arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne olan var mı bazen bir gün boyunca geçmiyor acısı ya bi de morardı ki sormayın.Bi de bu şişkinlik yaşayan arkadaşlar ne yapıyorlar çok merak ediyorum davul gibi oldum ya hu
ilacı koyduktan sonra 15 20 dk yatmamı önerdi hemşire bi de gelen şeyler kapsülün dışıymış öle dedi..
bende jel kullanıyorum ama benimki böle değişik bişe kapsüllü değil uzun bişey şırınga gibide değilde bastırarak boşaltıyorsun...ama benimde arada bütün olarak geliyor alçı gibi donmuş bi halde..demek normalmiş.bende tereddüt etmiştim neden die..hmmm öğrenmiş oldm..teşekkürler:)[/QUOTE
daha önce ondan da kullandım ben ama aynı mı bilmiyorum da onu kullandıktan sonra hemşire yatma dolaş dedi.bu yatılan progestan kapsül yanlış yönlendirmeyim seni canım
TEbrik ederim cok sevindim,cok benzerdi belirtilerimiz senjn hamile olduguba cok emindim
şişkinliğe yapacak bişe yok sanırım.bende çekiyorum halada geçmedi.3 aylık hamile gibiyim
diyorum ben 3 aylık hamileyimde acaba doktorlarmı bilemiyor
hayılrı olsun edaaaaa çok sevindim..
Az once kan tahlili sonucu cikti kizlar.10.gun 333,43 cikmisti,12.gun 967 dr a yarin gostericem nasil sizce ben anlamadim
hadi ya kaç tane oluyorsun ki bana kahverengi akıntı geldiğini söylediğimde vermişti o da bi tane vuruldum gerçi bi işe yaramadı ama hayırlsı peki şimdi yine olursa benim de devam etmem gerekecek mi acaba
nasılsınız aranızda tüp bebekle hamile kalan varmı ben önümüzdeki ay yaptıracagım da tutarmı tutmazmı diye şimdiden sitrese girdim
nasılsınız aranızda tüp bebekle hamile kalan varmı ben önümüzdeki ay yaptıracagım da tutarmı tutmazmı diye şimdiden sitrese girdim
arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne olan var mı bazen bir gün boyunca geçmiyor acısı ya bi de morardı ki sormayın.Bi de bu şişkinlik yaşayan arkadaşlar ne yapıyorlar çok merak ediyorum davul gibi oldum ya hu
Ya benim bulantılarım baya baya başladıı...çok erken değilmi? diğer hamişler siz nasılsınız?
benim adetiminde dün 3. gündü ve çok z geldii bugün hiçbişey yokkkkkk bittiiiiiiiiçok az geldi bu ayy aynen,
baharla konuştuk bugünnnnnnnngeçen ay femara vermemişti ama bu ay verdiiiiiiiiii..inş.. dolu, kaliteli yumoşlarımız olsunnnnnnnnnnn
Bugün reglimin 1. Günü yarın dr a gidiyorum tüp bebeğe bu ay başlıyoruz heyecan stres korku her şey bir aradaumarım sonu güzel olur bebeğime yada bebeklerime kavuşurum allah hepimizin yardımcısı olsun tüp bebeği fertijinde deneyeceğim.
günaydın topiğin güzel anneleri ve anne adayları. bu gün opu günüm saat 11 de hastanede olacağım inşallah. umutege seni çok tebrik ediyorumtüm tablomuz hemişlerle dolar inşallah. eh biraz heyecan var. gece saat 23 ten beri pestil gibi yatıyorum. sanıırm yumiler büyümek için son depar haklarını kullandılar. neyse ben gevezelik etmeyeyim. bu günde hamiş haberleri ile coşsun topik.
KIZLAR İYİ Kİ VARSINIZ HEPİNİZİ ÇOOKK SEVİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?