- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
saol canım evet hepimiz aynı fikirdeyiz...
inş tedavi sonunda hepimiz seviniriz
bugün flzask tedaviye başladı en az onun kadar heyecanlandım...
öyle hayallerim var ki...
inş seneye okula hamiş olarak giderim
inşallah canım olursa çok büyükbi mucize olur benim için rabbim kimseyi bukadar uzun bekletmesin
inşallah tatlım hayırlısı deyip başlicaz rabbim kimseyi buyolda bırakmasınrabbim senide daha fazla bekletmesin inş
canım geçmişi düşünme artık...
bu denemene sanki ilk denemenmiş gibi başla...
sonuda güzel olsun inş
şştt kızlar nereye kayboldunuz yahu? pek sessizleşti topik
canım harika olmuş ellerine salık şöyle bi baktımda en uzun evli benim çok üzücü zaman nasıl geçip gitmiş rabbim 15 yıl sonra yüzümü güldürürmü acaba offff çok zaman geçmiş sanki olsa olurdu buzamana kadar deyip insan umutsuzluğa kapılıyor
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
saol bitanem ne güzel dua ettin sen
rabbim benim için ettiğin duaların kat be kat fazlasını sana versin
Maaşallah cnm topik şuan pek kalabalıkkkkkkkkk
kızlar sesini duyduu herhaldeeeeeeee
Bitanem seninde az kaldıı sende başlıycaksın inşallahhh tedaviyeeeee o heyecanı yaşayacaksınnn
sonradaa yeni dönemdee hamişşşşşşşş olacaksınnnnnnnnnn
merhaba,ben de sınıf öğretmeniyim.sene içinde okulla tedavi bir arada yürümeyeceğini düşündüğüm için (ilk tedavi tecrübesiyle tabiki)ben yine temmuz reglimi bekliyorum.mersindeki merkezde yaptıracağım .benim ilk tedavi sürecinde ohss gelişti inş bu kez aynı durumu yaşamam hiçbirimiz yaşamayız umarım.stressiz ve hayırlı bir süreç geçiririz inş ve o müjdeli haberlerimizi birbirimize veririz bu kez diye umut ediyorum.
canım endometriyozis meşhur çukulata kisti duymuşsundur malesef üreme organını harap eden bi hastalık yumurtalık kisti sağ yumurtamı harap etmiş durumda tüpleri de sol iyi dedi dr bakalım 2 ay önce amaliyat oldum ve tüplerim bağlandı 2 ay dinlen dedi dr temuzda başlicaz hayırlısıylacanım hiç belli olmaz rabbim ol deyince olur allah sabrını versin inş. sen Endometriozis yazmışın ama o tam olarak ne oluyor ?
canım endometriyozis meşhur çukulata kisti duymuşsundur malesef üreme organını harap eden bi hastalık yumurtalık kisti sağ yumurtamı harap etmiş durumda tüpleri de sol iyi dedi dr bakalım 2 ay önce amaliyat oldum ve tüplerim bağlandı 2 ay dinlen dedi dr temuzda başlicaz hayırlısıyla
neyse kızlar tatile son 2 gün kaldı. var mı tatil planları
yok tatlım ben antalyada tüpbebek yaptıracağım merkezde oldum kendi dr ama 6 yıl öncede konyada olmuştum tekrar oluştu kist şimdi yok çokşükür kendiliğinden kayboldu ama hasar bıraktı tabi eğer 5 yıl sonra gelsen herşey daha kötü oludu dedi dr bizde hemen başladık bu benim son şansım malesefya benim geçen haftaya kadar hiç birşeyden haberim yoktu daha önce de dediğim gibi tüp bebeğin ne olduğunu bile bilmiyordum çikolota kistini sadece duydum o kadar ameliyatları konyada mı oldunuz
evet önce benim memleketim niğdeye :) sonra eşimin memleketi orduya biraz da deniz :) herkese görünelim de sonra kimse bizi aramasın neden gelmiyorsunuz diye gönül koymasınlar :)
yok tatlım ben antalyada tüpbebek yaptıracağım merkezde oldum kendi dr ama 6 yıl öncede konyada olmuştum tekrar oluştu kist şimdi yok çokşükür kendiliğinden kayboldu ama hasar bıraktı tabi eğer 5 yıl sonra gelsen herşey daha kötü oludu dedi dr bizde hemen başladık bu benim son şansım malesef
memleket 2 olunca zor oluyordur demi bayramlar falan? ay en güzelini yapıyorsunuz. hepsinin gönlünü edip tatilin keyfini çıkarmak paha piçilemez[/QUOTE ]
zor oluyor da allahtan 2 ay gitmiyoruz 2 hafta gidiyoruz sadece ben kayınvalidemin evimde çok kalmadım o yüzden :)
şekerim topik kalabalık da ses yok sess diye demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?