Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

PUROLUTON iğnesi vurul dedi.
ilk tedavidede bunu vermişti tutunma iğnesiymiş.

evet bana da vermişti lekelenme olunca ama lütfen moralini bozma kanaması olup da doğuma kadar giden annelerimiz var stres yakınımızda geçmemeli bu senin ve bebeğin için önemli inşallah hayırlısıyla bişe olmamıştır.

tebrikler...Allah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
aminnnnnnnnnnnnnnnn ainşallah hepimize nasip etsin inşallahhhhhh
çok sağ ol canımmmmmmm darısı hepinizin başına dualrım sizlerlee
Canim benim cok sevindim gozun aydin
allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin
senden cok umutluydum bosa cikmadi

çok sağ ol canımmmmm sizlerin güzel haberleri hep umut oldu bana
memorıal gerçekten çok başarı bir merkez ben ordayken bir bayan aradı oda hamileydi

Kızlar doktor bana progestan kapsül verdi bir de estrofem tablet. Jel vermedi. İğnede ağır olduğu için onermiyorlarmis. Ama herkes iğne kullanıyor. İcime bir sıkıntı çoktu niye farklı acaba?

hiç içini sıkma canım ben de kapsül kullanıyorum hatta o yüzden oruç da tutamıyorum hatta hemşire açıklama yaptı 20 dk yat dedi geri gelirse o kapsülün kendisidir telaşlanma dedi.doktordan doktora fark var

fsh rezervlere bakılan mı canım onun ne gibi etkisi oluyor :97:

sanırım yumurta kalitesi ve rezerv ile ilgili canım.

Müjdeeee hamileyim kan verdim değerim 317 allahım hepimize yaşatsın bu gunu

oy oyyy ne güzel bir haber Allah sa salim kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhh

inşallah canım inşallah. güzel haberlerini bekliyoruzz.

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bunu yazabilmek çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin inşallahhhhh

tey teyyyyy bir güzel haber dahaaa. Allah tamamına erdirsin canım

kızlar ben de adet oldummmm yarın fsh testi yaptırcam. nolur dua edin de iyi çıksın değerlerim. ben de başlayabileyim tedaviyee.

arkadaşım kaç tane çektiğini de yazsan keşke

kızlar ben de adet oldummmm yarın fsh testi yaptırcam. nolur dua edin de iyi çıksın değerlerim. ben de başlayabileyim tedaviyee.
çok sağ ol canım darısı başına inşallah
hayırlı olsun tedavin inşallah sendende güzel haberler alıcaz inşallahhhh

Anatolya20 çok teşekkür ederim yazdıkların için... bugun daha sakınım normale dönmeye basladım en azından ağlamıyorum sürekli de düüşünmemeye çalısıyorum ... sabırla cuma gunu cıkıcak olan AMH sonucunu bekliyorum düşmemeiş olduğunu hissediyorum inş öledir de... sen de tedaviye baslıyomussunn şimdiden hayırlı olsunn ALLAHım yuzune baksınn inşallah hersey yolunda giderrr.. dualarımdasın...

flazsk2003 seni yakından takip ediyorum hayırlı haberlerini bekliyorumm.. inşallah bu sefer 5. gununde gusel haberlerle geliceksinn.. dualarımdasın...

çok sağ ol canımm bu güzel ayın hikmeti işte daha çok güzel haberler alıcaz inşallah bu ay
allah hepinize nasip etsin inşallahhhh
evet test bize oyun oynadıama olsun bugün sevindim yaaa

inş canım hamişlerimiz devamı gelecek inanıyorum ben
aminnnnnnnn darısı başımıza
tabi yaaa önemli olan şuan yaşadığın mutluluk...
inş sonuna kadar çok güzel bi hamilelik geçirir sağlıcakla alırsın mis kokulunu kucağına

canım gözün aydın inş yarın fsh da olması gerektiği gibidir ve hayırlısıyla başlarsın tedavineee

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bunu yazabilmek çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin inşallahhhhh

tebrikler canım çok sevindim bugünün güzel haberi senden Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşaallah..

ya kızlar benim görünmez bir yönüm mü var?? birkaç gündür ne yazsam görmezden geliniyor. arkadaşlara tebrik yazıyorum o bile görünmezden geliniyor sorun ne????????????????????????

canımmm ne görünmezliği olurmu öle şeyy dün ben okadar heyacanlıydımki sanada cevap yazdım biliodum şimdi geçmişi kontrol ettimde yazmamışım heyacandan gözden kaçmış.hepimiz kader arkadaşıyız burdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…