zoru gitti şükür tafşanım, artık bir ay bedenini ve ruhunu dinlendirir sonra bebişlerinle dolu yeni hayatına başlarsın...
haftasonuna gelmesi iyi olmuş senin için en azından pazartesiye kadar dinlenirsin.
Müjdeeee hamileyim kan verdim değerim 317 allahım hepimize yaşatsın bu gunu
slm kizlar 2 gundur yoktumm..
hamile arkadalsrimi coooooooooook tebrik ediyorumm
kizlar benden son haberler
persembe yumaolarim toplanmisti.dun aradilar beni 18 yumosum toplanmis 15 tanesi islem gormus..
veeeeeeeeeee 11 tane dollenmis..
sanirim pazartesi sali tranferim olur hayirlisi ilee cok sukur
cok tsk ederimm canimm INSALLAH coook guzle olur olucak..Gamzelim
Canim tebriklerrrbundan sonrasida buladar güzel gecicek :)
bu aksam ne güzell haberler aliyoruzz
canim cok tsk ederimm..sanirim 2 koyarlar bu benim 5.deneme ve son olur inss..olmassa ilrde akrdes yaparizzzHeyy masallah rakamlara bak.. Supeeerr.. allah gostermesin ama istersen 11 kere deneyebilirsin yani supeeer.
Tabi iki tane koyarlarsa onu bilemem :)
Guzel haberlerin ardi arkasi kesilmiyor sayin forumcular... Ancak gecenin de sonuna geliyoruz. Malumunuz bugun narkozun tadina bakmis biri olarak,daha fazla gozlerimi acik tutamayacagim ve aranizdan ayriliyorum.yarina kadar, bebeciklere, yumucuklara iyi bakalim lutfeeennnn..
Hadi bayy.
slm kizlar 2 gundur yoktumm..
persembe yumaolarim toplanmisti.dun aradilar beni 18 yumosum toplanmis 15 tanesi islem gormus..
gözün aydın canım bugün ne güzel bir gün oldu böyleslm kizlar 2 gundur yoktumm..
Evt cnm bende umuttayımm ve geçen ay 5. günde tedavim iptal oldu ulun hoca yumurta sayısını yeterli görmediğini söyledii ve böyle devam edersek iyi sonuç alamayız dedii. bide yumoşların mm lerinide iyi görmemiş olabilir bana fazla açıklama yapmadıı..ama hemşireye yadırırkend duyduğum. 16mm ,10 mm 9mm,6mm bunları duydumm benimkilerde böyleydi..
doğum kontrol hapınıda kist vardı bende herhalde daha oluşmasın diye verdii.ki bu ay daha iyi görünüyo herşey dedi..cnm bende adetin 8. günü başlamıştımmm hapa ve hap bitti 21 kullandım ve olmam gereken günden 1-2 geç oldumm..adet..senin adetinde biraz geçikebilir o yüzden cnmm tam 21 günde kullanabilirsin belkidee. bayram öncesi açık olur herhalde o konudaa bişey diyemiycemmmmm.ama olur tabiki o kadar tedavide olan kişi varr. sen merak etme cnmm inş. bidahaki ay daha güzel olur herşeyy senin için...
üç arkadaşımızıda tebrik eder sağlıklı hamilelik geçirmelerini dilerim. darısı topikteki tüm arkadaşların başına. ben de saat 24:30 itibari ile çatlama iğnemi olacağım. pazartesi opu var. kasıklarım ağrımaya başladı. tecrübeli arkadaşlar nasıl oldu sizin
canım senin bahsettiğin folik asitler neydi bilmiyorum ama drum bana folbiol önerdi...
3 aydır onu kullanıyorum...
üç arkadaşımızıda tebrik eder sağlıklı hamilelik geçirmelerini dilerim. darısı topikteki tüm arkadaşların başına. ben de saat 24:30 itibari ile çatlama iğnemi olacağım. pazartesi opu var. kasıklarım ağrımaya başladı. tecrübeli arkadaşlar nasıl oldu sizin
kızlarrrrrrrr müjdeeeeee
şimdi sonucu geldiiiii hamişimmm değerimmm 93.14 şükürlerrr olsunnn darısı herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?