Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

öyle mi yapsak ne
canım seviyeyi nekadar indirirlerse indirsinler o yaş gubu 1. sınıfta ve sonrasında yapamaz...
40 dk o çocuklar sınıfta durmak istemezler...
tam çocukların hareketli zamanları onlar için eğitici oyuncaklarla, etkinliklerle geçirilmesi gereken zamanı onlardan almaz çok yanlış...
heleki birleştirilmiş sınıflarda öğretmenin diğer öğrencileri bırakıp çocuklara oyunlar oynatması onlara gereken ilgiyi gösterilmesi pek mümkün görünmüyor bana

Son düzenleme:

kızlar ben çıkıyorum bu günlük yeter bukadar
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

ben ingilizcenin ilk sınıfa kadar inmesini isteyenlerdenim ama eğer sınıf öğretmenleri girerse 2.sınıfta ingilizceye yine değişen birşey olmayacak çocuk sizin de dediğiniz gibi tam oyun çağında etkinliklerle dili öğretirsin ne kadar erken o kadar iyi olur şimdi türkçe dil bilgisini öğrendikçe dili sorgulamaya başlıyor iş sadece gramere dayanıyor ondan sonra
ders saatleri değişecek diye biliyorum hatta 5.sınıflarda 36 saat ilk birinci sınıfta ders saati 10 da başlayacak falan diye duydum da benim okulum taşımalı o nasıl olacakmış
cevapsız çok soru var bu 4+4++ seminerlerinde birşeyler anlatırlar diye umut ediyordum sanırım onların da konudan haberi yok :)

ben ingilizcenin ilk sınıfa kadar inmesini isteyenlerdenim ama eğer sınıf öğretmenleri girerse 2.sınıfta ingilizceye yine değişen birşey olmayacak çocuk sizin de dediğiniz gibi tam oyun çağında etkinliklerle dili öğretirsin ne kadar erken o kadar iyi olur şimdi türkçe dil bilgisini öğrendikçe dili sorgulamaya başlıyor iş sadece gramere dayanıyor ondan sonra
ders saatleri değişecek diye biliyorum hatta 5.sınıflarda 36 saat ilk birinci sınıfta ders saati 10 da başlayacak falan diye duydum da benim okulum taşımalı o nasıl olacakmış
cevapsız çok soru var bu 4+4++ seminerlerinde birşeyler anlatırlar diye umut ediyordum sanırım onların da konudan haberi yok :)

:) amin ömer dinçer çocukların saçına ve kıyafetine karışmayın çocuklar kendini bulsunlar falan diyor :)

hey Allah'ım yaa. iyice sıyırdılar kafayı. eğitim adına hiç kimse bişey bilmiyor. sınıfçıların din ve ingilizce derslerine kim girecek belli değil.5 yaşındaki çocuk sınıfta nasıl zapdedilir belli değil.

1 dönem boyunca oynanacak oyunlar sınıfçılara verilecek mi belli değil.! atamalar olacak mı? belli değil! belli olan bir şey var da hadi yazmayayım onu da ceza almayayım

:)) aldım ben mesajı :) okulumun değişe durumu vardı okulum değişmedi allahtan cuma gelsin seminerler bitsin tatilime gideyim biraz uzaklaşmak gerekiyor :) merakla bekliyorum güzel günler göreceğiz

hayırlı ugurlu olsun tedavin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Arkadaşlar benide listeye eklermisiniz :)
isim: Makay
yaş-eşin yaşı:32-34
evlilik süresi: 9
infertilite nedeni:endometrioma ve fsh yüklekliği
tüp bebek deneme sayısı:ilk olacak
deneme yaptığı merkez:
şuanda tedaviye başlayacağı merkez:sevgi hastanesi
son durum:temmuz adetiyle kısmet olursa başlayacağız rabbim tüm isteyenlere kısmet eder inşalla

slm arkadaşlar listede banada yer varmı İSİM:MEYDA
YAŞ-EŞİN YAŞI:29-34
EVLİLİK SÜRESİ:1,5 yıl
İNFERTİLİTE NEDENİ:sperm azlığı ve hareketsizliği
TÜP BEBEK DENEME SAYISI:1.iptal...2. başladı
DENEME YAPTIĞI MERKEZ:KONYA EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİ
ŞUANDA TEDAVİYE BAŞLAYACAĞI MERKEZ:KONYA EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİ
SON DURUM:adetin 5.günü iğne kullanıyorum

selam kızlar benide listeye eklermisiniz?
İSİM: efil79
YAŞ-EŞİN YAŞI: 33-36
EVLİLİK SÜRESİ: 7
İNFERTİLİTE NEDENİ:yumurta rezervi
TÜP BEBEK DENEME SAYISI: 1. transfer iptal oldu.
DENEME YAPTIĞI MERKEZ:özel ege tüp
ŞUANDA TEDAVİYE BAŞLAYACAĞI MERKEZ:özel ege tüp
SON DURUM:ilk adetle başlayacağız

geleceğin güzel anneleri bugün nasıllar ben çok iyiyim çok şükür sabırla adet bekliyorum

benımkı yanlıs olmus ılk defa deneyecegım brukselde:) bılgıne tatlım..3 yıldır evlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…