Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ay yemin ederim filmi gibi yazıyon önce üzüldüm ama iyi sonla bitti..lalalal lala lal.............

iyi bari tatlım yalnız değilmişsin...
canım napalım dediğin gibi kurcaz alarmı hep tetikte olucaz

canım inş yumoşlarının hepsi kalitelidir ve hepsi döllenir
opuya kadar yumoşlar büyümeye devam ediyormuş zaten...
inş herşey çok güzel olacak

canim INSALLAH O buyume gebeliktendir..

benim icime oyel dogdu..

seninde yuzunu guldurur insallah..

guzel haberlerini bekliyorym

ağzından bal damlıyo resmen inşallah dualarınızın bana anne olmama vesile olmus olur iyiki varsınız ... allahım tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah ...

selammm mersinnn tebriklerrrr hayırlısıyla kucağına al inşallah canımm..ben maalsef 3 negatif aldım ve bundan sonraki tedavimde gürgan klinikte olmayı düşünüyrum sana sorum acaba gebelik aşısını sana uyguladılar mı canım ve bunun için herhangi bir ücret alınıyormu ..tekrar tebriklerr sevgiler....

Allah razi olsun canim.aynen belimin agrisi uzaninca yatinca geciyor ayakta cok kalmamaya dikkat ediyorum bacak agrisi da basladi esneme gibi ama geceleri daha cok.bebisler saglikli olsunlar da raziyim canim tabi korkular hic bitmiyor tevekkul edelim 131 ya selam korktuklarindan emin olmak icin cekebilirsin.
Canim tebrik ederim guzel guzel dollenirler insallah.

Ne guzel canim gayet iyiler hep guzel olacak diye dusun

Kaç haftalık, kaç aylık gebeyim? Gebelik haftası neye göre hesaplanıyor?
Klasik IVF tüp bebek yöntemiyle veya mikroenjeksiyon (ICSI) yöntemiyle yapılan tüp bebek uygulamalarında gebelik haftası hesaplama pirensibi aynıdır. Her ikisinde de gebeliğin kaç haftalık olduğu hesaplanırken embriyo transfer tarihi temel alınır. Embriyonun transfer edildiği tarihte gebeliğin 2 haftalık olduğu kabul edilir ve üzerine bu güne kadar geçen haftalar sayılarak hamilelik haftası hesaplanır. Normal yolla oluşan gebeliklerde gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır, bu konu hakkında ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Tüp bebek tedavisinde uygulanan ilaç tedavileri nedeniyle son adet tarihi az da olsa yanılmalara neden olabilir bu nedenle transfer tarihine göre hesaplama yapılır. Aşağıdaki otomatik hesaplayıcıya transfer tarihinizi girerek kaç haftalık gebe olduğunuzu hesaplayabilirsiniz.

Blastokist transferi yapılan hastalar da benzer şekilde transfer tarihini esas alarak hesaplama yapmalıdır. Blastokist transferi 5. günde yapıldığı için ebriyo transferine göre gebelik haftası 2-3 gün daha büyük olacaktır. Aşağıdaki otomatik hesaplayıcı da bu şekilde hesaplamaktadır.

Embriyo transfer tarihine göre gebelik (hamilelik) haftası nasıl hesaplanıyor?
Bazı hastalar transfer yapılan günde gebeliğin neden iki haftalık kabul edildiğini anlamakta zorlanırlar haklı olarak çünkü transfer tarihinde iki hafta önce daha yumurta toplama işlemi bile yapılmamıştır. Bunun açıklaması şu şekildedir: Bütün gebeliklerde hamilelik haftası "son adet tarihine göre hesaplandığı için" burada da transfer tarihinden 2 hafta önce adet başlamış gibi düşünülerek ona göre hesaplama yapılır. Bu şekilde bütün gebelik süresi 40 hafta olacak şekilde takip edilir. Son adet kanamasının başladığı tarih transfer tarihinden 2 hafta önce olmasa bile, burada transfer tarihi esas alınmalıdır, çünkü burada net olarak büyüklüğü bilinen bir embriyo vardır, bu nedenle transfer tarihi yanıltıcı olmaz ancak son adet tarihi yanıltıcı olabilmektedir.

geçmiş olsun canım bol bol kaliteli embriyoların olsun inşallahh

tedavin hayırlı olsun fiyonkcuummm.bebişlerine bir adım daha yaklasmıs oldun hayırlısıyla...aayy seni gördükçe canım makarna çekiyoo amaniinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…