Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım tebrik ederim sabahtan beri hepimiz seni bekliyoruzzzz
çok şükür ki güzel haberle galdin darsı diğer arkadaşlarımızn başına inşallahhhhh

aminn canım benim rabbim tüm arkadaşlarımın başına.rabbim kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin hemimizinkileri

topikten kreş kurabiliirz artık...öğretmende var bahar....yanlız bugün hiç gülmedik fiyonk-makarnamız nerdeki...

canım geç kaldın ben çoktan ekledim bile
allaha şükür 16 hamişimiz oldu darısı bizim başımıza
sorma zaten ondan topluyorum hamişleri hepsinin kuzucuklarının öğretmeni olucam sonra
fiyonk makarnada geldi

seni teselli etmek isterdim ama bende yanı durumdayım bende gergin bir bekleyiş içindeyim benimde çarşamba belli olacak seninle aynı ama benim transferim henüz belli değil. benimde 2 aşılama 2 tüp bebek denemem oldu inşallah bu son olur
Allah hepimizin yüzünü güldürsün

canım neden iğne verdiler??bende kullanmıştım zamanında evet çok acır en az acıyan yer kollar bence.malesef izler zamanla geçer

Cydkrbs canım benim tebrik mesajımı görmedin galiba :26:

kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....

Tebrikler cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah,,,darısı bekleyenlerin başına

Selamlar kızlar bugünde umuttaydım yumurtalar tooplandı..inşallah yarın güzel haberler alırım geldim 2-3 saat uyudum..ağrım olmadı çok şükür,biraz lekelenme oldu...10güne adet olunca gidicem gene....

AMİN canım benim şimdi gördüm kusara bakma..çokkkkk sağol güzel dileklerin için dualarım sizinle rabbim sizdende güzel haberler almamızı nasip etsin çok güzel bir duyguymuş rabbim sizlerde göstersin...

sağol canım darısı sizlerin başına

yok canım ne kusuru sonra tebrik etmediğimi düşünme diye görmeni istedim
çok güzel bi duygudur tabi canım benim onca emek herşey bugün için işte
allahım bizlerede nasip etsin o günleri görmeyi
hamişler bol bol dua etsin bizim için...

canım hayırlı olsun yumoşların toplanmış inş yarın güzel haberler alırsın

yaaaa çok sevindim anlatamam gözlerim doldu şuanda canımmm yaaaa biliyorduuuum sabahtır seni bekliyoruz gelmedin bir türlü!! Allahım doğumunu da görürüz inşallah darısı başımıza canım benim

Gecmisler olsun ruveyda..oyle uyku hali oluyor sanirim anestezinin etkisi..dinlen bugun,yarin duzelirsin.. İnsallah guzel sonuclar gelir yarin..

kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....

Ya bu forum cidden cok ugurlu bence, inanamiyorum yaa masallah herkes hamile yaaa... Supersiniz tebrikler..

Sana da gecmis olsun su...yarin guzel haberler bekliyoruz yarin hem senden hem ruveydadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…