Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ohh maşallah maşallah yarısı 1. kaliteli olsa gelecekte 6 bebişi garantiledin

maşallah maşallahhhh

kızlar benimde pazartesi opum var yumurtlar ilaca geç cevap verdi. bir tane 17 mm bir tane 16 mm 3 tane 15 mm diğerleri 11 mm yumi var. 2 3 tane ancak çıkar heralde pembe tavşanında dedği gibi hamiş oluruzda isterse 1 tane olsun.

bende döndüm eve....
ufak bi korku yaşadım ama halloldu çok şükür
sabah 9 gibi umuttaydık, Allam Allamm ne kalabalık... ben ilk pazartesi gitmiştim ama saat 15 ti benden başka bir kişi vardı, bugün öyle görünce hööhh dedim, ne çok insan bebiş peşinde koşuyor

ulun hoca ultrasonla baktı amannn o da ne kist var dedi aman hoooff dedim, e2 felam bakalım ona göre konuşalım olmazsa erteleyelim dedi

neysem kanın bekleme süresi 1-1.5 saatmiş oturdum bekliyorum, burdan bildiğim bi pempe tafşanımız orda olucak (başkada kimse yoktu sanırsam) 2-3 kişi olsak odur budur diye tahmin edip bir iki muhabbet kurup anlarsın da o kalabalıkta bi sapık edasıyla kimselere yaklaşıp soramadım ama nick yüzünden bende bıraktığı imaj pembeli biri olmalı bi pembe tişörtlü bi pembe çantalı ve bi pembe elbiseli olarak 3 e eledim seçenekleri ama bilemedim haliyle...

oyyy
sonuç çıktııı.. iyi değerler dedi ulun hoca
ilk iğnemi orda olaraktan başladım tedaviye çok şükürrr.... benimde kontrolüm perşembe imiş, 300 lük puregon başladı, bide femare diye bi ilaç aldırdı onuda içicekmişim hohhh
büyük bi yük kalktı üzerimden başladım ya gelir gerisi

la la la la laaaa laaaa.....

aradan bi kaçda da sürpriz çıkar belkim belli mi olur... Alah arttırsın diyelim

kaç gün iğne ne kadar iğne kullandın ki?

benim hiç 12 yumurtam olmadı önemli olan döllenip kaliteli olması canım inşallah hepsi çok kaliteli embriyo olurlar darısı transferine inşallah

Canımm hayırlı olsun tedavinn..yazdıklarını okuyunca geçen ay yaşadığım şeyler geldi gözümün önünee.benide muayene edip öyle demişti kan testi yapıldıı ..sorun yok başlayabiliriz demiştii.sonradan .inş. yumuşların güzelce büyürlerrrrrrrr
ben de geçen ay gonalf300 le başlamıştım bu ay puregon 300 ve femera verdiii..

hadi hayırlı uğurlu olsun bol bebişli olsun tedavin. ay sonuna yetişeceksin. benim de pazartesi opum var. kısmet artık herşey. insan bazen gücünü kaybediyor ama göreceğiz

ee sonra nooldu ki? kist mi büyüdü ki, bide helecandan değerim kaç diyede sormamışım şimdi merak ettim hofff

ee sonra nooldu ki? kist mi büyüdü ki, bide helecandan değerim kaç diyede sormamışım şimdi merak ettim hofff

Cnm sonrasını yazmak istemedimm de.. neysee sonra ben gonalf kullanmaya başladımm 5 gün sonra kontrole giddim ve ulun hca tedaviyi iptal etti iyi görmedi demekki yumoşalrıı.
banada doğum kontrol hapı verdii.onu kullandım iştee 1 ay şimdide yani dün daha iyi görünüo dedi herşeyy.başladık iştee bu sefer daha iyi olur inş herşeyyyy..
senin içinde herşey yolunda gider inş..

bu günle beraber 12 iğne puregon 300 kullandım. küçük mm yumurta var ama beklemyeceğiz çünkü önde gidenler büyümüş

huvvv fazlaymış, göbiş kevgir olmuştur

hadi hayırlı uğurlu olsun bol bebişli olsun tedavin. ay sonuna yetişeceksin. benim de pazartesi opum var. kısmet artık herşey. insan bazen gücünü kaybediyor ama göreceğiz

amin saol canım...
yıllandıkça alışıyo sanki insan, eskiden her adet görmemde ağlardım, şimdi bugün ben bile şaştım halime, tahlil sonucu beklerken, amann dedim kısmet, hiç bişey için çok ısrarcı olmicam ben ne kadar istersem isteyim herşey olacağına varıyor...

kısmetten öte köy yok demişler... doğru demişler

canım benim hayırlı olsun tedavin
kistte önemli değilmiş bak hayırlısıyla başlamışsın...
kıyamam sen yanlız mı kaldın orada bilseydim geliverirdim yanına
inş bol bol kaliteli yumoşların oluşur perşembe de güzel haberler alırsın ulun hocadan

kızlarrrrrrrr müjdeeeeee

şimdi sonucu geldiiiii hamişimmm değerimmm 93.14 şükürlerrr olsunnn darısı herkeseeee

canım hayırlı olsun inş. değerin katlanarak gider
rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin

yok mu artıran

canım sakın üzülme topikte özlem vardı baya bi yazıştık onunla o idrarda çıkıyo diye çok iddia etti.onunda tek çizgiydi hatta bize biyerlerden kopyaladığı bilgilerle baya ahkam kesti.ama 12.gün kan testi pozitif çıkınca anladı hatasını ...sende kanda yaptırmadan sakın umutsuzluğa kapılma emi...eşin sıkıntı yaratmıyorsa yaptır kan testini ben yaptırmıştım 10,günde öğrenmiştim sonucu...umutlu ol adının hakkını ver..

gayet iyi yapıyordum kanama falan yoktu. bir dün akşam yaptığımı kanattım. oda artık iğne yapmaktan gınağa geldiğim içindir. benim de ilk tedavim kısmetten ötesi yok. illa herkesin çocuğu olacak diye bir kural yok. hayırlı olsun olanda inşallah.

aminn canım...
du bakalım yaşayıp görücez herşeyin hayırlısı...

aminn canımm

yalnız değildim kociş vardı da ben tafşanı görebilermiyim diyerekten bakındım sanırsam görebilemedim

hoff beynim bulandı büssürü ilaç içiyodum zaten bide bu famare çıktı, kendime şimdi alarmlar kurucam neyi ne zaman içicem ayyyy

Hee tek embriyo ise yoktur ikiz olma ihtimali canim.. Ama sayin masallah cok yuksek cok iyi.. Demek iyi gidiyor hamilelik :))

arkadaşla biarkadaşıma 3 emriyo verildi...ama 4 bebek oldu..yani yumurtaların bölünme ihtimali hep var :) şimdi ikiz kızları var 2 si indirgeme yapıldı..ama canavar gibiler...yani tek embriyo tek olcak diye bişeyyok.benim doktorum 2 tane transfer edicez ama bölünmesindende çekiniyorum o yüzden 3.yü vermiyelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…