- 12 Mart 2012
- 337
- 29
- 118
kızlarrrrrrrr müjdeeeeee
şimdi sonucu geldiiiii hamişimmm değerimmm 93.14 şükürlerrr olsunnn darısı herkeseeee
Kizlar, opu'dan eve dondum cok sukur..cok rahat gecti, hemen ayildim.. Toplam 12 yumurta toplanmis. Yarin durumlari ile ilgili bilgi verecekler bakalim..
Sayi guzl geldi bana ama sonra yan odadaki arkadasin 23 yumurta sayisini duyunca moralim bozuldu vallaa :)
Neyse 1 olsun bizimolsun, onemli olan sayi degil saglikli embriyolar ne de olsa
Biraz yorgunum dinleniyim gene gelirim..
Mersin tebrikler bu arada ...
kızlar benimde pazartesi opum var yumurtlar ilaca geç cevap verdi. bir tane 17 mm bir tane 16 mm 3 tane 15 mm diğerleri 11 mm yumi var. 2 3 tane ancak çıkar heralde pembe tavşanında dedği gibi hamiş oluruzda isterse 1 tane olsun.
Kizlar, opu'dan eve dondum cok sukur..cok rahat gecti, hemen ayildim.. Toplam 12 yumurta toplanmis. Yarin durumlari ile ilgili bilgi verecekler bakalim..
Sayi guzl geldi bana ama sonra yan odadaki arkadasin 23 yumurta sayisini duyunca moralim bozuldu vallaa :)
Neyse 1 olsun bizimolsun, onemli olan sayi degil saglikli embriyolar ne de olsa
Biraz yorgunum dinleniyim gene gelirim..
Mersin tebrikler bu arada ...
aradan bi kaçda da sürpriz çıkar belkim belli mi olur... Alah arttırsın diyelim
kaç gün iğne ne kadar iğne kullandın ki?
bende döndüm eve....
ufak bi korku yaşadım ama halloldu çok şükür
sabah 9 gibi umuttaydık, Allam Allamm ne kalabalık... ben ilk pazartesi gitmiştim ama saat 15 ti benden başka bir kişi vardı, bugün öyle görünce hööhh dedim, ne çok insan bebiş peşinde koşuyor
ulun hoca ultrasonla baktı amannn o da ne kist var dediaman hoooff dedim, e2 felam bakalım ona göre konuşalım olmazsa erteleyelim dedi
neysem kanın bekleme süresi 1-1.5 saatmiş oturdum bekliyorum, burdan bildiğim bi pempe tafşanımız orda olucak (başkada kimse yoktu sanırsam) 2-3 kişi olsak odur budur diye tahmin edip bir iki muhabbet kurup anlarsın da o kalabalıkta bi sapık edasıyla kimselere yaklaşıp soramadım ama nick yüzünden bende bıraktığı imaj pembeli biri olmalıbi pembe tişörtlü bi pembe çantalı ve bi pembe elbiseli olarak 3 e eledim seçenekleri ama bilemedim haliyle...
oyyy
sonuç çıktııı.. iyi değerler dedi ulun hoca
ilk iğnemi orda olaraktan başladım tedaviye çok şükürrr....benimde kontrolüm perşembe imiş, 300 lük puregon başladı, bide femare diye bi ilaç aldırdı onuda içicekmişim hohhh
büyük bi yük kalktı üzerimden başladım ya gelir gerisi
la la la la laaaa laaaa.....
bende döndüm eve....
sabah 9 gibi umuttaydık, Allam Allamm ne kalabalık... ben ilk pazartesi gitmiştim ama saat 15 ti benden başka bir kişi vardı, bugün öyle görünce hööhh dedim, ne çok insan bebiş peşinde koşuyor
ulun hoca ultrasonla baktı amannn o da ne kist var dediaman hoooff dedim, e2 felam bakalım ona göre konuşalım olmazsa erteleyelim dedi
neysem kanın bekleme süresi 1-1.5 saatmiş oturdum bekliyorum, burdan bildiğim bi pempe tafşanımız orda olucak (başkada kimse yoktu sanırsam) 2-3 kişi olsak odur budur diye tahmin edip bir iki muhabbet kurup anlarsın da o kalabalıkta bi sapık edasıyla kimselere yaklaşıp soramadım ama nick yüzünden bende bıraktığı imaj pembeli biri olmalıbi pembe tişörtlü bi pembe çantalı ve bi pembe elbiseli olarak 3 e eledim seçenekleri ama bilemedim haliyle...
oyyy
ilk iğnemi orda olaraktan başladım tedaviye çok şükürrr....benimde kontrolüm perşembe imiş, 300 lük puregon başladı, bide femare diye bi ilaç aldırdı onuda içicekmişim hohhh
Canımm hayırlı olsun tedavinn..yazdıklarını okuyunca geçen ay yaşadığım şeyler geldi gözümün önünee.benide muayene edip öyle demişti kan testi yapıldıı ..sorun yok başlayabiliriz demiştii.sonradan .inş. yumuşların güzelce büyürlerrrrrrrr
ben de geçen ay gonalf300 le başlamıştım bu ay puregon 300 ve femera verdiii..
ee sonra nooldu ki? kist mi büyüdü ki, bide helecandan değerim kaç diyede sormamışım şimdi merak ettim hofff
bu günle beraber 12 iğne puregon 300 kullandım. küçük mm yumurta var ama beklemyeceğiz çünkü önde gidenler büyümüş
hadi hayırlı uğurlu olsun bol bebişli olsun tedavin. ay sonuna yetişeceksin. benim de pazartesi opum var. kısmet artık herşey. insan bazen gücünü kaybediyor ama göreceğiz
bende döndüm eve....
oyyy
kızlarrrrrrrr müjdeeeeee
şimdi sonucu geldiiiii hamişimmm değerimmm 93.14 şükürlerrr olsunnn darısı herkeseeee
ay 8. gün yapılan idrara testinden bi numara olmaz ayoll
hem onun içinde bilem yanlış hatırlamıyosam adet geçtikten 10 gün sonra mı ne yazıyodu (yada yazmıyodu ben bi yerde okumuşta olabilerim :44: ama var öyle bişi )
huvvv fazlaymış, göbiş kevgir olmu
amin saol canım...
yıllandıkça alışıyo sanki insan, eskiden her adet görmemde ağlardım, şimdi bugün ben bile şaştım halime, tahlil sonucu beklerken, amann dedim kısmet, hiç bişey için çok ısrarcı olmicam ben ne kadar istersem isteyim herşey olacağına varıyor...
kısmetten öte köy yok demişler... doğru demişler
Cnm sonrasını yazmak istemedimm de.. neysee sonra ben gonalf kullanmaya başladımm 5 gün sonra kontrole giddim ve ulun hca tedaviyi iptal etti iyi görmedi demekki yumoşalrıı.
banada doğum kontrol hapı verdii.onu kullandım iştee 1 ay şimdide yani dün daha iyi görünüo dedi herşeyy.başladık iştee bu sefer daha iyi olur inş herşeyyyy..
senin içinde herşey yolunda gider inş..
canım benim hayırlı olsun tedavin
kistte önemli değilmiş bak hayırlısıyla başlamışsın...
kıyamam sen yanlız mı kaldın orada bilseydim geliverirdim yanına
inş bol bol kaliteli yumoşların oluşur perşembe de güzel haberler alırsın ulun hocadan
Hee tek embriyo ise yoktur ikiz olma ihtimali canim.. Ama sayin masallah cok yuksek cok iyi.. Demek iyi gidiyor hamilelik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?