Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

şişkinliğe yapacak bişe yok sanırım.bende çekiyorum halada geçmedi.3 aylık hamile gibiyim
diyorum ben 3 aylık hamileyimde acaba doktorlarmı bilemiyor

ilacı koyduktan sonra 15 20 dk yatmamı önerdi hemşire bi de gelen şeyler kapsülün dışıymış öle dedi..

bende jel kullanıyorum ama benimki böle değişik bişe kapsüllü değil uzun bişey şırınga gibide değilde bastırarak boşaltıyorsun...ama benimde arada bütün olarak geliyor alçı gibi donmuş bi halde..demek normalmiş.bende tereddüt etmiştim neden die..hmmm öğrenmiş oldm..teşekkürler:)

Kızlar transferin 2. Gunü bitti. Ağzımda garip bir tat var. Daha önce hamile kaldigimdada böyle olmuştu. Gerçi ilactanda olabilir. Ne dersiniz?

şişkinliğe yapacak bişe yok sanırım.bende çekiyorum halada geçmedi.3 aylık hamile gibiyim
diyorum ben 3 aylık hamileyimde acaba doktorlarmı bilemiyor

kan sulandırıcı bende kullanıyorum o nasıl bi iğne yaa çok yakıyor.ama sadece iğneyi yaparken.sonra ağrı yok.koldan yapıyoruz biz.şişlik aynen 3 aylık hamile gibiyim.

hayılrı olsun edaaaaa çok sevindim..

çok teşekkür ederim canım.allhım herkese kısmet etsin bu duyguyu.devamıda güzel olur inşallah.rüyamda gördüm değerimi sonra içimde bi sevinçle gittim koşa koşa hastaneye rüyamdaki değerin aynısını kağıtta aldım.allahım sen büyüksün yarabbim.

nasılsınız aranızda tüp bebekle hamile kalan varmı ben önümüzdeki ay yaptıracagım da tutarmı tutmazmı diye şimdiden sitrese girdim

hadi ya kaç tane oluyorsun ki bana kahverengi akıntı geldiğini söylediğimde vermişti o da bi tane vuruldum gerçi bi işe yaramadı ama hayırlsı peki şimdi yine olursa benim de devam etmem gerekecek mi acaba

1. iğneyi transfer günü merkezde yaptılar sonra 4 günde bir yaptırmamı söylediler doktora sordum hamilelik oluşunca iğneyi bırakaymı diye sakın ben bırak demeden bırakma dedi...sende doktorunla konuş yap derse kaç güne bir yapacağını sor..

nasılsınız aranızda tüp bebekle hamile kalan varmı ben önümüzdeki ay yaptıracagım da tutarmı tutmazmı diye şimdiden sitrese girdim

tam yerine düştün canım hepimiz tüp bebek yaptırıyoruz tablomuz var ona bak hamişlerimizi görürsün..hamişlerden biri de benim RABBİM KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ GÜNLERİDE GÖSTERİR İNŞAALLAH....sana tavsiyem stresden uzak dur stres çok etkiliyor tedaviyii..

Bu soruyu sormak için tamm yerine geldinnnn.....tammmm 14 tane hamilemiz var(ben yazarken tabi rakam artmadıysa) bende dahil...hepimiz tazecik körpecik hamileyiz

Asla stres yapma ve hep olumlu düşün vede dua et,Rabbim hakkında hayırlısını versin inş. dilerim en kısa sürede bebeğine/bebeklerine kavuşursun..Burada dileyen herkesede gönüllerindekini hayırlısıyla ver Ya Rabbimm..aminnn

ayy canım o kan sulandırıcı iğne mahvetti benim kollarımı şiş ve mosmor etim çürümüş gibi tuhaf birşey oldu doktorla konuşup bacak veya göbekden yapılırsa oralara başlıyacam yer kalmadı kolumda artık..şişkinlikde normal canım ilaçların etkisi ne yapsak geçmez heralde..

Ya benim bulantılarım baya baya başladıı...çok erken değilmi? diğer hamişler siz nasılsınız?

şu anda bulantı yok ama sersem tavuk gibiyim sürekli uyumak istiyorum ve karnım hiç doymuyor ..bugün çok başım ağrıyor kardeşimle konuştum hamilelik den dedi hiç duymamıştım hamilelikte baş ağrısını..bendeki belirtiler bunlar henüz mide bulatım yok bakalım günler ne gösterecek....

hadi hayırlı olsun, en sona benim diye üzülüyodum son 2 günle yakaladın uğurlu temmuzu, tedavin güzel haberlerle sonuçlanır inşallah...

Günaydın güzel mart-nisan-mayıs anneleri

günler öyle çabuk geçiyor ki, sanki daha 3 gün önce tüp bebek raporu çıkarttırmak için hastaneye gittim (halbu ki 3 ay önceydi) sanki daha 2. gün önce tedaviye başladım (ayy gerçekten 2. gün önceydi o ya ) derken sanki yarın beta hcg yaptırıcak mışım gibi de heyecanlıyım (halbu ki aşşağı yukarı 1 ay var o kutlu güne (tabi herbişey yolunda giderse (ki gider inşallah ... amin.)))

ay neyse ben günaydın demek için rahatsız etmiştimm

birdee bugünün talihlisi "Cydkrbs" i dürtüklemek içinn... hadi kalk koş ver şu kanını da erkenden çoşalımm

tey tey teyyyy

(Allah topiğimizin bereketini arttırsın... aminn)

günaydın topiğin güzel anneleri ve anne adayları. bu gün opu günüm saat 11 de hastanede olacağım inşallah. umutege seni çok tebrik ediyorum tüm tablomuz hemişlerle dolar inşallah. eh biraz heyecan var. gece saat 23 ten beri pestil gibi yatıyorum. sanıırm yumiler büyümek için son depar haklarını kullandılar. neyse ben gevezelik etmeyeyim. bu günde hamiş haberleri ile coşsun topik.

KIZLAR İYİ Kİ VARSINIZ HEPİNİZİ ÇOOKK SEVİYORUM

hadi canım hayırlısı ile sepet sepet yumurtanı bırak doktor amcaları teyzeleri onlara bir kaç gün iyi baksın sonradaaa.... teyy teyy teyyy....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…