bence dayan ve yapma sakın canım ben çok pişman oldumcanı benimde bugün 7. günüm nasıl test yapmadan dayanıcam bilmiyorum, kasıklarımda küçük küçük batmalar var, regl olcam diye ödüm kopuyo, ve çok şiştim bugün, senin genel durum nasıl
bende kendimi çok fazla ona kaptırmak istemiyorum ama yinede etkisinde kaldım galibaay 8. gün yapılan idrara testinden bi numara olmaz ayoll
hem onun içinde bilem yanlış hatırlamıyosam adet geçtikten 10 gün sonra mı ne yazıyodu (yada yazmıyodu ben bi yerde okumuşta olabilerim :44: ama var öyle bişi )
aynen canım çok sabırsız hemde korkuyo birde o yüzden çok aceleci...ya ben esime gunlerce yalvardim yinede test tarihinden once bana test yaptirmadi senin esin desene senden daha sabirsiz :)
canim sakin umitini yitirme sabah ben test yaptirmaya gitmeden evde idrar testi yaptim dedim eger negatifse kendimi buna hazirlayayim birden negatifi duyarsam orda cok kotu olurum. iki ayri markanin birer tane testini almistim birinde cok net cikti ikincisinde ise silik cikti ve o gun benim test sonucumda degerim 1048 civarindaymis.yani diyecegim bu kadar yuksek degeri bile testin biri cok silik gosterdi demekki daha dusuk olsaydi degerim negatif gosterecekti. o yuzden sikma canini daha 3 gunun var insallah sende hamilesin canim bol bol dua et
kızlar benden iyi bişeyler duymayı bekliyodunuz ama korktuğum oldu. bugun kontrolum vardı 5. günümdeydım tedavimin... maalesef onca emeğime rağmen 4 yumurta oluşmus vee oluşan yumurtlarımın ikisi 6,5 mm biri 10,5 mm ve diğeri nası oluyosa 18,5 mm... ve dr tedavimi iptal etti... bu şekiilde 2 gun sonra yumurta toplamam lazım bu seferde tek yumurtayla şans %5 dedi. diğer tedavimle arasında 1 bucuk yıl var. bu sırada bi rahatsızlık geçirdin mi dedi hayır dedim. nedne bu kadar azaldığını sayının o da anlamadı. AMH istedi. cuma sonuc cıkıcak.. maddi manevi tükenmiş durumdayım... bi sürü ilaç kullandım, aylardır diyetteyim, sürekli dua ediyorum... işte sonuç... yapabileceğim ne varsa yaptım, öyle çaresizim kii ve nasıl bi şok hali anlatamam... sonuç itibariyle arkadaşlar, sanırım benım için bu sayfa kapandıbi dahakı ay denıycez, belki bu ay gününde değildin böyle oldu dedi dr, ne alaka ise... olmuyo işte ve belliki de olmıycak... uyumak istiyorum, rüya olduna inanmak istiyrum ama kocaman bi gerçek varrr elimde... bittim benn tükendimm
ilgn için teşekkür ederim canım benim...Senin durumlar nasıl bebişler her geçen gün köşesine kuruluyor mu? ben de bugün iğnelere başladım...İğneleri kendim yapacakmışım...bu beni bayağı panikletti...
ben yanlış anladım herhalde...kusura bakmayın...folikasit ile ilgili bir sory yöneltmiştim...İki ayrı doktor iki ayrı folik asit yazdı hangisi daha iyi diye sormuştum?
kızlar bende kan verdım
sonuc 4-5 gıbı cıkıcak
dakıkalar saat gıbı gecıyor ya..
kızlar bende kan verdım
sonuc 4-5 gıbı cıkıcak
dakıkalar saat gıbı gecıyor ya..
ben yanlış anladım herhalde...kusura bakmayın...folikasit ile ilgili bir sory yöneltmiştim...İki ayrı doktor iki ayrı folik asit yazdı hangisi daha iyi diye sormuştum?
kızlar benden iyi bişeyler duymayı bekliyodunuz ama korktuğum oldu. bugun kontrolum vardı 5. günümdeydım tedavimin... maalesef onca emeğime rağmen 4 yumurta oluşmus vee oluşan yumurtlarımın ikisi 6,5 mm biri 10,5 mm ve diğeri nası oluyosa 18,5 mm... ve dr tedavimi iptal etti... bu şekiilde 2 gun sonra yumurta toplamam lazım bu seferde tek yumurtayla şans %5 dedi. diğer tedavimle arasında 1 bucuk yıl var. bu sırada bi rahatsızlık geçirdin mi dedi hayır dedim. nedne bu kadar azaldığını sayının o da anlamadı. AMH istedi. cuma sonuc cıkıcak.. maddi manevi tükenmiş durumdayım... bi sürü ilaç kullandım, aylardır diyetteyim, sürekli dua ediyorum... işte sonuç... yapabileceğim ne varsa yaptım, öyle çaresizim kii ve nasıl bi şok hali anlatamam... sonuç itibariyle arkadaşlar, sanırım benım için bu sayfa kapandıbi dahakı ay denıycez, belki bu ay gününde değildin böyle oldu dedi dr, ne alaka ise... olmuyo işte ve belliki de olmıycak... uyumak istiyorum, rüya olduna inanmak istiyrum ama kocaman bi gerçek varrr elimde... bittim benn tükendimm
Bir yıl her ay adet görmemeyi bekle,
tüp bebeğe karar ver kontrolleri bekle,
opu..
transfer..
bugün transferimin 9. günü. Kasıklarım ağrıyor zaman zaman, göğüsler acıyor,şiş.
Rahat olurum sanıyordum ama içim içimi yiyor ya olmadıysa bunca iğneler, ilaçlar aldım diyorum,
1 ağustos test günüm.
Sizin pozitiflerinizi gördükçe kendim için de umutlanıyorum..
opu..
transfer..
bugün transferimin 9. günü. Kasıklarım ağrıyor zaman zaman, göğüsler acıyor,şiş.
Rahat olurum sanıyordum ama içim içimi yiyor ya olmadıysa bunca iğneler, ilaçlar aldım diyorum,
1 ağustos test günüm.
opu..
transfer..
1 ağustos test günüm.
kızlarrrrrrrr müjdeeeeee
şimdi sonucu geldiiiii hamişimmm değerimmm 93.14 şükürlerrr olsunnn darısı herkeseeee
Ayyyyyyyy çokkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrr gözün aydın canımmmmmm
Rabbim bzlerede nasip eder inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?