Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

zoru gitti şükür tafşanım, artık bir ay bedenini ve ruhunu dinlendirir sonra bebişlerinle dolu yeni hayatına başlarsın...

haftasonuna gelmesi iyi olmuş senin için en azından pazartesiye kadar dinlenirsin.

Zaten bana ne verdilerse geldim geleli ara ara hep uyuyorum 3-4 saat. O verdikleri ayran gibi beyaz serumda ne vardiysa artik..

Müjdeeee hamileyim kan verdim değerim 317 allahım hepimize yaşatsın bu gunu

Edacim tebrikler sana da, bize 3. kere yasattin bu sevinci bugun.. Ben de gece bi daha bakiim a yatiyim derken gordum mutlu haberi.
Canim Allah'a emanet olun bebis de sende.. Hayirli haberlerinin devamini bekliyoz grupcak ..
Fiyonkcum da cok bekledi ama tam gitti sen geldin vallaa. Yoksa simdi teeyy teyy yapardi..onun yerine ben yapiim vekaleten

Son düzenleme:
slm kizlar 2 gundur yoktumm..

hamile arkadalsrimi coooooooooook tebrik ediyorumm

kizlar benden son haberler
persembe yumaolarim toplanmisti.dun aradilar beni 18 yumosum toplanmis 15 tanesi islem gormus..

veeeeeeeeeee 11 tane dollenmis..

sanirim pazartesi sali tranferim olur hayirlisi ilee cok sukur

Gamzelim

Canim tebriklerrr bundan sonrasida buladar güzel gecicek :)

bu aksam ne güzell haberler aliyoruzz

Heyy masallah rakamlara bak.. Supeeerr.. allah gostermesin ama istersen 11 kere deneyebilirsin yani supeeer.
Tabi iki tane koyarlarsa onu bilemem :)

Guzel haberlerin ardi arkasi kesilmiyor sayin forumcular... Ancak gecenin de sonuna geliyoruz. Malumunuz bugun narkozun tadina bakmis biri olarak,daha fazla gozlerimi acik tutamayacagim ve aranizdan ayriliyorum.yarina kadar, bebeciklere, yumucuklara iyi bakalim lutfeeennnn..
Hadi bayy.

Gamzelim

Canim tebriklerrr bundan sonrasida buladar güzel gecicek :)

bu aksam ne güzell haberler aliyoruzz
cok tsk ederimm canimm INSALLAH coook guzle olur olucak..
canim cok tsk ederimm..sanirim 2 koyarlar bu benim 5.deneme ve son olur inss..olmassa ilrde akrdes yaparizzz
sanade cok gecmis olsun uyuu dinlen bolboll

çok güzel canım ya inşallah döllenmeye de devam ederler transferin de güzel geçer canım

gözün aydın canım bugün ne güzel bir gün oldu böyle

Hamile olan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum...Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib eder inş.(hepimize inşallah)...opu olanlar ve transferi gerçekleşenlerede dilerim en kısa zamanda müjdeli haberler gelirrr..ayrıca tedavisi yeni başlayacak olan ve başlamış olanlarada hayırlı tedaviler dilerim..inşallah onlarda hayırlı haberlere tez vakitte ulaşırlar...hepinizi öpüyorum ve çok sewiyorummm...isimleri tek tek yazamıyorum çünkü narkozdan sonra sanki böle hafızamda bi zayıflama oldu gibi,hatırlamakta zorluk çekiyorum....artık anlayışla karşılarsınız beni

iyi geceler canlar,,bugün hamiş haberlerini alan arkadaşları ayrı ayrı canıgönülden tebrik ediyorum..bugün ne kadar güzel haberler aldık darısı diğer arkadaşların başına inşaallah..

üç arkadaşımızıda tebrik eder sağlıklı hamilelik geçirmelerini dilerim. darısı topikteki tüm arkadaşların başına. ben de saat 24:30 itibari ile çatlama iğnemi olacağım. pazartesi opu var. kasıklarım ağrımaya başladı. tecrübeli arkadaşlar nasıl oldu sizin

cnm yazdıklarına göre tamamen aynı şeyi yaşamısızz benımde 5. gun iptal yumurtalar da 6-10 ve 18mm ve 4 tane. senin de benım gibi önden giden bi yumurtan varrmış bu onun kafasını karsıtırıyo anladıım kadarıyla. ben de kist yoktu ama iğnelerden dolayı adetin etkilenir dedi ondan verdi. demekkı ben de 21 gun kullancam sen kullanabilmişsin öyle olursa zaten bayram sonrasına kalır... bu seferki 5. gununu çok merak ediyorum senin.. mutlaka gelişmelerden haber verr... umudum olll...ALLAH yardımcın olsunnn dualarımdasın....

canım kasık ağrıların normal yumoşlar büyüdüler baskı yapıyorlar yumoşlar 24:30 itibari ile çatlamaya hazırlar ..opu dan korkma canım anestezi alıyosun zaten yumurta toplanırken birşey hissitmiyosun uyanınca biraz ağrın olur kasıkların karnın ağrır hafif kanaman olabilir ama ertesi gün hiç birşeyin kalmaz..Allah yardımcın olsun inşaallah..

kızlarr tebrik ediyorum gözünüz aydınnnn
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etssiinnn...

mirage tatlım 2 gün sonra değerin kat kat artar inşallah stres yapma lütfen....

arkadailar selamlar, bir konuda fikrinizi soracaktım. daha önce 2 kere tüp deneyimim oldu ve olumsuz sonuçlandı. kısmetse eylül de tekrar denemk istiyorum. bizim sorunumuz kalitesiz yumurta. ve rezerv azlığı. 5 yumurtam oluyor ve 2 si dölleniyor o da 3 kalite oluyor. sizler belki bilrsiniz ankara ya da istanbulda daha çok yumurta kalitesi üzerinde çalışmış yani bu konuda biraz daha uzman , hangi doktora gidebilirm. en son cem demireli okudum. sizce doğru seçim olur mu.

Kasik agrisi normal olur,opu cok basit sadece sonrasinda regl sancisi gibi sancin oluyo,ben opudan sonra eminonunde gezindim:)

kızlarrrrrrrr müjdeeeeee

şimdi sonucu geldiiiii hamişimmm değerimmm 93.14 şükürlerrr olsunnn darısı herkeseeee

GÖZÜN AYDIN OLSUN CNM seninki normalmiydi dondur. mu? bende ramazandan sonra gürganda dond.başlıyacam inş pozitif alanlardan olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…