Canlar,
Yarin opu var saat 10:00 'da..
Yolun yarisina geldim sayilir..bugun hic aklima getirmemeye calistim ama az da olsa bir gerginligim var.
10 gun kadar once bir kist aspirasyonu icin o masaya yatmis oldugumdan biraz da olsa tecrubeliyim ve zaten narkoz verecekleri icin goz acip kapayincaya kadar gececek diye umit ediyorum..
Endisem sadece gordugumuz kadar cok yumurta toplanamamasi , saglikli embriyolar elde edememek ...
Yoksa zaten dondurulacagi icin transfer,tuttu tutmadi stresim yok simdilik..
Neolur dualarinizi eksik etmeyin. Cabucak yarin sabah olsun, islem bitsin, yaniniza geleyim, yasadiklarimi paylasayim..
Optum hepinizi..
kızlar teşekkürler
bugün doğru yerden kırabildim şu cam şişeleri!!
yarın ilk kontrolüm var. bakalım ne diyecek doktor. inşallah yumurtalar gelişiyordur
aminn...
toplu bayram yaparız artıkın
ya biş sorcam canım
en sonunda bugün ilaçlarıma kavuştum, (4 gün sürdü temin edilmesi ankaradan geldi vs.) puregon iğnem sadece iğne ve uç benim, onun kullanıldığı o pen merkezden mi veriliyor? sana onlar mı verdi yoksa eczane mi?
Canlar,
Yarin opu var saat 10:00 'da..
Yolun yarisina geldim sayilir..bugun hic aklima getirmemeye calistim ama az da olsa bir gerginligim var.
10 gun kadar once bir kist aspirasyonu icin o masaya yatmis oldugumdan biraz da olsa tecrubeliyim ve zaten narkoz verecekleri icin goz acip kapayincaya kadar gececek diye umit ediyorum..
Endisem sadece gordugumuz kadar cok yumurta toplanamamasi , saglikli embriyolar elde edememek ...
Yoksa zaten dondurulacagi icin transfer,tuttu tutmadi stresim yok simdilik..
Neolur dualarinizi eksik etmeyin. Cabucak yarin sabah olsun, islem bitsin, yaniniza geleyim, yasadiklarimi paylasayim..
Optum hepinizi..
Merhaba öncelikle hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıklı sıhhati kucaklarına almak nasip etsin:) tedavideki arkadaşlara da kolay gelsin Allah sabır versin:) benden tavsiye İDRAR TESTİ YAPTIRMAYIN...TEST İCİN GÜNÜNÜZÜ BEKLEYİN:)
Benim yarın bı aksilik çıkmazsa dondurulmus transferim var. Hayirlisi olur inşallah hepimiz icin...
demek büyük buluşma yarın şimdiden transferin hayırlı olsun canım...
inş hamiş haberinide alırız
bizi habersiz bırakma...
canım sorun neydi şahsen ben görmedim görseydim yardımcı olmaya çalışırdım burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor sorunu tekrarlarsan arkadaşların bilgilerini paylaşacaklarından eminim..sen üzme kendini canım benim
ilgn için teşekkür ederim canım benim...Senin durumlar nasıl bebişler her geçen gün köşesine kuruluyor mu? ben de bugün iğnelere başladım...İğneleri kendim yapacakmışım...bu beni bayağı panikletti...
Bence ikiz bunlar :) masallah cok iyi degerlerin..
canım bi yanlış anlaşılma var galiba...
seninle daha önce sohbet edip arkadaşların yazıştığını okudum...
belki bahsettiğin yazılar daha sonra olmuştur ve arada kaynamıştır...
yoksa niye sana böyle bişey yapılsın...
evet bazı arkadaşlar bende dahil daha fazla oluyoruz topikte...
kimide arada bi uğruyor ama öyle bi ayırım yokki...
yani arada gelen arkadaşlarada diğer tecrübeli arkadaşlar ellerinden geldiğince yardımcı oldular...
benim ilk deneyimim olacak sana yardımcı olamamış olabilirim...
sende bizim arkadaşımızsın kimsenin kimseyi kaale almamak gibi bi lüksü yok...
lütfen yanlış anlama olur mu ??
sen tekrar sor sorularını...
bu arada belirtmeliyim siteminde sonuna kadar haklısın...
bunu belirterek iyi ettin bizde açıklama fırsatı bulduk...
inş bundan sonra topiğimizde her sorunun yanıtını bulursun
Tek embriyo kondu ikiz olma ihtimali varmi
komşu topiğin güzel kızlarııııı, biz sizin güzel haberlerinizden moral alıyoruz. bizimkini de sizinle paylaşayım istedim. ikinci tüp bebek denemesine hazırlanan bir arkadaşımız doğal yolla hamile kaldığını müjdeledi bugün. bu da bizden size umut olsun şekerler :))) Allah hepinizin kucağını bebeklerle doldursun inşallah....:))))
herkese iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yatamıyoooooommmmmmmm
yarin sabah teste gidiyom sonuç almaya ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım sen yardım et dua edin nolur benim için bebişlerim benimledir inşallah
herkese iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yatamıyoooooommmmmmmm
yarin sabah teste gidiyom sonuç almaya ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım sen yardım et dua edin nolur benim için bebişlerim benimledir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?