Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Sağol cnm ya Allahrazı olsunnn..sende dualarımdasın cnmm .inş. güzel haberler getiririmm bende bu sefer bi sorun çıksın istemiyorumm..sende üzülmee,inş. sonucunda olması gerektiği gibidirrr...

saol canımmmm benimm seninde bol yumişlerin olur inşalhh hep güzel haberleri paylaşalım inşlh

kızlar ben de adet oldummmm yarın fsh testi yaptırcam. nolur dua edin de iyi çıksın değerlerim. ben de başlayabileyim tedaviyee.

hadi bakalım gözün aydın canım
bu ay kadar hiç beklememiştik zaten adetleri inşallah bi 9 ay da gelmezler
yarın için allah kolaylık versin inş. güzel çıkar

ya kızlar bişey soracam bu iğnelerin 5. günü kontrole gidiliyor ya o zaman da kan testi falan oluyor mu :26::26::26::26: yoksa sadece ultrason mu :26::26::26:

kızlarr ben salı günü ilk kontrolüme gidicem.şimdi ne yapıcaklar?? e 2 ve ultrason yazıyor kağıtta.hormon testi falan yapacaklar mı amh ve fsh yazmışsınız bunlar neden yapılıyorr?

kızlarr ben salı günü ilk kontrolüme gidicem.şimdi ne yapıcaklar?? e 2 ve ultrason yazıyor kağıtta.hormon testi falan yapacaklar mı amh ve fsh yazmışsınız bunlar neden yapılıyorr?

ilk kontrolde ultrason ve kan tahlili oluyor kan tahlilinde genelde e2 fsh lt prolactin falan onlara bakılıyor
fsh bildiğim kadarıyla yumurta rezervinle alakalı gerisinden emin değilim ama onlarda rezervlerle alakalı sanırım:44:

Son düzenleme:
ya kızlar bişey soracam bu iğnelerin 5. günü kontrole gidiliyor ya o zaman da kan testi falan oluyor mu :26::26::26::26: yoksa sadece ultrason mu :26::26::26:

sadece ultrason yapıyorlar canım. kan testi transferden sonraki 10 ile 12.gün yapılıyor kan testi

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bunu yazabilmek çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin inşallahhhhh

wooowww işte güzel haberrr

ay daha üzerimi değiştirmeden oturdum ekranın başına müjdeyi alıp gidiyim diye sayfa sayfa tararken buldum nihayettt...

Allah nazarlardan saklasın... Allah tamamına erdirsin canımm... böylllee 9 ay 10 güne balon gibi şiş

:118: :118: :118:

tey tey teyyy....

ya kızlar bişey sorcam şimdi sonuç pozitif çıkınca kaç haftalık oluo nasıl hesaplanıo kese nezaman görünüo bilen varmııı

Benimde kafam karışık biraz bu konuda ama tüp bebekte transfer tarihine 2 hafta ekleniyormuş öyle hesaplanıyormuşşş..diğerini bilmiyorum bende kontrole gidince gözükecekmi diye merak ediyorummm...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…