Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kizlar transferde idrara sıkışık gel dediler. Herkes mı böyle gidiyor?

Evet canım ama çok fazla sıkışık olma ki,girdiğinde ve sonrasında rahat geçsin..
Lütfen gerginliği at üzerinden..
Bol bol dua oku girene kadar huzur bul,canım benim bak bebişlerinle buluşacaksın,darısı hepimize...
Haydi inşallah hayırlı sonuçlarını alırız seninle..

gunaydin arkadaslar,hayirli cumalar,tedavide olan sonuc bekleyen tum dostlarimiz rabbim yar ve yardimciniz olsun
tedaviye baslayacak olan bahar ve arkadaslarina da hayirli olsun.

saol canım benim bu mübarek ay ve günde hayırlısıyla başladım tedaviye...
inş devamıda güzel olur

Ooooh super insallah hep boyle guzel haberler aliriz senden allah kolaylik versin canom.

ilk gün güzel geçti canım inş çarşamba günüde güzel haberler veririm size

canım çok haklısın benim bir kızım var doğal yollardan hamile kaldım oda süpriz olmuştu zaten ben çocukları çok severim allah çocuklarımıza hayırlı sağlıklı ömürler versin ama kızım ilerde yalnız kalmasın istiyorum biz 5 kardeşiz ben başım agrısa ablama kardeşlerime koşarım onunda öyle bir kardeşi olmasını çok istiyorum rabbim bizede kısmet etsin inşallah bende kist var yumurta rezervim azmış fsh yüksek daha önce ameliyat geçirdim dr ameliyattan sonra çocugun olur dedi ama kist tekrarladı rabbim herkesin gönlüne göre versin ben hayırlısını istiyorum bizimde hakkımız rabbim ol desin yeter ki bu gün cuma 700 ya varis çek canım benim birde fatiha okuyacağım 313 tane sende oku rabbim tüm dualarımızı kabul etsin aminn

baharcım hayırlı yolculuklar...
bizleri habersiz bırakma dualarımız seninle tatlım

sizi habersiz bırakmam tatlım tüm tedavi sürecimi paylaşıcam sizinle...
ben sizin tedavilerde çok heyecanlandım şimdi sıra sizde
dualar içinde allah razı olsun tatlı arkadaşım

baharımmm canım benimm tedavinin başlangıcı gibi sonucu da güzel olurr inşallaahhhhhh...

aminnnnnnnn şimdilik herşey yolunda darısı devamına

neden bozuldu moralin doktor bilir senin için en iyisini hayırlısı sıkılma bukadar bekledikten sonra bir aymı çok geldi bitanem sabırr

adet günün nezmandı bence kendilihinden olursun :44:

öyle cnm hep hayırlısı dedim de ,beklemediğim birşeydi donduralım birdaha ki ay yapalım filan,, 1 ay daha gene stres olucam,,az kalmıştı sona ama kısmet değilmiş...doktor zaten negatif almak istiyorsan yapalım transferi, tutmaz dedi... bakalım bugün taze haber buna da alışırım elbet...hormonlardan herhalde sinirler boşaldı işte....

saol canım benim bu mübarek ay ve günde hayırlısıyla başladım tedaviye...
inş devamıda güzel olur

ilk gün güzel geçti canım inş çarşamba günüde güzel haberler veririm size

inşallah canım hep birlikte güzel haberler alırızz rabbim mübarek günün yuzu suyu hürmetine hepimizin tedavisini pozitiff yapar inşallahhhhhhhhhhhhhh :)))))))

canım hayırlı uğurlu olsun güzel haberler alırız inşallah kendine dikkat et

iyi yolculuklar
allah yolunu açık etsin...

saol canım benim

canım hayırlı yolculuklar....
sağ salim gel ıst.a da,daha yakın olalım...
güzel haberlerini bekliyorum canım...
nerede kalacaksın ist.da ?

evet canım artık sana daha yakınım
canım biz validebağ öğretmenevinde kalıyoruz umuta çok yakın 100 m mesafede falan...

inşallah canım. Rabbim hepimize bu mübarek ayda tedavi olup hamile kalmayı nasip eder inşallah
hayırlısıyla git güzel haberlerle geri gel canım.

amin canım içim çok huzurlu öyle mutluyum ki anlatamam...
inş bu huzur ve mutluluğum son güne kadar devam eder...
rabbim yüzümü güldürür bu mübarek ayda

hayırlısı ile git gel güzel haberlerle inşallah

inş canım bayram öncesi bebişimide alıp evime dönerim inş

baharcım hayırlı olsun bak bekledik bekledik oldu inşallah hep güzel haberler veririz birbirimize

evet canım onca bekleyişin sonu güzel olur inş

inşallah canım hep birlikte güzel haberler alırızz rabbim mübarek günün yuzu suyu hürmetine hepimizin tedavisini pozitiff yapar inşallahhhhhhhhhhhhhh :)))))))

aminnnnnnnnnn canım senin kaç günün kaldı ??

canım hayırlı uğurlu olsun güzel haberler alırız inşallah kendine dikkat et

saol canım dikkat ederim...
zaten son hafta iştahım azalmıştı zayıfladım...
bundan sonra canım istemesede herşeyden gerektiği kadar yiycem...
kendime bebişim için daha çok dikkat edicem bundan sonra

Canım tedavin hayırlı olsun..
Bak ilk güzel haberi almışsın bile...
Genç annemize cillop gibi yumurtaların var demiş..
İlk müjdeni,motivasyonunu almışsın bile ...
Allah ilk denemende hamile kalmanı bebeğine kavuşmanı nasip etsin.AMİN.

Kızlar bu gün cuma 700 ya varis çekelim 313 fatiha okuyalım transfer olacak opu olacak arkadaşlar hepimizi yapalım bu duları manevi olarak rahatlatır rabbim dularımızı kabul etsin aminn

Hadi bakalım..hersey cok guzel basladı farkındamısın..boylede devam edıcek..bende aynı dozla baslamıstım sanırım.

evet canım farkındayımmmmmm
inş bundan sonrada böyle olur ve bende senin gibi hamişler arasına katılırım

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider ve sonunda bebeklerine kavuşursun.dualarımdasın

teşekkür ederim tatlım sende benim dualarımdasın...
inş yarın hamiş haberini alıp halaya başlıycaz burda

baharcım hadi hayırlısı canım umarım sonuna kadar herşey bu şekilde yolunda gider

saol canım benim senin tedavinide sabırsızlıkla bekliyorum

Hayırlısı olsun canım benim de öyle oldu.. ama progesterondan değil poliplerden dolayı ertelendi. yarın yumişleri toplatıyorum..dondurulacak. Daha iyi olur belki senin için boşver.
İyi ki farketmişler bak..

OOOO ÇOK SEVİNDİM MERKEZE 100 METRE NE GÜZEL,NE KADAR YAKINMIŞ....
Eğer araba varsa ben Avrupa Yakasındayım ama,bize de beklerim , eşinle seni seve seve evimde misafir ederim..
Söylemen yeter Baharım..
BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİN VAR...

evet canım çok güzel bi motivasyon oldu
bundan sonrada böyle devam eder inş...
içimden geçen ilk denememde hamiş olacağım
inş rabbim nasip ederde öyle olur...
aynı zamanlara gelecek transferimiz beraber bekliycez güzel haberi...
ki ben senden çok umutluyum zaten sende hamiş olacaksınnnn inş

evet canım çok yakın çok iyi oldu bizim için...
şuan burada kalan 4 tane daha tüp bebek hastası varmış...
rabbim emek verene herkese nasip eder inş...
canım arabamız var ama getirmedik burda sıkıntı olmasın diye...
transferden önce eşim gidip alacak dönüşte kendi arabamızla gidicez evimize...
canım benim gönlü güzel arkadaşım çok teşekkürler...
inş bigün fırsat olurda tanışırız seninle gerçekten çok isterim bunu...
tekrar çok çok teşekkürler

Kızlar,ben validebağı öğretmenler hastanesinde doğdum.. Ne büyük tesadüftür ki eşim de orada doğmuş benden 6 ay sonra..
Yıllar sonra ben kendi bebeğimi dünyaya getirebilmek için Umut Tüp Bebek merkezi'nde tedavi görüyorum ve de her kontrole gittiğimde Validebağ Öğretmenler Hastanesi'nin önüne park ediyorum arabamı.. Hep gözlerim doluyor..
Ne ilginç değil mi hayat ?

merhaba canım bozma moralini drun senin için hangisi daha uygunsa onu önermiştir...
kendini hazırladığın için şaşırdın ama biraz zaman geçsin iyi ki öyle olmuş diyeceksin...
inş senin hamiş haberinide alıcaz burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…