Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Evt cnm bende umuttayımm ve geçen ay 5. günde tedavim iptal oldu ulun hoca yumurta sayısını yeterli görmediğini söyledii ve böyle devam edersek iyi sonuç alamayız dedii. bide yumoşların mm lerinide iyi görmemiş olabilir bana fazla açıklama yapmadıı..ama hemşireye yadırırkend duyduğum. 16mm ,10 mm 9mm,6mm bunları duydumm benimkilerde böyleydi..
doğum kontrol hapınıda kist vardı bende herhalde daha oluşmasın diye verdii.ki bu ay daha iyi görünüyo herşey dedi..cnm bende adetin 8. günü başlamıştımmm hapa ve hap bitti 21 kullandım ve olmam gereken günden 1-2 geç oldumm..adet..senin adetinde biraz geçikebilir o yüzden cnmm tam 21 günde kullanabilirsin belkidee. bayram öncesi açık olur herhalde o konudaa bişey diyemiycemmmmm.ama olur tabiki o kadar tedavide olan kişi varr. sen merak etme cnmm inş. bidahaki ay daha güzel olur herşeyy senin için...

zoru gitti şükür tafşanım, artık bir ay bedenini ve ruhunu dinlendirir sonra bebişlerinle dolu yeni hayatına başlarsın...

haftasonuna gelmesi iyi olmuş senin için en azından pazartesiye kadar dinlenirsin.

cnm tedavini iptal olmasına üzüldüm ama hayırlısı tabiyki belki bu ay öyle olmuştur.cnm şuanda bende dogum kntrol hapı kullanıyorum prespektüre baktım şimdi adetin ilk haftası kullanmaya başlanabilir yazıyor.aynı saatte iç cnm içerdeki foleküller kiste dönmesin.normalde bende 21 günde 1 adet görürüm bende bu hapları kullandıgımda 25-26 günde adet görüyorum merak etme cnm sen hap bitene kadar kullanıcaksın 18-19 gün kullanmak olmuyor yani.21 gün kullanıcaksın hap bittikten sonra 1-3 gün arasında adet olusun o zaman gidicen dra .

ay bunun kararını sen verme canım benim, doktorunla konuş
ohh ohh tamam bu iş diyerek tey teye başlayalımmm

ay senin yüzünden rahat rahat sevinemedim aaaaa hamilişişkoşsun işte mirage daha nee

şimdi dualarımız 2 ye katlamasından yana, moralini bozma sakın, keyfini çıkar, doktoruna danış, mutlu ol

ben çok fazla üzerinde durmadım zaten canım ama ister isteme biz umudunu yitiriyorsun yarın benim için büyük gün işallah bende güzel abr verebiliri sizlere

çok teşekkür ederim arkadaşımm rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşlh

kızla tebrik ederim sağlıklaelsi bebişeriniz darısı tüptopiğiii başıa inşallah
yarın da ben kan testi aptırıcam dua edin ne olur inşalah bende hamileyim diyebilirimm

ay deli çıkıcam herhalde buralarda hepsini tek tek okudum allam yaa

Kızlar bugun dondurulmus 2adet embriyo transferim gerçekleşti:)
Hayirli ugurlu olsun annelerine simsiki tutunsunlar insallah.
ya kızlar benim görünmez bir yönüm mü var?? birkaç gündür ne yazsam görmezden geliniyor. arkadaşlara tebrik yazıyorum o bile görünmezden geliniyor sorun ne????????????????????????
Arkadasim bir sorun yoktur ustune alinma hepimiz iyi,kotu haberlere sorulara birseyler yazmaya calisiyoruz destek olmak icin cevap yazilmada da yaz sen takilma.memorialdesin oyle mi ben de hil bur la orda yaptim ikimiz de hamisiz darisi basina canim.

Canim iyi dusun hep olumlu dusun degeri senin gibi baslayip cok guzel katlayanlar var hep karnini oksa dua et insallah guzel katlanir degerin

iyiyim canım saol başladık hayırlısıyla şimdilik iyi gidiyor...
çarşamba günü kontrolüm var ozaman belli olacak durum...
inş iyi şeyler duyarım ulun hocadan
seninde az kalmış tekrar başlamana canım...
inş herşey yolunda gider ve hayırlısıyla kavuşursun bebişine
bende inanıyorum bu tablonun uğuruna...
her geçen gün hamişlerimiz artıyor mutluluk verici bişey

canım Allah mı söyletti acaba. ben daha tedaviye başlayamadım. adet olursam ve fsh normal çıkarsa inşallah başlayacağım.

Kızlar bugun dondurulmus 2adet embriyo transferim gerçekleşti:)

hayırlı olsun canım. inşallah sımsıkı tutunurlar sana.

Arkadasim bir sorun yoktur ustune alinma hepimiz iyi,kotu haberlere sorulara birseyler yazmaya calisiyoruz destek olmak icin cevap yazilmada da yaz sen takilma.memorialdesin oyle mi ben de hil bur la orda yaptim ikimiz de hamisiz darisi basina canim.

inşallah o güzel haberi almak, tedaviye başlamak bana da nasip olur. Allah razı olsun.

anatolyaaaaaaa canım senin kaç günün kaldı tedaviye başlamana

ben bu gün adet olacaktım ama olmadım. adet olursam pazartesi yada salı nasipse başlayacağız. dua edin nolur fsh normal seviyede çıksın da ben de sizler gibi tedaviye başlayabileyim

canım benim inş hayırlısıyla en kısa zamanda başlarsın tedavine
inş fsh da olması gerektiği değerde olur önünde hiç bi engel kalmaz bebişine kavuşmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…