Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım içini ferah tut. moral çok önemli biliyorsun. hem tecrübelisin de tüp bebekte. herşey güzel geçecek.Rabbim sağlıklı embriyolar nasip etsin. önemli olan embriyo. yumoşların az olsa da olur. yeter ki kaliteli olsun.

kızlar teşekkürler
bugün doğru yerden kırabildim şu cam şişeleri!!
yarın ilk kontrolüm var. bakalım ne diyecek doktor. inşallah yumurtalar gelişiyordur

canım puregon peni merkezden veriyorlar...
diğerleride söylediğin gibi zaten...

canım inş herşey yolunda gidecek yumoşların toplanacak döllenecek ve kaliteli embriyoların dondurulucak
sonra sende bebişlerde buluşacağınız günü bekleyeceksiniz
allah kolaylık versin canım güzel haberlerini bekliyorum...

Son düzenleme:

demek büyük buluşma yarın şimdiden transferin hayırlı olsun canım...
inş hamiş haberinide alırız
bizi habersiz bırakma...

Son düzenleme:
demek büyük buluşma yarın şimdiden transferin hayırlı olsun canım...
inş hamiş haberinide alırız
bizi habersiz bırakma...

İnşallah cnm:) haberdar ederim tabi... Sonra zaman bekledi geçsin:) transfer sonrası icin tavsiyeleriniz var mı bana? Bu sefer sürekli hatmim diyorum.zaten malum iğnelerden bırak yatmayı oturmak bile eziyet oldu:)

yaw kızlar karnım davul gibi göğüsler deseniz foraa. kasık ağrılarım tavan yapıyor.ateşim dehşet hele bir de sıcaklarla ölüyorum yaa. hayırlısıyla yarın adet olsam da kurtulsam bu çileden

ilgn için teşekkür ederim canım benim...Senin durumlar nasıl bebişler her geçen gün köşesine kuruluyor mu? ben de bugün iğnelere başladım...İğneleri kendim yapacakmışım...bu beni bayağı panikletti...

hiç panikleme canım. karından yapıyorsun değil mi? çok basit ve hiç canı yanmıyor insanın.

ben yanlış anladım herhalde...kusura bakmayın...folikasit ile ilgili bir sory yöneltmiştim...İki ayrı doktor iki ayrı folik asit yazdı hangisi daha iyi diye sormuştum?

komşu topiğin güzel kızlarııııı, biz sizin güzel haberlerinizden moral alıyoruz. bizimkini de sizinle paylaşayım istedim. ikinci tüp bebek denemesine hazırlanan bir arkadaşımız doğal yolla hamile kaldığını müjdeledi bugün. bu da bizden size umut olsun şekerler :))) Allah hepinizin kucağını bebeklerle doldursun inşallah....:))))

ne güzelllll. Allah ona sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. çok güzel moral oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah

herkese iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yatamıyoooooommmmmmmm
yarin sabah teste gidiyom sonuç almaya ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım sen yardım et dua edin nolur benim için bebişlerim benimledir inşallah

yarin sabah teste gidiyom sonuç almaya ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım sen yardım et dua edin nolur benim için bebişlerim benimledir inşallah

inşallah güzel haberlerle bekliyorz seni.

inşallah güzel haberlerle gelirsin bize. inşallah bebişin tutunmuştur sana inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…