Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Ya benim bulantılarım baya baya başladıı...çok erken değilmi? diğer hamişler siz nasılsınız?

Canim henuz bulanti yokk ama ara ara hafif ogurme oluyor bugun gundemimde ise bas agrisi bas donmesi uyku hali vardi

Canim henuz bulanti yokk ama ara ara hafif ogurme oluyor bugun gundemimde ise bas agrisi bas donmesi uyku hali vardi

baş ağrısına nasıl dayanıyosun?
benimde bu hafta çok başım ağrıdı bende yumurta adaylarım zarar görmesin diye ilaç içmedim, şimdiye kadar çok duymakla birlikte hiç denememiştim ve biberiye yağı denedim, cidden etkil oldu, başımın ağrıyan yerine masaj yaparak sürdüm hoppp uçtu ağrılarrr, kalıcı değil geçici bir çözüm ama faydalı öneririm

canım allah sabır versin. aynı şekilde ben de delleniyorum arada. bu adam beni anlamıyor, nasıl bir süreç iiçine girdiğimi anlamıyor diyorum.
ama erkek cinsinden çok şey beklememek lazım dedim sonunla !!! kadınlar kadar anlayışlı olamıyorlar işte ...
hormonlar da bizi etkiliyor sanırım, bu sabah barış manço nun adam olacak çocuk programını yayınlıyorlardı. çocukların konuşmalarını dinlerken ağlamaya başladım

bende merak ediyorum yarın acaba gitsem görünürmü erkenmi daha kararsızım

Ultrasonda bebek 6hafta olmadan cok beli olmaz.. Ancak kese ve icinde ufacik nokta olarak gorunur.. Ancak doktor anlar..
Bence doktor ne zaman cagirdiysa o zaman git canim...

ben ignelere 3. Gunu de baslamistim ve bende de tam tersine igneler costurmustu ama herkese farkli etki yapabilir fiyonkcum. Sonucta hormon aliyosun fazladan, bir sekilde etkisi oluyordur..

Bugün reglimin 1. Günü yarın dr a gidiyorum tüp bebeğe bu ay başlıyoruz heyecan stres korku her şey bir arada umarım sonu güzel olur bebeğime yada bebeklerime kavuşurum allah hepimizin yardımcısı olsun tüp bebeği fertijinde deneyeceğim.

benim adetiminde dün 3. gündü ve çok z geldii bugün hiçbişey yokkkkkk bittiiiiiiii çok az geldi bu ayy aynen,
baharla konuştuk bugünnnnnnnn geçen ay femara vermemişti ama bu ay verdiiiiiiiiii..inş.. dolu, kaliteli yumoşlarımız olsunnnnnnnnnnn

Arkadaslar,
Yine foruma bir faydam dokunmasi acisindan internette ufak bir arastirma yaptim.
Asagidaki siteden bebeginizin kac haftalik oldugunu hesaplayabiliyorsunuz. Detayli olarak size ilk kalp atimi ne zaman tespit edilebilir, ne zaman dogabilir hesap yapiyor..

Pregnancy Due Date Calculator | BabyMed.com

Malesef ingilizce, o nedenle ingilizce bilmeyen arkadaslara isterlerse yardimci da olabilirim.
Yapmaniz gereken once select event yazan yerden IVF transferi secmek, transfer tarihinizi girmek ve onun altina da kacinci gun transferi oldugunu secmek.. Sonra altta zaten sonuclar cikiyor.. Due date yazan bebegin dogacagi zamandir.
Sitenin hesabi da son adet tarihine gore bu arada. Transfere gore degil. Demekki dogrusu..
Sitenin yalancisiyim tabi dostlar.. Doktorlar farkli birsey soylerse kendi doktorunuzu baz alin bence yine de...

pembetavşan , hastanede benim gebelik haftamı hesaplarken sat dan değil de daha öncesinden başlattılar. hastanede yapılan sonraki kontrollede yapılan ölçümlerde de ona uygun çıktı.neden daha önce başlattıklarını bilmiyorum
bu arada , tedavi sürem bir hafta ya da 10 gün kadar sürdü.

merhaba arkadaşlar sizi devamlı takip ediyordum birşey sormak istedim.ben 7 gün önce tüpbebek için transfer oldum.günde 3 defa vajinal yoldan progestoron alıyorum ikişer tablet fakat iki gündür aşırı yoğurt gibi akıntım olmaya başladı vede kaşıntı merak ettim neden acaba bileniniz varmı nezamana kadar kullandınız şimdiden herkeze cevap için tşkkr.

tableti ben de kullandım ve hala kullanıyorum. vücut alacağını alıyor, kalanını dışarı atıyor. mümkün olduğunca iç tarafa yerleştirmeye çalış.
inşlh tutunmuştur annesine..

canım puroluton iğneyi bana transfer sonrası verdi gebelik oluştu ben halen devam ediyorum..neden baştan vermedi ki ???

hadi ya kaç tane oluyorsun ki bana kahverengi akıntı geldiğini söylediğimde vermişti o da bi tane vuruldum gerçi bi işe yaramadı ama hayırlsı peki şimdi yine olursa benim de devam etmem gerekecek mi acaba

arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne olan var mı bazen bir gün boyunca geçmiyor acısı ya bi de morardı ki sormayın.Bi de bu şişkinlik yaşayan arkadaşlar ne yapıyorlar çok merak ediyorum davul gibi oldum ya hu

ilacı koyduktan sonra 15 20 dk yatmamı önerdi hemşire bi de gelen şeyler kapsülün dışıymış öle dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…