Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

seni çok iyi anlıyorum cnm(
en son 1 yıl önceki tedavimde 2 yumurtam gözüktü iğnelerin 5. günü ve tedaviyi iptal ettik o zmn bu zmndır hastaneyle iletişim içindeyim hep her ay yumurta takibi yaptırdım ilaçlar kullandım.ve geçen hafta 5 gözüküpte 3e düşen yumurtayla yola çıktım 3 yumurtam toplandı 3üde farklı kalitede eşimde mikro tese amaliyatı oldu sperm bulundu Allahıma şükür, ama embriyomuz hiç oluşmadı hiç bi hareketlilik yok dedi dr çok üzüldüm ve şuan bendende eşimdende genetik testler istendi pazartesi onları yaptırıcam şuan için pes etmicem 1 tedavi daha göricem nasip olursa ama sonrası benim içinde zor maddi gücümüz kalımıcağı için.Allah yardımıcnız olsun cnm siznde bizimde bebek yapmak bizler için çok zormuş ben bunu anladım.bi arkadaş 8 tn yumurtam boş çıktı bi tedavimde, bidahakinde hamile kaldım diye yazmış demekki çıkmadık candan umut kesilmezmiş.

canım benim bendede aynı 7.ve 8.gün mütiş bir kasık ağrası bel arası şimdi ara ara hatta ben korktum adet olacağım diye ama olmadı şimdi okadar yok ağrım işallah bu sefer bana tutunmuşlardır.çok hapşuruyorum nezle oldum galiba acaba birşey olurmu kızlar..

sonuc pozitif kızlar..
ama ben sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum
değerim diğer tedavideki gibi 25 cıktı
dıgerı dusmustu buda dusermı dıye korkuyorum
benım gıbı olan varmı...?

herkes hamıle olmanın tadını cıkar dıyo ama ben korkuyorum.

canım hiç endişelenme inşallah iki gün sonra çok katlanır da seni şaşırtırlar ama stres bence en büyük düşman bunu aşmamız lazım hepimizin bence hamile olduğunu ilerde de kalp seslerini duyacağın günleri düşün kendi kendine moral olmaya çalış ben şahsen öyle yapmaya çalışıyorum

içini ferah tut canım.güzel düşün güzel olsun.

içini ferah tut tatlım inş. bebişin sana tutunur da annelerini bırakmazlar

Canım inşaallah degerlerin katlanacak ve kucağına alacaksın.

tebriklerrrr mutlu ve güzel anneeeeee............allaha çok şükür............

teşkrlerr arkadaşlarımmm .melodii tavsiye edrim gürgan kliniğibiz çok memnunduk başta gürgan hoca bize güven verdi sonra tüm ekibi ilgili.biraz fazla bekledik kontrollerde ama değer.olumsuz olsada yine orayı düşünüoduk.gebelik aşısı banada yapıldı.ayrı bi ücret alınmadı.klinikteki tüm yöntemler fiata dahil canımmm

canımm bbenimm gözünaydın diliyorum ben üzülme şuan bebeğin seninlee sen onu bırakma ki oda seni bırakmasın sımsıkı tutunsun katlansın değerinn canımmm

hiç stres yapma kendini rabbim kucağına almayı nasip etsin.:))

öncelikler hayırlı olsun canım ...sakin ol ve dinlen.iyi düşün geçen seferkinin zorluklarını en iyi sen biliyorsun...sakin ol herey yolunda gidicek inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…