Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

saol canım evet hepimiz aynı fikirdeyiz...
inş tedavi sonunda hepimiz seviniriz
bugün flzask tedaviye başladı en az onun kadar heyecanlandım...
öyle hayallerim var ki...
inş seneye okula hamiş olarak giderim

Bitanem seninde az kaldıı sende başlıycaksın inşallahhh tedaviyeeeee o heyecanı yaşayacaksınnn
sonradaa yeni dönemdee hamişşşşşşşş olacaksınnnnnnnnnn

inşallah canım olursa çok büyükbi mucize olur benim için rabbim kimseyi bukadar uzun bekletmesin

rabbim senide daha fazla bekletmesin inş
canım geçmişi düşünme artık...
bu denemene sanki ilk denemenmiş gibi başla...
sonuda güzel olsun inş

Son düzenleme:
her son bizim için yenibir başlangıç oluyor tüp bebekte. Allah'ım hayırlısıyla çektiğimiz çileleri görüp verecek bize bebişler inşallah.

canım hiç belli olmaz rabbim ol deyince olur allah sabrını versin inş. sen Endometriozis yazmışın ama o tam olarak ne oluyor ?

merhaba ben de anasınıfı öğretmeniyim ama ardahandayım mersinliyim tüp bebği iki seferdir istanbulda deniyoruz git gel inanılmaz zor geliyor ben mersinde hiç düşünmemiştim ama merkez nasıl güveniyor musunuz kaçıncı denemeniz merak ediyorum Allah elimizi boş çevrmesin inşallah

canım hiç belli olmaz rabbim ol deyince olur allah sabrını versin inş. sen Endometriozis yazmışın ama o tam olarak ne oluyor ?
canım endometriyozis meşhur çukulata kisti duymuşsundur malesef üreme organını harap eden bi hastalık yumurtalık kisti sağ yumurtamı harap etmiş durumda tüpleri de sol iyi dedi dr bakalım 2 ay önce amaliyat oldum ve tüplerim bağlandı 2 ay dinlen dedi dr temuzda başlicaz hayırlısıyla

ya benim geçen haftaya kadar hiç birşeyden haberim yoktu daha önce de dediğim gibi tüp bebeğin ne olduğunu bile bilmiyordum çikolota kistini sadece duydum o kadar ameliyatları konyada mı oldunuz

neyse kızlar tatile son 2 gün kaldı. var mı tatil planları

evet önce benim memleketim niğdeye :) sonra eşimin memleketi orduya biraz da deniz :) herkese görünelim de sonra kimse bizi aramasın neden gelmiyorsunuz diye gönül koymasınlar :)

ya benim geçen haftaya kadar hiç birşeyden haberim yoktu daha önce de dediğim gibi tüp bebeğin ne olduğunu bile bilmiyordum çikolota kistini sadece duydum o kadar ameliyatları konyada mı oldunuz
yok tatlım ben antalyada tüpbebek yaptıracağım merkezde oldum kendi dr ama 6 yıl öncede konyada olmuştum tekrar oluştu kist şimdi yok çokşükür kendiliğinden kayboldu ama hasar bıraktı tabi eğer 5 yıl sonra gelsen herşey daha kötü oludu dedi dr bizde hemen başladık bu benim son şansım malesef

evet önce benim memleketim niğdeye :) sonra eşimin memleketi orduya biraz da deniz :) herkese görünelim de sonra kimse bizi aramasın neden gelmiyorsunuz diye gönül koymasınlar :)

memleket 2 olunca zor oluyordur demi bayramlar falan? ay en güzelini yapıyorsunuz. hepsinin gönlünü edip tatilin keyfini çıkarmak paha piçilemez

canım gönlümüzden geçen herşey nasibimizde de olur inş. çok zor bir süreçtir eminimki ama bu da bizim sınavımız demekki
ben de üni.yi konyada okudum ondan sordum :) konya çok güzel ya çok seviyorum konyayı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…