Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

evet güzeldir konya işte rabbim bu uğurda bizleri ordan oraya sürüklüyor nasip nerdeyse oraya yönlaniyoruz inşallah benim nasibim antalyadadır kim bili belki bebişlerim busefer gelir bana ben ilk denememde hamile kaldım 2,5 aylık düşürdüm tek tesellm bu bikere oldu belki olur diyorum

inşallah olur bak ne güzel hamile kalmışsınız bakalım ne zaman kısmetinizde var bebiş yada bebişler

merhaba zümem hoşgeldn bende okul öncesi öğretmeniyim :13:
inş diğer denemende hayırlısıyla kavuşursunuz bebişinize

kız daha ne 1 kere de olsa hamile kalmışsın ya. gene kalırsın Allah'ın izniyle. ümidini yitirme.benim yengem 45 yaşında anne oldu. bir sürü rahim ameliyatı geçirdi. doktoru " bu bebek nasıl

tutundu bu rahime . rahim süzgeç gibi" demiş. olmazı olduran, yumurtaya can veren Allah. o ol derse olacak. inşallah hepimize o "ol" kelimesi söylenmiştir.

ahh kızlar bize bir dokun bin ahh işit durumundayız
herşeyden soğutuyorlar bizi...
daha beyefendinin bizim tatilimizin nekadar olduğundan haberi yok
askerlerin yata yata askerlik yapmasından sonra bizde yata yata para kazanır olduk ne günlere kaldık yaaa...
küçücük kuzuları zorla 1. sınıf yapacaklar...
okul öncesi öğretmeni olarak kesinlikle doğru bulmuyorum bu uygulamayı...
sizin de dediğiniz gibi seneye ve bu sistem devam ettiği sürece okula başlayan çocuklarımız eğitim zaiyatı olacak

bir sene ücretsiz izin almak lazım :) hele ilk sene birinci sınıf öğretmenlerini çok merak ediyorum ilk dönem kalem tutma okuma yazmaya ikinci dönem başlanacakmış ama işin ilginci ana okuluyla alakalı açıklama da yapılmaması ingilizceciler olarak hem 2.sınıftan itibaren ingilizce dersi konuluyor hem de ilk 4lük kısımda branş öğretmeni girilmeyecek deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…