Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Yani sifir diildir o ihtimal tabi ama yine de tek transferde zor..

Ufff ulkemizde tek embriyo sınırı olmasi pek kotu.. Ben de iki tane isterdim

Son düzenleme:
Az once kan tahlili sonucu cikti kizlar.10.gun 333,43 cikmisti,12.gun 967 dr a yarin gostericem nasil sizce ben anlamadim

canım çok güzel işte 2 gün sonra 2 ye katlaması gerekiyor seninki katlamış geçmiş bile canım inş. ultrasonu da görecen bebeğin pıt pıt sesini de duyacan canım

inşallah herşey yolunda gider canım gerginlik oluyordur ben daha o aşamalara gelemedim de dediğin gibi göz açıp kapayana kadar geçecektir inş. iyi haberleri bekliyoruz

canım o iğneleri yapmak o kadar zor değil bende ilk baya bir dönmüştüm nasıl batırcam nasıl batırcam diye çok hafif karınca ısırmış gibi bir ağrı oluyor o kadar bazen kılcal damara geliyor girmiyor gibi oluyor hemen başka yere yapıyorum

herkese iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yatamıyoooooommmmmmmm
yarin sabah teste gidiyom sonuç almaya ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım sen yardım et dua edin nolur benim için bebişlerim benimledir inşallah

canım inş.bebişin seninledir güzel haberlerle gelirsin inş.

ıkıncı denemem ılkı pozıtıftı ama dustu.
merkezde daha 1 kısıden pozıtıf sonuc duydum 5 kısınınde negatıf

ıkıncı denemem ılkı pozıtıftı ama dustu.
merkezde daha 1 kısıden pozıtıf sonuc duydum 5 kısınınde negatıf

hangi merkez bu? hem onların yaşları farklıdır sorunları farklıdır. onlara takılma sen. Rabbim belki sana nasip etmiştir. güzel düşün güzel sonuçlar al tatlım

hangi merkez bu? hem onların yaşları farklıdır sorunları farklıdır. onlara takılma sen. Rabbim belki sana nasip etmiştir. güzel düşün güzel sonuçlar al tatlım

koza (maya) tup bebek..
aslında hakısında bıraz moralım bozuldu aldıgım haberlere ama hayırlısı.
işallah pozıtıf olur.
ben dua edıcem yarın gorusuruz canım
ıyı geceler.
saol moral verdıgın ıcın..:)

Ben ilaclar dahil aldim ve kalemi onlar verdi, kartus takiyorlar..veriyorlar bana. Simdi geri alcaklar mi onu benden bilmiyorum gerci..

alsınlar tabi bana versinler

canım gözün aydın ilaçlarını almışsın..puregon pen i merkezden vermeleri lazım bana merkezden verdiler...

saol canım kavuştum ilaçlarıma şükür

böyle mucizelere her zaman açığızz

ne güzel bi moral ve ne güzel bi haber Allah tamamına erdirsin

darısı tüm isteyenlerin başınaa...

amin........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…