Yani sifir diildir o ihtimal tabi ama yine de tek transferde zor..
Ufff ulkemizde tek embriyo sınırı olmasi pek kotu.. Ben de iki tane isterdim
yarın sabah test yaptırıcam ve cookk korkuyorum.....
inşallah canım pozitif olur. bu mübarek ayda Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.
dua edın bana nolurr
sonucum pozıtıf olsun..
Az once kan tahlili sonucu cikti kizlar.10.gun 333,43 cikmisti,12.gun 967 dr a yarin gostericem nasil sizce ben anlamadim
Canlar,
Yarin opu var saat 10:00 'da..
Yolun yarisina geldim sayilir..bugun hic aklima getirmemeye calistim ama az da olsa bir gerginligim var.
10 gun kadar once bir kist aspirasyonu icin o masaya yatmis oldugumdan biraz da olsa tecrubeliyim ve zaten narkoz verecekleri icin goz acip kapayincaya kadar gececek diye umit ediyorum..
Endisem sadece gordugumuz kadar cok yumurta toplanamamasi , saglikli embriyolar elde edememek ...
Yoksa zaten dondurulacagi icin transfer,tuttu tutmadi stresim yok simdilik..
Neolur dualarinizi eksik etmeyin. Cabucak yarin sabah olsun, islem bitsin, yaniniza geleyim, yasadiklarimi paylasayim..
Optum hepinizi..
ilgn için teşekkür ederim canım benim...Senin durumlar nasıl bebişler her geçen gün köşesine kuruluyor mu? ben de bugün iğnelere başladım...İğneleri kendim yapacakmışım...bu beni bayağı panikletti...
herkese iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yatamıyoooooommmmmmmm
yarin sabah teste gidiyom sonuç almaya ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım sen yardım et dua edin nolur benim için bebişlerim benimledir inşallah
dua edın bana nolurr
sonucum pozıtıf olsun..
ben budayım uyuyamıyorum heyecandan..:S
canım stres yapma sakın. hele bebiş varsa o da etkileniyor yoksa. ayy hayırlı haberler verirsin inşallah. senin döneminde tüp bebek yaptıranların çoğu pozitif sonuç aldı hadi bakalım nasipse sıra sende. kaçıncı denemendi bu?
ıkıncı denemem ılkı pozıtıftı ama dustu.
merkezde daha 1 kısıden pozıtıf sonuc duydum 5 kısınınde negatıf
hangi merkez bu? hem onların yaşları farklıdır sorunları farklıdır. onlara takılma sen. Rabbim belki sana nasip etmiştir. güzel düşün güzel sonuçlar al tatlım
Ben ilaclar dahil aldim ve kalemi onlar verdi, kartus takiyorlar..veriyorlar bana. Simdi geri alcaklar mi onu benden bilmiyorum gerci..
canım gözün aydın ilaçlarını almışsın..puregon pen i merkezden vermeleri lazım bana merkezden verdiler...
Tek embriyo kondu ikiz olma ihtimali varmi
komşu topiğin güzel kızlarııııı, biz sizin güzel haberlerinizden moral alıyoruz. bizimkini de sizinle paylaşayım istedim. ikinci tüp bebek denemesine hazırlanan bir arkadaşımız doğal yolla hamile kaldığını müjdeledi bugün. bu da bizden size umut olsun şekerler :))) Allah hepinizin kucağını bebeklerle doldursun inşallah....:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?