ikinizede femara verdi mi ulun hoca canım?
Ya benim bulantılarım baya baya başladıı...çok erken değilmi? diğer hamişler siz nasılsınız?
yok canım ben sadece puregon kullanıyorum...
ama flzask senin gibi puregonun yanında femarayıda kullanıyor...
anamm flzask la benim yumurtalar sepet sepet dolarmışş
inş canım bol bol kaliteli yumoşunuz olur inş tabi benim de
Canim henuz bulanti yokk ama ara ara hafif ogurme oluyor bugun gundemimde ise bas agrisi bas donmesi uyku hali vardi
yani opudan önce falan da yok kan tahlili öyle mi hmmm iyiymiş o zaman
Beni ozlemediniz mi hu hu
selam kızlar nasılsınız bu gün inşallah güzel haberlerle dolar sayfalarımız. benim dün geceden beri sinirler bozuk. kocam olacak adamı dün kontrole götürdüm beyefendi sıkılmış, benim bu hallerim onu yormuş stres yaptı. benimde sinirlerimi bozdu. olacak iş mi. nerdeyse boşayasım geliyor adamı. insan çocuğu olmaz tamam onu kabullenirsin ama tedavi aşamasında böyle davranmasını kabullenemiyorum. yüzünü bile görmek istmiyorum. hakkımı helal etmiyorum. onca sıkıntıyı çek çek adama bak ya
bende merak ediyorum yarın acaba gitsem görünürmü erkenmi daha kararsızım
kızlar ya ( tabi şmdi burda olanlar hamiloş olduklarından o günleri hatırlamıyor olabilirler) bugün benim adetimin 3.günü iğneminde 2. günü benim adetimde ciddi oranda azalma oldu, bu iğne(puregon) ve ilacın (femara) etkisimidir?
kızlar ya ( tabi şmdi burda olanlar hamiloş olduklarından o günleri hatırlamıyor olabilirler) bugün benim adetimin 3.günü iğneminde 2. günü benim adetimde ciddi oranda azalma oldu, bu iğne(puregon) ve ilacın (femara) etkisimidir?
Arkadaslar,
Yine foruma bir faydam dokunmasi acisindan internette ufak bir arastirma yaptim.
Asagidaki siteden bebeginizin kac haftalik oldugunu hesaplayabiliyorsunuz. Detayli olarak size ilk kalp atimi ne zaman tespit edilebilir, ne zaman dogabilir hesap yapiyor..
Pregnancy Due Date Calculator | BabyMed.com
Malesef ingilizce, o nedenle ingilizce bilmeyen arkadaslara isterlerse yardimci da olabilirim.
Yapmaniz gereken once select event yazan yerden IVF transferi secmek, transfer tarihinizi girmek ve onun altina da kacinci gun transferi oldugunu secmek.. Sonra altta zaten sonuclar cikiyor.. Due date yazan bebegin dogacagi zamandir.
Sitenin hesabi da son adet tarihine gore bu arada. Transfere gore degil. Demekki dogrusu..
Sitenin yalancisiyim tabi dostlar.. Doktorlar farkli birsey soylerse kendi doktorunuzu baz alin bence yine de...
merhaba arkadaşlar sizi devamlı takip ediyordum birşey sormak istedim.ben 7 gün önce tüpbebek için transfer oldum.günde 3 defa vajinal yoldan progestoron alıyorum ikişer tablet fakat iki gündür aşırı yoğurt gibi akıntım olmaya başladı vede kaşıntı merak ettim neden acaba bileniniz varmı nezamana kadar kullandınız şimdiden herkeze cevap için tşkkr.
canım puroluton iğneyi bana transfer sonrası verdi gebelik oluştu ben halen devam ediyorum..neden baştan vermedi ki ???
merhaba arkadaşlar sizi devamlı takip ediyordum birşey sormak istedim.ben 7 gün önce tüpbebek için transfer oldum.günde 3 defa vajinal yoldan progestoron alıyorum ikişer tablet fakat iki gündür aşırı yoğurt gibi akıntım olmaya başladı vede kaşıntı merak ettim neden acaba bileniniz varmı nezamana kadar kullandınız şimdiden herkeze cevap için tşkkr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?