden mi adet olucam yoksa ilaç mı vercek doktor?????
saol canım benim
evet canım artık sana daha yakınım
canım biz validebağ öğretmenevinde kalıyoruz umuta çok yakın 100 m mesafede falan...
amin canım içim çok huzurlu öyle mutluyum ki anlatamam...
inş bu huzur ve mutluluğum son güne kadar devam eder...
rabbim yüzümü güldürür bu mübarek ayda
inş canım bayram öncesi bebişimide alıp evime dönerim inş
Canım tedavin hayırlı olsun..
Bak ilk güzel haberi almışsın bile...
Genç annemize cillop gibi yumurtaların var demiş..
İlk müjdeni,motivasyonunu almışsın bile ...
Allah ilk denemende hamile kalmanı bebeğine kavuşmanı nasip etsin.AMİN.
OOOO ÇOK SEVİNDİM MERKEZE 100 METRE NE GÜZEL,NE KADAR YAKINMIŞ....
Eğer araba varsa ben Avrupa Yakasındayım ama,bize de beklerim , eşinle seni seve seve evimde misafir ederim..
Söylemen yeter Baharım..
BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİN VAR...
bugün ilk günü adetimin, kısmetse yarın doktora gideceğim ve herşey yolunda ise iğneye başlayacağım...
OOOO ÇOK SEVİNDİM MERKEZE 100 METRE NE GÜZEL,NE KADAR YAKINMIŞ....
Eğer araba varsa ben Avrupa Yakasındayım ama,bize de beklerim , eşinle seni seve seve evimde misafir ederim..
Söylemen yeter Baharım..
BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİN VAR...
merhabalar kızlar,,,kontrolden geldim gene...pazartesi yumurta toplama var amaaaa döllenirlerse transfer bir sonraki aya kaldı...doktor progestronun yüksek donduralım dediii... moralim bozuldu oyüzden.,, alıştırmıştım kendimi..genede hayırlı olsun artık diyelimm...yumurtalarda sorun çıkmaz inş... acaba şimdi beni nasıl bir süreç bekliyor,,kendiliğimden mi adet olucam yoksa ilaç mı vercek doktor?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?