- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
cnm sende umutta tedavi görüyomussun ve yanlıs okumadıysam senın de 2. tedavin benim gibi 5. gününde iptal edilmiş... senınde mı az yumurtan olustu ondan mı iptal edildi... benım hem yumurta sayımdan hem de mm ler arası farklılıktan dolayı iptal oldu. 5 günde 18mm de vardı 1 tane, 6,5mm de, 10,5mm'debi de bişey sorucam bana da ulun bey doğum kontrol hapı verdi, iğneler adet düzenini etkiler dedi ondan bunu iç dedi dee, şimdi bu hap 21 gunluk ama ben bugun adetımın 8. gununde başlıycam 21 eklesek 29 olur ama ben yalaşık 25-26 gunde bir adet oluyorum yanı ilacı maksimum 17-18gun kullanıcam... sonrasında adet olucam, bi dahaki adetınde gel AMH sonucun ile dedi. bi sorun olmaz di mii??? ve so bi soru ayın 14-15i gibi hastalansam tam da bayram arefesine gelicek o zaman merkez acık olur muu yoksa 1 ay daha mı beklıycem sonucta tedavisi devam edenler de vardır ya da ne bilyim yumurta toplama zamanı o gunlere denk gelen falan, illa süleyman bey ya da ulun beyden biri olur di mii...
Gulmekten kırıldım okurken valla.. Ben 8:40 sularinda umut'a geldim, o vakitte benden baska iki kisi vardi ama ikisi de opu hastasiydi. Fiyonkmarkarnam bunlar olamaz dedim. Fiyonkum malesef seni yanilttim sanirim cunku pembe degil mavi giyinmistim.. Muhtemelen beni 9:00 gibi zaten yukari aldiklarindan gormedin..belki cikarken gormus olabilirsin bole yavas yavas yuruyerek ciktim ama o ara inanilmaz kalabalikti asagisi..
Sana da gecmis olsun neyse ilaclara baslamissin, yine bir sekilde karsilacagiz elbet hayirlisiyla..
Ben de dinlendim, biraz uyudum, karnim biraz agriyor ara ara ama iyiyim..
cnm sende umutta tedavi görüyomussun ve yanlıs okumadıysam senın de 2. tedavin benim gibi 5. gününde iptal edilmiş... senınde mı az yumurtan olustu ondan mı iptal edildi... benım hem yumurta sayımdan hem de mm ler arası farklılıktan dolayı iptal oldu. 5 günde 18mm de vardı 1 tane, 6,5mm de, 10,5mm'debi de bişey sorucam bana da ulun bey doğum kontrol hapı verdi, iğneler adet düzenini etkiler dedi ondan bunu iç dedi dee, şimdi bu hap 21 gunluk ama ben bugun adetımın 8. gununde başlıycam 21 eklesek 29 olur ama ben yalaşık 25-26 gunde bir adet oluyorum yanı ilacı maksimum 17-18gun kullanıcam... sonrasında adet olucam, bi dahaki adetınde gel AMH sonucun ile dedi. bi sorun olmaz di mii??? ve so bi soru ayın 14-15i gibi hastalansam tam da bayram arefesine gelicek o zaman merkez acık olur muu yoksa 1 ay daha mı beklıycem sonucta tedavisi devam edenler de vardır ya da ne bilyim yumurta toplama zamanı o gunlere denk gelen falan, illa süleyman bey ya da ulun beyden biri olur di mii...
sonuc pozitif kızlar..
ama ben sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum
değerim diğer tedavideki gibi 25 cıktı
dıgerı dusmustu buda dusermı dıye korkuyorum
benım gıbı olan varmı...?
herkes hamıle olmanın tadını cıkar dıyo ama ben korkuyorum.
ben çok fazla üzerinde durmadım zaten canım ama ister isteme biz umudunu yitiriyorsun yarın benim için büyük gün işallah bende güzel abr verebiliri sizlerecanım sakın üzülme topikte özlem vardı baya bi yazıştık onunla o idrarda çıkıyo diye çok iddia etti.onunda tek çizgiydi hatta bize biyerlerden kopyaladığı bilgilerle baya ahkam kesti.ama 12.gün kan testi pozitif çıkınca anladı hatasını ...sende kanda yaptırmadan sakın umutsuzluğa kapılma emi...eşin sıkıntı yaratmıyorsa yaptır kan testini ben yaptırmıştım 10,günde öğrenmiştim sonucu...umutlu ol adının hakkını ver..
çok teşekkür ederim arkadaşımm rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşlh
sonuc pozitif kızlar..
Kızlar bugun dondurulmus 2adet embriyo transferim gerçekleşti:)
veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor......veeeee 12 bebek....topik rekora koşuyor.....
hayırlı olsun canım...
inşallah 12 gün sonra (dondurlmuşlarda daha mı kısa oluyodu ki :44:) hayırlı haberini alırız...
bayram bayram üstüne...
Hayirli ugurlu olsun annelerine simsiki tutunsunlar insallah.Kızlar bugun dondurulmus 2adet embriyo transferim gerçekleşti:)
Arkadasim bir sorun yoktur ustune alinma hepimiz iyi,kotu haberlere sorulara birseyler yazmaya calisiyoruz destek olmak icin cevap yazilmada da yaz sen takilma.memorialdesin oyle mi ben de hil bur la orda yaptim ikimiz de hamisiz darisi basina canim.ya kızlar benim görünmez bir yönüm mü var?? birkaç gündür ne yazsam görmezden geliniyor. arkadaşlara tebrik yazıyorum o bile görünmezden geliniyor sorun ne????????????????????????
sonuc pozitif kızlar..
mersin ve mirange çok sevindim tebrik ederim sag saglim hayırısıyla kucaklarınıza alın inşallah.
darısıda bizlerin başına.
baharcım sen nasılsın cnm tedavine başlamışsın hayırlı olsun nasıl gidiyor? kızlar ben genelde bu aralar giremiyorum girsemde gece sahurda okuyabildiğimi okuyorum malum ramazan ve gelen giden çok oluyor ama takipteyim.benimde dogm kntrol hapı 9 agustosta biticek bayrama denk gelcek tedavim ama allah nasip etsinde önemli degil başlıcam artık bizim bu liste çok ugurlu geldi biran önce tedaviye başlamak istiyorum.
yok canım ya inan bilinçle özlellikle cevap durumu yok hepimiz ortaya yazıyoruz.ayrıca ben bi çok kişiinin yazdıkları direk bana olmasa bile üztüme alınıp yorum yazıyorum.ben özellikle seni yakından takip ediyorum transferin memorial da oluğu için mesala.
anatolyaaaaaaa canım senin kaç günün kaldı tedaviye başlamana
bu tarz şikayetle olabiliyor canım merak etme..hormon ilaçlarının ve opunun etkileri bunlar.
ben bu gün adet olacaktım ama olmadım. adet olursam pazartesi yada salı nasipse başlayacağız. dua edin nolur fsh normal seviyede çıksın da ben de sizler gibi tedaviye başlayabileyim
kızlar eda dan haberi olan var mı o da bugün öğrenecekti galiba
canım benim inş hayırlısıyla en kısa zamanda başlarsın tedavine
inş fsh da olması gerektiği değerde olur önünde hiç bi engel kalmaz bebişine kavuşmak için
kızlar eda dan haberi olan var mı o da bugün öğrenecekti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?