Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

amin canım... inşallah hayırlısı ile sende başlarsın tedavine bu ay

bilemiyorum canım ya çok korkuyorum adet olamamaktan ve fsh nin yüksek çıkmasından. tüm adet belirtileri tamam. karnım şiş göğüslerim felaket buna bir de ateş eklendi bu kez ama hala gelen yok. o kadar yaşadığım şeyden sonra dibe vurup çıktıktan sonra bir de tüp bebeğe başlayamamak baya yıpratır beni. ama artık akıllandım hayırlsı olsun diyorum. Alah'a isyan etmiyorum. eğer bu ayda olmazsa vardır bir bildiği diyebiliyorum çok şükür.

aynen öyle işte, eğer bi aksilik olurda başlayamazsın vardır her işte bir hayır de, hem oldum olucam diye stres yapmakta geciktirir adetini, sıcaklarında etkisi olabilir, olurda olur yani, dert etme, çocuksuz günlerinde keyfini çıkart sonra kendine zamanın kalmayacak

ben bu gün adet olacaktım ama olmadım. adet olursam pazartesi yada salı nasipse başlayacağız. dua edin nolur fsh normal seviyede çıksın da ben de sizler gibi tedaviye başlayabileyim

fsh rezervlere bakılan mı canım onun ne gibi etkisi oluyor :97:

öyle diyeceğime inanıyorum canım. oldum olacağım stresim yoktu bugüne kadar amaann artık sıkıldım, yoruldum bu uğraştan yaşadığım aksilikten. hayata 1 kez geliyoruz kızlar bebek nasip değilse yıpranmaya, ağlamaya, çökmeye gerek yok.çünkü bunun kimseye faydası yok sadece bizlere zararı var. o yüzden ne diyoruz " bu gün geri gelmeyecekse anı yaşa. hayatın tadını çıkar. "bu aralar felsefem bu

bu arada 500. sayfayı da geçtik hayırlı uğurlu olsun inş.
bol bol bebişli topic olsun
12. haberimizi de aldık darısı bekleyenlerin başına

amaaaa mücadeleyide bırakma, bide mucizelere inan

13. haberide alıp öyle gideyim dedim ama eda helecandan bize uğramayı unuttu sanırsam, neyse yarın atarız fırçamızı...

iyi geceler diliyorum...
yarınlar bebişkolar getirsin bize boll bol

eveeettttt Allah 20. 30. haberleri de nasip etsin s_eyanım

amaaaa mücadeleyide bırakma, bide mucizelere inan

haa evet bir de onlar var tabi

kızlar ben bi çıkıp hava alacağım. arkadaşlarla buluşcaaz. iyi bakın kendinize görüşürüzz

13. haberide alıp öyle gideyim dedim ama eda helecandan bize uğramayı unuttu sanırsam, neyse yarın atarız fırçamızı...

iyi geceler diliyorum...
yarınlar bebişkolar getirsin bize boll bol

inş. iyi haberlerle gelsin de yarın gelsin sıkıntı yok
i geceler

Hepinizden özür dilerim koydeyim su an Tlf ran girdim sizi merakta bırakmamak için yarın ayrıntılı yazarım öptüm hepinizi

canım transferin hayırlı olsun...
inş ikizlerin sıkı sıkı tutunurlar 7 ağustosta güzel haberini alırız

Hepinize ii dilekleriniz icin tesekkurederim:) transfer sonrası donemde tavsiyeleriniz varmı?

Kizlar cesmedeyim telden giriyorum ve sayfayi acar acmaz ne güzel bir haberle karsilastim eedaa canimmm tebriklerrr

Siz basilsiniz kizlar kimler var göreniyorum
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorummm

Müjdeeee hamileyim kan verdim değerim 317 allahım hepimize yaşatsın bu gunu

canım hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın
değerin de gayet güzel canım
allah ultrasonda görüp kalbinin pıt pıt atışını da duymayı nasip etsin
sağlıcakla kucağına da alırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…