Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

benimde lekelenmelerim başladı
degerim düşük çıktıında anlamıştım..
bu kdar kısa sürmez sanıyodum bu sefer...

canım bunu bi sebebi olmalı...doktorun değerinle ilgilibişey demedimi.hemen tutunması için iğne falan vermedimi..bu kadar kolay değil vazgeçme...umarım ben bunları yazarken sen daha iiyisindir.dualarım seninle..

canım bunu bi sebebi olmalı...doktorun değerinle ilgilibişey demedimi.hemen tutunması için iğne falan vermedimi..bu kadar kolay değil vazgeçme...umarım ben bunları yazarken sen daha iiyisindir.dualarım seninle..

ılk denememdede aynısı oldu
deger onlara göre normaldi ilkindede şimdide
regl belirtilerimde var.

derya ya ben çok zor anlıyom galiba:) benim opu mayıs ta olduya.günü ona denk getirisem baya bi büyük olur bebekler gibi geldi bana:) dondurulmuş la hamile kaldım çünkü.yada haftalık takılıyım ya hiç yoktan iidir:)

canım telaş yapma üzme kendini hemen lütfen.lekelenmeler olabiliyor biliyosun hepimiz yasadık tatlım.ama doktorunla görüş mutlaka.progesteron içeren iğne kullanıyormusun peki??kullanmıyosan da doktorun kullanmanı isteyebilir.

aayyy canım benim ben dondurulmus olduğunu unutmusum kusura bakma tatlım...sen bana transfer olduğun günü söylermisin tatlım

Kızlar doktor bana progestan kapsül verdi bir de estrofem tablet. Jel vermedi. İğnede ağır olduğu için onermiyorlarmis. Ama herkes iğne kullanıyor. İcime bir sıkıntı çoktu niye farklı acaba?

Son düzenleme:
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bunu yazabilmek çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin inşallahhhhh

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bunu yazabilmek çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin inşallahhhhh

maşallah canım hayırlı olsun
bebişinn sana sıkı sıkı tutunsun annesini hiç bırakmasın inş.
sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin

lekelenmeler sanırım diğer arkadaşlarda da olmuştu canım doktorunu aradın mı yarın mı tekrar kan testin ?????
yarınsa inş. değerin katlanmıştır canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…