canım tebrik ederim sabahtan beri hepimiz seni bekliyoruzzzz
çok şükür ki güzel haberle galdin darsı diğer arkadaşlarımızn başına inşallahhhhh
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinnnnnnnnnnn
yarin sabah saat 10:00 transferim varrr...lutfen dua edin benim icinde cok mutluyumm:)))
topikten kreş kurabiliirz artık...öğretmende var bahar....yanlız bugün hiç gülmedik fiyonk-makarnamız nerdeki...
her duydugumuza inanmamamız gerekıyor o zaman.3 yıllık evlıyım yas 31, antalya tup bebek merkezınde tedavıye basladım 2 asılamam olumsuz oldu,bu ılk tup beebk denemem olacak ve cok gergınım.bugun aradılar gelısımlerı guzelmıs ınsallah carsambaya kadar dayanırlar benı bırakmazlar bebıslerım.
arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne olan var mı bazen bir gün boyunca geçmiyor acısı ya bi de morardı ki sormayın.Bi de bu şişkinlik yaşayan arkadaşlar ne yapıyorlar çok merak ediyorum davul gibi oldum ya hu
cok sağolun canlarım bu topik uğurlu geldi rabbim kucağımıza almayı nasip etsin..
rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın canım cok sevındım darısıda bızım basımıza ınsallah.ALLAHA EMANET OL.
canım geç kaldın ben çoktan ekledim bile
allaha şükür 16 hamişimiz oldu darısı bizim başımıza
sorma zaten ondan topluyorum hamişleri hepsinin kuzucuklarının öğretmeni olucam sonra
fiyonk makarnada geldi
kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....
canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn çok sevindim
sabahtan beri senden haber bekliyoruz şükür güzel haberle geldin
allah sağlıcakla bebişini kucağına aldığın günleride göstersin...
allah nazarlardan saklasın arka arkaya güzel haberler alıyoruz
darısı hepimizin başınaaaaaaaaaaaa
Tebrikler cnmsağlıcakla kucağına alırsın inşallah,,,darısı bekleyenlerin başına
Selamlar kızlarbugünde umuttaydım yumurtalar tooplandı..inşallah yarın güzel haberler alırım geldim 2-3 saat uyudum..ağrım olmadı çok şükür,biraz lekelenme oldu...10güne adet olunca gidicem gene....
AMİN canım benim şimdi gördüm kusara bakma..çokkkkk sağol güzel dileklerin için dualarım sizinle rabbim sizdende güzel haberler almamızı nasip etsin çok güzel bir duyguymuş rabbim sizlerde göstersin...
Selamlar kızlarbugünde umuttaydım yumurtalar tooplandı..inşallah yarın güzel haberler alırım geldim 2-3 saat uyudum..ağrım olmadı çok şükür,biraz lekelenme oldu...10güne adet olunca gidicem gene....
Benim biraz sonra transferim olacak. Dua edin lutfen.....
kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....
selam kızlar opudan geldim. 6 tane yumoş verdik. yarın arayacaklar ne durumda olduklarını söylemek için. bu arada okadar yorgun hissediyorum ki kendinimi anlatamam. geçmişi okuyamadım. inşallah bol hamişli bir gün olmuştur. hepinizi çok öpüyorum. görüşmek üzere Allah'a emanet olun
Tebrikler cnmsağlıcakla kucağına alırsın inşallah,,,darısı bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?