Allah razı olsun canım. Rabbim bu ay isteyen,uğraşan herkese bebişler nasip etsin
amin canım... inşallah hayırlısı ile sende başlarsın tedavine bu ay
bilemiyorum canım ya çok korkuyorum adet olamamaktan ve fsh nin yüksek çıkmasından. tüm adet belirtileri tamam. karnım şiş göğüslerim felaket buna bir de ateş eklendi bu kez ama hala gelen yok. o kadar yaşadığım şeyden sonra dibe vurup çıktıktan sonra bir de tüp bebeğe başlayamamak baya yıpratır beni. ama artık akıllandım hayırlsı olsun diyorum. Alah'a isyan etmiyorum. eğer bu ayda olmazsa vardır bir bildiği diyebiliyorum çok şükür.
ben bu gün adet olacaktım ama olmadım. adet olursam pazartesi yada salı nasipse başlayacağız. dua edin nolur fsh normal seviyede çıksın da ben de sizler gibi tedaviye başlayabileyim
aynen öyle işte, eğer bi aksilik olurda başlayamazsın vardır her işte bir hayır de, hem oldum olucam diye stres yapmakta geciktirir adetini, sıcaklarında etkisi olabilir, olurda olur yani, dert etme, çocuksuz günlerinde keyfini çıkart sonra kendine zamanın kalmayacak
öyle diyeceğime inanıyorum canım. oldum olacağım stresim yoktu bugüne kadaramaann artık sıkıldım, yoruldum bu uğraştan yaşadığım aksilikten. hayata 1 kez geliyoruz kızlar bebek nasip değilse yıpranmaya, ağlamaya, çökmeye gerek yok.çünkü bunun kimseye faydası yok sadece bizlere zararı var. o yüzden ne diyoruz " bu gün geri gelmeyecekse anı yaşa. hayatın tadını çıkar. "bu aralar felsefem bu
bu arada 500. sayfayı da geçtik hayırlı uğurlu olsun inş.
bol bol bebişli topic olsun
12. haberimizi de aldık darısı bekleyenlerin başına
bu arada 500. sayfayı da geçtik hayırlı uğurlu olsun inş.
bol bol bebişli topic olsun
12. haberimizi de aldık darısı bekleyenlerin başına
amaaaa mücadeleyide bırakma, bide mucizelere inan
13. haberide alıp öyle gideyim dedim ama eda helecandan bize uğramayı unuttu sanırsam, neyse yarın atarız fırçamızı...
iyi geceler diliyorum...
yarınlar bebişkolar getirsin bize boll bol
eveeettttt Allah 20. 30. haberleri de nasip etsin s_eyanım
haa evet bir de onlar var tabi
kızlar ben bi çıkıp hava alacağım. arkadaşlarla buluşcaaz. iyi bakın kendinize görüşürüzz
Müjdeeee hamileyim kan verdim değerim 317 allahım hepimize yaşatsın bu gunu
Hayirli ugurlu olsun annelerine simsiki tutunsunlar insallah.
Arkadasim bir sorun yoktur ustune alinma hepimiz iyi,kotu haberlere sorulara birseyler yazmaya calisiyoruz destek olmak icin cevap yazilmada da yaz sen takilma.memorialdesin oyle mi ben de hil bur la orda yaptim ikimiz de hamisiz darisi basina canim.
Canim iyi dusun hep olumlu dusun degeri senin gibi baslayip cok guzel katlayanlar var hep karnini oksa dua et insallah guzel katlanir degerin
canım transferin hayırlı olsun...
inş ikizlerin sıkı sıkı tutunurlar 7 ağustosta güzel haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?